Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Champions League - Ματσάρες ενώπιον... σεντονιού!

Με άλλες οκτώ αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα απόψε τοΤσάμπιονς Λιγκ και το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στις Βρυξέλλες, όπου στις 21:45, στο πλαίσιο του 3ου ομίλου, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από την Άντερλεχτ.

Οι ερυθρόλευκοι δείχνουν να βρίσκουν σιγά-σιγά τα πατήματά τους και έχουν μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρουν τους τρεις βαθμούς, καθώς οι Βέλγοι παρουσιάζονται αγωνιστικά ασταθείς.



Βέβαια, η αποστολή των παικτών του Μίτσελ, ο οποίος προσανατολίζεται να παίξει με τον Σαβιόλα στην επίθεση, δεν θα είναι εύκολη, καθώς οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν και αυτοί με τη σειρά τους με στόχο τη νίκη, έτσι ώστε να παραμείνουν στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Μπενφίκα.

Με εντός έδρας ήττα 4-1 είχε αρχίσει και ο Ολυμπιακός την προσπάθειά του στον όμιλο, επομένως το παιχνίδι κρίνεται κρίσιμο και για τις δύο ομάδες.

Στον άλλον αγώνα του ομίλου, η Παρί θα υποδεχθεί την Μπενφίκα και είναι φαβορί για τη νίκη, που θα της δώσει από τώρα πλεονέκτημα για την πρωτιά. Όπως είναι λογικό, οι Παριζιάνοι θέλουν να ξεκαθαρίσουν το συντομότερο την 1η θέση στον όμιλο και απέναντι στους «Αετούς», που ακόμη «ψάχνονται» αγωνιστικά, έχουν τον πρώτο λόγο.

Ματς-φωτιά στο Μάντσεστερ

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης ξεχωρίζει το ντέρμπι της Τετάρτης στο Μάντσεστερ μεταξύ της Σίτι και της Μπάγερν. Ακόμα, η Γιουνάιτεντ θέλει στην Ουκρανία να εξιλεωθεί για την κακή της σεζόν έως τώρα στην Αγγλία, ενώ Γιουβέντους και Ρεάλ έχουν θεωρητικά εύκολες αποστολές με Γαλατασαράι και Κοπεγχάγη αντίστοιχα.

1ος ΟΜΙΛΟΣ

21:45 Σαχτάρ (ΟΥΚ) - Μάντσεστερ Γ. (ΑΓΓ)
21:45 Λεβερκούζεν (ΓΕΡ) - Σοσιεδάδ (ΙΣΠ)

2ος ΟΜΙΛΟΣ

21:45 Γιουβέντους (ΙΤΑ) - Γαλατασαράι (ΤΟΥ)
21:45 Ρεάλ Μαδρίτης (ΙΣΠ) - Κοπεγχάγη (ΔΑΝ)

3ος ΟΜΙΛΟΣ

21:45 Παρί Σ.Ζ. (ΓΑΛ) - Μπενφίκα (ΠΟΡ)
21:45 Άντερλεχτ (ΒΕΛ) - Ολυμπιακός (ΕΛΛ)

4ος ΟΜΙΛΟΣ

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ΡΩΣ) - Βικτόρια (ΤΣΕ)
21:45 Μάντσεστερ Σίτι (ΑΓΓ) - Μπάγερν (ΓΕΡ)


Source : http://www.politis-sports.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου