Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Οχτώ προκρίσεις (αποτελέσματα Τσάμπιονς Λιγκ)

Με οχτώ παιχνίδια ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο τρίτος προκριματικός του Τσάμπιονς Λιγκ.

Θεαματικός και στο μπάσκετ ο "Σούπερ Μάριο" Μπαλοτέλι... (video)

Ο Μάριο Μπαλοτέλι απέδειξε πως είναι εξίσου ικανός και με την πορτοκαλί μπάλα, βάζοντας καλάθι με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα.


ΑΕΛ-Φούλαμ 1-1: Γλυκό φινάλε

Θετικό το τελευταίο τέστ της ΑΕΛ επί αγγλικού εδάφους μετά και την ισοπαλία 1-1 με την Φούλαμ. 

Ουαλία: Φύτεψαν κάνναβη για να διακοσμήσουν την πόλη!

Οι κάτοικοι της πόλης Νιούπορτ στην Ουαλία θαύμαζαν την ομορφιά του φυτού, μην έχοντας συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται για κάνναβη.

ΑΛΚΗ: Ξεκαθαρίζει το ρόστερ

Η Αλκή έχασε στο φιλικό με τον Ερμή σήμερα με 1-0 με τον Κώστα Καιάφα να έχει την ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές του σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους.

Γ' ΓΥΡΟΣ: Πάρτι Ζενίτ, πέρασε η Αούστρια(vid)

Τη σκληρή όψη των προκριματικών του τσάμπιονς λιγκ βίωσε η Νόρτσελαντ που πέρσι έπαιξε στους ομίλους ως πρωταθλήτρια όμως φέτος έγινε σκόνη με 5-0 από τη Ζενίτ.


ΑΡΗΣ: Φιλική νίκη για Άρη

Ο Άρης επικράτησε ης ΑΕΖ σε φιλικό αγώνα με 3-0 χάρις στα γκολ των Οκόγιε, Τίμοφ και ο νεαρός Κωνσταντίνου. 

ΠΑΟΚ: Ξύπνησε αργά ο ΠΑΟΚ

Στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε ο ΠΑΟΚ να σκοράρει με τον Νέτσιντ, αλλά ήταν ήδη αργά και η ισοπαλία (1-1) με του έδωσε την πρόκριση, περιμένοντας πλέον από την UEFA να τιμωρήσει τη Μέταλιστ, για να πάρει τη θέση της στα πλέι οφ του Champions League.

ΠΑ – ΤΕΡΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΗΝ 8ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ‼!

Την προηγούμενη εβδομάδα στη Σαγκάη η θερμοκρασία άγγιξε τους 39,3 βαθμούς κελσίου κι ενώ όλοι βρίσκονταν προστατευμένοι σε δροσερά μέρη, στον δρόμο...

Ομολογία σοκ: Ο 32χρονος δολοφόνησε τον Φαίδωνος επειδή τον ενοχλούσε με μηνύματα

-"Το θύμα με ενοχλούσε με μηνύματα και τηλέφωνα στο κινητό, ζητώντας μου να συναντηθούμε, ανέφερε ο φερόμενος δράστης στους ανακριτές
-Έκλεισε το ραντεβού για να τον πείσει να πάψει να τον ενοχλεί, ανέφερε στην κατάθεσή του

Α.Ε.Κουκλιών – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2

Νίκη με 0-2 για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ στα Κούκλια.

Έκοψε τα χέρια του με... αλυσοπρίονο!

Ο 27χρονος νωρίτερα είχε μαχαιρώσει τον πατέρα του

ΠΑΟΚ: Συμφώνησε με Στοχ!

Τη συμφωνία για τον μονοετή δανεισμό του Σλοβάκου, Μίροσλαβ Στοχ, από τη Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Δείτε το προφίλ και την καριέρα του 24χρονου μεσοεπιθετικού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πανικός για το 4ο αστέρι

Οι μαζεμένοι τίτλοι προκάλεσαν… αλλαγές στη φανέλα του Ολυμπιακού Πειραιώς καθώς έπρεπε να μπει και τέταρτο αστέρι πλέον με το όλο σκηνικό να παίρνει διαστάσεις καθώς έγινε παρουσία 1000 και πλέον οπαδών των «ερυθρόλευκων».

ΡΕΑΛ: Κοιτάζει μπροστά ο Ίκερ

Όπως και αυτό της Μπαρτσελόνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, έτσι και το πρώτο ραντεβού της Ρεάλ με τον Ζοζέ Μουρίνιου γίνεται νωρίς καθώς στον τελικό του «Guinness International Champions Cup» στην Αμερική η «Βασίλισσα» θα παίξει με την Τσέλσι.

ΑΠΟΕΛ: Κάκωση ο Ηλία

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Καπράλ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Νέα εφτάρα(vid)

Τα φιλικά με αμφιβόλου δυναμικότητας αντιπάλους συνεχίζονται για την Μπαρτσελόνα που αυτή τη φορά αντιμετώπισε την Ταϋλάνδη και την σύντριψε με 7-1.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τεσσάρα στην Πάφο

Ένα ακόμα αγώνα με ομάδα Β1 κατηγορίας για τη Νέα Σαλαμίνα και νέα νίκη με 4-0 σε παιχνίδι που έγινε στην Πάφο με αντίπαλο την ΑΕΠ.

UEFA: Οριστικά, σχεδόν, τελειώσαμε

Όπως συμβαίνει με κάθε χώρα, η σημαντικότερη εκπροσώπηση της στα κύπελλα Ευρώπης είναι των ομάδων που συμμετέχουν στο τσάμπιονς λιγκ οπόταν η πρόωρη ολοκλήρωση της φετινής παρουσίας του ΑΠΟΕΛ σχεδόν ξεκαθαρίζει το σκηνικό για τη βαθμολογία της Κύπρου.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Αλίπιο για δοκιμαστικά

Ο Αλίπιο με τον προπονητή της Μπενφίκα Ζόρζ Ζεσούς
Οι προσπάθειες ενίσχυσης με νεαρούς συνεχίζονται στην Ομόνοια και νέο όνομα είναι αυτό του Αλίπιο που όπως ανακοίνωσαν οι «πράσινοι» θα έρθει για δοκιμαστικά. 

Δείτε φώτο και βίντεο από τη σύλληψη του Εζέλ για ναρκωτικά!

Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα! Δείτε βίντεο με τις φυτείες στην ταράτσα του σπιτιού!

ΤΡΑΓΙΚΟ: "ΚΛΕΙΝΟΥΝ" ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Επείγουσα έκκληση προς όλους τους φορείς για οικονομική βοήθεια προς το Ιδρυμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες «Αγιος Γεώργιος – Χριστάκη Χασάπη» απηύθυνε σήμερα ο Μιχαλάκης Μάλλας,


Ο Ομπάμα ακύρωσε τη συνάντηση με τον Πούτιν, λόγω Σνόουντεν

To είπαν και το 'καναν οι ΗΠΑ, αφού Ομπάμα και Πούτιν δεν θα συναντηθούν τελικά στο περιθώριο της σύσκεψης των G20 λόγω της παροχής ασύλου στον Έντουαρντ Σνόουντεν

To πρώτο διάταγμα κηδεμονίας από δικαστήριο σε υπόθεση ναρκωτικών.

Κυπριακό δικαστήριο επέβαλε για πρώτη φορά ποινή κηδεμονίας σε υπόθεση κατοχής και χρήσης ναρκωτικών.

Σοκ! Με πόλεμο απειλεί ανοιχτά ο Αλί Ταλάτ την Κύπρο για την ΑΟΖ

Το τεντώνουν το «σχοινί» άγρια Τούρκοι και Τουρκοκύπριοι.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Συνάντηση αισιοδοξίας...

Όλα τα βλέμματα στην Ανόρθωση είναι στραμμένα στη σημερινή συνάντηση που θα γίνει στις 18:00 στα γραφεία του Αντώνης Παπαδόπουλος. 

Πιο προσεκτικοί στη δουλειά όσοι τρώνε στο γραφείο

Οι εργαζόμενοι που γευματίζουν στο γραφείο κάνουν λιγότερα λάθη στη συνέχεια απ’ ό,τι όσοι βγαίνουν έξω για ένα χαλαρό μεσημεριανό γεύμα, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

ΠΑΟ:Επέστρεψε στον εξάστερο ο Μπατίστ

Μάικ Μπατίστ είναι κι επίσημα ξανά παίκτης του Παναθηναϊκού. «Πουθενά δεν νιώθεις σαν το σπίτι σου», δήλωσε ο 36χρονος άσος. «Σαν να μην έλειψε ποτέ», είπε ο Δ. Γιαννακόπουλος.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Συνεχόμενες ανανεώσεις

Συνεχόμενες ήταν οι ανανεώσεις συμβολαίων στον Κεραυνό το διήμερο που πέρασε. Πρώτος ανανέωσε ο Παναγιώτης Τρισόκκας και ακολούθησαν οι Αλέξης Ζαχαρίου και Γιώργος Θεοχαρίδης. Άπαντες δε, αποδέχτηκαν αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους.

«Απεβίωσε»… ο Eddie Murphy

Άλλη μια ψευδείς είδηση έκανε...το γύρo του κόσμου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μέσω Twitter. Αυτή τη φορά θύμα του έπεσε ο γνωστός ηθοποιός Eddie Murphy.

ΑΠΟΕΛ: Έλντερ Καμπράλ και επίσημα στους «γαλαζοκίτρινους»

Στην απόκτηση του Έλντερ Καμπράλ προχώρησε το ΑΠΟΕΛ. Ο Πορτογάλος αμυντικός ανακοινώθηκε και επίσημα πριν από λίγο.

Διαφήμιση προφυλακτικών που... θα σου σπάσει τα νεύρα! Απίστευτο VIDEO

Το ενός λεπτού σποτάκι γνωστής εταιρείας προφυλακτικών έρχεται να δείξει πόσο αναγκαία είναι η χρήση του, σε ορισμένες περιπτώσεις.


Το πρωί δικηγόρος, το βράδυ… bodybuilder

Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών από το Swansea της Ουαλίας και περνά πολύ διαφορετικά τις ημέρες και τις νύχτες της:

ΑΕΚ: Σταθερός βηματισμός στο σχεδιασμό

Η αναζήτηση της ΑΕΚ Λάρνακας για την κάλυψη της θέσης του πλέι μέικερ, είχε αίσια κατάληξη, αφού προχθές ενέταξε στο δυναμικό της το Ματ Μπούτσερ.

"Στενό μαρκάρισμα" της Rihanna στη Madonna

Σχεδόν στα ίσα ανταγωνίζεται η Rihanna τη Madonna σε ότι αφορά το ρεκόρ της στις περισσότερες πρωτιές στα Dance/Club Play Songs charts του Billboard.

ΣΟΚ: Στην ενταντική ο 5χρονος γιος πασίγνωστου τραγουδιστή

Ο πεντάχρονος γιος γνωστού τραγουδιστή νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Λίβερπουλ: Δεν θέλει να μείνει το παλικάρι, το φωνάζει!

Η παραμονή ή όχι του Λουίς Σουάρες στη Λίβεπρουλ, έχει εξελιχθεί στο σίριαλ του καλοκαιριού. Το δεδομένο, είναι πως ο Ουρουγουανός δεν θέλει να μείνει στη Λίβερπουλ. Διαβάστε δηλώσεις του.

Πραγματικά βολικό! Τροχόσπιτο 5 αστέρων...

Ένα τροχόσπιτο πραγματική σουίτα. Ανέσεις όπως χώρος υποδοχής, μπάνιο, κουζίνα μέχρι και… παρκινγκ

Ποιός είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη; Μέσι, Ριμπερί και Ρονάλντο οι υποψήφιοι

Όπως ανακοίνωσε η UEFA, Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, και Φρανκ Ριμπέρι είναι οι τρεις υποψήφιοι για τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη την σεζόν 2012-2013.

Στικούδη: Έγραψε πάνω στο στήθος της "I love my follοwers"

Η Κατερίνα Στικούδη έγραψε με κόκκινο κραγιόν πάνω στο στήθος της «I love my followers» και προκάλεσε εγκεφαλικά στους θαυμαστές της. 

Αλβανία: 900 στρέμματα χασισοκαλλιέργειας ανακάλυψε η ιταλική αστυνομία

Η ιταλική οικονομική αστυνομία "Guardia di Finanza" ολοκλήρωσε την εναέρια επιχείρηση για τη φωτογράφιση όλων των περιοχών, όπου καλλιεργείται κάνναβη, σε όλη την Αλβανία.

H μεγαλύτερη κόμμωση άφρο του κόσμου

Είναι δύσκολο για την Εβάν Ντιγκά να διατηρεί το μεγαλύτερο άφρο στον κόσμο: τα μαλλιά της πιάνονται στα δέντρα όταν περπατά, η περιφερική της όραση χάνεται όταν οδηγεί.

Από καρκίνο πάσχει ο Ντάστιν Χόφμαν

Σε θεραπεία για τον καρκίνο υποβλήθηκε ο γνωστός ηθοποιός Ντάστιν Χόφμαν, όπως επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος και βιογράφος του Τζόντι Γκότλιεμπ. Η Γκότλιεμπ πάντως αρνήθηκε να πει το είδος του καρκίνου από το οποίο διαγνώστηκε ότι πάσχει ο διάσημος ηθοποιός.

Ρουβάς -Ζυγούλη: Απαγόρευσαν τη φωτογράφηση των παιδιών

Λίγους μήνες πριν, είδαμε για πρώτη φορά την 6 μηνών κορούλα του Σάκη Ρουβά σε παπαράτσι φωτογραφίες, όμως λίγες εβδομάδες μετά ο τραγουδιστής και η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισαν να απαγορεύσουν από εδώ και στο εξής τη δημοσίευση φωτογραφιών των παιδιών τους.

Έκανε πρόταση γάμου μέσα στο γήπεδο… και άκουσε το «ΌΧΙ» - VIDEO

Απίστευτο! Κατά την διάρκεια ενός αγώνα μπέιζμπολ των Ροκ Κατς στο Κονέκτικατ, ένας οπαδός έκανε πρόταση γάμου στη γυναίκα του μέσα στο γήπεδο.

Υεμένη: Έξι ύποπτοι ως μαχητές της αλ-Κάιντα

Έξι ύποπτοι ως μέλη της Αλ Κάιντα σκοτώθηκαν σήμερα στη νότια Υεμένη από επίθεση αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους, δήλωσαν αξιωματούχοι, μια ημέρα αφού οι πρεσβείες των ΗΠΑ και της Βρετανίας απομάκρυναν μέρος του προσωπικού των πρεσβειών τους λόγω των αυξανόμενων φόβων για επιθέσεις.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Χωρίς αλλαγή στους Elite διατητές

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε τους καταλόγους των διαιτητών όλων των κατηγοριών για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. 

Ξινό αλλά θαυματουργό το κράνμπερι.Τι έδειξε έρευνα

Βάλτε στη ζωή αλλά και στο ποτήρι σας χυμό κράνμπερι. Μπορεί τα μικροσκοπικά αυτά κόκκινα σποράκια να έχουν ξινή γεύση αλλά προλαμβάνουν την εμφάνιση ουρολοιμώξεων αποτελούν ασπίδα προστασίας στην εμφάνιση καρδιακών προβλημάτων, χαρίζουν λαμπερό χαμόγελο και καταπραΰνουν το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα από τους ερεθισμούς της πάνας. 

Ποιες σπάνιες παθήσεις καλύπτουν τα 100 νέα φάρμακα

Σανίδα σωτηρίας για τους πάσχοντες από σοβαρές και σπάνιες ασθένειες, αποτελεί η ένταξη 100 νέων φαρμακευτικών σκευασμάτων στη νέα λίστα.

Τέσσερα φιλικά προετοιμασίας σήμερα (διαβάστε το πρόγραμμα)

Συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι ομάδες ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις.