Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Στήνουν σκευωρία σε βάρος του ΑΚΕΛ

Κάποιοι επιχειρούν να στήσουν πολιτική σκευωρία σε βάρος του ΑΚΕΛ δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος Άντρος Κυπριανού αναφερόμενος στις συλλήψεις δύο στελεχών του ΑΚΕΛ οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της επένδυσης του ταμείου συντάξεων της Cyta σε τ/κ τεμάχιο στη Δρομολαξιά.

Ο Άντρος Κυπριανού ανέφερε ότι η σκευωρία σε βάρος του ΑΚΕΛ επιχειρείται με απώτερο στόχο να χτυπηθεί το Κόμμα από τη μια και να απαξιωθεί στα μάτια του κόσμου και από την άλλη να αποπροσανατολιστεί ο λαός από τα πραγματικά προβλήματα.

Ο κύριος Κυπριανού διερωτήθηκε τί άλλο από σκευωρία μπορεί να σημαίνει το γεγονός πως την ώρα που συλλαμβάνονταν τα στελέχη του ΑΚΕΛ διαφοροποιήθηκε προς το ηπιότερο το κατηγορητήριο για τον κύριο Λίλλη και η υπόθεση του αντί να παραπεμφθεί στο Κακουργιοδικείο, παραπέμπεται στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας με προφανή την πρόθεση από κατηγορούμενος να γίνει κατήγορος και με σοβαρή την πιθανότητα επιβολής ηπιότερων ποινών για τον ίδιο;

Αντί να ζητηθεί κατάθεση ώστε να παρουσιαστεί και η εκδοχή των στελεχών του ΑΚΕΛ σημειώνει ο κύριος Κυπριανού, η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης, πρακτική που συνιστά ντροπή για μια δημοκρατική και ευρωπαϊκή χώρα που συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο σε ευυπόληπτους πολίτες της.

Όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη σκευωρία τόνισε, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αν δεν τεκμηριώσουν τις κατηγορίες που εκτόξευσαν θα πρέπει να είναι έτοιμοι να απολογηθούν δημόσια και να υποστούν όλες τις συνέπειες των πράξεων τους.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ κάλεσε όλους εντεταλμένους θεσμούς του κράτους να ενεργοποιηθούν για ορθή και ισότιμη μεταχείριση πολιτών και οργανωμένων συνόλων και να σταματήσει αυτή η σκευωρία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο κύριος Κυπριανού τόνισε ότι το ΑΚΕΛ θα στηρίξει τους συντρόφους του γιατί γνωρίζει την τιμιότητα και το αδέκαστο του χαρακτήρα τους.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ κάλεσε τέλος τους πάντες να παραμείνουν ψύχραιμοι και αποφασιστικοί "για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί την κατάσταση που εξελίσσεται".

Το ΑΚΕΛ τονίζει, θα υπερασπιστεί τον εαυτό του και τα στελέχη του και οποιοδήποτε άλλο που διώκεται αδίκως.

Να είναι όλοι βέβαιοι σημειώνει πως καμία σκευωρία δε θα καταφέρει να πλήξει το ΑΚΕΛ και ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία το Κόμμα μας θα βγει δυνατό και ενωμένο, επικεφαλής των αγώνων του κυπριακού λαού.

Source : http://www.politis-news.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου