Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Το σούπερ gadget που μετρά πόσες θερμίδες καίτε στο σεξ!

Κουραστήκατε, ιδρώσατε και λαχανιάσατε οπότε μάλλον κάτι κάνατε σωστά! Αν και το σεξ δε θεωρείται –επίσημα– γυμναστική, τα επιστημονικά δεδομένα υποδεικνύουν ότι είναι ένας ευχάριστος τρόπος να κάψουμε μερικές έξτρα θερμίδες.
Μια πανέξυπνη εφεύρεση έρχεται μάλιστα να σας λύσει τα χέρια, καθώς μετρά τα... χιλιόμετρα που έχετε διανύσει στην κρεβατοκάμαρα.
Το πρωτότυπο gadget ονομάζεται SexFit και καταγράφει αναλυτικά της επιδόσεις των ανδρών στο σεξ.
Η συσκευή εφαρμόζει στο ανδρικό μόριο όπως το αντίστοιχο δαχτυλίδι που έχει κυκλοφορήσει και στη χώρα μας από γνωστή εταιρία προφυλακτικών. Δονείται και αναβοσβήνει όταν ο ρυθμός των κινήσεων του σώματος είναι σταθερός, ενώ συνδέεται με το κινητό μέσω Bluetooth ή WiFi ώστε να επιτρέπει την... αξιολόγηση των επιδόσεων μετά από κάθε σεξουαλική επαφή.
Το SexFit επιτρέπει την καλύτερη αιμάτωση στα επίμαχα σημεία και παράλληλα καταγράφει πόσες θερμίδες καταναλώνονται κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής.

sexfit

Για τους πιο... τολμηρούς που δε διστάζουν να μοιραστούν τα απόκρυφα μυστικά τους με φίλους και γνωστούς, το SexFit κοινοποιεί τις παραπάνω πληροφορίες μέσω των κοινωνικών δικτύων!
Η τεχνολογία φαίνεται λοιπόν πως έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και τρυπώνει ολοένα και πιο βαθιά στις κρεβατοκάμαρες των απανταχού φανατικών θαυμαστών της.
Η κατασκευάστρια βρετανική εταιρία Bondara έχει προς το παρόν κατασκευάσει ένα πρότυπο του SexFit και το gadget αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στους επόμενους μήνες.

onmed.gr

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

Πλησιάζει ο Έμπολα - Πέθανε ο πρώτος ευρωπαίος

Πέθανε ο πρώτος ευρωπαίος από ΈμπολαΠέθανε στο νοσοκομείο όπου είχε διακομιστεί ο ισπανός ιερέας Μιγκουέλ Παζάρες, ο πρώτος Ευρωπαίος που μολύνθηκε από τον ιό Έμπολα, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει τη ζωή σε 1.000 ανθρώπους στη Δυτική Αφρική, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος των αρχών υγείας στη Μαδρίτη.

Τα δίνουν όσο όσο οι κύπριοι τα ακίνητά τους

Ακόμη και κάτω από την αντικειμενική τους αξία θα πουλούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων την περιουσία για να μπορέσουν να γλιτώσουν από τους υπέρογκους φόρους που προβλέπει το υπό εκπόνηση νομοσχέδιο. Χιλιάδες μεσίτες που έχουν στην κατοχή τους αγροτεμάχια, τα οποία δεν καλλιεργούνται, τα πουλάνε σε εξευτελιστικές τιμές, κάτω της αντικειμενικής αξίας.
Το ίδιο γίνεται και με ιδιοκτήτες σιτιών στις επαρχίες, που δεν κατοικούνται, αλλά και ιδιοκτήτες που ζουν στο εξωτερικό προσπαθούν να απεμπλακούν από τους φόρους του κράτους.

Πάντως ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης, εκτιμά ότι το νομοσχέδιο θα οδηγήσει σε μαζικές εκποιήσεις ακινήτων «Ή όλοι θα ξεπεράσουμε την κρίση ή όλοι θα μείνουμε εγκλωβισμένοι σε αυτήν», υποδεικνύει σε γραπτό του υπόμνημα ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παντελής Λεπτός και προβλέπει πως οι πτώσεις των τιμών θα οδηγήσουν σε νέα μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

Εξάλλου, ο εκπρόσωπος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ακίνητης Ιδιοκτησίας (FIABCI), δήλωσε ενώπιον της συνεδρίας των δύο κοινοβουλευτικών επιτροπών πως το υψηλό κόστος δανεισμού καθιστά την αποπληρωμή δύσκολη υπόθεση.

newsit.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

Καταδικάστηκε η Lidl στην Ελλάδα – Aνάλογη απόφαση αναμένεται και στην Κύπρο εντός των επόμενων εβδομάδων

Καταδικάστηκε η Lidl στην Ελλάδα – Aνάλογη απόφαση αναμένεται και στην Κύπρο εντός των επόμενων εβδομάδωνΣτην Ελλάδα Με ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Προστασίας του Καταναλωτή της Γενικής γραμματείας επέβαλλε πρόστιμο στην εταιρεία Lidl ύψους €150.000.

Πέντε «κόλπα» για να μη σέρνεται ο υπολογιστής σας

Πέντε «κόλπα» για να μη σέρνεται ο υπολογιστής σαςΔώστε μια νέα πνοή στα ταλαιπωρημένα από το χρόνο PCs

Σούπερ σέξι φωτογράφιση για την πρώην του DiCaprio

Η Alyce Crawford ξέρει να τρελαίνει τους άντρες
Με μία σούπερ σέξι φωτογράφιση «εξαργυρώνει» η Alyce Crawford τη φημολογούμενη σχέση της με τον Leonardo DiCaprio.

Θρίλερ με το Ν/Σ για τις εκποιήσεις! Προειδοποιεί ή απειλεί ο ΥΠΟΙΚ; "Αν δεν πάρουμε την 6η δόση...."

Μη συμμόρφωση στην απαίτηση της Τρόικας για ψήφιση σε νόμο του νομοσχεδίου για τις εκποιήσεις, πέραν από τις δυσκολίες στα δημοσιονομικά, είναι δυνατόν να δημιουργήσει και άλλες δυσκολίες, ανέφερε ενώπιον των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Οικονομικών και Εσωτερικών, οι οποίες σε κοινή συνεδρία συζητούν το νομοσχέδιο, ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΚΥΠΡΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

Σε προφορικό διάβημα προς τα Ηνωμένα Έθνη, σχετικά με προκλητικό επεισόδιο σε βάρος δημοσιογράφου του «Φ» το βράδυ του Σαββάτου από Τούρκους στρατιώτες, προέβη η Αστυνομική Διεύθυνση Δεκέλειας.

Η «Ferrari» των τρένων!

Η Ιαπωνία πρόκειται να αποκτήσει ένα υπερπολυτελές και τεχνολογικά καινοτόμο τρένο, σχεδιασμένο από τον Ken Okuyama, ο οποίος είναι γνωστός για τη συνεργασία του με τη Ferrari και τον σχεδιασμό των θρυλικών Enzo Ferrari, Porsche 911 και Ferrari P4/5. 

Σκηνές απο ταινία δράσης στο Παραλίμνι! Παρατράγουδα και τραυματισμός αστυνομικών

Δύο μέλη της ΥΚΑΝ τραυματίστηκαν ελαφρά χθες βράδυ όταν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο τους κτυπήθηκε από όχημα, που οδηγούσε 21χρονος από το Παραλίμνι, κατά τη διάρκεια παρακολούθησης σε πρατήριο βενζίνης.

Κοντσίτα Βουρστ: «Η Ελλάδα είναι απλά παράδεισος. Θα ήθελα να μείνω για πάντα»

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η νικήτρια της φετινής Eurovision, Κοντσίτα Βουρστ, η οποία μίλησε για την Ελλάδα, την Άννα Βίσση αλλά και την προσωπική της ζωή.

UEFA - Ορισμοί παρατηρητών

Διεθνείς παρατηρητές μας ορίστηκαν σε αγώνες για τα Play-Offs του Europa League καθώς και σε αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.

«Πράσινο» φως για πειραματικό φάρμακο κατά του Έμπολα

Οι ΗΠΑ θα το στείλουν στη Λιβερία

Έλεγχοι «αεροδρομίου» στο υπουργείο Άμυνας

Αυστηρότερα μέτρα για είσοδο των επισκεπτών και του προσωπικού έχουν αποφασιστεί για το υπουργείο Άμυνας. 

Οι 4 λόγοι για τους οποίους οι άντρες εξαφανίζονται μετά το sex

Το σεξ είναι ωραίο και το σeξ μπορεί να αλλάξει τα πάντα! 

ΑΠΟΕΛ - Εκτός οι Μαντούκα και Παπάζογλου (H αποστολή για την ασπίδα)

Ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αγώνα του Super Cup με τον Ερμή.

TΑ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Το περιοδικό Travel and Leisure για πάνω από 19 χρόνια «αναθέτει» τους αναγνώστες του να επιλέξουν τα καλύτερα ξενοδοχεία στον πλανήτη, κρίνοντας τα από το φαγητό, τις προσφερόμενες υπηρεσίες και την τοποθεσία.

Απορρίφθηκαν απο την Τρόικα οι θέσεις των κομμάτων για τις εκποιήσεις! Συνεχίζονται οι συνεδριάσεις στη Βουλη

Συνεχίζεται σήμερα στις Επιτροπές Οικονομικών και Εσωτερικών, σε κοινή συνεδρία, η συζήτηση του νομοσχεδίου για τις εκποιήσεις, παρουσία των Υπουργών Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη και Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικου.

Ε, ΟΧΙ: ΚΥΠΡΙΟΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΕ...

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λεμεσού, διεξήγαγαν μετά τα μεσάνυκτα έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, σε οικία ιδιοκτησία 57χρονου από τη Λεμεσό.

Νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός Ρόμπιν Ουίλιαμς

Ο διάσημος κωμικός ηθοποιός του Χόλιγουντ Ρόμπιν Ουίλιαμς βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη βόρεια Καλιφόρνια με την αστυνομία να εκτιμά από τις πρώτες ενδείξεις που διαθέτει ότι ο θάνατος προήλθε από αυτοκτονία.