Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Η Κύπρια που χορεύει με τον Pitbull και τραγουδά με τον Sean Paul

Τραγουδά, χορεύει, ταξιδεύει 1-2 φορές το μήνα σε Ευρώπη και Αμερική για συναυλίες, συμμετέχει στο παιχνίδι «Joker» του Σίγμα, έχει ένα τραγούδι στο youtube με περισσότερα από 2 εκατομμύρια views, έχει συνεργαστεί με τον Pitbull, τον Sean Paul και τη Βραζιλιάνα superstar Claudia Leitte και πιστεύει... στο σωστό timing!

ΔΙΚΗ - Πιστόριους: «Η Ρίβα ξεψύχησε στα χέρια μου»

Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η κατάθεση του παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους που κατηγορείται ότι στις 14 Φεβρουαρίου του 2013 δολοφόνησε την σύντροφό του Ρίβα Στέενκαμπ.

Η οικονομία σε ύφεση και το 2015, εκτιμά η Ελληνική Τράπεζα

Σε ύφεση θα παραμείνει η κυπριακή οικονομία και το 2015, υποστηρίζει στην τριμηνιαία της οικονομική επισκόπηση η Ελληνική Τράπεζα.Ειδικότερα, στην επισκόπησή της, για το πρώτο τρίμηνο του έτους, η Υπηρεσία Οικονομικών Μελετών της Ελληνικής εκτιμά πως η κυπριακή οικονομία θα συρρικνωθεί με ρυθμό 5,4% το 2014 έναντι 4,8% της πρόβλεψης των δανειστών μας και με ρυθμό 1,0% το 2015 έναντι της εκτίμησης της Τρόικα για ανάπτυξη 0,9%.

Εντοπίστηκαν δύο νέα ηχητικά σήμερα πιθανό από το μαύρο κουτι

Αυστραλοί αξιωματούχοι ανακοίνωσαν σήμερα ότι εντοπίστηκαν δύο νέα ηχητικά σήματα που μπορεί να προέρχονται από το μαύρο κουτί του αγνοούμενου αεροσκάφους της Malaysia Airlines, στο οποίο επέβαιναν 239 άτομα.

Εξάωρο θα δουλεύουν υπάλληλοι στη Σουηδία

Οι ιθύνοντες ελπίζουν ότι έτσι θα μειωθούν οι αναρρωτικές άδειες

ΑΝΟΡΘΩΣH - Ανεβαίνουν οι ρυθμοί σε όλα τα επίπεδα

Στην Ανόρθωση άρχισαν σιγά σιγά να ανεβαίνουν οι ρυθμοί σε όλα τα επίπεδα. Το προσωρινό Δ.Σ. της εταιρείας τρέχει όλα τα διαδικαστικά θέματα ενώ ο Χρίστος Πουλλαϊδης βγήκε στη γύρα για χορηγούς.

Δέρνουν παιδιά σε Δημόσιο Νηπιαγωγείο στη Λευκωσία; Δείτε φωτογραφίες

Περιστατικό βίας σημειώθηκε το πρωί σε δημόσιο νηπιαγωγείο σε περιοχή της Λευκωσίας, αφήνοντας εκτεθειμένους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Πήγε να «σώσει» το κινητό της και τελικά σφήνωσε σε φρεάτιο (εικόνα)


Λονδίνο: Μια 16χρονη Βρετανή σφήνωσε σε φρεάτιο προσπαθώντας να πιάσει το κινητό της που είχε πέσει μέσα. 


Το κάνουμε όλοι και καταστρέφει την ερωτική μας ζωή…

Θεωρητικά, η άνοιξη είναι η κατ’ εξοχήν εποχή της ζωντάνιας και της ανεβασμένης ερωτικής διάθεσης. 

Μ. Χρουσαλά: Η σέξι φωτογράφιση για τη νέα της κολεξιόν!

Έχει αφήσει πίσω της το χώρο του μόντελινγκ αλλά αρκετά συχνά η Μαριέττα Χρουσαλά μπαίνει σε ρόλο μοντέλου!  

Ελένη Μενεγάκη- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Η φιλία που έχει σχολιαστεί όσο λίγες

Ο χρόνος έχει δείξει ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι γενναιόδωρη με τους ανθρώπους που ξεχωρίζει και όποιον πιστεύει τον στηρίζει και θέλει να περνά χρόνο μαζί του.

Δείτε πόσα μικρόβια κρύβονται στα καλλυντικά σας

Τίποτα δεν κρατά για πάντα και φυσικά αυτό ισχύει και για τα καλλυντικά. 

Kριτής του ''The Voice'' βγήκε έξω με την ομάδα του! Δείτε τη φωτογραφία και το γλυκό μήνυμα που τους έστειλε

Ένας από τους τέσσερις κριτές του «The Voice» βγήκε έξω με την ομάδα του, λίγο πριν το live της Παρασκευής.

Ινδός 179 ετών, με πιστοποιητικό γέννησης το 1835 – Έχουν πεθάνει ακόμη και τα εγγόνια του

Ενας Ινδός, ο Μαχάστα Μουράσι όχι μόνον υποστηρίζει αλλά και έχει επίσημα χαρτιά που αναγράφουν ως ημερομηνία γέννησής του την 6η Ιανουαρίου του 1835.  

Μεσοθεραπεία με καφεΐνη! Το βασικό συστατικό του αγαπημένου σου καφέ ενάντια στην κυτταρίτιδα

Μέχρι σήμερα ήξερες πως ο καφές είναι η απαραίτητη συνήθεια για να ξεκινήσει η μέρα σου ή ένας λατρεμένος τρόπος να εκμυστηρευτείς τα πιο κρυφά σου μυστικά στην κολλητή σου. 

Φαίη Σκορδά: Βόλτα στη θάλασσα με τον γιο της Γιάννη!

Τα πρωινά της εβδομάδας για την Φαίη Σκορδά είναι αφιερωμένα στην εκπομπή της στον ΑΝΤ1 ενώ τα βράδια της Παρασκευής δεν χάνει ποτέ τον Γιώργο Λιάγκα στο The Voice.

Άφησαν το πρόωρο μωρό της να πεθάνει αβοήθητο

Έζησε 46 λεπτά στην αγκαλιά της μαμάς του...

ΟΜΟΝΟΙΑ - Όλη η εικόνα του προγραμματισμού

Η Ομόνοια μπορεί να έμεινε εκτός στόχων εδώ και καιρό, όμως την περασμένη εβδομάδα οι εξελίξεις ήταν υπέρ της, αφού ξεκαθάρισε ο δρόμος που θα ακολουθήσει μέχρι το καλοκαίρι. 

Λόγο για «κατάντημα» κάνει ο Πρόεδρος – «Διαφανής η αγορά οικοπέδου από τη σύζυγό μου»

Η αγορά οικοπέδου από τη σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν μια πράξη καθαρά ιδιωτική και διαφανής, τονίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σημειώνοντας ότι αποτελεί κατάντημα τέτοια ζητήματα να τυγχάνουν μικροπολιτικής εκμετάλλευσης.


ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ

Σάλος για το μοντέλο που δολοφόνησε με τρεις πυροβολισμούς τον πρώην αγαπημένο της λόγω ζήλιας.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - Η δεύτερη πράξη στον Ισπανικό εμφύλιο

Κάνοντας ένα… διάλειμμα από τη μάχη στήθος με στήθος που δίνουν στο ισπανικό πρωτάθλημα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα μονομαχούν απόψε (21:45) στο «Βιθέντε Καλντερόν» για τα προημιτελικά του Champions League.

Ολοκλήρωσε τις επαφές του στην Ρωσία το ΑΚΕΛ

Η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ ολοκλήρωσε σήμερα τις επαφές της στη Μόσχα και επιστρέφει στην Κύπρο. Σήμερα η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Κόμματος Δίκαιη Ρωσία κ. Μιρονόφ, και το Βαλεντίν Κουπτσόφ, τέως Αναπληρωτή Πρόεδρο της Ρωσικής Δούμας.

Aθώοι οι δεσμοφύλακες για τον βιασμό

Ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες εναντίον τεσσάρων δεσμοφυλάκων, που ήταν επιφορτισμένοι με τη φρούρηση καταδίκων που αυτοκτόνησαν πρόσφατα στο κελί τους, καταλογίζει το πόρισμα της Αστυνομίας που τέθηκε ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη.

 Όπως μας λέχθηκε από την Αστυνομία, οι ανακριτές εισηγούνται την ποινική δίωξη ενός δεσμοφύλακα, εναντίον του οποίου στοιχειοθετείται, με βάση το μαρτυρικό υλικό, το αδίκημα της παράλειψης με βάση το άρθρο 210 του Ποινικού Κώδικα που χρησιμοποιήθηκε και στην υπόθεση του Μαρί. Ότι δηλαδή, λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης ή συμπεριφοράς επέφερε, χωρίς πρόθεση, το θάνατο σε άλλο πρόσωπο. 

Με βάση το μαρτυρικό υλικό, αναμένεται να διαταχθεί πειθαρχική έρευνα εναντίον άλλων τριών δεσμοφυλάκων για αμέλεια καθήκοντος. Ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη τέθηκε και ο φάκελος της υπόθεσης του βιασμού κατ’ εξακολούθηση νεαρού Ρουμάνου κατάδικου, με τους ανακριτές να εισηγούνται την ποινική δίωξη των εμπλεκόμενων καταδίκων. 

 SOURCE : http://www.philenews.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Όργιο σε... γηροκομείο - Προσέλαβαν στρίπερ για τις ηλικιωμένες

Ένας οίκος ευγηρίας στο Long Island της Νέας Υόρκης αποφάσισε εκτός από το... μπίνγκο να προσφέρει και μια άλλη διασκέδαση στις ηλικιωμένες κυρίες που φιλοξενεί.

OMG: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.... ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ "ΑΣΤΕΡΑΣ"

Στη Κύπρο αποφάσισε να συνεχίσει την εγκληματική του δράση 30χρόνος Αλβανός, ο οποίος καταζητείται από τις Ελληνικές αρχές για φόνο, απόπειρα φόνου, σωρεία ένοπλων ληστειών και άλλα εγκλήματα.

ΑΠΟΕΛ - Έτσι θα κουνήσει το σεντόνι

Ο ΑΠΟΕΛ θα παλέψει μέχρι το τέλος για την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα της Λευκωσίας έχει τη τύχη στα χέρια της και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το -3. 

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ... ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ

Μια μητέρα και μια γιαγιά από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ κακοποίησαν ένα 11χρονο αγόρι και μετά ανέβασαν το βίντεο στο Facebook Η 28χρονη Demitria Latrion Powell, μητέρα του αγοριού και η 42χρονη Uteas Michelle Taylor, η γιαγιά του, συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι κακοποίησαν τον μικρό.

Ενημέρωση Υπ. Ενέργειας στα κόμματα για τους υδρογονάνθρακες

Συνάντηση με εκπροσώπους των κομμάτων για τις εξελίξεις στο θέμα των υδρογονανθράκων είχε το απόγευμα ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης, ο οποίος επανέλαβε ότι οι υδρογονάνθρακες και η σωστή αξιοποίησή τους είναι ένα θέμα που αφορά ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία.