Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ικανοποιημένος ο ΥΠΟΙΚ για τη συμφωνία με την Τρόικα

Η κυβέρνηση είναι απόλυτα ικανοποιημένη για την ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης της κυπριακής οικονομίας από την Τρόικα, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης.

Καινοτομίες που άλλαξαν τον κόσμο

Από το πρώτο αυτοκίνητο μέχρι τα βιονικά χέρια
Πριν από 20 χρόνια περίπου –οι παλαιότεροι θα θυμούνται- η ιδέα του να ακούσεις μουσική σε κάτι διαφορετικό πέρα από κασέτα μαγνητοφώνου ή LP φάνταζε ως κάτι «εξωπραγματικό».

ΚΥΠΡΟΣ: Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ... ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Η όλη συμπεριφορά ενός επιβάτη της πτήσης από το Βουκουρέστι ήταν αυτή που τράβηξε την προσοχή των ανδρών της ΥΚΑΝ και του Τελωνείου στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Κατα τον τελωνειακό έλεγχο που ακολούθησε, σε μιά απο τις χειραποσκευές του 30χρονου Ρουμάνου εντοπίστηκαν πέντε νάιλον σακούλια που περιείχαν ξηρή φυτική ύλη κάνναβης συνολικού βάρους 6,5 κιλών. 

Αστυνομία παντού στο Τσίρειο! Πάνω από 400 αστυνομικοί, 100 επιτηρητές στις κερκίδες...

Η Λεμεσός θα μετατραπεί σε «αστακό» όπως έχει καταστρώσει το πλάνο της η αστυνομία για να διαφυλάξει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ αλλά και την ασφάλεια των οπαδών.

Αρχίζει σήμερα το 1ο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας

Με σύνθημα “Ίση Αγάπη-Ίσα Δικαιώματα” αρχίζει σήμερα το 1ο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Κύπρου που διοργανώνει η Accept - ΛΟΑΤ Κύπρου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Γνωστές και άγνωστες πτυχές του Άντρε Πάους

O Άντρε Πάους Τζεράρντους Μαρία αποτελεί τον νέο προπονητή της Ανόρθωσης, γεγονός το οποίο αναμέναμε να επισημοποιηθεί αργά ή γρήγορα μιας και χαίρει της εμπιστοσύνης του Φαν Λέουβεν. 

ΚΑΤΙ... ΧΟΝΤΡΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΟΖ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ?

Στο ανώτερο επίπεδο έφθασαν οι ελπίδες,κατά την αναζήτηση πετρελαίου στα ανοιχτά της Αττάλειας από το σεισμικό πλοίο ''Μπαρμπαρός'' είπε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας κ Τανέρ Γιλντίζ επανερχόμενος στο θέμα της εξέδρας εξόρυξης του πετρελαίου που ενδέχεται να βρεθεί εκεί, προσθέτοντας κατά το ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της Yeni Safak, ότι εκτός από την περίπτωση εγχώριας κατασκευής μπορεί αυτή και να αγοραστεί.