Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Κινέζα «θεά» έχει το καλύτερο και ακριβότερο μπλογκ στον κόσμο

Εχει περισσότερους φαν από τον Ομπάμα.

Σκότωσε τον εραστή του, τον διαμέλισε και τον έφαγε!

Μπροστά σε μια αποτρόπαια δολοφονία με διαστάσεις καννιβαλισμού βρίσκονται οι γερμανικές αρχές. Ενας αστυνομικός σκότωσε και έφαγε τον εραστή του και ότι απέμεινε το έθαψε στο δάσος.

Αθλητισμός και… γυμνισμός (photos)

Απίστευτες… extreme εικόνες στην έρημο της Γιούτα, και όχι μόνο!

Νέα κάμερα φωτογραφίζει καθαρά στο σκοτάδι


Η νέα τεχνική καταφέρνει να ανακατασκευάζει τρισδιάστατες εικόνες από τα λιγοστά φωτόνια, τα οποία αντανακλώνται από ένα αχνά φωτισμένο αντικείμενο.

ΤΟ ΣΟΚ ΕΛΛΗΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕ...


Σοκαρισμένος είναι ακόμα ο Σάκης Αρσενίου από την διάρρηξη του διαμερίσματός του στον Βύρωνα καθώς όταν μπήκε μέσα αντίκρισε ένα απίστευτο χάος.

Γιατί νιώθετε συνέχεια κουρασμένοι; Έρευνα

Μπορεί η κούραση να είναι ένα σημάδι των καιρών που ζούμε και της σκληρής πραγματικότητας αλλά όταν γίνεται μόνιμη ενδεχομένως να απειλείται η υγεία μας.

ΚΥΠΡΟΣ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΜΕ ΣΙΓΑΣΤΗΡΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ...

Ένα πιστόλι με σιγαστήρα εντόπισαν άνδρες της Αστυνομίας σε ανοιχτό χώρο στον παλιό δρόμο Κλαυδιάς – Αλεθρικού της επαρχίας Λάρνακας.

Δίωρη στάση εργασίας στα λιμάνια την ερχόμενη Τρίτη εξήγγειλε η ΣΥΑΛΚ

Δίωρη στάση εργασίας εξήγγειλε σήμερα για την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στις 9:00 το πρωί η Συντεχνία Υπαλλήλων Αρχής Λιμένων Κύπρου (ΣΥΑΛΚ – ΠΟΑΣ), η οποία εναντιώνεται σε οποιαδήποτε μορφή ιδιωτικοποίησης της Αρχής Λιμένων Κύπρου (ΑΛΚ), ζητώντας παράλληλα συνάντηση με κλιμάκιο της Τρόικας.

Με άμαξα έφτασε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Λευκό Οίκο

Φέτος θα διακοσμηθεί με φωτογραφίες επαναπατρισμένων στρατιωτών.

Έγινε ο χαμός! Τραυματίες από πτώση ελικοπτέρου σε παμπ στη Γλασκώβη

Αρκετοί είναι οι άνθρωποι που έχουν τραυματιστεί μετά τη συντριβή ελικοπτέρου της αστυνομίας στην οροφή πολυσύχναστης παμπ στη Γλασκώβη, ενώ μερικοί παραμένουν ακόμα εγκλωβισμένοι στο εσωτερικό του κτιρίου, ανακοίνωσε τα ξημερώματα η αστυνομία της Σκωτίας.

Πέρασε από τη γαλλική Βουλή το νομοσχέδιο για την πορνεία

Επιβολή προστίμων σε όσους αγοράζουν σεξουαλικές υπηρεσίες.

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΡΙΚ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΡΙΚΗΣ

Απίστευτη διαστροφή δείχνει το περιστατικό το οποίο σήμερα το απόγευμα καταγγέλθηκε στο Σύνδεσμο ΠροσταΑσίας και Ευημερίας Γάτων από εργαζομένους στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, ότι κάποιοι κρέμασαν ένα νεκρό γάτο με σύρμα από τα κάγκελα της εσωτερικής περίφραξης απέναντι από το τμήμα ειδήσεων, όπως δηλώνει ο ίδιος ο Σύνδεσμος σε ανακοίνωσή του.

Επιδημία λύσσας στην Ελλάδα

Σε εξάπλωση βρίσκεται ο ιός της λύσσας στην Ελλάδα σύμφωνα με στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ που διαβίβασε στη Βουλή η υφυπουργός Υγείας Ζέτα Μακρή, μετά από ερώτηση 39 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, για τα αδέσποτα ζώα και τα κρούσματα του ιού της λύσσας στη χώρα.

Έρευνα διέταξε η Νομική Υπηρεσία για τον ξυλοδαρμό

Εντολές έχει δώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Γενική Εισαγγελία για διορισμό ποινικού ανακριτή, ο οποίος να μην είναι πρώην μέλος της Αστυνομίας, για διερεύνηση της υπόθεσης ξυλοδαρμού πολιτικού πρόσφυγα από μέλη της ΜΜΑΔ, την περασμένη Τετάρτη.