Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τα όχι και τα ναι της Τρόικα για το 16ο Διάταγμα

Τηλεδιάσκεψη μεταξύ Τρόικα και Κεντρικής Τράπεζας πραγματοποιήθηκε σήμερα, με φόντο το 16ο Διάταγμα για περιοριστικά μέτρα στις συναλλαγές, το οποίο θα ανακοινωθεί αύριο.

Παραίτηση-«βόμβα» Χλωρακιώτη από την Συνεργατική

Το συμβόλαιό του έληγε το 2015

Εργαζόμενοι ΕΡΤ: Δε σταματάμε τον αγώνα αν δεν ανοίξει ολόκληρη η ΕΡΤ, χωρίς καμιά απόλυση

Ενώ εξακολουθούν να παράγουν εκπομπές, οι οποίες μεταδίδονται μέσω της EBU, οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ διαμηνύουν με ανακοίνωσή τους, που εκδόθηκε την Τετάρτη μετά τη συνάντηση των κυβερνητικών εταίρων, ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν τον αγώνα τους, «αν δεν ανοίξει όλη η ΕΡΤ ως να μην έκλεισε μια μέρα, χωρίς καμιά απόλυση, χωρίς καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων».

Λάρνακα: Την Παρασκευή θα γίνουν 100 μαζικοί πολιτικοί γάμοι

Την τέλεση μαζικών πολιτικών γάμων 100 ζευγαριών διοργανώνουν την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 4 το απόγευμα, ο Δήμος Λάρνακας και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας σε συνεργασία με τον Οργανωτή Ταξιδίων Natan Uretsky που εδρεύει στο Ισραήλ.

Εντός των προσεχών ημερών οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ταλιμπάν

Οι συνομιλίες των ΗΠΑ με τους Ταλιμπάν είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν "εντός των προσεχών ημερών" στο Κατάρ, επεσήμανε χθες Αμερικανός αξιωματούχος, έπειτα από τις καθυστερήσεις που προκλήθηκαν λόγω των αντιδράσεων για το άνοιγμα του γραφείου των ανταρτών στη Ντόχα.

Ο Άρης είχε ατμόσφαιρα πλούσια σε οξυγόνο

Η ατμόσφαιρα του Άρη πιθανότατα ήταν πλούσια σε οξυγόνο πριν από τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια, δηλαδή πολύ προτού συμβεί κάτι ανάλογο στη Γη, σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις βρετανών επιστημόνων, αν και άλλοι επιστήμονες εμφανίζονται ακόμα επιφυλακτικοί να αποδεχθούν κάτι τέτοιο. Το οξυγόνο στην ατμόσφαιρα της Γης αυξήθηκε σε αξιοσημείωτο επίπεδο πριν από περίπου 2,5 δισεκατομμύρια χρόνια, δηλαδή ενάμιση δισεκατομμύριο χρόνια αργότερα.

Αναγνωρίζονται οι εκ μητρογονίας πρόσφυγες

Αναγνώριση των εκ μητρογονίας προσφύγων αποφάσισε στη χθεσινή συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο, με ίση συμμετοχή στα προγράμματα με τους εκ πατρογονίας προσφύγες.

Η τελική σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Μέγαρο Μαξίμου - Βήμα προς επανεκκίνηση της ελληνικής κυβέρνησης

Οι κ. Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης φαίνεται ότι σημείωσαν σημαντική πρόοδο

Ο Πρόεδρος διαψεύδει το θέμα επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου - Ενώπιον του σημερινού Eurogroup η επιστολή Αναστασιάδη

Οι 17 υπουργοί Οικονομικών αναμένεται να καταλήξουν σε συμφωνία επί της διαδικασίας απευθείας ανα- κεφαλαιοποίησης των τραπεζών

9 τετραγωνικά χιλιόμετρα καμένης γής

Σε κρανίου τόπο έχει μετατρέψει την ορεινή περιοχή Λάρνακας τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε χθες το πρωί στην περιοχή Χοιροκοιτίας, Τόχνης, Αγίου Θεοδώρου και Σκαρίνου και μαινόταν ανεξέλεγκτη μέχρι χθες το βράδυ.