Τρίτη 28 Μαΐου 2013

H Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε νέα πειρατεία συνδρομητικών δορυφορικών υπηρεσιών

greek_police_logo

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Άλλη μία περίπτωση «πειρατείας» συνδρομητικών δορυφορικών υπηρεσιών, εντοπίστηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 49χρονου ημεδαπού, στην οικία του οποίου βρέθηκε ηλεκτρονικός εξοπλισμός για την παράνομη διανομή τηλεοπτικού σήματος

Νέα κινητά και ταμπλέτες θα μας παρουσιάσει σύντομα η Samsung!



Η Samsung ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει νέα smartphones και tablets της σειράς Galaxy και Ativ που τρέχουν Android και Windows αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΣΠΟΤ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ.ΚΟΠΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ!

Απαγορεύτηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο το τηλεοπτικό διαφημιστικό μήνυμα που έφτιαξε ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων στο πλαίσιο της διεθνούς καμπάνιας του με τίτλο «Τα μνημεία δεν έχουν φωνή, εσύ έχεις»

Κινέζοι χάκερς στα άδυτα οπλικών συστημάτων των ΗΠΑ


Κινέζοι χάκερς διείσδυσαν στα σχέδια δεκάδων σημαντικών σχεδίων οπλικών συστημάτων των ΗΠΑ, σύμφωνα με έκθεση της Επιστημονικής Ομάδας Έρευνας (Defense Science Board) που απευθύνεται προς το Πεντάγωνο, κυβερνητικούς αξιωματούχους και την αμερικανική αμυντική βιομηχανία, αποκαλύπτει δημοσίευμα της Washington Post.

Νέες αποκαλύψεις για την 39χρονη που δολοφονήθηκε από τον 26χρονο φίλο της στο Πόρτο Γερμενό.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την αρρωστημένη σχέση της Άρτεμις, της 39χρονης γυναίκας, που πριν από λίγες μέρες βρέθηκε δολοφονημένη στο Πόρτο Γερμένο, από τον 26χρονο σύντροφο της, ο οποίος δεν μπορούσε να δεχτεί πως η σχέση τους είχε τελειώσει.

Παζλ για ρεκόρ γκίνες στη Λευκωσία

Γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, ο Δήμος Λευκωσίας διοργανώνει μια εκδήλωση το Σάββατο 1η Ιουνίου για να στηθεί το μεγαλύτερο παζλ παιδικής ζωγραφικής στον κόσμο.

ΣΟΚ: Δείτε τι έκανε σε μικρά παιδιά για να τα φωτογραφίζει να κλαίνε..

Η φωτογράφος Jill Greenberg ήθελε να βγάλει φωτογραφία μικρά παιδιά να κλαίνε με λυγμούς και τι λέτε ότι έκανε;

Σαν σήμερα οι Ελληνίδες αποκτούν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι!

Στις 28 Μαΐου 1952 ο νόμος 2159, κατοχυρώνει το δικαίωμα της γυναίκας όχι μόνο να εκλέγει, αλλά και να εκλέγεται στις Δημοτικές και Βουλευτικές εκλογές.

Έπαιζε κιθάρα ενώ του χειρουργούσαν τον εγκέφαλο!

Ο Brad Carter, είναι ένας 39χρονος μουσικός, στον οποίο πριν από λίγο καιρό οι γιατροί διέγνωσαν ότι έχει νόσο του Πάρκινσον Τα χέρια του έτρεμαν όλο και πιο συχνά.

H νέα ιδιοκτήτρια του Σκορπιού!

Η χθεσινή ημέρα ήταν η πρώτη για τη νέα ιδιοκτήτρια του Σκορπιού Εκατερίνα Ριμπολόβλεφ και τον πατέρα της Ντιμίτρι πάνω στο νησί. Πατέρας και κόρη έφτασαν στο
Σκορπιό με ελικόπτερο από το Άκτιο.

Κινέζοι θα δείχνουν ταυτότητα για να αγοράζουν λευκά t-shirt!

Οι κάτοικοι μιας πόλης της νοτιοδυτικής Κίνας πρέπει στο εξής να δηλώνουν τα στοιχεία της ταυτότητάς τους για να αγοράσουν ένα απλό λευκό μπλουζάκι, καθώς οι αρχές εκφράζουν φόβο μήπως το χρησιμοποιήσουν ως ένα μέσο για να δηλώσουν την αντίθεσή τους σε σχέδιο κατασκευής χημικού εργοστασίου στην περιοχή.

«Δεν αντέχουν» το νέο ωράριο οι Δημόσιοι Υπάλληλοι.

Σε μια εποχή που όλοι οι εργαζόμενοι καλούνται να προβούν σε θυσίες, η ΠΑΣΥΔΥ διαμαρτύρεται για την αλλαγή του καθημερινού ωραρίου των δημοσίων υπαλλήλων από την 1η Σεπτεμβρίου. Σε εγκύκλιο της υποστηρίζει ότι το νέο ωράριο θα επιφέρει επαγγελματική, κοινωνική και οικογενειακή αναστάτωση άνευ λόγου και αιτίας.Υπενθυμίζεται ότι με βάση τον Περί Δημόσιας Υπηρεσίας Τροποποιητικό κανονισμό του 2012, τα ωράρια των δημόσιων υπαλλήλων θα αλλάξουν σε 8.00/9.00-3.30/16.30.

Φωτογράφισε το… πειστήριο!

Δεν βρήκε το δίκιο του εντός κορτ ο Σέργκι Στακόφσκι και έψαξε την ηθική ικανοποίηση μέσω… twitter.

Δύο ξένοι: Έτσι θα ήταν ο τρίτος κύκλος που δεν παίχτηκε ποτέ!

Οι Δύο Ξένοι ήταν μια ρομαντική και άκρως επιτυχημένη κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτριου Αποστόλου που προβλήθηκε στο Mega Ελλάδος την περίοδο 1997 – 1999 και έκτοτε κάνει ρεκόρ επαναλήψεων.

Επίθεση σε φυλακή εν μέσω τεταμένου κλίματος στη Βρετανία.

Με σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται Βρετανός δεσμοφύλακας που υπέστη επίθεση μεταξύ άλλων με μαχαίρια από τρεις φανατικούς ισλαμιστές κρατούμενους στις υψίστης ασφαλείας φυλακές του Φουλ Σάτον, στη βορειοανατολική Αγγλία.

Δεύτερος γύρος για το παγκύπριο πρωτάθλημα ράλι.

Με 25 συνολικά πληρώματα διεξάγεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην επαρχία Λάρνακας ο δεύτερος γύρος για το φετινό παγκύπριο πρωτάθλημα ράλι.

ΑΜΚΕ: Στον ημιτελικό του Τράπ Μυλωνάς και Σοφοκλέους!

Στον ημιτελικό του Τραπ Σκοποβολής πέρασαν σήμερα Μάριος Σοφοκλέους και Άδωνης Μυλωνάς με τους δυο σκοπευτές μας μάλιστα να έχουν και πολύ καλή απόδοση φλερτάροντας με μια θέση στον αυριανό τελικός στις 15:00 τοπική ώρα.

Γιατί δεν συναντήθηκαν Χατζηγιάννης – Ρέμος στη συναυλία;

Μπορεί η χθεσινοβραδινή μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στη Λάρνακα να στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία παρόλα αυτά δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα μεταξύ των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στη συναυλία «Μαζί για τη Λάρνακα και τον συνάνθρωπο». 

Βρέφος βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε αποχέτευση!


Ένα νεογέννητο αγοράκι βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε αποχέτευση, κάτω από τουαλέτα εστιατορίου, στην ανατολική Κίνα. Η συνεργασία γιατρών και πυροσβεστών είχε σαν αποτέλεσμα τη διάσωση του βρέφους, ενώ η πράξη των γονιών του έχει ξεσηκώσει κύμα οργής στην κινεζική κοινωνία και κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Πάνω από 400 χιλιάδες ευρώ σε πολιτικούς πρόσφυγες το Μάρτιο!

Κονδύλι, ύψους 433.331,09, θα πρέπει να καταβάλει το Κράτος για το μήνα Μάρτιο σε αιτητές ασύλου, αναγνωρισμένους πολιτικούς πρόσφυγες, πρόσφυγες, που τελούν υπό καθεστώς συμπληρωματικής προστασίας και για ανθρωπιστικούς λόγους.

Κέρδισε το Galaxy S4 κοιτάζοντας το για 60 λεπτά!


Αυτός ήταν ένας πρωτότυπος διαγωνισμός που έκανε η Samsung στο κέντρο της Ζυρίχης.

Η Rihanna παράτησε τον Chris Brown για τα μάτια ΝΕΑΡΗΣ ηθοποιού!

Αυτό κι αν είναι βόμβα!

Βρέθηκε νεκρή η Βίσερ!

Μία είδηση που σοκάρει το παγκόσμιο βόλεϊ και όχι μόνο φυσικά κάνει το γύρο του κόσμου εδώ και λίγη ώρα.

Το ρεκόρ του Φέντερερ και οι φοβίες του Ναδάλ!

Ο Ελβετός Ρότζερ Φέντερερ θέλει να «σπάσει» στο Ρολάν Γκαρός ένα δύσκολο και ψηλό σαν τείχος ρεκόρ, ενώ ο παραδοσιακός αντίπαλός του, ο Ισπανός Ράφαελ Ναδάλ, αν τον πιστέψουμε βέβαια, θέλει να ξεπεράσει τους φόβους του για το σκοτάδι και τη βόλτα με τη μοτοσικλέτα του. Εμπιστεύεται στην προσωπική του ζωή μόνο τα μικρόσωμα σκυλιά και θέλει να αποκτήσει και εκτός αγώνων την αγριάδα που επιδεικνύει στα παιχνίδια του τένις.

Ραντεβού Αναστασιάδη – Ντάουνερ το πρωί.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, θα δεχθεί στις 9.00 το πρωί τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Αλεξάντερ Ντάουνερ, ενόψει του δείπνου με τον κατοχικό ηγέτη, Ντερβίς Έρογλου.  

Ο Παγδατής στο Νο 39 του κόσμου!

Αμετάβλητη παρέμεινε κι αυτή την εβδομάδα η κατάσταση στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις για την ATP, καθώς ο Νόβακ Τζόκοβιτς διατηρείται στην πρώτη θέση της λίστας με 12.730 βαθμούς.

Άννα Βίσση – Αντώνης Ρέμος: Ανακοίνωσαν την συνεργασία τους!


Η Άννα Βίσση ενώ έχει τελειώσει το πρόγραμμα της ξεκινά να τραγουδά ένα τραγούδι του Ρέμου. ο Ρέμος ανεβαίνει στην σκηνή και τραγουδάνε μαζί το "δυο ψέματα" και το "πράγματα".. μετά ανακοινώνουν και την συνεργασία τους για τον χειμώνα.


Απεργούν οι εργαζόμενοι της Amazon στη Γερμανία!

Η ένωση των εργαζομένων, ver.di, ζητά από την εταιρεία online λιανικής να υιοθετήσει συμφωνίες όπως αυτές που επετεύχθησαν με τους εργαζόμενους σε άλλες επιχειρήσεις λιανικής, που δεν είναι όμως μέσω διαδικτύου.

Hard Rock Café: Αναζητείται ο Ρένος Μιχαηλίδης…

Λάμψη και υποσχέσεις στα εγκαίνιά του, ζοφερότητα κι  αποτυχία στη συνέχεια με αποκορύφωμα το… λουκέτο.

Κρατούσαν ψυχασθενή επί 11 χρόνια φυλακισμένο σε κλουβί!!!

Η οικογένεια ενός ψυχασθενή τον κρατούσε φυλακισμένο σε ένα κλουβί επί 11 χρόνια, από την εποχή που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ένα 13χρονο παιδί, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα μιας κινεζικής εφημερίδας

Παραμένει ο Φοίβος Ερωτοκρίτου!

Υστερα απο πολλές παροτρύνσεις, πιεστικές σε ορισμένες περιπτώσεις, από επώνυμους και ανώνυμους, από μεγαλομετοχους και παλαιμαχους, από πρώην προέδρους και πρώην αντιπροέδρους όπως οι Κρις Τριανταφυλλίδης και Θεόδωρος Κυριακίδης αντιστοιχα, σε ένα φορτισμένο κλίμα ο Φοίβος Ερωτοκρίτου συναίνεσαι ουσιαστικά στο να παραμείνει και να ηγηθεί του ΑΠΟΕΛ στην επόμενη δυσκολη περίοδο. Δια χειρός στην καταμεστη αίθουσα του ΓΣΠ τα μελη της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ζητησαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία την παραμονή του Φοιβου Ερωτοκριτου. Θα διαβουλευτει τις επόμενες μέρες και θα παρουσιάσει τη νέα διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.

Χάλκινο στο Πανευρωπαϊκό η Μαριλένα!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα «SAMBO» εφήβων και νέων το οποίο διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία SAMBO στη Λεμεσό στο κλειστό στάδιο «Σπύρος Κυπριανού» στις 12-14 Απριλίου.
Στη διοργάνωση συμμετείχαν 350 αθλητές και αθλήτριες από 22 χώρες. Κατά τη διάρκεια των αγώνων, αρκετά μεγάλος ανταγωνισμός εξελίχθηκε μεταξύ Ρωσίας, Γεωργίας, Ουκρανίας και Λευκορωσίας καθώς οι χώρες αυτές είχαν σχεδόν ισοψηφήσει σε αριθμό μεταλλίων, με τη Ρωσία τελικά να εξασφαλίζει τις πρώτες θέσεις στην κατηγορία νέων, και τη Γεωργία την πρώτη θέση στην κατηγορία εφήβων ανδρών.

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συναυλία προσφοράς και αγάπης στη Λάρνακα!


Μέχρι τις 11 χθες το βράδυ είχαν υπολογιστεί να συγκεντρώθηκαν 135 τόνοι τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης και στα 14 σημεία συλλογής τροφίμων που στήθηκαν στην Λάρνακα.

Φοβερό εργατικό ατύχημα: Ντεπόζιτο δυο τόνων καταπλάκωσε 56χρονο στον Λυθροδόντα!

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε χθες βράδυ στον Λυθροδόντα όταν 56χρονος καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο με δύο τόνους ροδόσταγμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

40 κατασβέσεις πυρκαγιών χθες και σήμερα από την Πυροσβεστική.

Σε συνολικά 40 κλήσεις κατάσβεσης πυρκαγιών στην ύπαιθρο ανταποκρίθηκε χθες και σήμερα τα ξημερώματα η Πυροσβεστική Υπηρεσία.