Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Επί οκτώ μήνες πετούσε αεροπλάνα με πλαστή άδεια πιλότου


Ένας “πιλότος” με ψεύτικη άδεια πετούσε με αεροπλάνο των Λιβανέζικων αερογραμμών επί οκτώ μήνες, μεταφέροντας εκατοντάδες ανθρώπους, πριν συλληφθεί και οδηγηθεί πίσω στη χώρα του. 

ΑΠΟΨΗ: Καταπιεσμένη Σεξουαλικότητα



Η εφηβεία θεωρείτε κατεξοχήν η ηλικία της σεξουαλικής αφύπνισης, διεκδίκησης και ωρίμανσης του σεξουαλικού ρόλου του ανθρώπου. Όταν υπάρχει ο φόβος της μη αποδοχής του σεξουαλικού προσανατολισμού υπάρχει μεγάλη περίπτωση το άτομο να παγιδευτεί σε μία σεξουαλική καταπίεση έχοντας αρνητική καθοριστική επιρροή στην ψυχολογία μας.

Στον Πρόεδρο το νέο ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου

Την πρώτη συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στην παρουσία του Διοικητική της Κεντρικής Τράπεζας, Πανίκου Δημητριάδη. Στο ρεπορτάζ του οικονομικού μας συντάκτη Κυριάκου Κυριακίδη και οι σημαντικές χαλαρώσεις στις τραπεζικές συναλλαγές, που αναμένονται αυτή την εβδομάδα, με το δωδέκατο διάταγμα.

Κρίσιμο το Eurogroup της Δευτέρας για την δόση της Κύπρου


Η συνεδρίαση κρίνεται κρίσιμη πριν την εκταμίευση της πρώτης δόσης του δανείου





Την έκθεση της τρόικας για το «ξέπλυμα» χρήματος θα συζητήσουν αύριο στο Eurogroup οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης και θα ζητήσουν από την Κύπρο να κάνει προσαρμογές, ώστε να είναι συμβατή με τις επισημάνσεις της Moneyval και της Deloitte Ιταλίας.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα δημιούργησαν προβλήματα


Τα έντονα καιρικά φαινόμενα δημιούργησαν προβλήματα με αποτέλεσμα, τόσο η αστυνομία όσο και η πυροσβεστική υπηρεσία ν’ ανταποκριθούν σε δεκάδες κλήσεις πολιτών για βοήθεια.

Αχόρταγη η Μέρκελ ! – Ζητούν περισσότερα από τα κράτη του ευρώ



Περαιτέρω μεταρρυθμίσεις και εξοικονομήσεις από τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης, που έχουν πληγεί από την κρίση, θέλει η Γερμανία, όπως αναφέρεται σε έκθεση που δημοσιεύει το γερμανικό περιοδικό "Spiegel" και στην οποία το Βερολίνο αξιολογεί την πρόοδο που έγινε μετά την ενίσχυση των δημοσιονομικών κανόνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

12 μαχαιριές για τη γιορτή της μητέρας !


-Απόπειρα φόνου διερευνά η αστυνομία
-Ο νεαρός νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική