Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Πρέμιερ Λιγκ: Έκανε το διπλό η Τότεναμ

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα της Τότεναμ στην νέα Premier League, με την ομάδα του Βίλας - Μπόας να επικρατεί δύσκολα με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας στο Σέλχαρστ Παρκ.

Λιβύη: Αποδεκτή η παραίτηση του ΥΠΕΣ

Ο υπουργός Εσωτερικών της Λιβύης Μοχάμεντ Χαλίφα αλ Σέιχ, πρώην συνταγματάρχης της Αστυνομίας, υπέβαλε νωρίτερα σήμερα παραίτηση διαμαρτυρόμενες για τις συνεχείς "παρεμβάσεις στο έργο του", από το πρωθυπουργικό γραφείο και από βουλευτές, βεβαίωσε κυβερνητική πηγή.

Μετρούν εκτάσεις μαύρου και ζημιές της πύρινης κόλασης στον Πύργο Τηλλυρίας

«Τα οπωροφόρα δένδρα μπορούν εύκολα να ξαναδημιουργηθούν αλλά το φυσικό περιβάλλον, το πευκόδασος, δύσκολα». Αυτή ήταν φράση του Κοινοτάρχη του Κάτω Πύργου Κώστα Μιχαηλίδη, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την καταστροφή που προκάλεσε η πυρκαγιά στην περιοχή.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν και σήμερα οι πυροσβέστες- Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε περιοχή μεταξύ Ασγάτας και Μοναγρουλίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε πριν περίπου μία ώρα σε περιοχή μεταξύ Ασγάτας και Μοναγρούλι. 

Άντζελα Δημητρίου: Τη λήστεψαν την ώρα που τραγουδούσε

Χθες το βράδυ την ώρα που η Άντζελα Δημητρίου τραγουδούσε στην Εύβοια, στο δημοτικό σχολείο της Δροσιάς λήστεψαν το καμαρίνι της.

Bellucci: Σηκώθηκε από το κρεβάτι μόνο με το... σεντόνι!

Πο όμορφη από κάθε άλλη φορά στα 50 της χρόνια η Monica Bellucci φωτογραφήθηκε για το περιοδικόParis Match.

Κίνα: Έρευνα για αστυνομικό που πέταξε βρέφος στο δρόμο!

Ένας Κινέζος αστυνομικός σε κατάσταση μέθης άρπαξε ένα βρέφος 7 μηνών από την αγκαλιά του πατέρα του και το πέταξε στο έδαφος, τραυματίζοντάς το σοβαρά, γιατί, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, νόμιζε ότι επρόκειτο για κούκλα.

Ανατριχιαστικό Βίντεο: Απάνθρωπη συμπεριφορά από ισλαμιστές στην Αίγυπτο - Εκτέλεσαν αστυνομικούς!

Σ’ έναν εμφύλιο και οι δύο πλευρές κάνουν αγριότητες. Και μπορεί οι οπαδοί του Μόρσι να θέλουν να παρουσιάζονται ως τα μοναδικά θύματα όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.


Ανατροπή! Ποια ληστεία; Ύποπτος ο υπάλληλος του καταστήματος γουναρικών! Ο ίδιος φέρεται να σκηνοθέτησε το περιστατικό

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, που συνεδριάζει στη Λάρνακα, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ένας 38χρονος από τη Γεωργία, κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ένοπλης ληστείας που διαπράχθηκε χθες σε κατάστημα γουνών στο Παραλίμνι.

Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στη νεκρή ζώνη στον Κάτω Πύργο

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε νωρίς το πρωί η πυρκαγιά που μαίνονταν από χθες στη νεκρή ζώνη πλησίον της κοινότητας Κάτω Πύργου, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Τμήματος Δασών Ανδρέα Χρίστου.

'Eκτακτο!! Σε κώμα από την χρήση ναρκωτικών ο πασίγνωστος τραγουδιστής . .

Η μακρά περίοδος εθισμού...του στα ναρκωτικά τον έφερε σε κωματώδη κατάσταση, μόλις στα 37 του χρόνια!

Χριστόφιας και Ορφανίδης ετοιμάζονται να καταθέσουν στην Ερευνητική

Ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για την οικονομία θα βρεθεί την εβδομάδα που έρχεται ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας και ο τέως Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Αθανάσιος Ορφανίδης, για να ολοκληρωθεί το παζλ για το τι είχε συμβεί τα τελευταία χρόνια στην οικονομία, στη βάση των καταθέσεων όλων των εμπλεκομένων.

Ζωολογικός κήπος στην Κίνα παρουσίαζε σκύλο ως λιοντάρι

Επισκέπτες σε ζωολογικό κήπο στην κεντρική Κίνα εξοργίστηκαν όταν διαπίστωσαν ότι το λιοντάρι ήταν στην πραγματικότητα ένας μεγάλος σκύλος ράτσας Tibetan Mastiff.

Νέες πληροφορίες για το θάνατο της ΝταΪνας εξετάζει η Σκότλαντ Γιαρντ

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε το Σάββατο ότι εξετάζει τις νέες πληροφορίες που διαθέτει, σχετικά με το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του συντρόφου της Ντόντι αλ-Φαγέντ το 1997.

Διασωληνωμένος, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 21χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο στην Αγία Νάπα

- Συγκρούστηκε μετωπικά με μοτοποδήλατο που οδηγούσε 19χρονη
- Φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για τη ζωή του
- Οι δυο οδηγοί δεν έφεραν προστατευτικό κράνος

WTA: Οι δύο κορυφαίες για τον τίτλο

Οι δύο κορυφαίες τενίστριες με βάση την παγκόσμια κατάταξη της WTA, Σερίνα Γουίλιαμς και Βικτόρια Αζαρένκα θα διασταυρώσουν τις ρακέτες τους στον μεγάλο τελικό του Western & Southern Open του Σινσινάτι μετά τις σπουδαίες και δύσκολες νίκες τους στα ημιτελικά του Σαββάτου επί των Να Λι και Γέλενα Γιάνκοβιτς αντίστοιχα. 

Χώρισε και…κέρδισε στο λόττο έξι εκατ. δολάρια

Μια Ελληνίδα του Σίδνεϊ κέρδισε έξι εκατομμύρια δολάρια στο Λόττο έξι μήνες μετά από τον χωρισμό της με τον επί 20ετίας σύζυγό της. Ο 62χρονος σύζυγός προσέφυγε στη δικαιοσύνη και απαιτούσε να του δοθεί το μισό ποσόν δηλαδή τρία εκατομμύρια δολάρια!

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Μινιόλε απέκρουσε πέναλτι και η Λίβερπουλ κέρδισε

Παίζοντας εκπληκτικό επιθετικό ποδόσφαιρο, η Λίβερπουλ επικράτησε της Στόουκ με σκορ 1-0 και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο σε πρεμιέρα πρωταθλήματος μετά το 2008.


Πρέμιερ Λιγκ: Πάλι... ο Φαν Πέρσι

Η έναρξη της νέας Πρέμιερ Λιγκ για τη σεζόν 2013-2014 «έστειλε» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ουαλία για το ματς με τη Σουόνσι στο «Liberty Stadium».

Πρέμιερ Λιγκ: Πέρασε με νίκη η Άστον Βίλα από το «Emirates»

Το ρητό λέει «δώσε θάρρος στον χωριάτη». Ακόμη κι αν η Άρσεναλ όμως προσπάθησε να το κόψει στην Άστον Βίλα, εκείνη ανέβηκε για τα καλά στο… κρεβάτι του «Emirates».

AΠΟΕΛ-Απόλλων (1-0): Ο πρώτος τίτλος στους γαλαζοκίτρινους

Ο ΑΠΟΕΛ πανηγυρίζει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, καθώς κέρδισε στον αγώνα του Σούπερ Καπ τον Απόλλωνα με 1-0, σε ένα αγώνα που αποτέλεσε και για τις δύο ομάδες, πρόβα τζενεράλε ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών τους την ερχόμενη Πέμπτη (22/08).

Γιατί ένα πλήρες, μεσημεριανό γεύμα θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το σώμα που θέλετε

Η απώλεια βάρους δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να πεινάσετε, και σίγουρα δεν προϋποθέτε να παραλείπετε γεύματα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας ένα πλήρες μεσημεριανό γεύμα, αλλά λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω tips που θα βοηθήσουν να αδυνατίσετε, χωρίς να πεινάσετε.

Κλάπηκαν αντικείμενα 19.000 ευρώ στον Πρωταρά

Τουρίστας από την Αίγυπτο κατήγγειλε χθες στην Αστυνομία ότι κλάπηκαν από την κατοικία, που διαμένει στον Πρωταρά, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και χρυσαφικά συνολικής αξίας 19 χιλιάδων ευρώ.