Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Αρχιεπίσκοπος: Δεν θα κάνουμε περικοπές παρά τις ζημιές...

Η εκκλησία δεν θα κάνει περικοπές στο κοινωνικό της έργο, διαμηνύει ο Αρχιεπίσκοπος, παρά τη μείωση των εσόδων της για τρίτο συνεχές έτος.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1

Με νίκη συνέχισε το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, που κατάφερε να πάρει τη νίκη εντός έδρας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 σε αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ζημιές δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε κτηνοτροφική μονάδα από πυρκαγιά

Σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ υπολογίζονται οι ζημιές από φωτιά που ξέσπασε στις 2π.μ. σήμερα σε υπόστεγο, που βρίσκεται σε κτηνοτροφική μονάδα, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ: Έτσι φτιάχνονται οι μπότες Ugg σου (Video)

Σοκαριστικές εικόνες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας θανατώσεις ζώων, και συγκεκριμένα του είδους «νυκτερευτής» (Nyctereutes procyonoides), σε εκτροφεία της Κίνας, ώστε να πάρουν το δέρμα τους και να το εξάγουν στην Αυστραλία για την κατασκευή της μπότας Ugg.

Τι όργανο παίζεις; – Κρασοπότηρα! Δείτε το βίντεο

Στις εκπλήξεις κάθε είδους μας έχουν συνηθίσει οι διάφοροι performers του δρόμου.

Ο ΚΟΑ συγχαίρει τον Κοντίδη για τη νέα Παγκόσμια επιτυχία του

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει τον Ολυμπιονίκη στην Ιστιοπλοΐα Παύλο Κοντίδη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Laser Standard ανδρών 2013, που έγινε στο Ομάν, και του εύχεται μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

ΑΠΟΕΛ: Θρύλε που το πας;

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο ΑΠΟΕΛ για να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα στους 5 βαθμούς

Στον καναπέ με το λάπτοπ

Η Shakira εν ώρα δημιουργίας

Formula 1 - Μάσα: «Ωραίος αγώνας για να αποχαιρετήσω τη Ferrari»

Σε αντίθεση με τον Μαρκ Γουέμπερ, ο οποίος δήλωσε πως δεν θα συγκινηθεί στον τελευταίο του γκραν πρι στο πρωτάθλημα της Formula 1, οΦελίπε Μάσα χαρακτήρισε τον αγώνα της Βραζιλίας ιδιαίτερο, δεδομένου ότι μετά από εννιά χρόνια στη Ferrari γυρίζει σελίδα στην καριέρα του.

Δύο σεισμικές δονήσεις νότια της Κρήτης

Δύο σεισμικές δονήσεις με διαφορά μόλις λίγων δευτερολέπτων σημειώθηκαν τα ξημερώματα στον υποθαλάσσιο χώρο νότια της Κρήτης.

Εντοπίστηκε νεκρός ο σύζυγος της Κύπριας στη Ρόδο

Εντοπίστηκε ενωρίς το απόγευμα το πτώμα του 67χρονου αγνοούμενου από τη θεομηνία της Παρασκευής στην Ρόδο. Πρόκειται για τον σύζυγο της 56χρονης Κύπριας που είχε βρεθεί στην ίδια περιοχή από το βράδυ της θεομηνίας.

Σε κοινή θέα οκτώ μικρά οστά του Απόστολου Πέτρου

Πρώτη φορά σε κοινή θέα οκτώ μικρά οστά που θεωρούνται ότι είναι του Απόστολου Πέτρου, δόθηκαν από το Βατικανό

Στο Μέγαρο Αθηνών το όνειρο του Κινεζικού Καλλιτεχνικού Θιάσου Ατόμων με αναπηρία

Μια μεγάλη παραγωγή από τον Κινεζικό Καλλιτεχνικό Θίασο Ατόμων με αναπηρία (China Disabled People's Performing Art Troupe - CDPPAT) φιλοξενείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 27 και 28 Νοεμβρίου. Το «My Dream» (Το όνειρό μου) είναι ένα θέαμα για την ψυχική γαλήνη και τη χαρά της ζωής. 

Οταν η Βανδη πιαστηκε στα χερια με ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ επειδη πουλούσε το cd της... Γεια σου ρε Μαλεα

Ο Χρήστος Νέζος, παρουσιαστής της εκπομπής "Ταξιδεύοντας", σε συνέντευξή του με αφορμή τα 20 του χρόνια στην δημοσιογραφία φέρνει στο φως ένα περιστατικό που δεν είχε μαθευτεί...

Ανόρθωση - ΑΕΚ - Oι ενδεκάδες στο ντέρμπι

Λίγα λεπτά απόμειναν για την έναρξη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΕK. Δείτε τις ενδεκάδες:

Γιατί δεν μας πλησιάζουν οι εξωγήινοι; Υπάρχουν οι απαντήσεις

Πόσες φορές κάποιες καλοκαιρινές νύχτες δεν έχετε αναλογιστεί μόνος ή με παρέα, κοιτώντας τα άστρα, αν υπάρχει ζωή πέρα από την Γη;

Τι κάνει ο πρίγκιπας Χάρι στον Νότιο Πόλο

«Ένας Βρετανός γαλαζοαίματος στον Νότιο Πόλο»! Αν γινόταν ταινία η «περιπέτεια» του πρίγκιπα Χάρι, αυτός θα ήταν το τίτλος της.

Καρολάιν Κένεντι: «To πνεύμα του πατέρα μου παραμένει ζωντανό»

«Το πνεύμα του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι παραμένει ζωντανό παρόλο που το νήμα της ζωής του κόπηκε σύντομα» δηλώνει σε συνέντευξή της στην ιαπωνική εφημερίδα «Yomiuri» η κόρη του 35ου προέδρου των ΗΠΑ που δολοφονήθηκε πριν από 50 χρόνια στο Ντάλας.

Νέοι ορίζοντες για το Ιράν - Συμφωνία για τα πυρηνικά

Η συμφωνία που επετεύχθη στη Γενεύη για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα θα κάνει "τον κόσμο πιο ασφαλή, το Ισραήλ και τους εταίρους μας στην περιοχή πιο ασφαλείς", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο αμερικανός Yπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι.

Έξι στα δέκα νοικοκυριά έχουν άνεργο στο σπίτι

Δραματική είναι η επιδείνωση της ανεργίας στη χώρα μας, με τον δείκτη να έχει αναρριχηθεί στο 17%, ενώ το πρώτο τρίμηνο του 2014 αναμένεται νέα αλματώδης απογείωσης στο δυσθεώρητο ποσοστό του 20%, σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις. Το χειρότερο όμως είναι πως η εκτίναξη της ανεργίας στο 20% ενδεχομένως να μην είναι ο πάτος της οικονομικής κρίσης. Αλλά η ουρά της που θα οδηγήσει στο ακόμη πιο εφιαλτικό σενάριο, της ανεργίας πέραν του 20% με ολέθριες επιπτώσεις για την οικονομία και την κοινωνία.

H Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία συγχαίρει τον Παύλο Κοντίδη

Ανακοίνωση εξέδωσε η Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στην οποία συγχαίρει την Παύλο Κοντίδη.


ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ ΚΛΗΡΙΔΗ ΠΡΙΝ ΤΟ... ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Μια βδομάδα μετά τον θάνατο του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, Γλαύκου Κληρίδη, η κόρη του Καίτη σε μια «εκ βαθέων» συνέντευξη λέει ότι νιώθει πως ο πατέρας της ξεκουράστηκε, καθώς τον τελευταίο χρόνο είχε καθηλωθεί και έμοιαζε σαν να απηύθυνε ένα παρατεταμένο και μακρύ αντίο.

Επιγραφές, συνθήματα και ό,τι άλλο θες..

Πολλών ειδών «διαμάντια»

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο Πρόεδρος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί νωρίς το πρωί της Τρίτης 26ης Νοεμβρίου για τις Βρυξέλλες, συνοδευόμενος από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, για να συμμετάσχει σε συνάντηση με το Κολέγιο Επιτρόπων, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Jose Manuel Barroso.

Σάκης Μπουλάς: Η επιδείνωση των τελευταίων ωρών και η μεγάλη μάχη με τον θάνατο…

Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά. Καθόλου καλά…

Νέες προοπτικές για άτομα με αναπηρία

Νέες προοπτικές διανοίγονται για κάθε άτομο με αναπηρία, με τη λειτουργία από τον ερχόμενο μήνα, του πρώτου Κέντρου Αξιολόγησης Αναπηρίας στη Λευκωσία, είπε η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Angelina Jolie: Πάνω από όλα... μαμά!

Πάνω από όλα μητέρα!

Επτά επικίνδυνοι κακοποιοί δραπέτευσαν από τις αλβανικές φυλακές

Η Αλβανία έχει ειδοποιήσει Ελλάδα και ΠΓΔΜ

ΠΑΣΥΞΕ: Να εκπαιδευτούν έγκαιρα οι νέοι άνεργοι

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η πρωτοβουλία του ΠΑΣΥΞΕ για ταχύρρυθμη εκπαίδευση Κυπρίων ανέργων ώστε να εργοδοτηθούν με την έναρξη της νέας καλοκαιρινής περιόδου στην ξενοδοχειακή βιομηχανία , αφού έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ανέργων για ένταξη τους στο πρόγραμμα , δήλωσε ο πρόεδρος της τοπικής επιτροπής Πάφου του ΠΑΣΥΞΕ Θέμης Φιλιππίδης.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Όλε για χίλιους συν ένα λόγους...

Προηγήθηκαν πάρα πολλά τις δύο τελευταίες εβδομάδες στην Ανόρθωση. Η τραγική εμφάνιση από την ΑΕΛ έφερε μουρμούρα, η πίεση μεγάλωσε, η διοίκηση τράβηξε το αυτί των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας και αυτοί με τη σειρά τους υποσχέθηκαν βελτίωση, καλή μπάλα και τρίποντο.

Το σκάνδαλο της Λίμνης: Το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών

Η Limni Resorts, τα εκατομμύρια και η καταστροφή του περιβάλλοντος.

ΠτΔ: "Δεν πρόκειται να μπούμε στο διάλογο χάριν διαδικασίας"

Δεν πρόκειται να μπούμε σε μια διαδικασία διαλόγου, χάριν και μόνον της διαδικασίας του διαλόγου, κατέστησε σαφές ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε ομιλία του στο μνημόσυνο των πεσόντων της Κυπερούντας.

Παγκόσμιο ΣΟΚ: Βοηθήστε στον εντοπισμό αυτής τις γυναίκας.

Μια διεθνής προσπάθεια εντοπισμού αυτής της γυναίκας που βλέπετε στη φωτογραφία να κακοποιεί το άμοιρο σκυλί βρίσκεται σε εξέλιξη.


Στη Ρόδο μεταβαίνουν oι συγγενείς της άτυχης Κύπριας που παρασύρθηκε από χείμαρρο - Εξακολουθεί να αγνοείται ο σύζυγος της

Στην Ρόδο μεταβαίνουν σήμερα από τη Λεμεσό οι συγγενείς της 56χρονης γυναίκας κυπριακής καταγωγής, η οποία έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από χείμαρρο στη Ρόδο, που επλήγη από ακραία καιρικά φαινόμενα δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους του νησιού.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ: Ο ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ ΕΔΩΣΕ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ...

Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 3 εκατομμυρίων δολαρίων προσέφερε ο σταρ του Χόλιγουντ, Λεονάρντο ντι Κάπριο... προκειμένου να βοηθήσει στη διάσωση σπάνιου είδους τίγρης στο Νεπάλ. Δωρεά «μαμούθ» του Ντι Κάπριο για την τίγρη του Νεπάλ

Pre game Ομόνοια – Άρης

Ματς με αδιαφιλονίκητο φαβορί. Η Ομόνοια, ούσα σε εξαιρετική κατάσταση, παρουσιάζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και ανεβαίνει στη βαθμολογία. 

Ταξί μόνο για γυναίκες στη Μελβούρνη

Ταξί αποκλειστικά για γυναίκες θα κυκλοφορούν σύντομα στους δρόμους της Μελβούρνης.

 

Ένταση μεταξύ Τουρκίας και Αιγύπτου

Η αιγυπτιακή κυβέρνηση προχώρησε σήμερα στο να δώσει εντολή να απελαθεί άμεσα ο πρεσβευτής της Τουρκίας --στον απόηχο δηλώσεων από τον ίδιο τον Τούρκο Πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίμπ Ερντογάν ότι, "η αιγυπττιακή Κυβέρνηση καταπιέζει τους Ισλαμιστές".

Πώς θα αποφευχθούν οι κατασχέσεις πρώτων κατοικιών – Διαβάστε τα κριτήρια για τους ευάλωτους οικονομικά δανειολήπτες

- Ειδικό σχέδιο προς ψήφιση ετοιμάζει η κυβέρνηση για προστασία των ακινήτων
- Κρατικός φορέας θα αγοράζει την προς κατάσχεση κατοικία ή επαγγελματική στέγη
- Δικαίωμα επαναγοράς από τον ιδιοκτήτη στο ύψος του μη εξυπηρετούμενου δανείου

ΑΠΟΕΛ - Θρύλε που το πας;

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο ΑΠΟΕΛ για να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα στους 5 βαθμούς. Οι «γαλαζοκίτρινοι» πέταξαν στα σκουπίδια δυο βαθμούς και σταθεροποιήθηκαν στην 6η θέση της βαθμολογίας. Βγήκαν στην επιφάνεια για ακόμη ένα παιχνίδι οι τρανταχτές αδυναμίες που έχει ο ΑΠΟΕΛ τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΕ ΒΑΝΔΗ & ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Μετά τον θόρυβο που δημιούργησε ο Νότης Σφακιανάκης με τις δηλώσεις του για την Χρυσή Αυγή, μίλησε σήμερα στο δελτίο ειδήσεων του ΣΤΑΡ, προκειμένου να απαντήσει σε όσους τον επέκριναν, αλλά και στην Δέσποινα Βανδή, η οποία αποχώρησε από το "Έναστρον"!

Νεκρός 35χρονος σέρφερ από επίθεση λευκού καρχαρία

Οι αρχές της Δυτικής Αυστραλίας έκλεισαν προσωρινά όλες τις παραλίες κοντά στην περιοχή Γκρέσταουν όπου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του όταν δέχθηκε επίθεση από έναν καρχαρία σε δημοφιλή παραλία για σέρφινγκ .

Λένε ναι στην ποινικοποίηση του πελάτη του αγοραίου σεξ

«Θα πρέπει η Πολιτεία να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο ποινικοποίησης της αγοράς σεξουαλικών υπηρεσιών», τόνισε σε δημόσια συζήτηση την περασμένη Δευτέρα 18.11.2013 η Δέσποινα Μέρτακκα, λειτουργός του Γραφείου της Επιτρόπου Διοικήσεως και Αρχής Ισότητας, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά τη θέση της Επιτρόπου Ελίζας Σαββίδου, όπως αυτή διατυπώθηκε στην τοποθέτησή της ως Ανεξάρτητη Αρχή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στις 17.10.2013, αναφορικά με το πλαίσιο πρόληψης και καταπολέμησης της εμπορίας προσώπων στην Κύπρο.

Ανοίγουμε τον φάκελο της εκκλησιαστικής περιουσίας

Αμαρτωλή διαχείριση εκκλησιαστικής γης. Πως πωλήθηκαν τεράστιες εκτάσεις και κατέληξε η εκκλησία ο φτωχός συγγενής

Συννεφιασμένος και βροχερός ο καιρός σήμερα

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.