Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Η Μάλτα αναγνώρισε το δικαίωμα υιοθεσίας σε ομόφυλα ζευγάρια

«Η Μάλτα δίνοντας ίσα δικαιώματα στους πολίτες της, είναι τώρα πιο προοδευτική και αποκτά τον αέρα της Ευρώπης» δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Joseph Muscat στο Reuters.

ΕΛΕΟΣ: Έβαλαν μωρά παιδιά να παραστήσουν τον Ιησού στον Σταυρό

Μια φωτογραφία που δείχνει νήπια να αναπαριστούν την Σταύρωση του Ιησού Χριστού σε σχολείο της Βραζιλίας μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα και το μικρό παιδάκι που κάνει τον Ιησού να είναι γεμάτο αίματα έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο.

Η λίμνη με τα 22 ναυάγια!

Το Tobermory είναι μια μαγευτική περιοχή στο Οντάριο του Καναδά, που γίνεται πόλος έλξης πολλών επισκεπτών καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, εξαιτίας του φυσικού τοπίου και των κρυστάλλινων νερών της λίμνης Huron και του Κόλπου Georgian που την περιβάλλει.

Μία πορνοστάρ βλέπει για πρώτη φορά τον εαυτό της να κάνει sex! (PHOTOS)

Και όμως… η γνωστή πορνοστάρ Coco Velvett μέχρι προσφάτως δεν είχε δει ποτέ τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε …και δεν είναι λίγες!  

Αγνώριστη! Έτσι είναι σήμερα η Παναγία από τον «Ιησού στη Ναζαρέτ» (Φωτογραφίες)

Η Ολίβια Χάσεϊ έμεινε αξέχαστη στην ερμηνεία της ως Παναγία στην ταινία «Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ».  

Απίστευτη ιστορία! Έγινε μητέρα σε ηλικία 12 ετών - Δεκατριών ετών ο πατέρας

Ένα 12χρονο κορίτσι και ο 13χρονος σύντροφός της έγιναν οι νεότεροι γονείς στη Βρετανία. 

Άκρως τρελά και απίθανα σεξουαλικά ρεκόρ - Απίστευτες επιδόσεις και πρωταθλητισμός!

Με δεδομένο ότι το σεξ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής, δεν είναι λίγοι οι υπέροχοι άνθρωποι εκεί έξω που προσπαθούν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά στο «σπορ», σημειώνοντας επιδόσεις-ρεκόρ στον τομέα τους.

Τραγουδιστής του "The voice" τραγούδησε για τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη

Ο νεαρός τραγουδιστής, που είναι στην ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη στο «Τhe Voice» τραγούδησε για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Κύπρο.

Διαστροφή! Πατέρας εθισμένος στην πορνογραφία είχε βάλει κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της κόρης του (Φωτογραφίες)

Δεκαπέντε χρονών ήταν η Michaela Smith από την Αλαμπάμα όταν είδε ένα κόκκινο φωτάκι να αναβοσβήνει ανάμεσά στα κύπελλα που κοσμούσαν το εφηβικό δωμάτιό της, τον Απρίλιο του 2011.  

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Όλες οι λεπτομέρειες για το πάρτυ γενεθλίων που έκαναν στον Γιάννη! Φωτογραφίες

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες η Φαίη Σκορδά για το πάρτυ γενεθλίων του γιου της Γιαννάκη.  

Brad Pitt: “Είχα την πιο όμορφη γυναίκα στον πλανήτη. Ήταν το είδωλο των μισών ανδρών και γυναικών στη γη κι εγώ ήμουν αυτός που …”

Ακόμα και οι celebrities έχουν και αυτοί προβλήματα όπως όλοι οι άνθρωποι στο κάτω κάτω .    

Επιχείρηση για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου

Έλεγχο σε υποστατικό στην Πάφο διενήργησαν χθες στις 17:50 το απόγευμα μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για εφαρμογή και τήρηση του Περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας Νόμου και για πάταξη του φαινομένου των ηλεκτρονικών υπολογιστών που λειτουργούν, έχοντας εγκατεστημένα αντίτυπα λογισμικών προγραμμάτων χωρίς την εξουσιοδότηση του δημιουργού τους και οι οποίοι μετατρέπονται σε παράνομες μηχανές τυχερού παιγνίου.


Μπήκε το γαϊδούρι στην ταβέρνα - Βίντεο

Είναι η μασκότ ταβέρνας στη Λάρνακα, μένει στο οικόπεδο πίσω και είναι ιδιαίτερα φιλικός με τους θαμώνες, 3 εκ των οποίων αγόρασαν το γαϊδουράκι για λογαριασμό του ιδιοκτήτη και φροντίζουν για τα έξοδα διατροφής και διαμονής του.

Βοήθεια σε πολύτεκνους από την Επαρχιακή Επιτροπή Πολυτέκνων στην Πάφο

Εκατόν ογδόντα πολύτεκνες οικογένειες εξασφάλισαν τρόφιμα μέσω της Επαρχιακής Επιτροπής Πολυτέκνων και άλλες εκατό σχεδόν πολύτεκνες οικογένειες θα εξασφαλίσουν κουπόνια υπεραγοράς στην Επαρχία Πάφου για το πασχαλινό τραπέζι, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Πολυτέκνων Λεόντιος Τσέλεπος.


"ΝΕΚΡΟ" ΤΟ ΤΣΙΡΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ - ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΚΟΠ

Χωρίς θεατές θα διεξάγονται οι αγώνες στο Τσίρειο Στάδιο με απόφαση της Εκτελεστικής της ΚΟΠ. Η ΚΟΠ, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της, με σημερινή επιστολή της ενημερώνει τα Σωματεία που αγωνίζονται στο Τσίρειο Στάδιο ότι για λόγους ασφαλείας δεν μπορούν να χρησιμοποιούν το Στάδιο με παρουσία θεατών μέχρι να έχει γραπτή διαβεβαίωση από τους αρμόδιους φορείς ότι το Στάδιο είναι απόλυτα ασφαλές για τον κόσμο.

ΑΕΛ - Όπως το 2012

Η ΑΕΛ καλείται να βγάλει το πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι που ίσως κρίνει σε μεγάλο βαθμό το πρωτάθλημα. 

Επιχείρηση διάσωσης σε ναυάγιο στη Ν.Κορέα, τουλάχιστον δύο νεκροί

Πλοίο με 476 επιβάτες, κυρίως μαθητές, βυθίστηκε στη νοτιοδυτική ακτή της Νότιας Κορέας. 

Λάρνακα: Οι μικροί που πρόσεχαν τα ξύλα της Λαμπρατζιάς συνέλαβαν δύο ληστές

«Τους έκαναν του κρεβατιού», όταν τους συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω να αφαιρούν χαλκό, μπόιλερ και αλουμίνια από πολυκατοικία στο Τσιακκιλερό Λάρνακας, με σκοπό να τα πωλήσουν για ανακύκλωση και την αποκόμιση κέρδους.

Υπέβαλε την παραίτησή του ο επικεφαλής των ποινικών ερευνών

Την παραίτησή του υπέβαλε στον Αρχηγό της Αστυνομίας, ο επικεφαλής των ποινικών ερευνών υπαστυνόμος Θεμιστός Αρναούτης, ενέργεια που εκ των πραγμάτων θα επιφέρει καθυστέρηση στο έργο της Αστυνομίας.


Λουκία Μουσουλιώτη: To πρώτο μήνυμα της στον κόσμο μετά το χαμό του άντρα της , Ανδρέα Μουσουλιώτη

988794_10201102864282836_1766718057_n (2)Απλή, λιτή και ευγενική όπως πάντα με πολλή αγάπη, η Λουκία Μιχαήλ Μουσουλιώτη μετά απο τον χαμό του άντρα της,  άφησε το δικό της μήνυμα.

Εντός των ορίων της εκκλησίας, η λειτουργία στην Αμμόχωστο

Εντός των ορίων της εκκλησίας, όπως συνέβη και προηγουμένως, θα τελεστεί τελικά η λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο Εξορινό στην Αμμόχωστο.

Έμμεση απάντηση Λακκοτρύπη στο δημοσίευμα του Reuters για τους ισραηλινούς σχεδιασμούς στο Φ.Α. - Μ. Ιγνατίου: Κατευθυνόμενο το δημοσίευμα

- Γ. Λακκοτρύπης: "Εντός χρονοδιαγράμματος ο σχεδιασμός μας για εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων"
- "Μας ήταν γνωστές οι τέσσερις επιλογές που είχε και έχει η Ισραηλινή κοινοπραξία"
- Τι μέλλει γενέσθαι με το Τερματικό στο Βασιλικό και με την "Ενδιάμεση Λύση";
- Η έμμεση απάντηση του υπουργού στο πρόσφατο δημοσίευμα του Reuters, περί ανατροπής του σχεδιασμού στο Φ.Α.
- Reuters: Πλήγμα για Κύπρο - «Περίπατο» το Τερματικό Φ.Α. στο Βασιλικό, λόγω συνεργασίας Ισραήλ - Τουρκίας
- Ο Μιχάλης Ιγνατίου κάνει λόγο για κατευθυνόμενο δημοσίευμα από έμμισθο όργανο των Τούρκων

Αποπειράθηκαν να ληστέψουν οικία αλλά δέχθηκαν επίθεση από πατέρα και γιο

Έναν εφιάλτη έζησαν χθες βράδυ μέλη οικογένειας στη Λεμεσό, όταν θρασύτατοι ληστές κτύπησαν την είσοδο της οικίας τους και επιχείρησαν να τους ληστέψουν υπό την απειλή πιστολιού και μαχαιριού. Πατέρας και γιος συνεπλάκησαν με τους δυο επίδοξους ληστές, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας πίσω τους σημαντικά τεκμήρια.

Καιρός: Ηλιόλουστες... συννεφιές προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα, στα ορεινά και στο εσωτερικό, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.