Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Οι τυφλοπόντικες έχουν το κλειδί για τον καρκίνο

Οι τυφλοπόντικες προσταεόνται από τον καρκίνο. Αυτό ανακάλυψαν επιστήμονες από το Ισραήλ. Πιστεύουν ότι τα κύτταρα είδους τρωκτικών δεν εκδηλώνουν ποτέ καρκίνο και μπορεί να κρύβουν το κλειδί για τη θεραπεία του.

Πέταξαν αυγά στο Μπερλουσκόνι

Συναντήθηκε με το γραμματέα του Δημοκρατικού Κόμματος, Ματέο Ρέντσι

Απόπειρα φόνου – Γιός μαχαίρωσε πατέρα

Απόπειρα φόνου έγινε το απόγευμα με δράστη γιο, ο οποίος μαχαίρωσε τον πατέρα του στην οικογενειακή τους επιχείρηση στο Μένικο. 

Φοβερή φάρσα από πιτσιρικάδες στις Φοινικούδες! Τελικά ο κόσμος έχει μπέσα... (Βίντεο)

Εκπληκτικό το Prank (φάρσα) που ετοίμασαν νεαροί στην παραλία των Φοινικούδων στην Λάρνακα, αφήνοντας τον κόσμο "παγωτό" με αυτό που ἐβλεπε.

Πήρε αποζημίωση «μαμούθ» επειδή του έκαναν κατά λάθος… κoλoνoσκόπηση ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...

doctorΈνας άνδρας από το Μέξικο πήρε αποζημίωση 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων μετά από τρία κλύσματα και μία κολονοσκόπηση που του έκαναν εξαναγκαστικά οι αστυνομικοί επειδή νόμιζαν ότι είχε ναρκωτικά.

Θύελλα αντιδράσεων για το κούρεμα της κοινωνικής σύνταξης

Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί η πρόθεση της Κυβέρνησης και συγκεκριμένα του Υπουργείου Εργασίας να περικόψει δέκα εκατομμύρια ευρώ, από τη δαπάνη παροχής κοινωνικής σύνταξης.

Αστραπόβροντα και κεραυνοί σημάδεψαν το άγαλμα του Χριστού στο Ρίο - Η δύναμη της φύσης

Αστραπόβροντα και κεραυνοί σημάδεψαν το άγαλμα του Χριστού στο Ρίο
ο άγαλμα έχει ύψος 32 μέτρα και ζυγίζει 1.000 τόνους

Premier League: Στο "Στάμφορντ Μπριτζ" υπάρχει μεγάλο ντέρμπι

Το απόγευμα της Κυριακής διεξάγεται το πιο σημαντικό ματς της 22ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς η Τσέλσι φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Αντιδράσεις στα κατεχόμενα από καταχώρηση ισλαμικής οργάνωσης εναντίον της ομοφυλοφιλίας

Η συντεχνία των Τ/κ δασκάλων ΚΤΟS αντέδρασε στα κατεχόμενα στην ολοσέλιδη διαφήμιση που είχε καταχωρήσει προχτές στον Τύπο η τ/κ ισλαμική κοινότητα κατά της ομοφυλοφιλίας με αφορμή την συζήτηση στην "βουλή" για αλλαγή του «ποινικού κώδικα» που θα αφορά και τις ποινές για σεξουαλικά εγκλήματα.

Πασίγνωστος ηθοποιός αρραβωνιάστηκε κρυφά τη σύντροφό του!

Εδώ και καιρό ακούγονταν φήμες που τους ήθελαν σύντομα να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας όμως οι ίδιοι θέλησαν εν αρχή να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με αρραβώνα. 

The Voice: Δήμος Μπέκε: Πέρασε ή όχι; Πώς αντέδρασαν οι coaches όταν τον είδαν; Τα δάκρυα του καλλιτέχνη

The Voice: Δήμος Μπέκε: Πέρασε ή όχι; Πώς αντέδρασαν οι coaches όταν τον είδαν; Τα δάκρυα του καλλιτέχνηΟ Δήμος Μπέκε αρχικά είχε συστηθεί στο κοινό μέσω του συγκροτήματος One.

Σ. Καρβέλα: Παιχνίδια και βόλτες με τον γιο της!

Δεν χορταίνει τα παιχνίδια και τις βόλτες με τον μπέμπη της, η Σοφία Καρβέλα. Ο μικρός Νίκος έχει γίνει η προτεραιότητά της και εκείνη περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί του.

Το άμεσο χρήμα στο στόχαστρο – Δύο ληστείες περιπτέρων σε δυο διαφορετικές επαρχίες

Φαίνεται να επιλέγουν το άμεσο χρήμα οι ληστές που δρουν τον τελευταίο καιρό. Πρώτη επιλογή τους… τα περίπτερα

180 ξένες εταιρείες περιμένουν να εγγραφούν - Η Κύπρος εξακολουθεί να προσελκύει το ενδιαφέρον επενδυτών

180 ξένες εταιρείες περιμένουν να εγγραφούνΕξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον δραστηριοποίησης ξένων εταιρειών στο νησί και κυρίως στον χρηματοοικονομικό τομέα, από εταιρείες που παρέχουν επενδυτικές υπηρεσίες μέσω Κύπρου, παρά τις πρωτόγνωρες αποφάσεις του Eurogroup τον περασμένο Μάρτιο.

Καμπούλ: Τουλάχιστον 21 οι νεκροί - ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΗΕ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ

Τους 21 έφτασαν οι νεκροί από τη χθεσινή βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας των Ταλιμπάν σε λιβανικό εστιατόριο στην Καμπούλ όπου συχνάζουν ξένοι και εύποροι Αφγανοί.

Οργή ΟΕΒ για αφυπηρετήσεις ημικρατικών

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) θεωρεί απαράδεκτη και προκλητική την τάση που διαμορφώνεται για νομοθέτηση σχεδίων πρόωρης αφυπηρέτησης σε νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου.

Του έκανε καλό ο σαματάς! Αναβαθμισμένη η θέση του Τρυφωνίδη στο Αρχηγείο

Μετά το "πετυχημένο" έργο του στις Κεντρικές Φυλακές ο κ. Τρυφωνίδης τώρα μετατίθεται στο Αρχηγείο της Αστυνομίας στην θέση του διευθυντή της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών

Ακινητοποιήθηκαν 50,000 οχήματα - Κατά εκατοντάδες οι αιτήσεις - Αριθμοί ρεκόρ για την Κύπρο

Ένας στους 13 ιδιοκτήτες οχημάτων στην Κύπρο έχει δηλώσει το όχημά του επισήμως «ακινητοποιημένο» για να απαλλαγεί από την υποχρέωση καταβολής τέλους κυκλοφορίας.