Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Ράμπο σε ρόλο… φανς της Δέσποινας Βανδή

Έκαναν έλεγχο κατά τη διάρκεια της συναυλίας που έδωσε η τραγουδίστρια στη Σκιάθο
Ράμπο του ΣΔΟΕ αποδείχτηκε τελικά πως ήταν οι… φανς της Δέσποινας Βανδή, που «παραφυλούσαν» τα ταμεία της επιχείρησης που διοργάνωσε τη συναυλία της δημοφιλούς τραγουδίστριας, το περασμένο Σάββατο, στη Σκιάθο.

Τα 10 ακριβότερα ουίσκι στον κόσμο!

Δυνατό αλλά και χαλαρωτικό ποτό για πολλούς, το ουίσκι είναι ένα αλκοολούχο ποτό που δημιουργείται από τη ζυμωμένη πολτοποίηση κριθαριού και ωριμάζει σε ξύλινα βαρέλια. 

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΧΕΙΡΑΨΙΑΣ

Αλλαγή του τρόπου χειραψίας προτείνουν ερευνητές του Πανεπιστημίου του Aberystwyth, καθώς οι έρευνες τους έδειξαν ότι ο παραδοσιακός τρόπος κατά τον οποίο οι δύο παλάμες εφάπτονται, είναι υπεύθυνος για τη μετάδοση μικροβίων και ασθενειών.

Έφτασε στην Κύπρο ο Σάκης Ρουβάς!

Αύριο η μεγάλη συναυλία του στην Πάφο!

Έχουν ζεσταθεί οι Ομονοιάτες…

Οι φίλοι της Ομόνοιας που βρίσκονται στα Σκόπια έχουν προκαλέσει... πανικό και έχουν ήδη κάνει αισθητή την παρουσία τους.

Εντιπωσιακές υπόγειες κατοικίες

Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να ζουν σε πολυτελείς κατοικίες ή να διαμένουν σε σύγχρονα και εντυπωσιακά ξενοδοχειακά συγκροτήματα όταν πηγαίνουν διακοπές.

Ωστόσο η συλλογή με τα 19 απίθανα υπόγεια σπίτια που θα δείτε στη συνέχεια είναι για τους… υπόγειους τύπους, εκείνους που λατρεύουν το σκοτάδι και τη ζωή κάτω από τη γη. 

Συναγερμός τρόμου στους πελάτες του "Ναού της Αφροδίτης"

Συναγερμός τρόμου έχει σημάνει ανάμεσα σε πελάτες που απολάμβαναν την ερωτική... περιποίηση των κοριτσιών στο «Ναό της Αφροδίτης» στην Παλώδια, μετά την αποκάλυψη ότι τέσσερεις από αυτές είναι φορείς μολυσματικών ασθενειών, σύμφωνα με τις προκαταρκτικές ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν. Σε άμεση ιατρική εξέταση καλούν οι γιατροί όλους όσοι επισκέφθηκαν το Ναό του αγοραίου έρωτα.

Αγωγή κατά του Facebook από 25.000 χρήστες

Αγωγή κατά του Facebook από 25.000 χρήστεςΑγωγή κατά του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου κατατέθηκε από 25.000 χρήστες του που υποστηρίζουν ότι με τον τρόπο με τον οποίο παρακολουθεί τη διαδικτυακή τους δραστηριότητά, παραβιάζει τους νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τηγανητές πατάτες: Δείτε από τι μπορεί να σας θεραπεύσουν!

Τηγανητές πατάτες: Δείτε από τι μπορεί να σας θεραπεύσουν!Μία επιστημονική έρευνα που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην επιστημονική επιθεώρηση «Journal of Neuroscience» ρίχνει για πρώτη φορά φως στο «μηχανισμό» που μας κάνε να λατρεύουμε τις τηγανητές πατάτες, παρά το γεγονός ότι έχει χαρακτηριστεί ως ανθυγιεινό φαγητό.

Συμβαίνει Τώρα: Διακοπή ρεύματος σε διάφορες περιοχές - Βλάβη στη Δεκέλεια

Ξαφνική διακοπή ρεύματος σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Εφιάλτης για 14χρονη! Την εκβίαζε εθνοφρουρός μέσω Facebook

- Η ανήλικη κατήγγειλε τον στρατιώτη ότι την εκβίαζε να του στέλνει γυμνές της φωτογραφίες, αλλιώς θα δημοσιοποιούσε προσωπικούς της διαδικτυακούς διαλόγους
- Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μπλόκαρε τα IP και εντόπισε τους υπολογιστές από όπου «έφευγαν» τα απειλητικά μηνύματα
- Εντοπίστηκαν τα απειλητικά μηνύματα καθώς και υλικό με γυμνές φωτογραφίες της ανήλικης
Για εκβιασμό μέσω Facebook και παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων συνελήφθη στρατιώτης ηλικίας 17,5 ετών.

Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε 14χρονο κορίτσι, ο εθνοφρουρός την εκβίαζε να του αποστείλει προσωπικές φωτογραφίες, κατά προτίμηση σε γυμνές πόζες, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, θα δημοσιοποιούσε προσωπικούς της διαδικτυακούς διαλόγους, τους οποίους είχε υποκλέψει από το κοινωνικό δίκτυο.

Η ανήλικη προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία, με κλιμάκιο της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος να εξετάζει την υπόθεση και να οδηγείται στο υποστατικό του εκβιαστή στη Λευκωσία, όπου αφού μπλόκαραν τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις IP εντόπισαν και ταυτοποίησαν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που χρησιμοποιούσε ο εθνοφρουρός για τις συνομιλίες του με τη 14χρονη.

Από την έρευνα βρέθηκαν τα απειλητικά μηνύματα του εκβιασμού καθώς και υλικό με γυμνές φωτογραφίες της ανήλικης. Ο δράστης συνελήφθη από την Αστυνομία με τη βοήθεια της στρατονομίας, και η υπόθεση αναμένεται να ακολουθήσει τη δικαστική οδό με τον νεαρό να αντιμετωπίζει κατηγορίες για εκβιασμό.

newsit.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

Σουμάχερ: Κρεμάστηκε στο κελί του ο ύποπτος για την κλοπή του ιατρικού φακέλου του

Ένας άνδρας που είχε συλληφθεί ως ύποπτος για την κλοπή του ιατρικού φακέλου του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλας 1 Μίχαελ Σουμάχερ βρέθηκε σήμερα απαγχονισμένος μέσα στο κελί του, σε φυλακή της Ζυρίχης, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελβετίας.

15 ευρώ για την έκδοση κάρτας φιλάθλου

Στα 15 ευρώ θα αποτιμάται η κάρτα φιλάθλου, ενώ θα υπάρχει διαδικασία να βλέπουν αγώνες της αρεσκείας τους όσοι δεν θα είναι εγγεγραμμένοι στο σχετικό μητρώο.

Ebola: 10 ερωτήσεις και απαντήσεις για την επιδημία

Τις τελευταίες εβδομάδες ο ιός φαίνεται να κινείται απειλητικά εκτός Αφρικής, με κρούσματα που ταξίδεψαν στη Γηραιά ήπειρο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι πέντε πιθανοί αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ στο Champions League

Στην κλήρωση της Παρασκευής ο ΑΠΟΕΛ θα μάθει τον αντίπαλο του για τα πλέι οφ του Champions League και είναι γνωστές οι πέντε ομάδες, από τις οποίες μια θα βρεθεί στον δρόμο του ΑΠΟΕΛ.

Σήκωσε το γάντι και απάντησε στους Moody’s το Προεδρικό

Σηκώνει το γάντι η κυβέρνηση και σχολιάζει την ανακοίνωση του οίκου αξιολόγησης Moody’s, ο οποίος εκτιμά ως υψηλή την πιθανότητα χρεοκοπίας της Κύπρου μεσοπρόθεσμα, λόγω των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

27χρονος παρέσυρε με το όχημα του δύο αδερφές που διασταύρωναν το δρόμο - Νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση

Ο σοβαρός τραυματισμός δύο νεαρών γυναικών αδελφών ηλικίας 23 και 25 ετών είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες στις 20:40 το βράδυ σε κεντρική λεωφόρο της Πάφου.

Κι όμως δεν (θα) ήταν θαύμα!

Αν υπάρχει κάτι που κάνει σχεδόν ανυπόφορη την πίκρα του χθεσινού αποκλεισμού της ΑΕΛ, ήταν η εικόνα του παιχνιδιού στο «Πετρόφσκι» ως τη στιγμή που διασαλεύτηκαν οι αριθμητικές ισορροπίες.

Οδηγός ταξί στην Αγία Νάπα δέχθηκε επίθεση με πέτρες από δύο Ρωσίδες

Υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, εναντίον οδηγού ταξί από την Αγία Νάπα, διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας, άνδρες του οποίου συνέλαβαν χθες βράδυ δύο Ρωσίδες τουρίστριες ηλικίας 24χρόνων.