Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Champions League - Η adidas παρουσιάζει τις Επίσημες Μπάλες των Champions και Europa League

Finale 13 – Η Επίσημη Μπάλα του UEFA Champions League™ 2013/14
Η νέα Επίσημη Μπάλα του UEFA Champions League, Finale 13, είναι ειδικά σχεδιασμένη για τους κορυφαίους της Ευρώπης και πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης για την αγωνιστική περίοδο 2013/14. Διαθέτει πρωτοποριακή εξωτερική επένδυση, ειδικά κατασκευασμένη για καλύτερο έλεγχο της μπάλας κατά την επαφή με το πόδι του ποδοσφαιριστή.

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΟΡΓΙΩΝ - 425 ΑΤΟΜΑ ΗΔΗ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Όργιο για ρεκόρ στη Σουηδία! Στις 19 Οκτωβρίου διοργανώνεται το μεγαλύτερο πάρτυ "swinging" που έγινε ποτέ!

Μαθητές και γονείς σας αφορά – Διευκρινίσεις για τα κόμιστρα - «Το διάταγμα υπεγράφη από τον προηγούμενο Υπουργό»

Το διάταγμα κατάργησης της δωρεάν μεταφοράς μαθητών υπεγράφη από τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Εργων της προηγούμενης Κυβέρνησης στις 21/12/2012 και δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση.

WTA - Παντού υπάρχει μια... Γουίλιαμς

H Βικτόρια Αζαρένκα έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στην σπουδαία αναμέτρηση του 2ου γύρου στο Pan Pacific Open κόντρα στη Βίνους Γουίλιαμς και η Αμερικανίδα εκμεταλλεύτηκε άριστα την κατάσταση φτάνοντας στη μεγάλη νίκη με 2-0 σετ επί του Νο1 του ταμπλό και στη φάση των "16" της διοργάνωσης.

Τα smartphones μάς προσθέτουν βάρος

Η συχνή χρήση τους οδηγεί στη μειωμένη σωματική δραστηριότητα
Είναι γνωστό ότι αυτό που μας παχαίνει δεν είναι κανένα μεμονωμένο τρόφιμο, ρόφημα ή θρεπτικό συστατικό, αλλά η λανθασμένη διατροφική συμπεριφορά στο σύνολό της σε συνδυασμό με την έλλειψη φυσικής δραστηριότητας. 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΒΙΣΣΗ

Με μια μαντινάδα ευχήθηκε ο Νίκος Ζωιδάκης στην Άννα Βίσση για τον ερχομό του εγγονού της, Νίκου!

Φέρε μία από όλα…

Ένας λάτρης της αλυσίδας fast food McDonald’s πήγε σε κατάστημα του Γουισκόνσιν των ΗΠΑ, και παρήγγειλε όλο το μενού.

Σούπερ Λιγκ - Μείωση και στην Ελλάδα

Ούτως ή άλλως η φετινή αύξηση των ομάδων της Super League έγινε ουσιαστικά για να βολευτεί η ιστορία με Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα και Ηρακλή οπόταν ήταν λογικό να αποφασιστεί η επιστροφή από το 2015-16 το μοντέλο πρωταθλήματος με 16 ομάδες.

Κασουλίδης: Απευθείας συνομιλίες μεταξύ Ε/κ διαπραγματευτή και Τουρκίας

Τη μεθοδολογία που προτείνει η ε/κ πλευρά όσον αφορά την καλύτερη προετοιμασία της έναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό, ανέλυσε στον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Jan Eliasson.

Παραιτήθηκε το ΔΣ της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας

Παραιτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, το όποιο έχει ήδη ενημερώσει σχετικά και τον Υπουργό Οικονομικών.

Με 12 ομάδες το Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας( Απο το 2014-15)


Tο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ κατά τη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίας, αποφάσισε τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας με 12 ομάδες από την αγωνιστική περίοδο 2014 - 2015.

Γ. Λακκοτρύπης: Υπομονή για τα κοιτάσματα - Αρχές Οκτώβρη τα πρώτα αποτελέσματα της επιβεβαιωτικής

Την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη αναμένεται να ανακοινωθούν τα επίσημα προκαταρκτικά αποτελέσματα της επιβεβαιωτικής γεώτρησης, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης.

Προανήγγειλε «δυσάρεστες αποφάσεις»

Μηνύματα προς πάσαν κατεύθυνση έστειλε ο νέος Γενικός Εισαγγελέας
Ο Κώστας Κληρίδης διαμήνυσε πως δεν πρόκειται να δεχθεί παρεμβάσεις στο έργο του, εκφράζοντας την ετοιμότητά του να πράξει στο ακέραιο το καθήκον του

Στο backstage της φωτογράφισης του Ημερολογίου Αγάπης – Στην πλατεία Φανερωμένης πόζαραν για το «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» - VIDEO

Για το ημερολόγιο φωτογραφίζονται γνωστές προσωπικότητες από την κυπριακή showbiz. Τραγουδιστές, ηθοποιοί και δημοσιογράφοι με ευαισθησίες για τα παιδιά που χρειάζονται οικονομική στήριξη.


«Την Ομόνοια ουκ ελάττω παραδώσω»

Παρόλο που όπως είπε ως καλεσμένος στην εκπομπή « Έχουμε και Λέμε» χρωστά μαζί με τη σύζυγό του περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ, εντούτοις αρνείται κατηγορηματικά να παίξει σε διαφήμιση του Αποελ, ούτε και για 200 χιλιάδες ευρώ.

OMONOIA - Ξεκίνησε η διάθεση για το κεκλεισμένων – Στο «Ηλίας Πούλλος» η εκδήλωση

Ξεκίνησε από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων-εισφορά για το κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο την ΑΕΛ, μέσω των οποίων εξασφαλίζεται είσοδος στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο «Ηλίας Πούλλος», την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου.

Λακωνικό το μήνυμα της CYTA προς τα ΜΜΕ – Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση…

Αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά την επένδυση του Ταμείου Συντάξεως στη Δρομολαξιά, η Cyta δηλώνει ότι το θέμα αφορά καθαρά τη Δικαιοσύνη και η ίδια, πρώτη από όλους, επιθυμεί τη γρήγορη και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.


Συνεχίζει τις διεθνείς επαφές του ο ΥΠΑΜ – Μεταβαίνει αύριο στην Μπρατισλάβα

Στην Μπρατισλάβα μεταβαίνει αύριο ο Υπουργός Άμυνας, Φώτης Φωτίου για επίσημη επίσκεψη μετά από πρόσκληση του Σλοβάκου ομολόγου του, Martin Glvac.

Τί δήλωσαν oi έγκριτοι νομικοί για την σύλληψη Κιττή - Τι προβλέπεται

- Κώστας Ευσταθίου και Χρήστος Κληρίδης για την υπόθεση CYTA και την σύλληψη Κιττή
- Κίνδυνος να μην ανανεωθεί το ένταλμα
- Ευσταθίου: "Επιτέλους ο πέλεκυς της δικαιοσύνης δεν θα κάνει εξαιρέσεις"
- Κληρίδης: Κίνδυνος να έχει καταστραφεί μαρτυρικό υλικό και αποδεικτικά στοιχεία - Υπήρξαν καθυστερήσεις

Ζάχαρη: Το πιο επικίνδυνο «ναρκωτικό» της εποχής

Ζαχαρούχα τρόφιμα και ποτά θα πρέπει να πωλούνται με προειδοποίηση για το πόσο βλαβερά είναι για την υγεία, όπως το κάπνισμα, σύμφωνα με τον επικεφαλή της Υγείας του Άμστερνταμ. 

Νέο εμβόλιο για όλα τα στελέχη της γρίπης

Τη δημιουργία ενός νέου εμβολίου που θα καταπολεμά όλες τις μορφές γρίπης ανακοίνωσαν επιστήμονες από το Imperial College London στη Βρετανία, οι οποίοι εντόπισαν έναν τύπο κυττάρων του ανοσοποιητικού που φαίνεται ότι παίζει βασικό ρόλο στην εξάπλωσή της.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αετός κατέβηκε από ψηλά και σκότωσε ελάφι!!

Μια σπάνια επίθεση χρυσαετού σε νεαρό ελάφι κατέγραψε κάμερα για την παρακολούθηση απειλούμενων τίγρεων Σιβηρίας.

Eυεργετικός ο ήλιος για τη λειτουργία της καρδιάς

Οι λάτρεις της ηλιοθεραπείας έχουν πλέον άλλον έναν λόγο για να απολαμβάνουν τη ζεστασιά του ήλιου. 

The Bar Jar: Ποτό, φαγητό και σνακ σε… βαζάκι!

Το «Bar Jar» στο Κίεβο της Ουκρανίας είναι το μόνο μέρος στον κόσμο όπου κάθε στοιχείο του μενού σερβίρεται σε γυάλινο βαζάκι! 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ - ΜΕ ΠΟΙΟΝ.... ΕΔΩΣΕ - ΛΕΝΕ - ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Παράλληλα με την προετοιμασία του πολυαναμενόμενου νέου άλμπουμ της χωρίς τη συμμετοχή του Φοίβου μετά από 16 χρόνια συνεργασίας, η Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως αποφάσισε με ποιον θα συνεργαστεί στις ζωντανές της εμφανίσεις.

Περίεργοι σφαιρικοί ογκόλιθοι

Στην ακτή Koekohe στη Νέα Ζηλανδία υπάρχουν μερικοί εντελώς περίεργοι σφαιρικοί ογκόλιθοι που μοιάζουν σαν βόλοι που απέμειναν από ένα παιχνίδι γιγάντων.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ MEGA - ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Η.... ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ

Η απόφαση του MEGA που ανατρέπει και πάλι τα δεδομένα! Το δοκιμαστικό που έγινε υπό άκρα μυστικότητα! 

Άλειμμα μπύρας και σοκολάτας!

Οι Ιταλοί διακρίνονται στη μόδα εδώ και χρόνια, είναι ειδήμονες στο παγωτό αλλά και πρωτοπόροι στις μακαρονάδες και τις πίτσες.


Κτηνωδία στην Κένυα! Καίνε τα πρόσωπα των ομήρων για να μην είναι αναγνωρίσιμοι και στοιβάζουν τα πτώματα στις εξόδους του εμπορικού κέντρου

Στρατιωτικοί που εισέβαλαν στο εμπορικό κέντρο στο Ναϊρόμπι, περιγράφουν τα φρικιαστικά σκηνικά που είδαν.

Την συμφωνία εξαγοράς της ανακοίνωσε η BlackBerry από την Fairfax έναντι 4.7 δις. Δολαρίων!

Κατασκευάστρια εταιρεία BlackBerry συμφώνησε με πρόταση εξαγοράς από κοινοπραξία εταιρειών, με επικεφαλής την καναδική ασφαλιστική εταιρεία Fairfax Financial Holdings

Μητέρα έκανε έρωτα και έμεινε έγκυος από τον υιοθετημένο γιο της!

Το κουβάρι μιας απίστευτης ιστορίας ξετυλίχθηκε σε δικαστήριο της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ με πρωταγωνιστές δύο γονείς που βίαζαν τα υιοθετημένα παιδιά τους.


Έδωσε… ταυτότητα στον Απόλλωνα

Μετά την μεγάλη και ιστορική πρόκριση επί της Νις, είχαμε αναφέρει ότι ο Χριστάκης Χριστοφόρου κατάφερε να βάλει τον Απόλλωνα σε άλλο επίπεδο. Μέρα με την μέρα. Παιχνίδι με παιχνίδι η επιβεβαίωση είναι εμφανής.

ΚΤ: Θα μελετηθεί η όποια ρύθμιση προταθεί για τα δανειστικά

Νομοθετική ρύθμιση ετοιμάζουν κυβέρνηση και κόμματα, για το ύψος των δανειστικών επιτοκίων, τα οποία βρίσκονται σήμερα στα ψηλότερα επίπεδα στην ευρωζώνη. Σύμφωνα με στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας(ΚΤ), τα καταθετικά επιτόκια μειώθηκαν κατά 200 και πλέον μονάδες βάσης, σε αντίθεση με τα δανειστικά επιτόκια, τα οποία παρουσιάζουν αύξηση. Εφικτή χαρακτηρίζει τη νομοθετική ρύθμιση του θέματος ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Ρίκκος Ερωτοκρίτου. Οικονομολόγοι, πάντως, τάσσονται υπέρ της σταδιακής μείωσης των δανειστικών επιτοκίων. Η ΚΤ απο την πλευρά της δηλώνει ότι θα μελετήσει, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών, την όποια ρύθμιση προταθεί και θα τοποθετηθεί ανάλογα.

WTA - Μαγική νίκη Μπουσάρ

Ευγενί Μπουσάρ ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια του ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ανερχόμενες δυνάμεις της WTA και μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, κατάφερε να ανατρέψει το προβάδισμα της Σλόαν Στίφενς, παίρνοντας παλικαρίσια πρόκριση στον 3ο γύρο του Premier 5 τουρνουά στο Τόκιο, Pan Pacific Open.

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΟΤΑΝ...

Αναστάτωση δημιουργήθηκε λίγο πριν τις 7 την Τρίτη το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λεμεσού, στο ύψος του Κόρνου, όταν οι οδηγοί αυτοκινήτων που κατευθυνόταν στην Λεμεσό, αντιλήφθηκαν να κινείται στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας διπλοκάμπινο όχημα.

ΚΥΠΡΟΣ: ΕΔΡΑΣΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δεν έλειψαν τα έκτροπα μετά το πέρας του ποδοσφαιρικού αγώνα στη Λευκωσία μεταξύ ΑΠΟΕΛ και ΆΕΚ. Ένταση, μικροεπεισόδια και ζημιές σε αυτοκίνητα.

Νέο show από Ανρί – Αντί να διαμαρτυρηθεί το έριξε… στο χορό! – VIDEO

Πριν από περίπου 10 ημέρες ο Γάλλος σταρ, με τον πανηγυρισμό του προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις, τώρα όμως κλέβει την παράσταση με τις χορευτικές του ικανότητες.

Σεισμική δόνηση αναστάτωσε τους Λεμεσιανούς

Σεισμός 3,5 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Λεμεσό.

Χ. Αριστοτέλους: Σήμερα κλείνει 30 χρόνων – Θα της κάνει έκπληξη ο Ν. Αναστασιάδης και φέτος;

Η παρουσιάστρια του «Για Σένα» έχει σήμερα τα γενέθλιά της και αν κρίνουμε από πέρυσι, αναμένουμε μια μεγάλη προσωπικότητα να εισβάλει στο στούντιο του Mega…

2χρονος έσωσε τη μητέρα του-Την τάιζε στόμα με στόμα για μήνες

Μια συγκλονιστική ιστορία ...

Σοκ!!19χρονη καλλονή πέθανε στον ύπνο της (pics)

Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν συγγενείς και φίλοι πόσο ξαφνικά έφυγε από τη ζωή η 19χρονη Rosie Carter από τη Βρετανία.


«Πόλεμος» νέου με παλιό ΔΗΚΟ

Λευκωσία: Η αντίστροφη μέτρηση για την κωδικοποίηση των καταστατικών αλλαγών που θα προωθηθούν σε αυτό το στάδιο στο Δημοκρατικό Κόμμα, αρχίζει. Σε 36 ώρες λήγει η προθεσμία υποβολής εισηγήσεων και προτάσεων για τροποποιήσεις, με τη σημαντικότερη να παραμένει αυτή του προέδρου της ΝΕΔΗΚ Γιάννη Παναγιώτου για εκλογή του προέδρου του κόμματος από την Κεντρική Επιτροπή αντί από την κομματική βάση. Η πρόταση θα τεθεί ενώπιον των αρμοδίων κομματικών οργάνων με τη λήξη της προθεσμίας, χωρίς να αποκλείεται να εμπλουτιστεί και με εισηγήσεις που θα αφορούν στα πειθαρχικά παραπτώματα. Ο διάλογος ενώπιον της ηγετικής ομάδας της Νεολαίας βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι νεολαίοι δίνουν έμφαση στη διαφάνεια. Ο εισηγητής της θα επιχειρηματολογήσει υπέρ της πρότασης προσδοκώντας ότι θα φτάσει μέχρι την Κεντρική Επιτροπή που θα έχει και τον τελικό λόγο πριν από το καταστατικό συνέδριο.

Όχι εκπτώσεις στο Κυπριακό, παρά την οικονομική κρίση - Στο Συμβούλιο Ασφαλείας ο Αναστασιάδης

Τις προτάσεις του για επανέναρξη και επιτυχή ολοκλήρωση των συνομιλιών στο Κυπριακό ανέπτυξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, με τα οποία είχε γεύμα εργασίας.

Microsoft Surface Pro 2: Ανακοινώθηκε επίσημα με επεξεργαστή Intel Haswell! (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Με 75% μεγαλύτερη αυτονομία και 8GB RAM

Τάμτα: «Υπήρξε περίοδος που έπαιρνα ψωμί με κουπόνια»

Μετρά 10 χρόνια πια στην ελληνική μουσική και έχει ήδη καταφέρει πολλά: Να γίνει μια από τις αγαπημένες φωνές της ελληνικής pop σκηνής, ένα λαμπερό fashion icon αλλά και ένα brandname από μόνη της. Η Τάμτα ανανεώνεται συνεχώς, δημιουργεί τάσεις και εξακολουθεί να εκπλήσσει ευχάριστα το κοινό που συνεχίζει να την ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια. Στη συνάντησή μας, σε ένα café της Αγίας Παρασκευής, κολακεύεται όταν της τα λέω όλα αυτά, ενώ ταυτόχρονα δείχνει ότι πατά γερά στη γη επισημαίνοντας μου ότι τίποτα δεν ήταν εύκολο στη μέχρι σήμερα πορεία της...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ EUROVISION 2014 - ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΦΕΤΟΣ

Από τον ερχόμενο διαγωνισμό, τον Μάιο του 2014, θα τεθούν σε ισχύ οι νέοι κανόνες στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, με αφορμή τις καταγγελίες για στημένες ψηφοφορίες.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Ανεβαίνει και στέλνει θετικά μηνύματα...

Η ιστορία του Τόνι Κάλβο γνωστή. Πέρσι στη μέση της περιόδου λόγω προσωπικών προβλημάτων παραλίγο να αποχωρήσει από την ομάδα αλλά τελικά συνέχισε χωρίς όμως να δώσει κάτι αξιόλογο.

Σπαζοκεφαλιά για δυνατούς λύτες

«Διαβολεμένη» βδομάδα μοιάζει αυτή που διανύουμε για όσους προσπαθούν να προβλέψουν τους πρώτους ένδεκα που θα επιλέξει ο Λίτο Βιντιγκάλ στο ματς κόντρα στην Ομόνοια. Ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό κυρίως λόγω του ότι βασικά στελέχη, όπως οι Ουόν και Μπεμπέ, δύσκολα θα καταφέρουν να δώσουν το παρόν τους στο ΓΣΠ το βράδυ της Κυριακής. Όπως τουλάχιστον βγαίνει μέσα από το ρεπορτάζ οι δύο παικταράδες είναι σχεδόν αδύνατο να προλάβουν συνεπώς ο Λίτο Βιντιγκάλ θα κληθεί να βρει το αντίδοτο μέσα από τις επιλογές που του δίνει το ρόστερ.

Βρέθηκαν νεκροί και αγκαλιασμένοι – Συγκλονίζει η ιστορία ζευγαριού που σκοτώθηκε στο Ναϊρόμπι

Οι Αρχές τους βρήκαν νεκρούς και σφιχτά αγκαλιασμένους.

Μπράβο τους! Πυροσβέστες – ήρωες έσωσαν από βέβαιο θάνατο 63χρονη στη Λεμεσό

Η πυρκαγιά στην οικία της 63χρονης κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.