Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ποια πασίγνωστη σταρ είχε αυτό το σέξι ατύχημα;



Έκατσε να ξαποστάσει και να φτιάξει το παπούτσι της σε ένα σκαλί αλλά δεν πρόσεξε…

Πρόκληση η τιμή του δελτίου εισόδου στο κολυμβητήριο Λευκωσίας - Ακριβότερο και από τα ιδιωτικά κολυμβητήρια: €7 είσοδος και άλλα €2 το κρεβατάκι!

Αναγνώστες παραπονέθηκαν για την τιμή του δικαιώματος εισόδου στο κολυμβητήριο Λευκωσίας. 

Προκλητικό: Στα κατεχόμενα τα Miss FashionTV 2013

Στο ξενοδοχείο Rocks Hotel Casino στην Κερύνεια, διεξήχθη χθες βράδυ ο διαγωνισμός ομορφιάς του FashionTV με 30 ολόκληρες συμμετοχές…

Ποιος έκανε δώρο ένα κουτί προφυλακτικά στην Kate και τον William;


Μπορεί να μην έκανε baby shower η Kate Middleton, αλλά αυτό δε σημαίνει πως τα δώρα δεν είναι ευπρόσδεκτα. Η φιλανδική κυβέρνηση, λίγο πριν τον ερχομό του πελαργού, έστειλε ένα μεγάλο κουτί στο πριγκιπικό ζεύγος.

Άναψαν τα αίματα στο δικαστήριο – Οργισμένοι οι συγγενείς του θύματος επιτέθηκαν στον κατηγορούμενο για το μακελειό της Κοφίνου

-Οι συγγενείς του Παναγιώτη Σταύρου, επιτέθηκαν στον κατηγορούμενο
-Προπηλάκισαν και τον δικηγόρο του φερόμενου δράστη εντός της αίθουσας του δικαστηρίου

Βρέθηκε η 17χρονη που είχε εξαφανισθεί τον Ιούνιο από την Αθήνα

Το κορίτσι που εξαφανίστηκε τον περασμένο μήνα από την Αργυρούπολη, στην Αθήνα, βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της.

Έλληνας ηθοποιός: «Ας μην κοροϊδευόμαστε. Με παίρνουν για να κάνω τον ωραίο»

Η εξομολόγηση πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού αφοπλίζει, αφού με ειλικρίνεια και χωρίς κανένα κόμπλεξ παραδέχεται ότι η εξωτερική του εμφάνιση έπαιξε σημαντικό ρόλο στο ξεκίνημά του.

Η Λευκωσία αποκτά το δικό της πύργο – Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα σχέδια

Το παγκοσμίου φήμης, αρχιτεκτονικό γραφείο, Atkins, με έδρα το Λονδίνο, ανέλαβε την κατασκευή και δημιουργία, του μεγαλύτερου κτηριακού κολοσσού, που είδε ποτέ η Κύπρος.

Στο ΓΣΠ η κλήρωση του πρωταθλήματος

Όπως ανακοινώθηκε από χθες το απόγευμα η κλήρωση των αγώνων του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας περιόδου 2013 - 2014 θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 5 Ιουλίου.

Σάλος: H Jennifer Lopez τραγούδησε Happy Birthday Mr President σε Δικτάτορα

Χαμός ακολούθησε μετά την τελευταία συναυλία της Jennifer Lopez το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η 43χρονη star, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καθώς κατά τη διάρκεια του show της, άλλαξε ρούχα, εμφανίστηκε με παραδοσιακή στολή και τραγούδησε Happy Birthday Mr. President σε έναν ηγέτη που θεωρείται δικτάτορας.

Έβγαλε τα μάτια της μητέρας του

Σοκαρισμένοι είναι οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι που μένει ο 38χρονος δράστης μαζί με την 73χρονη μητέρα του.

Σ.ΡΟΚΚΟΣ: Ο Ψινάκης μου έβαζε χοντρό χέρι, όταν συνεργαζόμουν με τον Ρουβά



Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στο Down Town Κύπρου... και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του Γιάννη Πλούταρχου που αφορούσαν στη «Χρυσή Αυγή», στο tweet του Αντώνη Ρέμου για τον Νότη Σφακιανάκη, αλλά και στις δηλώσεις του τελευταίου για τους ομοφυλόφιλους, στην πολυσυζητημένη συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα.

Το HILTON απεργεί ! Απολύσεις και μειώσεις στις απολαβές

Σε επ αόριστον απεργία κατήλθε σήμερα το προσωπικό του ξενοδοχείου ΗΙLTON.

Παραιτήθηκε μέλος του Δ.Σ της Τράπεζας Κύπρου

Την παραίτηση του Τάκη Αράπογλου, έκανε δεκτή, κατά τη χθεσινή του συνεδρία το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας.

Απίστευτο: Κύπριος δημοσιογράφος του ΡΙΚ πήρε πτυχίο στα 44 του

Ο λόγος για τον αθλητικογράφο του ημικρατικού καναλιού Ντίνο Φοινικαρίδη, ο οποίος παρόλο που είχε τη δουλειά του με υπομονή και επιμονή κατάφερε να πάρει το πτυχίο δημοσιογραφίας σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Κύπρου…

Αρχή Λιμένων: Διαρρέουν πληροφορίες και δεν ασχολήθηκε κανείς

Πληροφορίες που αφορούν εμπορικά πλοία που φτάνουν για ανεφοδιασμό στο λιμάνι της Λεμεσού και είναι εμπιστευτικές, φαίνεται να διαρρέουν από αξιωματούχων της Αρχής Λιμένων σύμφωνα με την εφημερίδα Φιλελεύθερος.

Συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη- Μέρκελ

Ο Πρόεδρος της δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, θα συναντηθεί σήμερα με τη καγκελάριο της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, στο Βερολίνο, στο περιθώριο ειδικής Διάσκεψης με αντικείμενο την ανεργία των νέων.

H σέξι φωτογράφιση της Ροζίτα Κεντάλα με μαγιό

Mια super sexy φωτογράφηση με πρωταγωνίστρια την Ροζίτα Κεντάλα ετοίμασε η Ocean Blue και η αλήθεια είναι ότι ανέβασε τη θερμοκρασία στο ζενίθ.

Kristen Stewart: Είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Chanel;

H Kristen Stewart πόζαρε σήμερα το πρωί στο πλευρό του Karl Lagerfeld.

Μπορεί ο κόσμος της μόδας να την έχει στο μυαλό του ως μούσα του Nicolas Ghesquiere στον οίκο Balenciaga, όμως τώρα που ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου αποχωρεί μάλλον και η ίδια την κάνει για αλλού.

16 νεκροί και 200 τραυματίες σε συγκρούσεις στην Αίγυπτο

Στους δεκαέξι έφθασε ο αριθμός των νεκρών στην Αίγυπτο εξαιτίας των αιματηρών συγκρούσεων που ξέσπασαν μεταξύ υποστηρικτών του Προέδρου Μόρσι και των δυνάμεων ασφαλείας.

Tα προβλήματα των τραπεζών ενώπιον Αναστασιάδη-Ντράγκι

Tα προβλήματα του κυπριακού τραπεζικού τομέα θα βρεθούν στο επίκεντρο της καθοριστικής συνάντησης που θα έχει σήμερα ο Πρόεδρος της δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με τον Πρόεδρο της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι στη Φραγκφούρτη.

Με φυλάκιση κινδυνεύει ο Σον Κόνερι

Ισπανός δικαστής που διεξάγει οικονομικές έρευνες απείλησε σήμερα να εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά του διάσημου Σκωτσέζου ηθοποιού Σον Κόνερι, 82 ετών, και κατά της συζύγου Μισελίν, σε περίπτωση που δεν δώσουν σαφείς απαντήσεις για την συμφωνία απόκτησης της πολυτελούς τους έπαυλης στη Μαρμπέγια.

Νέος στόχος έκρηξης το βαν 34χρονου υδραυλικού από την Πάφο

Έκρηξη σημειώθηκε κάτω από το αυτοκίνητο τύπου VAN 34χρονου υδραυλικού από την Τίμη, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της οικίας του, ώρα 1:45 τα ξημερώματα. 

Σχέση + απόσταση = ? (Μέρος Α)

Οι σχέσεις εξ αποστάσεως όχι μόνο αντιμετωπίζουν την δυσκολία του χρόνου και της πορείας των φάσεων αλλά και της απόστασης. Τι λέει η συμβουλευτική Ψυχολόγος Χριστίνα Σορόκου.