Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟΥΡΚΙΑ - Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ.... ΗΤΤΑΣ

Φωτογραφίες των απογοητευμένων Τούρκων, τη στιγμή που ανακοινώνεται πως τους...

Δημοφιλείς browsers μεταμορφώνονται σε… μοντέλα!

H φωτογράφος Viktorija Pashuta έχει μετατρέψει τις πλέον δημοφιλείς εφαρμογές περιήγησης (browsers) στο Internet σε εντυπωσιακά μοντέλα. Για την ακρίβεια δηλαδή όλα τα εικονίδια των browsers τα μεταμόρφωσε σε… fashion icons!

Ήρθε το "έξυπνο δόντι" που μαρτυρά τι πίνετε, τι τρώτε αλλά και πόσο καπνίζετε

Όσο κι αν θέλετε να κρυφτείτε οι διατροφικές σας συνήθειες αποκαλύπτονται

Η αστυνομία “προσλαμβάνει” αρουραίους…

Στην ανεπτυγμένη όσφρηση των αρουραίων θα μπορούν να βασίζονται οι αστυνομικοί της σήμανσης στην Ολλανδία για να εντοπίζουν υπολείμματα πυρίτιδας.


WTA: Oι δύο κορυφαίες για την κούπα

Η στιγμή για την πρώτη στέψη στο τελευταίο Grand Slam της σεζόν έφτασε καθώς το βράδυ (23:30GR) οι δύο κορυφαίες τενίστριες στον κόσμο, Σερίνα Γουίλιαμς και Βικτόρια Αζαρένκα θα μονομαχήσουν για το βαρύτιμο τρόπαιο του Αμερικανικού Όπεν, με τις προηγούμενες συναντήσεις τους να προμηνύουν έναν αμφίρροπο αγώνα.

ATP: Θα προτιμούσα κάποιον άλλον..

Γνωρίζοντας και ο ίδιος ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς ίσως είναι ο μοναδικός τενίστας εκεί έξω που μπορεί να σταματήσει το εκπληκτικό και αήττητο σερί του στα hard courts φέτος, ο Ράφαελ Ναδάλ, αμέσως μετά τη νίκη επί του Γκασκέ και την πρόκριση στον τελικό, είπε αστειευόμενος ότι θα προτιμούσε να είχε κάποιον άλλον αντίπαλο στο ματς του τίτλου!

Συριακά μαχητικά πάνω από την Κύπρο – Οι Ρώσοι οδηγούν τη σύγκρουση στα άκρα

Ποιος θα περίμενε ότι ο Άσαντ εν μέσω εμφυλίου και με τη Δύση εναντίον του ότι θα έστελνε μαχητικά αεροσκάφη του πάνω από Κυπριακό έδαφος σε μια προσπάθεια να δοκιμάσει τα νεύρα και τις αντοχές των Βρετανικών βάσεων.

Ευρωεκλογές: Συνεργασία με ΕΔΕΚ-Συμμαχία επιδιώκουν οι Οικολόγοι

Ένα κοινό ψηφοδέλτιο στις επερχόμενες ευρωεκλογές, με το Κ.Σ. ΕΔΕΚ, τη Συμμαχία Πολιτών και άλλες ανεξάρτητες κινήσεις, θα επιδιώξει το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, η Κεντρική Επιτροπή του οποίου έλαβε την Κυριακή τη σχετική απόφαση.

Είδηση βόμβα: Βίσση και Βανδή για πρώτη φορά μαζί!

Είναι από τις πιο αγαπητές και δημοφιλείς τραγουδίστριες και έχει… χυθεί αμέτρητο μελάνι για τη μεταξύ τους σχέση.

Ελλαδάρα για φίλημα... - ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ 84-61

Χωρίς Σπανούλη και με τον εμπύρετο Μπουρούση να κάνει θαύματα η Εθνική νίκησε την Τουρκία (84-61) και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ, στέλνοντας παράλληλα Τούρκους σπίτι τους.