Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Μια γαλάζια λίμνη μέσα σε ηφαίστειο!



perierga.gr - Los Jameos del Agua: Γαλάζια λίμνη μέσα σε ηφαίστειο!Στο νησί Λανζαρότε των Κανάριων Νήσων το ηφαιστειακό τοπίο αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του τόπου, κάτι που δημιουργεί απόκοσμες εικόνες όπου κι αν γυρίσει το βλέμμα ο επισκέπτης. 

Ακόμα υπάρχουν άνθρωποι - Ρακοσυλλέκτρια έσωσε 30 μωρά... από τα σκουπίδια!

Ήμουν τότε 82 χρονών. Πάρα πολύ μεγάλη για να αναθρέψω ένα ακόμη παιδί. Όμως δεν μπορούσα με τίποτε να τον αφήσω στο έλεος του Θεού. Τον κοίταζα και μου χαμογελούσε. Ήταν τόσο γλυκός!

Αυτό πρέπει να πόνεσε πολυ! Δείτε το βίντεο όταν Kuyt και De Kuzman συγκρούονται στην προπόνηση της εθνικής Ολλανδίας

Κατά την διάρκεια της προπόνησης της Εθνικής Ολλανδίας ο Ντιρκ Κάουτ συγκρούστηκε με τον Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν και προκάλεσαν σοκ στους συμπαίκτες τους.

Ασύρματη επικοινωνία μεταξύ συσκευών δίχως μπαταρίες

Πιο κοντά στην ασύρματη διασύνδεση κάθε είδους αντικειμένων και μάλιστα χωρίς να χρειάζονται άμεση παροχή ενέργειας, μας φέρνει μια νέα τεχνολογία επικοινωνίας που ανέπτυξαν ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον.

Φακός της Sony μετατρέπει το iPhone σε φωτογραφική μηχανή

Πώς θα σας φαινόταν να έχει κανονικό φακό με ζουμ το δικό σας iPhone; Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε και η Sony και θα το κάνει πραγματικότητα με το «Lens Camera».

Οδομαχίες και φωτιές σε κάδους στο Περιστέρι

Φωτιές σε κάδους απορριμμάτων άναψαν στο Περιστέρι άγνωστοι κατά τη διάρκεια πορείας απο το νεκροταφείο όπου κηδεύτηκε ο 19χρονος στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του, πέφτοντας από το τρόλεϊ, έπειτα από διαπληκτισμό με ελεγκτή καθώς δεν είχε εισιτήριο. Νωρίτερα, άγνωστοι προκάλεσαν ζημίες σε λεωφορείο και έγραψαν συνθήματα.

Μάγισσες φέρτε βότανα. Ποια φυσικά προϊόντα χτυπούν τον πόνο

Από το φαρμακείο της φύσης στο ντουλάπι της κουζίνας . Παρασκευάστε μόνοι σας το παυσίπονο που θα σας ανακουφίσει.

WTA: Η Σερίνα και η.. ζωή συνεχίζονται

Στον απόηχο της σοκαριστικής απόφασης της Μαριόν Μπαρτολί να εγκαταλείψει το τένις, συνεχίστηκε την Τετάρτη το γυναικείο Western & Southern Open όπου οι δύο top seeded, Σερίνα Γουίλιαμς και Βικτόρια Αζαρένκα ξεπέρασαν ελεγχόμενα τα εμπόδια των Ριμπαρίκοβα και Μπαρτέλ, οδεύοντας προς το μεταξύ τους ραντεβού στον τελικό.

Άφησαν ελεύθερο το... γεράκι - κατάσκοπο!

Αθωώθηκε το γεράκι, θύμα της βλακείας κατοίκων μιας τουρκικής πόλης
Ελεύθερο αφέθηκε το γεράκι, το οποίο θεωρήθηκε από τους Τούρκους ύποπτο, λόγω της μεταλλικής ταυτότητας που έφερε στο πόδι του. Το γεράκι έφερε μια ταμπέλα που έγραφε «24311 Tel Avivunia Israel».

Άντρη Καραντώνη: Kολάζει με μπικίνι στην παραλία – ΦΩΤΟ

Η όμορφη παρουσιάστρια διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, αφού πριν από λίγο καιρό αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Νεοκλή Σκουρουμούνη.

Ανδρέας Ρόκκος: Δείτε τον Κύπριο γιό του Στέλιου Ρόκκου να μαγειρεύει - ΦΩΤΟ

Είναι ο γιος του Στέλιου Ρόκκου, άγνωστος για πολλούς, αφού από τα τέσσερα του χρόνια ζει στην Κύπρο.

«Μιλήστε, μη χαθούν κι άλλα παιδιά» - Η δραματική έκκληση του πατέρα του 19χρονου στους επιβάτες του μοιραίου τρόλεϊ – Μαρτυρίες σοκ

- Σήμερα στις 17:00 η κηδεία του 19χρονου Θανάση Καναούτη
- Με μαύρες κορδέλες στα προφίλ τους στο Facebook τον αποχαιρετούν οι φίλοι του
- Τι υποστήριξε στην κατάθεσή του ο οδηγός του τρόλεϊ στο Περιστέρι
- Ο διαπληκτισμός με τον ελεγκτή δεν ήταν μόνο λεκτικός, δηλώνει η δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου 19χρονου
- Αντικρουόμενες οι μαρτυρίες των επιβατών του τρόλεϊ

Ισχυρός σεισμός 6,5 βαθμών ταρακούνησε τη Νέα Ζηλανδία

Ουέλινγκτον: Με 6,5 βαθμούς χτύπησε ο Εγκέλαδος τη Νέα Ζηλανδία, προκαλώντας ζημιές σε σπίτια κοντά στο επίκεντρο αλλά χωρίς να υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ή νεκρούς.

Φθάνουν επιστολές για το Φόρο Ακίνητης - Τι πρέπει να ξέρετε

Το Τμήμα Εσωτερικών Προσόδων (ΤΕΠ) άρχισε να αποστέλλει τις επιστολές για τη φορολόγηση της Ακίνητης Ιδιοκτησίας. Ήδη οι πρώτες επιστολές κατέφθασαν σε ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας, οι οποίοι, μέσω της επιστολής, ενημερώνονται για το ποσό που πρέπει να καταβάλουν στο ΤΕΠ καθώς και τις χρονικές προθεσμίες.

Συγκαλείται το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για την Αίγυπτο

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών συγκαλείται εκτάκτως απόψε για να συζητήσει την κατάσταση στην Αίγυπτο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν και χιλιάδες τραυματίστηκαν όταν ο στρατός και η αστυνομία επενέβησαν για να διαλύσουν διαδηλωτές που απαιτούσαν να αποκατασταθεί στην εξουσία ο ανατραπείς εκλεγμένος ισλαμιστής πρόεδρος Μοχάμεντ Μόρσι.

Σουηδία: Η ΙΚΕΑ ανακαλεί παιδικά κρεβάτια λόγω κινδύνου τραυματισμού

Ποια είναι η απόφαση της Σουηδικής ΙΚΕΑ η οποία ανακάλεσε παιδικά κρεβάτια

Έρευνα: Τίποτα δεν κρατά τους νέους στην Κύπρο

Ολοένα και πιο εύκολα λαμβάνουν οι νέοι την απόφαση να μεταναστεύσουν, συνεπεία των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους λόγω της οικονομικής κρίσης.

«Τοπία» με γυμνά σώματα

Ο Λονδρέζος φωτογράφος Carl Warner παραπλανά με την τέχνη του τους θεατές αφού με την πρώτη ματιά κάποιος βλέπει λόφους, βουνά, βράχια και γενικά τοπία.

ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ: Ο θάνατος της χτύπησε την πόρτα...

Δύσκολες ώρες περνά η δημοφιλής τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου αφού το πένθος της έσβησε το λαμπερό της χαμόγελο.

Super Cup: ΑΠΟΕΛ - Απόλλων για τον πρώτο τίτλο της σεζόν

Αντίστροφα μετρούν ΑΠΟΕΛ και Απόλλων που θα διεκδικήσουν αύριο το βράδυ το LTV Super Cup. Στις τάξεις των δύο ομάδων υπάρχει θέληση για την κατάκτηση του τροπαίου, λίγες μέρες πριν το πρώτο τους παιχνίδι στα πλέι οφ του Europa League.

Νέες σοκαριστικές φωτογραφίες της Τζούλιας! Πάσχει από νευρική ανορεξία;

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες της Τζούλιας Αλεξανδράτου που την δείχνουν αρκετά αδυνατισμένη.

Εντοπίστηκαν οι σοροί δύο ναυτών στο ινδικό υποβρύχιο

Δύτες του ινδικού Πολεμικού Ναυτικού εντόπισαν τις σορούς των δύο από τους 18 ναύτες, οι οποίοι πριν από λίγες μέρες βρίσκονταν μέσα σε υποβρύχιο όταν σημειώθηκε έκρηξη, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού.

Σαν σήμερα: Aνακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας

Τι έγινε σαν σήμερα 16 Αυγούστου
Το 1743 ο πατέρας του μποξ Jack Broughton διατυπώνει τους πρώτους κανόνες πυγμαχίας στην Αγγλία σύμφωνα με τους οποίους απαγορεύονται οι κεφαλιές, οι κλωτσιές και τα χτυπήματα κάτω από την κοιλιά.

Δ Ιωαννίδης : Αυτός που ολοκλήρωσε την προδοσία της Κύπρου

Σαν σήμερα πριν από δυο χρόνια ο Ιωαννίδης άφησε το μάταιο τούτο κόσμο. Οι αποδείξεις όμως που επιβεβαιώνουν τη προδοσία του συνεχίζονται.

Αντίο στον πονοκέφαλο: Φτιάξτε στο λεπτό, το ρόφημα που θα σας λυτρώσει!

Πονοκέφαλοι, ημικρανίες. Οι περισσότεροι άνθρωποι παραπονιούνται ότι παλεύουν καθημερινά με αυτά. Θέλετε οι έντονοι ρυθμοί που κινούμαστε, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, το άγχος, η κούραση… ε, δε θέλει και πολύ!

Έρογλου:"Δεν υπάρχει επιστροφή στην προ του 1974 εποχή"

Να εγκαταλείψουν το όνειρό τους οι ε/κ οτι θα γυρίσουν στην πρό του 1974 κατάσταση, δήλωσε προκλητικά ο Ντερβίς Έρογλου ο οποιος αποκάλεσε την εισβολή «τουρκική ειρηνευτική επιχείρηση», η οποία, επεσήμανε, δεν έγινε μόνο για να εμποδίσει την εξόντωση των Τ/κ, αλλά για τον τερματισμό της σφαγής μεταξύ των Ε/κ και να αποφευχθεί το νησί από το να γίνει ελληνικό.

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

Σε λιγότερο από 10 ημέρες ξεκινά το μεγάλο ταξίδι διάρκειας 48 ημερών (25/08 – 11/10/2013) της Πανελλαδικής – Παγκύπριας Ποδηλασίας Αγάπης 3,848 χλμ. Μιας Ποδηλασίας η οποία ως γνωστόν πλέον σκοπό έχει την συλλογή τροφίμων για ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων σε Ελλάδα και Κύπρο.