Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Πέθανε ο Ρόνι Μπιγκς, ο εγκέφαλος της «μεγάλης ληστείας του τρένου»

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 84 ετών ο Ρόνι Μπιγκς, ο άνθρωπος που σκέφτηκε και υλοποίησε τη «μεγάλη ληστεία του τρένου», στις 8 Αυγούστου 1963.

Το απομακρυσμένο «πιλοτήριο» των μη επανδρωμένων αεροσκαφών

Πτήση στο Αφγανιστάν, χειρισμός από τη... Βρετανία - Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο

Ωράριο 7ήμερης βάσης για λιανικά καταστήματα και το 2014 – Θυσιάζονται οι Κυριακές στον βωμό 3.000 προσλήψεων

- Πρόθεση κυβέρνησης να ανανεώσει το διάταγμα για διευρυμένο ωράριο παρά τις αντιδράσεις
- Γ.Γ. ΠΟΒΕΚ: η Κυριακή είναι η αγία τράπεζα επί της οποίας η κυβέρνηση δεν πρέπει να πατά
- Πρόταση ΠΟΒΕΚ να μένουν ανοιχτά τα καταστήματα 6 Κυριακές τον χρόνο
- Η Ομοσπονδία ζητά να τηρηθεί η ισχύουσα νομοθεσία για το ωράριο στις τουριστικές περιοχές


ΟΜΟΝΟΙΑ - Όλα είναι ανοικτά…

Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει τόσο έντονη γενική κριτική για τον Τόνι Σαβέφσκι. Η κριτική αφορά κύρια τον τρόπο που παρατάχθηκε η ομάδα στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

ΤΡΥΠΩΣΑΜΕ ΣΤΟ THE CLOSET CONCEPT ΣΤΟ Q LOUNGE & ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Με ενα νέο concept άκρως δυναμικό για τα κυπριακά δεδομένα έγινε την Παρασκευή που μας πέρασε στο πλήρες ανανεωμένο Q Lounge Bar 

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα που λιώνει καρδιές και σπάει τα κοντέρ του you tube - (VIDEO)

Τα Χριστούγεννα είναι για όλους η γιορτή της αγάπης και της προσφοράς. Δώρα, κάρτες, αγάπη, ό,τι έχει και μπορεί κανείς δίνει.

Απολυμαίνουν μετανάστες με μάνικες! Εικόνες ντροπής σε βίντεο από την Λαμπεντούζα

Αποτροπιασμό και σοκ προκαλεί ένα βίντεο- ντοκουμέντο από τη Λαμπεντούζα, στο οποίο οι μετανάστες «απολυμαίνονται» με τους εργαζόμενους να τους ψεκάζουν με μάνικες με φάρμακο κατά της ψώρας.

ΙΤΑΛΙΑ - Απειλεί με αυτοκτονία ο Γκατούζο

Ο Τζενάρο Γκατούζο δεν άφησε ασχολίαστες τις υποψίες για εμπλοκή του σε σκάνδαλο στημένων αγώνων και απείλησε πως θα αυτοκτονήσει αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο.

''με αισθήσεις θηλυκές''... ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ!

Η αληθινή ιστορία που συνέβη στην Κύπρο τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, του γνωστού πλέον βιβλίου, ''με αισθήσεις θηλυκές'', μειώθηκε περίπου στο 20%. 

Με άλλα λόγια, από 18 ευρώ που μπορούσε ο αναγνώστης να το προμηθευτεί από τα βιβλιοπωλεία (*κατάλογος πιο κάτω), τώρα η τιμή αγοράς του είναι μόλις στα 15 ευρώ συμπ. ΦΠΑ!! 

Εκτός από τα βιβλιοπωλεία, μπορούν όσες και όσοι δεν γνωρίζουν, να μάθουν εκτενέστερες πληροφορίες για το βιβλίο καθώς και για ειδικά Χριστουγεννιάτικα βιβλιοκαλάθια προσφοράς στα facebook: Marios Frixou, Fanos Eleftheriades, στο email: mariosfrixou@live.com ή στο τηλέφωνο 96-462814.



Σε μια εξολοκλήρου απόφαση του συγγραφέα του λοιπόν, παρόλο τον πολύ σημαντικό αριθμό πωλήσεων που είχε το βιβλίο μόλις το πρώτο εξάμηνο κυκλοφορίας του, ο ίδιος σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο, προχώρησαν στην προαναφερθείσα μείωση από τούδε και στο εξής, ως μια ένδειξη ικανοποίησης για το αγκάλιασμα του από το αναγνωστικό κοινό της Κύπρου, και ιδίως αντιλαμβανόμενοι τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που βιώνει σήμερα η Νήσος και σε συνδυασμό εξάλλου και με τις εορταστικές ημέρες.



Αξίζει να σημειωθεί πως, το ''με αισθήσεις θηλυκές'' έχει στηρίξει μέχρι στιγμής με μεγάλο μέρος των εσόδων του, δύο φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στην Κύπρο: ''η μικρή Ελεονώρα'' και ''Εκδήλωση Αγάπης για τη ''Χρίστα Αντζουλή'' (Κοινότητα Ξυλοφάγου), και εννοείται πως θα συνεχίσει να το πράττει και με μελλοντικές παρόμοιας φύσεως εκδηλώσεις..

 Το ''με αισθήσεις θηλυκές'' είναι το τρίτο κατά σειρά βιβλίο του Μάριου Φρίξου και έχει ήδη κυκλοφορήσει φέτος τον Απρίλιο από τις κυπριακές εκδόσεις Κ. Επιφανίου. Το εν λόγω, είναι το πρώτο εγχείρημα στα χρονικά της Κύπρου, το οποίο καταπιάνεται με ένα ταμπού θέμα. Πραγματεύεται δηλαδή, τον βίο ενός πεντάχρονου Κύπριου, του μικρού Βασίλη, ο οποίος αισθανόταν κορίτσι! Σ΄ένα βιβλίο λοιπόν 304 σελίδων, ξετυλίγεται σαν κουβάρι, ένα μεγάλο μέρος της ζωής ενός τρανσεξουαλικού ανθρώπου. Το βιβλίο είναι σε Ελληνική Γλώσσα και με διάλογους σε Κυπριακή Διάλεκτο.




Για το βιβλίο, έγραψαν-είπαν, γνωστοί δημοσιογράφοι, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, άνθρωποι του πνεύματος, πολιτικοί και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, όπως: η Ειρήνη Χαραλαμπίδου (πολιτικός), η Ελίτα Μιχαηλίδου (δημοσιογρ.), ο Ανδρέας Κούνιος (δημοσιογρ. εφημ. ''Αλήθεια''), Ελένη Κωνσταντίνου (δημοσιογρ. εφημ. ''Χαραυγή'', συνέντευξη), η Άντρη Κούννου (δημοσιογρ.), ο Φάνης Κρίγκος (ραδιοφ. παραγωγός, Κανάλι 6), η Μαίρη Ταραλίδη και η Κατερίνα Ιωάννου ( ραδιοφ. παραγωγοί 99FM, συνέντευξη), η Χρυσοβαλάντω Μουσκάλλη (εφημ./περιοδ. ''Γνώμη''), Περιοδικό Vantage Αμμοχώστου, η Φανή Σωκράτους (ηθοποιός), ο Γιώργος Αναγιωτός (ηθοποιός), ο Δημήτρης Τοκαρής (σεναριογράφος-σκηνοθέτης), ο Ανδρέας Μακρίδης (Φιλόλογος, Ιστορικός-Ερευνητής), κ.α. Και ιδιαίτερα, μεγάλο μέρος από το αναγνωστικό κοινό της Κύπρου, όπου κάποιοι εκφράστηκαν και δημόσια στο διαδίκτυο, όπως λ.χ. στο Facebook.
Ο συγγραφέας του, σας ευχαριστεί θερμά όλες και όλους, μέσα από την καρδιά του...

Source : http://pena-cy.blogspot.com

Προβλήματα λόγω παγετού – Σε ποιους δρόμους γίνεται η κυκλοφορία ΜΟΝΟ με αλυσίδες

Σύμφωνα με επικαιροποιημένη ανακοίνωση της Αστυνομίας οι πιο κάτω δρόμοι είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες:

ΦΟΡΟΥΣΕ Η ΟΧΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΩ ΣΤΗΝ EUROVISION - Η ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ

Καλεσμένη στο Νικ ο'κλοκ ήταν αυτή την Τρίτη η Καίτη Γαρμπή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για πολλές γνωστές και άγνωστες πτυχές της ζωής της.

$150 δισ. η αξία του πετρελαίου - $65 δισ. το μερίδιο της Κύπρου

Τα λεπτομερή τρισδιάστατα σεισμογραφικά δεδομένα δείχνουν κοιτάσματα πετρελαίου, που φθάνουν σχεδόν το 1,5 δισεκατομμύριο βαρέλια (για την ακρίβεια 1.496 εκατ.) στο τεμάχιο «12» της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.

Γάμος στην εποχή των social media - Πατέρας ζήτησε για προίκα 1.000.000 Like στο Facebook!

Τον καιρό που κάθε τι στη ζωή ορίζεται και επηρεάζεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο γάμος δεν θα μπορούσε να μείνει απέξω. Ετσι, ένας πατέρας στην Υεμένη ζήτησε ως «προίκα», προκειμένου να δώσει το χέρι της κόρης του, ένα εκατομμύριο like στο facebook.

Αρχίζει στην Ολομέλεια η συζήτηση για τον Προϋπολογισμό

Υπό τη διαπίστωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών ότι η Κύπρος εξακολουθεί να παραμένει σε δύσκολη οικονομική κατάσταση με την ύφεση να παρατείνεται και να προβλέπεται βαθύτερη το 2014, η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων αρχίζει στις 16.00 το απόγευμα τη συζήτηση του πρώτου Κρατικού Προϋπολογισμού που καταρτίσθηκε με βάση τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η Κυπριακή Δημοκρατία στο πλαίσιο του Μνημονίου Συναντίληψης.

Επαναπατρίστηκε ο Αιγύπτιος που αποπειράθηκε να κόψει τις φλέβες του με...πλαστικό μαχαίρι

Επαναπατρίστηκε εν τέλει ο αλλοδαπός για τον οποίο είχε γίνει λόγος σε δημοσίευμα εφημερίδας, και που προσπάθησε να αυτοτραυματισθεί με πλαστικό μαχαίρι κατά τη διάρκεια της σύλληψής του.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Προβληματίζουν οι απουσίες

Γύρισαν σελίδα στον Απόλλωνα και σκέφτονται μόνο τον αγώνα με τον Ερμή που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο. Αυτός θα είναι ο τελευταίος αγώνας μέσα στο 2012 και ο πρώτος από τα τρία σερί ντέρμπι που θα δώσουν οι «κυανόλευκοι». Ο Χριστάκης Χριστοφόρου ετοιμάζει τα πλάνα του και περιμένει τα νέα από το ιατρικό δελτίο.