Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Βρέθηκαν τάφοι «βρυκολάκων» στην Πολωνία!

Έναν τόπο ταφής για βαμπίρ πιστεύουν ότι βρήκαν οι αρχαιολόγοι στην Πολωνία.

Η ομάδα των ερευνητών ανακάλυψε τάφους που περιείχαν τέσσερις σκελετούς με τα κεφάλια κομμένα και τοποθετημένα ανάμεσα στα πόδια.

Ο Ευτύχιος Έλληνας στο κόσμο της Φόρμουλα 1 - «Η καλύτερη στιγμή της ζωής μου»

Την πρώτη του δοκιμή με τη Marrusia F1 πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Ευτύχιος Έλληνας στο Τεστ Νεαρών οδηγών, στη πίστα του Σίλβερστόουν. 

ΑΕΚ: Η αποχώρηση του Γ. Πετρή άναψε «φωτιές»

Από χθες έχει γίνει γνωστό πως ο Γιώργος Πετρή αποχωρεί από τη θέση του εκπροσώπου τύπου της ΑΕΚ. Η αντίδραση των οργανωμένων οπαδών ήταν έντονη και με καυστική του ανακοίνωση ρίχνουν «πυρά» κατά της διοίκησης.

Πως θα είναι εμφανισιακά οι γυναίκες στο άμεσο μέλλον;

Έχετε φανταστεί πως θα είναι τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της γυναίκας μετά από μερικές δεκάδες χρόνια;


Διαδικτυακό ερωτηματολόγιο: Στηρίξετε μας να συνεχίσουμε.













Έχει ξεκινήσει διαδικτυακό ερωτηματολόγιο το οποίο ζητά να ψηφίσουμε την καλύτερη διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης στην Κύπρο..!! στην ιστοσελίδα: https://www.facebook.com/questions/399716560139330/

Σαμαράς: «Γαμώ το κεφάλι μου μαλάκα…!» (video)

Η είδηση δεν είναι ότι ο Αντώνης Σαμαράς σε διάγγελμα του ανακοίνωσε την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, όπως καμάρωναν πώς θα καταφέρουν στην κυβέρνηση, μετά από πολλές και σκληρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Χριστίνα Μουστάκα: Παραδέχτηκε πόσες φορές το έχει κάνει σε μια μέρα και μας άφησε.. παγάκι!

Αυτό το κορίτσι μας έχει απασχολήσει πολλές φορές...

ΑΛΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ - ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ

Ξαφνική αποχώρηση βόμβα του Αλκη Χρίστου από την Συμμορία της Τρέλας είχαμε πριν από μερικές μέρες...

Φορτηγό τύπου STEYR καταπλάκωσε εθνοφρουρό

Φορτηγό τύπου STEYR προσέκρουσε πριν από λίγο στην πύλη του στρατοπέδου 211 με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον αλφαμίτη που βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας.


Δεν υπάρχει: Έκανε ηλιοθεραπεία και παγιδεύτηκε για ώρες στην…

Χρειάστηκε η παρέμβαση των πυροσβεστών για να την σώσουν..

Αποκλειστικό – Αστυνομικοί έσπασαν στο ξύλο έγκυο με αποτέλεσμα να αποβάλει

-Απίστευτη φρίκη σε Αστυνομικό Σταθμό της Πρωτεύουσας
- Ποινική έρευνα διέταξε ο Γενικός Εισαγγελέας
- Προσπάθησαν να κουκουλώσουν την υπόθεση

ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ REALITY NAKED AND AFRAID - ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ!

Το συγκεκριμένο reality δεν θα προβληθεί από καλωδιακή τηλεόραση ή το MTV π.χ., οπότε δεν έχει σκληρές σκηνές σεξ!

Τίτλοι τέλους για την Μακαρίου

Ήταν τζαιρός τζι’ επέρασεν η εποχή που για να είσαι «κάποιος» στη Λευκωσία έπρεπε να πίνεις αγέρωχα τον καφέ σου στα τραπεζάκια του Le Café ή να περνάς αργά – αργά με το αυτοκίνητο σου για τσεκάρεις

Εξοργισμένος ο Ρούνεϊ!

Η δήλωση του Ντέιβιντ Μόγιες ότι προορίζει τον Ρούνεϊ για αναπληρωματικό του Φαν Πέρσι προκάλεσε τον εκνευρισμό του Άγγλου επιθετικού, ο οποίος πλησιάζει στην έξοδο του Ολντ Τράφορντ!

Ειδικοί από την Τουρκία στα κατεχόμενα για περιορισμό της περιβαλλοντικής καταστροφής

Σε τρία επίπεδα θα αντιμετωπιστεί η διαρροή πετρελαίου στα κατεχόμενα Γαστριά, δήλωσε ο «υπουργός» οικονομίας και ενέργειας, Ατάι Αχμέτ Ρασίτ μετά από τη συνεδρία της ομάδας κρίσης που δημιουργήθηκε για το ατύχημα στη θαλάσσια περιοχή, όπου βρίσκεται το παράνομο εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής ΑΚΣΑ.

Europa League : Οι ώρες έναρξης των αγώνων

Η Ουέφα ανακοίνωσε τις ώρες έναρξης των πρώτων αγώνων για το δεύτερο γύρο των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ. 

Champions League :Συνεχίζεται η δράση

Άρχισε χθες με οκτώ αναμετρήσεις η δεύτερη προκριματική φάση του Champions League και σύμφωνα με τον αγωνιστικό σχεδιασμό της UEFA το πρόγραμμα θα ολοκληρώνεται σήμερα.

ARSENAL : Πουλάει τον Ζερβίνιο

Επίσημη πρόταση στην Άρσεναλ για την απόκτηση του Ζερβίνιο κατέθεσε η Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» προσφέρουν 6,9 εκ. λίρες για τον Ιβοριανό ποδοσφαιριστή,

Μετεωρολογική Υπηρεσία - Δελτίο Καιρού

Εποχιακή χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

To απόγευμα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά θα αναπτύσσονται αυξημένες νεφώσεις στις ορεινές κυρίως περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά το απόγευμα, στα νότια παράλια, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Πρωτιά κυπριακών γραμματοσήμων σε διεθνή διαγωνισμό

Η κυπριακή συλλογή γραμματοσήμων των ετών 2010, 2011 και 2012 έλαβε την πρώτη θέση στο 10° Διεθνή Διαγωνισμό Γραμματοσήμων που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ενωσης (Π.Τ.Ε.) στην Αγία Πετρούπολη στη Ρωσική Ομοσπονδία μεταξύ 25 και 27 Ιουνίου 2013.

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ : Αγωνιστικά και οργανωτικά η ΣΚΟΚ έδωσε το παρόν της.

Ο Αντώνης και η Παναγιώτα Ανδρέου που μας εκπροσώπησαν
στον τελυταίο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Γρανάδα
• Αντώνης Ανδρέου και Παναγιώτα Ανδρέου αγωνίστηκαν στο σκητ ανδρών και εφήβων, ενώ οι Δημήτρης Λόρδος και Πέτρος Κυρίτσης ήταν Τεχνικοί Επιθεωρητές

Χάθηκε 54χρονος από το σπίτι του

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι ελλείπει από χθες το μεσημέρι από την οικία του στη Λεμεσό, ο MIHAJLO DULIC, 54 χρόνων από τη Σερβία.

Καβάνι... mon amour

Η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε και επισήμως. Τη στιγμή που γραφόταν το κείμενο, η Παρί Σεν Ζερμέν παρουσίαζε τον Εντίνσον Καβάνι, ο οποίος έγινε και τυπικά Παριζιάνος. 

ΛΙΛΛΗΚΑΣ & ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΛΛΗΚΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ: «Πέταξε» για το πρώτο βήμα (pics-vid)

Για το Βουκουρέστι πέταξε σήμερα το δεύτερο μέρος της αποστολής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αυτό που περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ.


ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Ενίσχυση με Λεντέσμα

Ενίσχυση με Λεντέσμα

Σε νέα προσθήκη προχώρησε ο Εθνικός. Έπειτα από εισήγηση του προπονητή της ομάδας Νίκου Κολομπούρδα προχώρησε στην απόκτηση του 30άχρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Ράφαελ Λεντέσμα. 

Εικόνες από τις Πλάτρες (βίντεο)

Η ΑΕΛ συνεχίζει την προετοιμασία της στις Πλάτρες και ο Λίτο Βιτιγκάλ προσπαθεί να περάσει την δική του φιλοσοφία στην ομάδα.

Ν.ΣΑΛΑΜΙΝΑ : «Ερυθρόλευκος» και επίσημα ο N’ Diaye

Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή επιθετικού από το Μάλι, Tenema N’ Diaye.

ΑΠΟΕΛ: Τεστάρει δυνάμεις με ΠΑΟΚ (λύση με Ζουέλα)

Αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε στην Αυστρία για τον ΑΠΟΕΛ, αφού μπήκε στην τελική ευθεία για το τέλος του βασικού μέρους της προετοιμασίας. 

Θα ζητηθεί φυλάκιση Χάσικου - Σιακαλλή

Διαστάσεις προσλαμβάνει η απέλαση Ρουμάνας η οποία προηγουμένως είχε αφεθεί ελεύθερη με διάταγμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, προτού συλληφθεί εκ νέου και απελαθεί, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει πρόθεση να κατατεθεί αίτηση παρακοής διατάγματος που τιμωρείται συνήθως με ποινή φυλάκισης.
 

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ: Γιατί δεν πρόκειται ποτέ ν΄ ανοίξει!


Γενιές ολόκληρες έχουμε μεγαλώσει με την φρούδα ελπίδα ότι ο “φάκελος της Κύπρου” θα ανοίξει. Και μέσα απ΄ αυτόν θα επιβεβαιωθούν γεγονότα και αλήθειες για την κυπριακή τραγωδία και για την προδοσία που οδήγησε σ΄ αυτήν. Ο Αντώνης Κακαράς στο εκτενές κείμενό του εξηγεί πολλά.



Η Νεολαία ΕΔΕΚ για την Παγκόσμια Ημέρα Διεθνούς Δικαιοσύνης

Η Παγκόσμια Ημέρα Διεθνούς Δικαιοσύνης γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 17 Ιουλίου, μετά από πρωτοβουλία του συνασπισμού «Συμμαχία για το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο».

Συλλάβανε και πάλι τον Γαβαλά!

Χωρίς τέλος οι παρτίδες του Λάκη Γαβαλά με τη δικαιοσύνη.

Ξεκάθαρος στόχος

Πανέτοιμη, αισιόδοξη και αποφασισμένη να ταξιδέψει για να φέρει εις πέρας την αποστολή στο Βουκουρέστι και να πάρει θετικό αποτέλεσμα που θα την καταστήσει φαβορί στην υπόθεση πρόκριση απέναντι στην Άστρα Γκιουργκίου είναι η Ομόνοια. Οι «πράσινοι» αναγνωρίζουν τις δυσκολίες και την επικινδυνότητα της αναμέτρησης για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, αλλά με πίστη και αυτοπεποίθηση στις δυνατότητές τους ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το πρώτο εμπόδιο στον δρόμο για την ευρωπαϊκή διάκριση.

Εκτάκτως στη Βουλή το θέμα των Ταμείων Προνοίας

Το θέμα των Ταμείων Προνοίας θα απασχολήσει στις 11 το πρωί την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών, η οποία θα συνέλθει εκτάκτως.

Τη διάλυση της Τρόικας ζητεί η Επ.Δικαιοσύνης της ΕΕ

Tη διάλυση της τρόικας  ζητεί η Επίτροπος Δικαιοσύνης της ΕΕ Viviane Reding, σύμφωνα με δημοσίευμα γερμανικής εφημερίδας.

Μέχρι τις 7:30μ.μ. θα εξυπηρετούνται οι ασθενείς στα νοσοκομεία

Επεκτείνεται το ωράριο

Με ΥΠΟΙΚ και Διοικητή ΚΤ αρχίζει επαφές η Τρόικα

Επί τάπητος θέματα του χρηματοπιστωτικού τομέα

Γ. Ρούσσος: Αποκαλύφθηκε η νέα του σχέση - Και το όνομα αυτής Νατάσα

    Μετά τη σχέση του με την Χριστιάνα Αριστοτέλους και την έντονη φημολογία για το ειδύλλιο του με την χοροδιδάσκαλο του Dansing Αγγέλα Γεωργίου, ο παρουσιαστής του Mega και ραδιοφωνικός παραγωγός κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας...