Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΕΛ: Μόνο στον Ερμή , μετά η ΜπάρτσαΑΠΟΕΛ: Μόνο στον Ερμή , μετά η Μπάρτσα

Το ιδανικό για τον ΑΠΟΕΛ είναι να κάνει δύο τις νίκες του στο πρωτάθλημα και να ταξιδεύσει στην Βαρκελώνη για το ιστορικό ραντεβού με την Μπαρτσελόνα , με ανεβασμένο το ηθικό. Η αυριανή αναμέτρηση με τον Ερμή κρύβει κινδύνους αφου είναι μια ομάδα που κατάφερε να κερδίσει τους ''γαλαζοκίτρινους'' δύο φορές στην περσινή σεζόν και φυσικά στέρησε στην ομάδα του Γιώργου Δώνη τον πρώτο τίτλο της χρονιάς , στην αναμέτρηση του Σούπερ Καπ. Αυτό αποδεικνύει ότι η ομάδα της Αραδίππου ξερει τον τρόπο για να κάνει την ζημιά.

Θες sex; Φαίνεται στα μάτια σου! - Πώς σε "προδίδουν";

Πολλές φορές δυσκολευόμαστε να αποκρυπτογραφήσουμε τις διαθέσεις του αντίθετου φύλου ή θέλουμε εμείς να κρύψουμε τις δικές μας απέναντι σε ένα πιθανό ταίρι.

Οι διαιτητές των αγώνων της 3ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των αγώνων της τρίτης αγωνιστικής του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.


ΕΠΕΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΥΣΚΙ ΠΟΥ ΩΡΙΜΑΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Η εταιρεία Ardbeg Distillery ετοιμάζεται να δοκιμάσει ένα ποτό που είναι κυριολεκτικά έξω από αυτόν τον κόσμο – το πρώτο ουίσκι που ωρίμασε στο Διάστημα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Να το κάνει ξανά έδρα...

Όσο απίστευτο και αν φαίνεται η τελευταία νίκη της Ανόρθωσης στο ''Αντώνης Παπαδόπουλος'' ήταν στις 12 Ιανουαρίου του 2014 κόντρα στην Αλκή με 3-1. Και αυτή αγχωτική με ανατροπή.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ... ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΑ

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την ανθρωποκτονία του 47χρονου Ρώσου επιχειρηματία, που σημειώθηκε προχθές στον Πρωταρά.

«Δεν θεωρούν ότι αντιπροσωπεύω την ιδανική εικόνα της μάνας»

Για τα «όχι» που έχει εισπράξει στην τηλεόραση μίλησε η Μαρία Σολωμού.

Θερίζει ο Εμπολα: Με αφανισμό κινδυνεύει η Λιβερία σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές

Συναγερμός έχει σημάνει στις παγκόσμιες αρχές λόγω του διαρκώς αυξανόμενου αριθμού των νεκρών από τον Εμπολα, με τον κορυφαίο αξιωματούχο των Ηνωμένων Εθνών, να δηλώνει ότι «η εξάπλωση του ιού κορυφώνεται δραματικά»

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Αλλαξε τη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου πάψε να κάνεις σκηνές ζήλιας δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας τα αισθήματα είναι αμοιβαία αυτό πρέπει να έχεις στο βάθος του μυαλού σου.

Ο πρίγκιπας Χάρι ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα!

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το παλάτι του Μπάκινγχαμ εδώ και λίγες ώρες τις εξελίξεις στην υγεία του ακολούθου του πρίγκιπα Χάρι μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε την ώρα που αυτοκινητοπομπή οδηγούσε τον τέταρτο κατά σειρά διάδοχο του βρετανικού θρόνου σε ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός, το Invictus Games στο οποίο συμμετέχουν αθλητές με ειδικές ανάγκες.

Χειροπέδες σε 39χρονο που αναστάτωσε το αεροδρόμιο Πάφου

Στην σύλληψη ενός προσώπου 39 χρονών κατόχου βρετανικού διαβατηρίου προχώρησε χθες η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με υπόθεση μέθης και πρόκλησης ανησυχίας.

Eurogroup σήμερα χωρίς εκταμίευση της επόμενης δόσης για την Κύπρο

Στην ατζέντα της συνεδρία του Eurogroup , βρίσκεται η πορεία του οικονομικού προγράμματος ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα εκταμιευθεί η επόμενη δόση, μιας και η Τρόικα δεν έμεινε ικανοποιημένη από τα νομοσχέδια για τις εκποιήσεις τα οποία ψήφισε η Βουλή.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

21χρονος, ο οποίος αναζητείτο από την Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 14 – 16 Αυγούστου, 2014 (σχετική Αστυνομική Ανακοίνωση για καταζητούμενο πρόσωπο αποστάληκε στις 9 Σεπτεμβρίου, 2014), συνελήφθη τις πρωινές ώρες σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.