Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Σε τρεις μήνες θα μάθουμε εάν θα έχουμε τραμ στη Λευκωσία

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων στα πλαίσια της ανάπτυξης του Ολοκληρωμένου Σχεδίου Κινητικότητας, διερεύνησε σε επίπεδο προ-τεχνοοικονομικής μελέτης, τη δυνατότητα δημιουργίας συστήματος τραμ και αφού τα πορίσματα ήταν θετικά, προχώρησε πέρσι με την ανάθεση πλήρους τεχνοοικονομικής μελέτης για ένα τέτοιο σύστημα, τα πορίσματα της οποίας θα είναι έτοιμα σε τρεις περίπου μήνες, είπε ο αρμόδιος Υπουργός Μάριος Δημητριάδης.

Τα απόλυτα τεμπελόσκυλα

Βολεύονται όπως να 'ναι, όπου να 'ναι...

Κύπριος παιδεραστής ζήτησε web-sex από τη 14χρονη “Sweetie”

Μεταξύ των 999 ανδρών και της μίας γυναίκας που επιχείρησαν εντός διμήνου να αγοράσουν ερωτικές υπηρεσίες διαδικτύου από την εικονική 14χρονη νεαρή “Sweetie”, “Avantar” του οργανισμού “Terre des Hommes” ήταν και ένας Κύπριος.

ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ

Ωραίο το... χειμωνιάτικο καλοκαιράκι που βιώνουμε τις τελευταίες μέρες αλλά όχι για πολύ.

Κύπριος ποδοσφαιριστής παντρεύεται μετά από 10 χρονιά σχέσης! Τρελά ερωτευμένο το ζευγάρι

Όρισαν ημερομηνία γάμου μετά από 10 χρόνια σχέσης ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Λάρνακας και η αγαπημένη του Ονόφρη.

«Δεν πίστευα ότι ο Ρουβάς θα έκανε καριέρα»

Ο Γιώργος Θεοφάνους εξομολογείται την αρχική δυσπιστία του για τον έλληνα σταρ.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ "ΒΙΒΛΙΟ" ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !


Το αρχαιότερο «βιβλίο» της Ευρώπης, ο πάπυρος του Δερβενίου, θα είναι υποψήφιος για εγγραφή στον κατάλογο της Unesco, στηνκατηγορία του Μνημείου Τεκμηριωμένης Κληρονομιάς. Πρόκειται για τον μοναδικό αναγνώσιμο πάπυρο ο οποίος έχει διασωθεί στον ελλαδικό χώρο, και γράφτηκε γύρω στο 340 – 320 π.Χ. αντιγράφοντας ένα παλιότερο κείμενο του τέλους του 5ου αι. π.Χ.

Έσπασαν τα νεύρα του: 36χρονος πιάστηκε από το ραντάρ στη Λεμεσό, πάτησε γκάζι και τραυμάτισε αστυνομικό!

Εκνευρίστηκε απ’ ότι φαίνεται ο 36χρονος οδηγού αυτοκινήτου χθες το απόγευμα στη Λεμεσό, αφού το ραντάρ, έδειξε ότι έτρεψε με 125 χιλιόμετρα σε σημείο που το όριο είναι 80χλμ με αποτέλεσμα να πατήσει γκάζι και να τραυματίσει Αστυνομικό.

ΠΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ - ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΡΙΝ... ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ


Ο ηθοποιός με το πιο σέξι βλέμμα της κυπριακής τηλεόρασης είναι ειλικρινής, έχει χιούμορ, γουστάρει τα δύσκολα και δεν τα βάζει με την τύχη του, γιατί, όπως ο ίδιος ισχυρίζετια, όλα του πάνε κατ’ ευχήν.

Θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο με τουρκικά F-16 και ελληνικά μαχητικά

Νέο θερμό επεισόδιο σημειώθηκε με τουρκικά F-16 να εμπλέκονται σε αερομαχίες με ελληνικά μαχητικά, την ώρα που ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μετέβαινε από τη Χίο στα Ψαρά για να επισκεφτεί το στρατιωτικό φυλάκιο του νησιού.

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Προσέξτε oσοι διατηρείτε παράλληλες σχέσεις γιατί πολλά μυστικά έρχονται τώρα στην επιφάνεια.

«Έφυγε» διάσημος ράπερ νικημένος από τον καρκίνο

Σοκαρισμένοι είναι φίλοι και συνεργάτες πασίγνωστου ράπερ, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης «έφυγε» στα 57 του χρόνια, νικημένος από τον καρκίνο.

ΚΥΠΡΟΣ SAD: ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ... ΠΕΘΑΝΕ ΕΚΕΙ

Πρώην πυροσβέστης από το Παραλίμνι, ο Πυγμαλίωνας Δρουσιώτης, 58 χρόνων, έχασε χθες βράδυ τη ζωή του, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της κόρης του για επίσκεψη.

«Έπαιζαν κρυφτό» με 37χρονο που πήγαν να συλλάβουν οι Αστυνομικοί στη Λάρνακα! Κατέληξαν όλοι στο Νοσοκομείο

Μεγάλη αγάπη για την Κύπρο φαίνεται να έχει37χρονος αλλοδαπός, αφού μετά από δυο απελάσεις από την Κύπρο, επέστρεψε πριν από λίγο διάστημα, με αποτέλεσμα άντρες της Αστυνομίας να προχωρήσουν εκ νέου στη σύλληψη του. Μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις και κρυφτούλι με τον 37χρονο κατέληξαν όλοι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας τραυματισμένοι

Ένας άστεγος άντρας ανεβαίνει για να τραγουδήσει στο Μεξικό Έχεις Ταλέντο. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία…

Δεν χρειάζεται να μιλάτε ισπανικά για να εκτιμήσετε τη σαγηνευτική απόδοση του 43χρονου Πάμπλο Λόπεζ στο Μεξικανικό Got Talent. Άλλωστε το τραγούδι που ερμηνεύει είναι το αγγλικό Old time Rock n Roll του Bob Seger.