Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ποιος είπε την Kim Kardashian υπέρβαρο χόμπιτ;

Το σώμα της Kim Kardashian έχει ακούσει πολλά. Αν μη τι άλλο έχει κοσμηθεί με τόσα επίθετα - καλά και κακά που τίποτα πια δεν θα μας παραξενέψει.

Η λίστα των 32

Το τέλος των ομίλων έφερε και το ξεκαθάρισμα της λίστας με τις 32 ομάδες που συνεχίζουν στο Europa League και όπως φαίνεται από τη λίστα ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα ιδιαίτερα δύσκολο αντίπαλο στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι Απόρρητοι Φάκελοι της NASA - Ντοκιμαντέρ (VIDEO)

Αμέτρητα μυστηριώδης ιπτάμενα αντικείμενα έχουν καταγραφεί κατά καιρούς απο τις κάμερες της NASA, ενώ πολλοί είναι και οι αστροναύτες που έχουν αναφέρει θεάσεις UFOs.

Σε αυτό το Ντοκιμαντέρ θα αναλυθεί το υλικό αυτών των περιέργων καταγραφών και θα ακούσουμε αστροναύτες και επιστήμονες που εξετάζουν την πιθανότητα να μην είμαστε μόνοι σε αυτο το Σύμπαν.

Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΟΥ 6ΧΡΟΝΟΥ ΑΓΟΡΙΟΎ ΜΕ ΤΑ ΓΥΆΛΙΝΑ ΜΆΤΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΌΝΙΣΕ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ! (ΒΊΝΤΕΟ)

Κάποια όνειρα γίνονται πραγματικότητα αν η πίστη είναι μεγάλη. Στην περίπτωση του 6χρονου Guo Bin, το πρώτο βήμα έγινε και μάλιστα με επιτυχία!

Μια ανάσα από τον θάνατο (ΒΙΝΤΕΟ)

Από θαύμα γλίτωσε ένας πεζός σε δρόμο του Μέξικο Σίτι...

Αυτό κι αν είναι περίεργο: Μπορεί το Viagra να καταπολεμήσει τους πόνους της περιόδου;

Ιδού η ειρωνεία: το ίδιο χάπι που βοηθά τους άντρες να αποκτήσουν στύση, μπορεί παράλληλα να βοηθήσει στην μείωση των συμπτωμάτων της περιόδου στις γυναίκες! Παραξενευτήκατε;

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΛΥΚΕΙΟ: ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΨΥΧΟΣ & ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΝΤΡΟΠΗ.... Αν μία στο εκατομμύριο είναι αλήθεια τότε... το Υπουργείο Παιδείας θα πρέπει να λογοδοτήσει...

Παρασκευή και 13 δοκιμάζουν τους πυραύλους S-300

Στην επιφάνεια επανήλθε τις τελευταίες μέρες το τεράστιο κεφάλαιο των αντιαεροπορικών ρωσικών πυραύλων S-300. Αφορμή στάθηκε η πρώτη δοκιμαστική βολή που πραγματοποιείται σήμερα στην Κρήτη, 14 χρόνια μετά την εγκατάστασή τους. Όμως μέχρι την εγκατάστασή τους στο γειτονικό νησί, προηγήθηκε έντονο πολιτικό και διπλωματικό παρασκήνιο.

Το σύμπαν είναι ένα 'τεράστιο ολόγραμμα' λένε επιστήμονες

Είναι το σύμπαν ένα τεράστιο ολόγραμμα, κάτι όπως η κινηματογραφική ταινία The Matrix; Ζούμε σε ένα εικονικό κόσμο, όπου η πραγματικότητα δεν είναι όπως την αντιλαμβανόμαστε αλλά μια τρισδιάστατη αναπαράσταση αλληλεπιδράσεων μιας δισδιάστατης επιφάνειας στην άκρη του σύμπαντος; Μια ομάδα επιστημόνων πιστεύει ότι βρήκε πειστικά τεκμήρια που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το σύμπαν είναι όντως ένα τεράστιο ολόγραμμα.

Έκλεψαν φορτηγό με σοκολάτες αξίας 120.000 δολαρίων

Ο οδηγός τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την εταιρεία που εργαζόταν.

Αρκετά χωριά αποκλεισμένα – 46 κλειστοί δρόμοι στα ορεινά και ημιορεινά

Συνολικά σαράντα έξι δρόμοι στα ορεινά και ημιορεινά παραμένουν κλειστοί εξαιτίας του χιονιού με πολλά χωριά να εξακολουθούν να παραμένουν αποκλεισμένα.

Γιατί ο Δεκέμβριος είναι μήνας των εμφραγμάτων;

Δεκέμβριος ο τελευταίος μήνας του χρόνου ιδιαίτερα δημοφιλής σε μικρούς και μεγάλους.
Ο μήνας όμως αυτός δεν φέρνει μόνο τα Χριστούγεννα και τα πρώτα κρύα αλλά και καταιγισμό καρδιαγγειακών επεισοδίων. 

Λευκή μαγεία με σωρεία προβλημάτων

25 συνεργεία, 30 ιδιωτικά μηχανήματα επιτάχθηκαν, 14 τόνοι άλατος

Καταθέτες Λαϊκής: Δώστε μας το 18%

Τη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων της Λαϊκής Τράπεζας ζητούν οι καταθέτες-πιστωτές της μετά και τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που θέλουν την Αρχή Εξυγίανσης να αναζητά αγοραστή όπως προβλέπει και το επικαιροποιημένο μνημόνιο.

Έκαψαν το εξοχικό του Κώστα Σημίτη!

Υπολείμματα εμπρηστικού μηχανισμού βρέθηκαν στο εξοχικό του Κώστα Σημίτη στους Αγίου Θεοδώρους. Οι άγνωστοι πυροδότησαν τον μηχανισμό με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά που προκάλεσε πολύ μεγάλες ζημιές στο εξοχικό του πρώην πρωθυπουργού.