Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ο Ανδρέας Γεωργίου στους πιο σέξι ‘Έλληνες άνδρες του 2013

Ο Ανδρέας Γεωργίου στους πιο σέξι ‘Έλληνες άνδρες του 2013

Το 2013 έφτασε στο τέλος του και το Yupiii συγκέντρωσε τους πιο σέξι Έλληνες που απασχόλησαν, άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο, τα media μέσα στη χρονιά.

Κόλασε η τραγουδίστρια με το αποκαλυπτικό της φόρεμα! – Ούτε το κακό playback δεν την πτόησε! (VIDEO)

Με μια μαύρη διαφάνεια εμφανίστηκε η εκρηκτική τραγουδίστρια, η οποία εντυπωσίασε με τα τραγούδια της, αλλά και το αποκαλυπτικό της φόρεμα...

Δίχασε την κριτική επιτροπή του Dansing 3 η Miss Κύπρος 2013! – VIDEO

Το καλοκαιρινό τραγούδι και η salsa της Miss Κύπρος 2013 στο 9ο live του φιλανθρωπικού show του Mega απέσπασε αντικρουόμενες κριτικές…

Έλληνας ηθοποιός δουλεύει πορτιέρης σε κλάμπ για να τα βγάλει πέρα

Μπορεί να έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον, όμως προς το παρόν δεν... βλέπει φως στο τούνελ και έτσι για τα προς το ζην, αναγκάζεται να δουλεύει ως πορτιέρης τρεις φορές την εβδομάδα.

ΘΡΗΝΟΣ: Πέθανε πασίγνωστη και εκπληκτικά όμορφη ηθοποιός - Φωτογραφίες

Η πανέμορφη ηθοποιός πέθανε μετά από μια άγνωστη ασθένεια που πάλευε εδώ και καιρό.

Στην κορυφή της βαθμολογίας η ΑΕΛ που νίκησε με 4-1 την ΕΝΠ

Στην κορυφή της βαθμολογίας θα παραμείνει για άλλη μια αγωνιστική η ΑΕΛ, η οποία με τη σημερινή της νίκη με 4-1 επί της ΕΝΠ σε αγώνα για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ''Γλαύκος Κληρίδης'', ανέβηκε στους 37 βαθμούς, έχοντας δύο περισσότερους από το δεύτερο Απόλλωνα.

Σοκ: Στο νοσοκομείο στον Πειραιά ο Γιώργος Σαμπάνης;

Τη πόρτα του νοσοκομείο πέρασε ο Γιώργος Σαμπάνης πριν από λίγες μέρες! 

Εξέγερση στις κεντρικές φυλακές

Nέα αυτοκτονία κρατούμενου

Σεξουαλική εκμετάλλευση ορφανών παιδιών στις Φιλιππίνες

Σοβαρό πρόβλημα ο σεξουαλικός τουρισμός παιδεραστών

Σοφία Καρβέλα: Δείτε τη τρυφερή φωτογραφία που «ανέβασε» με τον γιο της στο instagram

Η Σοφία Καρβέλα από τη στιγμή που κράτησε το γιο της στην αγκαλιά της έγιναν ένα.

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Αριέλ Σαρόν

Σε λαϊκό προσκύνημα εκτίθεται η σορός του πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ, Αριέλ Σαρόν, που πέθανε σε ηλικία 85 ετών.

Τι τρέχει με την Έλενα Ράπτη και τον Λούκα Γιώρκα;

Η εντυπωσιακή βουλευτής και ο τραγουδιστής, έχουν προκαλέσει πολλές συζητήσεις με τις κρυφές συναντήσεις και τις εξόδους τους...

Ομόνοια-Απόλλων 0-1

Ομόνοια-Απόλλων 0-1

Χρυσαφικά κλάπηκαν από οικία στην Ορόκλινη

Διάρρηξη και κλοπή χρυσαφικών αξίας 4 χιλιάδων ευρώ διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα.

ΣΟΚ: Πασίγνωστη Κύπρια ηθοποιός ξυλοκοπήθηκε από κατάδικο των φυλακών – Αποπειράθηκε να την βιάσει

Συγκλονιστικό είναι το δράμα και οι ώρες αγωνίες που έζησε χθες βράδυ πασίγνωστη κύπρια κωμική ηθοποιός η οποία παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού κατάδικου των κεντρικών φυλακών.

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ: Φρικτή κακοποίηση στην περιοχή Κόρνου – Δίνεται αμοιβή σε όποιον οδηγήσει στη τιμωρία του ένοχου – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Αυτήν την εικόνα αντίκρισε κοπέλα πριν μερικές μέρες στην περιοχή Κόρνου, πίσω από την εκκλησία του Τιμίου Σταύρου, στην περίφραξη του αυτοκινητόδρομου.

Καπουτζίδης-Πετράκης-Σεργουλόπουλος μαζί στην ίδια παράσταση

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα δοκιμάσει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του στο θέατρο και θα συμμετάσχει στην παράσταση «Priscilla - Η Βασίλισσα της ερήμου, το μιούζικαλ» που πρόκειται να ανέβει στο «Badminton» σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού.

Μαρίνα με πύργο στην Αγία Νάπα

Πολυώροφο οικιστικό συγκρότημα με θέα προς τη μαρίνα Αγίας Νάπας, οικογενειακές κατοικίες με συνδέσεις με τη μαρίνα, ακόμα και τη θάλασσα περιλαμβάνει το βελτιωμένο και επικαιροποιημένο σχέδιο που βρίσκεται ενώπιον των Aρχών προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα και η αειοφορία του προτεινόμενου έργου. 

Φιλοδοξία των επενδυτών της μαρίνας, που τη χαρακτηρίζουν ως έργο ορόσημο, είναι να αρχίσουν οι κατασκευές τον προσεχή Απρίλιο. Το αναθεωρημένο χωροταξικό σχέδιο έχει αξιολογηθεί στη Μελέτη Εκτίμηση Επιπτώσεων στο Περιβάλλον (ΜΕΕΠ) η οποία βρίσκεται ενώπιον του Τμήματος Περιβάλλοντος. 

Η μελέτη δεν έχει ακόμα εξεταστεί αφού βρίσκεται σε εκκρεμότητα η εκτίμηση τυχόν επιπτώσεων στο περιβάλλον, η οποία κρίθηκε αναγκαία να διενεργηθεί αφού το προτεινόμενο έργο εντάσσεται σε περιοχή του προστατευόμενου δικτύου Φύση 2000. 

Η έκθεση αυτή, παρά το γεγονός ότι αναμένεται να καταδείξει σοβαρές επιπτώσεις στην πανίδα και στο βιότοπο της περιοχής, εκτιμάται ότι δεν θα είναι αρνητική προκειμένου ότι θα διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρον. Στη σχετική μελέτη έχουν συμπεριληφθεί μια λεπτομερέστατη ανάλυση των επιπτώσεων της ανάπτυξης στη ζώνη ειδικής προστασίας «περιοχή Αγίας Θέκλας – Λιοπετρίου» μαζί με μέτρα για την πρόληψη, μείωση και την αντιστάθμιση τους.

 Ακολούθως θα εξεταστεί η ΜΕΕΠ για να δοθεί θετική γνωμάτευση για έναρξη εργασιών για το μεγαλεπίβολο έργο. Η προτεινόμενη μαρίνα θα αναπτυχθεί στο δυτικό άκρο της Αγίας Νάπας, σε μια λεπτή παράκτια λωρίδα γης ανάμεσα στο εκκλησάκι της Αγίας Θέκλας και της χερσονήσου Μακρόνησος. 

Το έργο αποτελεί μια σειρά από προτεινόμενες αναπτύξεις, οι οποίες είναι μέρος της γενικής στρατηγικής της κυβέρνησης για προώθηση του ναυτικού τουρισμού στην Κύπρο. Η ανάθεση της σύμβασης για το σχεδιασμό, κατασκευή, χρηματοδότηση, λειτουργία και μεταβίβαση της μαρίνας έχει γίνει στη Μ. Μ. Makronisos Marina Ltd από το Υπουργείο Εμπορίου μετά από διαγωνισμό. Η μίσθωση που υπογράφθηκε στις 27 Απριλίου 2012 έχει ισχύ 53 χρόνια. 

Η οικιστική ανάπτυξη θα αποτελείται από επαύλεις και ένα πολυώροφο οικιστικό συγκρότημα και θα εκμισθωθεί για περίοδο 125 ετών. Στον πρώτο όροφο θα βρίσκεται η λέσχη της μαρίνας με δημόσια παμπ στο ισόγειο. Επίσης, θα υπάρχει εστιατόριο ανοικτό τόσο στους κατοίκους της μαρίνας, όσο και στο ευρύτερο κοινό. Προτείνεται αριθμός από καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, spa και άλλων χώρων που προσφέρουν ψυχαγωγικές δραστηριότητες.


 Θα διαθέτει επίσης ελικοδρόμιο, γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδα τένις, γήπεδα μπιτς βόλεϊ, πεζόδρομους, χώρους αναψυχής, ταβέρνες, κλαμπ, χώρους πρασίνου και παιδικές χαρές. Ο συνολικός χώρος ανάπτυξης θα έχει εμβαδό 291.989 τ.μ. 

Η χερσαία ζώνη της μαρίνας θα είναι 161.989 τ.μ. Θα περιλαμβάνει επίσης εμπορικές και οικιστικές αναπτύξεις συνολικής έκτασης 42.380 τ.μ., γραφεία διοίκησης 2.000 τ.μ. και 956 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων. Το κόστος της μαρίνας, που θα αποτελεί επίσημο λιμάνι εισόδου στην Κυπριακή Δημοκρατία, θα είναι γύρω στα €220 εκατ. Η μαρίνα θα περιλαμβάνει δημόσιο πεζόδρομο και θα είναι σχεδιασμένος έτσι που να αντέχει κύματα ύψους 5,5 μέτρων με περίοδο επαναφοράς 100 ετών. Το πρώτο σχέδιο για την ανάπτυξη της μαρίνας ετοιμάστηκε από την εταιρεία HDR και υποβλήθηκε το 2010. 

Το σχέδιο για τη μαρίνα βασίστηκε στη ζήτηση της αγοράς για τη συγκεκριμένη περίοδο και η στρατηγική για τον σχεδιασμό βασίστηκε σε προκαταρκτικές τεχνικές υποθέσεις για τις παράκτιες και περιβαλλοντικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή. Ωστόσο, οι πρόσφατες αλλαγές στην οικονομία και στη ζήτηση της αγοράς, είχαν ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη ενός νέου χωροταξικού σχεδίου για τη μαρίνα Αγίας Νάπας, το οποίο ετοίμασε ο οίκος Smith Group JJR. 

Από την ομάδα του έργου ετοιμάστηκαν μια σειρά από μελέτες και χρησιμοποιήθηκαν διάφορα μοντέλα. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι κάποιες προσαρμογές στο αρχικό σχέδιο ήταν αναγκαίες, προκειμένου να διασφαλιστεί η σταθερότητα του κυματοθραύστη, η αποτελεσματικότητα του έργου και η οικονομική σκοπιμότητα. 

Προτού υποβληθεί το αναθεωρημένο χωροταξικό σχέδιο έγιναν εκτενείς διαβουλεύσεις μεταξύ της ομάδας του έργου και της διαχειριστικής επιτροπής για τη μαρίνα του Υπουργείου Εμπορίου. Η εκτίμηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων έχει ως στόχο την αξιολόγηση των πιθανών επιπτώσεων στο φυσικό και ανθρώπινο περιβάλλον, που θα προκύψουν από την ανάπτυξη της μαρίνας. Όλες οι βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες, άμεσες και έμμεσες, αλλά και αθροιστικές επιπτώσεις που θα προκύψουν κατά την κατασκευή και λειτουργία του έργου θα αξιολογηθούν και θα προταθούν τα κατάλληλα μέτρα μετριασμού. 

Η ολοκληρωμένη μελέτη θα παρουσιαστεί στην Επιτροπή Εκτίμησης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και θα λειτουργεί ως εργαλείο υποστήριξης της εταιρείας στην εξασφάλιση της απαιτούμενης πολεοδομικής άδειας και όλων των άλλων σχετικών εγκρίσεων. 

Η εκτίμηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων έχει εντοπίσει τις επιπτώσεις στο φυσικό και ανθρωπογενές/δομημένο περιβάλλον που προκύπτουν από την κατασκευή και τη λειτουργία της μαρίνας Αγίας Νάπας. Παράλληλα, έχουν προταθεί μέτρα για την πρόληψη, τη μείωση και όπου είναι δυνατό την αντιστάθμιση των δυσμενών επιπτώσεων στο περιβάλλον. Έχει επίσης αναπτυχθεί το γενικό πλαίσιο και οι βασικές κατευθύνσεις για την ανάπτυξη των σχεδίων διαχείρισης αποβλήτων και περιβαλλοντικής παρακολούθησης του έργου. 

Η πλειονότητα των ανεπιθύμητων επιδράσεων θα εμφανιστούν κατά τη φάση της κατασκευής του έργου και θα προκύψουν κυρίως από τις δραστηριότητες εκκαθάρισης του χώρου, τις εκσκαφές και τις χωματουργικές εργασίες, τις εργασίες εκβάθυνσης και επίχωσης και την κατασκευή των κυματοθραυστών. Οι περιβαλλοντικές πτυχές που ενδέχεται να δεχθούν τις πιο σημαντικές αλλαγές είναι το παράκτιο τοπίο της περιοχής, οι παρακείμενοι θαλάσσιοι υδάτινοι πόροι και τα χερσαία και θαλάσσια οικοσυστήματα. 

Η υλοποίηση της μαρίνας αναμένεται να επιφέρει σημαντικές θετικές επιπτώσεις στο κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον, τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο. Ανάμεσα στα βασικά οφέλη είναι οι αυξημένες προοπτικές εισοδήματος και ευκαιρίες απασχόλησης για τους τομείς κατασκευών, ναυσιπλοΐας, τουρισμού, αναψυχής και εμπορίου. 

Λαμβάνοντας υπόψη το τρέχον οικονομικό κλίμα στην Κύπρο, η ομάδα μελέτης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων στηρίζει την υλοποίησή του και επισημαίνει ότι θα επιφέρει την αναγκαία ώθηση στην οικονομία του τόπου, με τα σχετικά οφέλη να υπερτερούν του περιβαλλοντικού κόστους από την ανάπτυξη. Τεχνητό νησί για προστασία από τα κύματα Αλλαγές στον σχεδιασμό έγιναν και για να προστατευθεί καλύτερα η μαρίνα.

 Οι αλλαγές περιλαμβάνουν λιμενοβραχίονες, μια τεχνητή παραλία και ένα νησί. Οι ανατολικοί και νότιοι κυματοθραύστες προστατεύουν τη μαρίνα από τρικυμίες, και επιτρέπουν την καλύτερη κυκλοφορία και βελτιωμένη ποιότητα νερού εντός μαρίνας. 

Η δημιουργία τεχνητής παραλίας έχει σχεδιαστεί ώστε να προστατεύει αποτελεσματικά τη μαρίνα από τα κύματα και να παρέχει ένα βελτιωμένο βιότοπο κοντά στην ακτή, καθώς και πρόσθετες ευκαιρίες αναψυχής για τους κατοίκους. Ένα τεχνητό νησί θα δημιουργηθεί στο δυτικό άκρο της μαρίνας για να βοηθήσει στη σταθεροποίηση της παραλίας και να προσφέρει ένα επιπλέον πεδίο αναψυχής. Ναυπηγείο για γιοτ Το ναυπηγείο της μαρίνας περιλαμβάνει σύγχρονες εγκαταστάσεις επισκευής και συντήρησης γιοτ όλων των μεγεθών τα οποία πραγματοποιούν κρουαζιέρες στην ανατολική Μεσόγειο και χρησιμοποιούν στον παρόν στάδιο τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι μαρίνες του Λιβάνου και της Τουρκίας. 

Το ναυπηγείο θα είναι εξοπλισμένο με ανυψωτήρα 300 τόνων για να μπορεί να εξυπηρετήσει μεγαλύτερα σκάφη. Στόχος η γαλάζια σημαία Τις προδιαγραφές που απαιτούνται για την απονομή του βραβείου «Blue Flag» Eco Label θα επιδιώξει να πληροί στο ελάχιστο η μαρίνα Αγίας Νάπας. Η γαλάζια σημαία είναι ένα εθελοντικό πρόγραμμα με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών στις ακτές και τις μαρίνες με βάση τη συμμόρφωσής τους σε κριτήρια που καλύπτουν την ποιότητα των υδάτων, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και ενημέρωση, τη διαχείριση περιβάλλοντος και την ασφάλεια και άλλες υπηρεσίες. 

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : http://www.philenews.com

Ομόνοια - Απόλλων: Pre - Game…

Το ντέρμπι ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Απόλλωνα είναι αυτό που ξεχωρίζει από τους σημερινούς τέσσερις αγώνες, με τους οποίους συνεχίζεται η δράση της 16ης αγωνιστικής.

Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στη Βαγδάτη

Τουλάχιστον εννέα νεκροί

Η θαυματουργή πράσινη σούπα που τρώνε όλοι οι σταρ -Υπόσχεται αποτοξίνωση και απώλεια βάρους

O Ιανουάριος είναι ένα από τους μήνες της... δίαιτας.

«Καυτός» Γενάρης με δύο σενάρια για Κυπριακό

- Πιέζουν Αναστασιάδη-Έρογλου τα Ηνωμένα Έθνη για να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι
- Δαμόκλειος σπάθη η επίρριψη ευθυνών εφόσον συνεχιστεί το αδιέξοδο
- Εξετάζεται και η χαλάρωση των χρονοδιαγραμμάτων με εμπλοκή Αγγλοαμερικανών
- Εναλλακτικά, πάμε για διακήρυξη Μπαν που θα ικανοποιεί ε/κ και τ/κ πλευρά, αλλά δεν θα αντικατοπτρίζει τις θέσεις τους
- Μετά τη συνάντηση Αναστασιάδη-Κάμερον το προσχέδιο ψηφίσματος για ΟΥΝΦΙΚΥΠ
- Επιστροφή Ντάουνερ και νέος γύρος διαβουλεύσεων από αύριο

Η... ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΧΙΩΤΗΣ - ΜΑΝΤΟΥΚΑΣ - ΗΛΙΑ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΤΣΙΑΚΚΑ

ΕΝΑΣ από τους νεαρούς και αγαπημένους ηθοποιούς της κυπριακής showbiz μόλις.... παντρεύτηκε.

Πάτησε στην κορυφή ο Μουρίνιο

Για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες η κορυφή της βαθμολογίας ανήκει στην Τσέλσι, που επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας επί της Χαλ, για την 21η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και έφτασε τους 46 βαθμούς.

ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ & ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ... ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ?

Δεν αποκλείεται σύντομα να μιλάμε για... κουφέτα, όπως πρώτο έγραψε πριν από λίγες μέρες το Nassos blog καθώς φαίνεται πως η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι έτοιμοι να ζήσουν την πιο ευτυχισμένη τους στιγμή.

Σε «κλοιό» καύσωνα η Αυστραλία - Τους 48 βαθμούς άγγιξε ο υδράργυρος

«Καμίνι» η Μελβούρνη, η Αδελαΐδα, η Καμπέρα και το δυτικό Σίδνεϊ - Αυξημένος ο κίνδυνος πυρκαγιών - Οι γιατροί προειδοποιούν τις ευπαθείς ομάδες

ΟΜΟΝΟΙΑ - Πρώτο ντέρμπι, Λοτίνα παρόντος

Πρώτο ντέρμπι στο πρωτάθλημα για την Ομόνοια, με το Μιγκέλ Άνχελ Λοτίνα, να κάθεται στον πάγκο.

Δέηση για τερματισμό της ανομβρίας

Παρακλήσεις και λιτανείες της εικόνας της Παναγίας του Κύκκου πραγματοποιήθηκαν το πρωί, προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα της ανομβρίας που αντιμετωπίζει το νησί.

ΑΕΛ - Με προσοχή για την νίκη

Η ΑΕΛ αγωνίζεται σήμερα με την ΕΝΠ στην έδρα της και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. 

Ο Ηλίας Ψινάκης υποψήφιος δήμαρχος της ΑΘήνας!

Ειλημμένη φαίνεται πως είναι η απόφαση του Ηλία Ψινάκη να διεκδικήσει τα «ηνία» του Δήμου Αθηναίων, στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Κυπριακές εταιρείες στο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου – Πώς εμπλέκονται στον «χορό» των κόκκινων δανείων

- Τι αναφέρει το πόρισμα-καταπέλτης της υπόθεσης
- €17 εκατ. δόθηκαν χωρίς εγγυήσεις στην εταιρεία C&C International
- Πώς «τσέπωσαν» τα €15 εκατ. οι ιδιοκτήτες εμπλέκοντας κυπριακές επιχειρήσεις
- Εντάλματα σύλληψης για το ζεύγος Γριβέα

ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Στη φυλακή οδηγούνται σήμερα οι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, με απόφαση των ανακριτριών της υπόθεσης και του αρμόδιου εισαγγελέα.