Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Και εκεί που προσπαθεί να παρκάρει...

Συνέβη το αναπάντεχο

ΚΥΠΡΟΣ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ... ΛΕΜΕΣΟ ΑΠΟ...

Μέλη της αστυνομίας μετά από πληροφορία μετεβησαν στην περιοχή Λιστοβουνο κοντά στην Παρεκκλησια όπου εντόπισαν δυο κυνηγετικά όπλα και μια μαύρη κουκούλα σε ανοικτό χώρο.

Ράγισαν καρδιές με τηλεθεατή που ξέσπασε σε κλάματα: «Διαλύθηκε η οικογένεια μου λόγω της ανεργίας.. Δεν ζητιανεύω, μια δουλειά ζητώ»

Σαν εμένα τον Μάριο, υπάρχουν και άλλοι Μάριοι ανέφερε με δάκρυα στα μάτια ο τηλεθεατής, αδυνατώντας να πιστέψει πως κατάντησε να ζει μακριά από το παιδί του και την οικογένειά του.

Βροχές, χιόνια και κρύο από αύριο

Αλλαγή του καιρικού σκηνικού αναμένεται από αύριο με βροχές, πτώση της θερμοκρασίας και πιθανόν χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. 

To «τρίψιμο» στη μέση και η ατάκα της Ζαρίφη όταν βρέθηκε face to face με το στήθος της Μενεγάκη!

Με πόνους στη μέση έκανε σήμερα εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη, τόσο δυνατούς που ζήτησε από τον Γρηγόρη Γκουντάρα να της τρίψει τη μέση.


Αρχιεπίσκοπος: Μονιάστε και στηρίξτε τον Πρόεδρο! Τι δεν του άρεσε στο κοινό ανακοινωθέν

Την στήριξή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό, εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β', είχε σήμερα ενημερωτική συνάντηση στο Προεδρικό. Κάλεσε παράλληλα κόμματα και λαό να μονιάσουν και να στηρίξουν τη διαδικασία.

Η πιο «καυτή» αποκάλυψη από κριτή Ελληνικών talent shows! «Έκανα σεξ με 17 άτομα»

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δηλώσεις της έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως. Αυτή τη φορά όμως η δήλωση του σίγουρα θα συζητηθεί καθώς αποκάλυψε πως έχει κάνει σεξ με 17 άτομα.

Η ομιλία των γονιών ενισχύει τη γλωσσική ανάπτυξη στα βρέφη

Σημαντική ενίσχυση στην ικανότητα των βρεφών να αναπτύξουν τις γλωσσικές τους ικανότητες προσφέρει η ομιλία των γονιών, σύμφωνα με νέα μελέτη που πραγματοποιήθηκε από επιστήμονες στις ΗΠΑ. Μάλιστα, αυτό ισχύει πολύ περισσότερο για τα βρέφη που έχουν γεννηθεί πρόωρα και περνούν τις πρώτες μέρες της ζωής τους στην εντατική.

ΟΥΡΕΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΑΚΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ

Πρόκειται για μια από τις πιο ωραίες νησίδες του Σουνίου.

Το δράμα της «μαύρης γαζέλας». Πώς είναι σήμερα η πρώην βασίλισσα της πασαρέλας

Σοκάρουν οι τελευταίες εικόνες της πρών θεάς του μόντελιγνγκ

ΑΕΛ - Σα: «Ίσως μία μέρα μάθετε γιατί έφυγα...»

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα απευθυνόμενο στον κόσμο της ΑΕΛ απ' τον Ορλάντο Σα, ο οποίος αφήνει αιχμές για τον τρόπο που φεύγει απ' την ομάδα. 

22 φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι των παιδιών

Οι σκύλοι είναι γνωστοί για τη σχέση που μπορούν να αναπτύξουν με τους ανθρώπους, όμως όταν πρόκειται συγκεκριμένα για παιδιά ο δεσμός αυτός είναι ακόμα πιο μοναδικός.

Στο Βατικανό μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στο Βατικανό μεταβαίνει αύριο Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης για επίσημη επίσκεψη, επικεφαλής αντιπροσωπείας.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Περνά από MRI ο Χαμντανι

Ενοχλήσεις στο γόνατο ένιωσε μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα ο Ρασίντ Χαμντανί. 

Η πιο «καυτή» αποκάλυψη από κριτή Ελληνικών talent shows! «Έκανα σεξ με 17 άτομα»

Η πιο «καυτή» αποκάλυψη από κριτή Ελληνικών talent shows! «Έκανα σεξ με 17 άτομα»Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δηλώσεις της έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως. Αυτή τη φορά όμως η δήλωση του σίγουρα θα συζητηθεί καθώς αποκάλυψε πως έχει κάνει σεξ με 17 άτομα.

Το δράμα της «μαύρης γαζέλας». Πώς είναι σήμερα η πρώην βασίλισσα της πασαρέλας

Το δράμα της «μαύρης γαζέλας». Πώς είναι σήμερα η πρώην βασίλισσα της πασαρέλαςΣοκάρουν οι τελευταίες εικόνες της πρών θεάς του μόντελιγνγκ

Δείτε τι έπαθε μια μαθήτρια εξαιτίας αυτού του αισχρού τατουάζ [photo]

Δείτε τι έπαθε μια μαθήτρια εξαιτίας αυτού του αισχρού τατουάζ [photo] - Φωτογραφία 2Της χρονιάς της έφαγε μια μαθήτρια από τον πάτερα της μόλις είδε το κρυφό τατουάζ που έκανε η κόρη του στο μπούτι.

Μοντέλο με βαμπιρισμό δίνει μαθήματα ζωής

Μοντέλο με βαμπιρισμό δίνει μαθήματα ζωήςΛένε πως η εξωτερική εμφάνιση και η ομορφιά δεν παίζουν κανένα ρόλο και πως την μεγαλύτερη σημασία έχει η ψυχή και η προσωπικότητα του καθενός.

Η Ψυχή Γνωρίζει - η Καρδιά Μιλάει! Εσύ… τι κάνεις;

Η ψυχολόγος Χριστίνα Σορόκου μας εξηγεί με ποιο τρόπο μπορούμε να αγαπήσουμε τον εαυτό μας για μία καλύτερη καθημερινότητα. 

Σχεδόν όλοι μας ονειρευόμαστε και ευχόμαστε μια ζωή πιο ανθρώπινη, πιο απλή, πιο προσωπική, πιο ουσιώδη και πιο ικανοποιητική για το είναι μας. Μας συμβουλεύουν, «Να κάνετε διαλογισμό μια ώρα την μέρα». Απαντάμε, « πολύ ευχαρίστως, αν μου βρείτε αυτή την ώρα»! Ένα όραμα ζωής δεν είναι αρκετό. Χρειαζόμαστε την πρακτικότητα όχι μόνο την θεωρεία. Μας συμβουλεύουν, «Γίνε δάσκαλος του εαυτού σου». Απαντάμε, « Ναι, πώς;»! Η ύπαρξη μας έχει αξία και αυτό σημαίνει ότι όλοι μας αξίζουμε! Σαν πνευματικές υπάρξεις βρισκόμαστε σε αυτή τη ζωή για να εκφράσουμε την ανθρώπινη θεότητα που υπάρχει μέσα στη ψυχή μας και να θυμηθούμε ποιοι πραγματικά είμαστε.

Προθέρμανση
Ταξιδεύουμε πάντα με ελαφρές αποσκευές! Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του πραγματικότητα. Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε τη ζωή που εμείς επιλέγουμε χρειάζεται να αφήσουμε έξω από το δικό μας ταξίδι, όλες τις προκαταλήψεις για το πώς δουλεύει η ζωή όπως και τα πιστεύω που μας έχουν μάθει άλλοι για την ζωή. Ταυτόχρονα χρειάζεται να ξεφορτωθούμε φόβους, ανησυχίες και άγχος. Αυτό επιβάλει όπως αρνηθούμε την ανάγκη μας για έλεγχο της ζωής και των άλλων ανθρώπων γύρω μας.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη
Εμείς φταίμε! Έχουμε οικοδομήσει μια λάθος ζωή για την ύπαρξη και ευτυχία μας. Ζούμε σε μια εποχή που ο χρόνος φαίνεται να τρέχει και εμείς να μην προλαβαίνουμε. Ίσως όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι από μας, διανύουμε μια περίοδο στην οποία νοιώθουμε ότι έχουμε χάσει τον έλεγχο της ζωής μας. Πολλοί από εμάς έχουμε γίνει σπρίντερ της δικής μας ζωής μιας και νοιώθουμε ότι έχουμε καταντήσει θύματα του χρόνου και του ρυθμού της ζωής μας. Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι ότι οι επιλογές μας, είναι αυτό που έχει δημιουργήσει, κατά το πλείστο, αυτούς τους ξέφρενους ρυθμούς. Αλλά, όπου και να βρισκόμαστε στο σήμερα τίποτα δεν μπορεί να μας εμποδίσει από το να πετύχουμε το όνειρο μας στο αύριο! Το πρόβλημα μας είναι και μια ευλογία, αν επιλέξουμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν ένα εφαλτήριο για να πετάξουμε προς το όνειρο μας.

ΣΤΟΠ στον έλεγχο
Όταν έχουμε την ανάγκη να ελέγχουμε τα πάντα σημαίνει ότι θέλουμε να έχουμε εγγύηση για επιτυχία πριν πάρουμε ρίσκο.  Πριν προσπαθήσουμε θέλουμε να αποφύγουμε το ενδεχόμενο απογοήτευσης ή/και ενδεχόμενης «ζημιάς. Η επιτυχία είναι προϊόν θάρρους και ρίσκου. Η αποφυγή της απογοήτευσης είναι αποφυγή της ζωής. Συνειδητότητα το κλειδί της επιτυχίας! Χρειαζόμαστε να φτιάξουμε μια ζωή, η οποία να μας δίνει ικανοποίηση στην καθημερινότητα της πραγματικότητας μας. Η δύναμη της θέλησης και φαντασίας μας είναι αληθινή. Ο κόσμος είναι πρόθυμος να αγκαλιάσει και να υποστηρίξει αυτά που εμείς ονειρευόμαστε, αν, και μόνο αν και εφόσον κάνουμε και εμείς αυτά που χρειάζονται για την πραγματοποίηση τους. Είμαστε οι δημιουργοί, οι αρχιτέκτονες, της δικής μας εμπειρίας της ζωής μας.

Το «Είμαι» είναι νόμος
Τα όνειρα μας μπορούν να πραγματοποιηθούν όταν είμαστε ο εαυτός μας! Χρειάζεται να δώσουμε στον εαυτό μας απόλυτη εμπιστοσύνη. Στο κάτω κάτω, η ανθρώπινη φύση είναι αποδεδειγμένα μέσα από την ιστορία της, ανθεκτική. Η διαίσθηση μας, η ψυχή, η λογική και καρδιά, είναι όλα έμφυτα αποθέματά μας. Διαίσθηση, το αποτέλεσμα του γάμου μεταξύ λογικής και συναισθήματος. Η επιτυχία ανήκει σε όλους, η  ευτυχία ανήκει στον καθένα μας φτάνει να μάθουμε να ακούμε το ένστικτό μας. Αυτή τη φωνή της διαίσθησης μας η οποία μας φωτίζει το δρόμο μας, μας δίνει την ασφάλεια για να ακολουθήσουμε το δρόμο για την επιτυχία και ευτυχία μας. Το δρόμο που ακολουθεί την επιθυμία της καρδιά μας. Μόνο έτσι μπορούμε να εκπληρώσουμε τα όνειρα μας. Και αξίζουμε να εκπληρώσουμε τα όνειρα μας!

Οραματισμός
Αφού εστιάσουμε την σκέψη μας στο όνειρο μας (όχι με εμμονές) μπορούμε να συγκεκριμενοποιήσουμε τα θέλω μας (όχι τα πρέπει). Μπορούμε έτσι να δημιουργήσουμε συνειδητή εικόνα του θέλω μας και με αυτό τον τρόπο να εξασφαλίσουμε την υποστήριξη του υποσυνείδητου νου μας.

Δικαιολογίες Γιοκ!
Τα όνειρα και η φαντασία δεν έχουν χώρο και δεν δέχονται δικαιολογίες. Αν κάτι είναι πραγματικό μας θέλω, αληθινά σημαντικό, τότε θα βάλουμε τη ζωή μας σε τάξη και θα το κάνουμε προτεραιότητά μας.

Η ζωή είναι οργανωμένη ακόμη και όταν μας φαίνεται να είναι ένα χάος. Με το να απομακρυνθούμε από τα «άχρηστα» ή και αυτά που παρεμβάλουν στην επιτυχία του ονείρου μας, δίνουμε στη ζωή την δυνατότητα να μας προσφέρει αυτά που θέλουμε, αυτά τα καινούργια πιο επιθυμητά και πιο κοντινά στο όνειρο μας. Επιθυμία ίσον πειθαρχία. Χρειαζόμαστε την αυτοδέσμευση στο όνειρο και χρειάζεται πάνω από όλα να παρέχουμε χρόνο για αυτό που εμάς στην τελική θα μας χαρίσει τη ζωή που θέλουμε. Επίσης, τα όνειρα μας ΔΕΝ χρειάζονται την έγκριση κανενός! Τα όνειρα και οι επιθυμίες μας χρειάζονται μόνο τη δική μας επιλογή για την στήριξη τους. Γι’ αυτό και δεν τα παραμελούμε…

Σύνοψη- Έχουμε το όνειρο, παραδίδουμε τον έλεγχο, αφηνόμαστε στην σωστή στιγμή πραγματοποίησης και ακολουθούμε τη ροή. Είμαστε η δίοδος για την πραγμάτωση των ονείρων μας και όχι η πηγή.  Χρειάζεται να δημιουργήσουμε το συναισθηματικό, νοητικό και πρακτικό υπόβαθρο. Μένουμε πιστοί στο όνειρο μιας και τα όνειρα μας έχουν μόνο εμάς! Η δύναμη είναι στα χέρια μας! Ειλικρίνεια, ακεραιότητα και τόλμη είναι must …

Αποτέλεσμα – Αναρίθμητη ευτυχία, εκπλήξεις, βαθιά αίσθηση αφθονίας, ασφάλειας και γαλήνης.
Ποιος είναι ο δικός σου δρόμος για την επιθυμία της καρδιάς σου;

Επισκεφθείτε τη σελίδα του CENTER OF PSYCHOTHERAPIC & PSYCHOMETRICS στο Facebook, κάντε LIKE και διαβάστε καθημερινά συμβουλές για καλή υγεία, επικοινωνήστε με την Χριστίνα Φ. Σορόκου και τους συνεργάτες της και δώστε τέλος σε θέματα που σας απασχολούν. Για να μεταφερθείτε απ’ ευθείας στη σελίδα του Κέντρου Ψυχοθεραπείας και Ψυχομετρικής κάντε ΚΛΙΚ  Ε Δ Ω 

Χριστίνα Φ. Σορόκου
Η Χριστίνα Φ. Σορόκου είναι Εγγεγραμμένη Συμβ. Ψυχολογός , Master Practitioner στις Διατροφικές Διαταραχές & Ανθρωποκεντρική Ψυχοθεραπεύτρια.
Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Ψυχομετρικής
Φωτίου 3, Ρίβερ Κωρτ. 3ος όροφ, Αρ. 16, 1095/Λευκωσία
Τηλ: 22458750, Κιν: 99532393, Φαξ. 22672718
Email: cofpsychotherapynpsychometrics@gmail.com
https://www.facebook.com/CenterOfPsychotherapyAndPsychometrics
http://www.cyprus-online.org/Nicosia/Psychologists/Nicosia_Psychologists.php



Πηγή: www.ilovestyle.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτα Πλασάρω Και Μετά Πουλάω!

Τα Μυστικά Της…Τέλειας Σχέσης

Tο Τρίαθλο Της Libido!

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε 20 λεπτά μετά…

Ο «Fat Man» παρεκκλίνει -λόγω ομίχλης στο νησί Κιουσού- από τον αρχικό του στόχο που είναι η πόλη Κοκούρα.

Το έκανε μπουρδέλο: Σύλληψη 50χρονης για διατήρηση οίκου ανοχής

Στη σύλληψη μιας Ρουμάνας, ηλικίας 50 ετών, προχώρησε η Αστυνομία για διατήρηση οίκου ανοχής και από ζην από κέρδη πορνείας.

Σάλος: Τρεις μήνες μετά το θάνατο του Πολ Γουόλκερ κυκλοφορεί τρέιλερ ταινίας, που τον δείχνει να οδηγεί επικίνδυνα (βίντεο)

Σάλος: Τρεις μήνες μετά το θάνατο του Πολ Γουόλκερ κυκλοφορεί τρέιλερ ταινίας, που τον δείχνει να οδηγεί επικίνδυνα (βίντεο)Σάλος ξέσπασε μετά την προβολή του τρέιλερ της ταινίας «Brick Mansions», στην οποία πρωταγωνιστεί ο αδικοχαμένος Πολ Γουόλκερ.

19χρονος θα χάσει τη παρθενιά του μπροστά σε γκαλερί, σε μια περφόρμανς για χάρη της τέχνης (βίντεο)

19χρονος θα χάσει τη παρθενιά του μπροστά σε γκαλερί, σε μια περφόρμανς για χάρη της τέχνης (βίντεο)Ενας μεγάλος γύρος συζητήσεων ξεκίνησε με την ανακοίνωση του 19χρονου φοιτητή τέχνης Clayton David Pettet πως θα χάσει την παρθενιά του, ζωντανά, μπροστά σε κοινό σε γκαλερί του Λονδίνου, μετατρέποντας αυτή την αυστηρά προσωπική και σημαντική στιγμή του, σε μια περφόρμανς τέχνης.

Κωστόπουλος: «Άκουγα τη Βουγιουκλάκη να…»

Κωστόπουλος: «Άκουγα τη Βουγιουκλάκη να…»Σε μια πιπεράτη αποκάλυψη από το παρελθόν προχώρησε σήμερα ο Πέτρος Κωστόπουλος που μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Ν. Παπαδόπουλος: Παραπλάνησε το λαό ψες ο Πρόεδρος! Με το ένα πόδι εκτός συγκυβέρνησης το ΔΗΚΟ

Ν. Παπαδόπουλος: Παραπλάνησε το λαό ψες ο Πρόεδρος! Με το ένα πόδι εκτός συγκυβέρνησης το ΔΗΚΟΠαραπλάνησε τον κυπριακό λαό, στην χθεσινοβραδινή διάσκεψη Τύπου, ο Πρόεδρος, ανέφερε ο Νικόλας Παπαδόπουλος, με το ενδεχόμενο αποχώρησης του ΔΗΚΟ από την Κυβέρνηση να είναι πολύ κοντά.

Τους πιάσαμε: Γεωργίου και Βαίτσου σε καυτές στιγμές πίσω από τις κάμερες!

Τους πιάσαμε: Γεωργίου και Βαίτσου σε καυτές στιγμές πίσω από τις κάμερες!Είναι το ζευγάρι που κάνει θραύση στην τηλεόραση  και το γουστάρουν μικροί και μεγάλοι, καθώς αυτός ο έρωτας που έχει περάσει από 40 κύματα.. χαρίζει σαραντάρια στον ΑΝΤ-1!

Ομόνοια για πρόκριση!

Η Ομόνοια έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης απέναντι στον Απόλλωνα, τον οποίο κέρδισε με 2-1 χθες στο ΓΣΠ. Πλατινί και Γκικίεβιτς ήταν οι σκόρερ των «πρασίνων».

ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ - Ισοπαλία στο ντέρμπι, κερδισμένη η Λίβερπουλ και τεσσάρα για Τόττεναμ

Κουτσουρεμένη η 26η αγωνιστική στην Πρέμιερ λιγκ καθώς είχαμε δύο αναβολές αγώνων σήμερα. 

ΑΠΟΕΛ - «Πονέσαμε» τα μάτια μας

Ένας φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ που βρισκόταν χθες στο ΓΣΖ φώναξε στο Δώνη λέγοντας του ότι έχει «πονέσει» τα μάτια του με αυτό που έβλεπε. 

«Κόκκινος» συναγερμός σε Βρετανία και Ιρλανδία λόγω σαρωτικών ανέμων

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 250 ΧΡΟΝΩΝ

Καθησυχαστικός και ενωτικός εμφανίστηκε ο Πρόεδρος - Μηνύματα με κύριο αποδέκτη το ΔΗΚΟ έστειλε ο Νίκος Αναστασιάδης

«Δεν είμαι ούτε αισιόδοξος, ούτε και απαισιόδοξος» δήλωσε ο Πρόεδρος ερωτηθείς κατά πόσον αυτή η προσπάθεια θα καρποφορήσει.