Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Δεν πέφτουν κάτω από το 30 ο Ηρόδοτος και η Σαλίνα – Σηκώθηκε και τους χειροκρότησε ο Μουρατίδης

Κατενθουσίασαν για ακόμη μία φορά τους κριτές ο Ηρόδοτος και η Σαλίνα, οι οποίοι όχι μόνο δεν λένε να πέσουν από τα 3 δεκάρια, αλλά έφτασαν σε σημείο να κάνουν τους κριτές να ζητούν από την παραγωγή να βάλουν παραπάνω από 10.

Πήγαν τα σκάγια και τον βρήκαν ενώ ήταν στο αυτοκίνητο - Τραυματισμός 19χρονου κυνηγού

Ελαφρώς τραυματίστηκε 19χρονος κυνηγός από την Πάφο , που επέβαινε οχήματος ως συνοδηγός σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Νατάς, όταν δέχτηκε σφαιρίδια από κυνηγό που κυνηγούσε στην περιοχή.

Καλαθόσφαιρα: Κλειδώνει η τριάδα

Την σταθερή πορεία τους ως προς τις θέσεις που βρίσκονται συνέχισαν στο πρωτάθλημα μπάσκετ ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας που κέρδισαν καθαρά ΕΘΑ και Κεραυνό αντίστοιχα για να εδραιωθούν σε πρώτη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Με… αντεπίθεση τα Κούκλια ισοφάρισαν την ΕΝΠ σε 2-2

Με αντεπίθεση διαρκείας η ομάδα της ΑΕΚ Κουκλιών κατάφερε ένα χαμένο παιχνίδι να το φέρει στα ίσα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την ΕΝΠ.

ΑΕΚ: Νίκη με επιστροφές

Πήγε να βάλει μόνη της δύσκολα στον εαυτό της η ΑΕΚ αλλά απέναντι στην Αλκή λίγη σοβαρότητα έφτασε για το τελικό 2-5 και την τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα.

(Χ)άρισαν θέαμα και γκολ

Ομόνοια και Ερμής ήθελαν πολύ τη νίκη, πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις γι’ αυτήν, αλλά καμία ομάδα δεν την πήρε, μένοντας στο 2-2. 

Έχεις αναρωτηθεί γιατί οι ινδιάνοι έχουν μακριά μαλλιά!! Η απάντηση θα σε εντυπωσιάσει!!

Γνώσεις που μένουν κρυφές για προφανείς λόγους. 
Πληροφορίες που παραμένουν μυστικές από την εποχή του πολέμου στο Βιετνάμ.

χιονάνθρωπος με κάλτσες

Χριστουγεννιάτικα DIY διακοσμητικά με απλά υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι. Σήμερα φτιάχνουμε έναν χιονάνθρωπο με παλιές κάλτσες!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ - 16χρονος πέθανε μέσα σε αεροπλάνο

Ένα πολύ θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια... πτήσης στις ΗΠΑ, καθώς ένας 16χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο αεροπλάνο.

Τρύφωνας Σαμαράς: Μας συστήνει για πρώτη φορά τον αδελφό του

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, έκανε φωτογράφηση για το περιοδικό ΟΚ! με τον μικρό του αδελφό, Γιώργο. Είναι η πρώτη φορά που ο Τρύφωνας Σαμαράς παρουσιάζει τον αδελφό του και μάλιστα οι δυο τους, έδωσαν συνέντευξη, στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Πως οι άνδρες πιάνουν στα πράσα τις άπιστες;

Τα πάντα εν σοφία εποίησε ... Ο τρόπος λειτουργίας του ανθρώπινου σώματος είναι αξιοθαύμαστος και ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει τους επιστήμονες.

Σκύλος χορεύει ντίσκο και το απολαμβάνει!

Στο κλουβί του περιμένει υπομονετικά τον κυνηγό ιδιοκτήτη του προκειμένου να φύγουν για ένα κοντινό βουνό του χωριού Mikhailovka στο Καζακστάν να κυνηγήσουν.

Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ... Η ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ... ΓΗΠΕΔΟ ΓΚΟΛΦ

Προσφορές από τρεις επενδυτές υποβλήθηκαν για την κατασκευή γηπέδου γκολφ στην Αγία Νάπα και η επιλογή του επενδυτή θα γίνει τον Ιανουάριο, σύμφωνα με το Δήμαρχο Αγίας Νάπας Γιάννη Καρούσο.

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΚΡΥΦΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗ

Σε παρουσίαση βιβλίου στην Παλιά Λευκωσία βρέθηκε το νέο ζευγάρι της πρωτεύουσας την προηγούμενη Παρασκευή.

Το ΡΤΚ εκλέγει νέο ηγέτη

Πραγματοποιείται σήμερα το 24ο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος.

Jennifer Lopez: Το λάθος παντελόνι που τόνισε τα διάσημα.. οπίσθιά της, σε φιλικό δείπνο - ΦΩΤΟ

Φημολογείται ότι έχει ασφαλίσει τα οπίσθια της για 300 εκατομμύρια δολάρια και η Jennifer Lopez  όχι μόνο τόνισε το πιο διάσημο σημείο στο σώμα της την Πέμπτη αλλά το έκανε να φαίνεται ακόμα μεγαλύτερο...


Δεν χαμπαριάζουν από καταγγελίες οι Τούρκοι! – Στις 21.48 εξέπεμψε σήμα από το Οικόπεδο 3 το Barbaros

- Χθες βράδυ επέστρεψε στην κυπριακή ΑΟΖ το τουρκικό ερευνητικό σκάφος
- Νέα πρόκληση παρά την επαγρύπνηση των κυπριακών Αρχών και την καταγγελία σε Ηνωμένα Έθνη και Ε.Ε.
- Εδώ και μέρες αλωνίζει το Barbaros στα κυπριακά χωρικά ύδατα
- Ούτε «για τα μάτια» του διεθνούς παράγοντα δεν κρύβει το σήμα του

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ... ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Κασιδιάρης λίγο πριν φύγει για Αφγανιστάν!

"Συνταρακτικές αποκαλύψεις" έκανε σήμερα πάλι το "'Εθνος" για το υπερόπλο του Ηλία Κασιδιάρη (οπλοπολυβόλο RPK σύμφωνα με τους έγκυρους αναλυτές Ψαρά και Μπιντέλα).

Δεν καθόρισε ημερομηνία δημοσίευσης για την Κύπρο η MONEYVAL

Την ερχόμενη εβδομάδα (9-13 Δεκεμβρίου 2013) αναμένεται, σύμφωνα πληροφορίες του troktikocyp, να δοθεί στην δημοσιότητα από την Επιτροπή για την Καταπολέμηση του Ξεπλύματος Βρώμικου Χρήματος και της χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας του Συμβουλίου της Ευρώπης (MONEYVAL), έκθεση στην οποία θα αξιολογείται η αποτελεσματικότητα των μέτρων που εφάρμοσε η Κυπριακή Δημοκρατία στον τραπεζικό της τομέα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Γραφείο Επικοινωνίας του Συμβουλίου της Ευρώπης, δεν έχει καθοριστεί ακόμα ημερομηνία για τη δημοσίευση της έκθεσης της Επιτροπής για την Καταπολέμηση του Ξεπλύματος Βρώμικου Χρήματος και της χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας του Συμβουλίου της Ευρώπης (MONEYVAL) που αφορά την Κύπρο.

Σε επικοινωνία του με το ΚΥΠΕ, το Γραφείο αναφέρει ότι η έκθεση για την Κύπρο θα δημοσιοποιηθεί τελικά, αλλά δεν έχει ακόμα καθοριστεί η ημερομηνία και ως εκ τούτου δεν θεωρείται πιθανή η ανακοίνωση της έκθεσης την ερχόμενη εβδομάδα, διευκρινίζοντας, επίσης ότι η έκθεση που είχε ζητήσει το Γιούρογκρουπ ήταν αυτή που είχε εκδοθεί τον Ιούνιο. Αυτή η έκθεση θα αναφέρεται στην παρακολούθηση της εφαρμογής.

Αποκλειστικές πληροφορίες που είχε το ΚΥΠΕ μεταδώσει χθες ανέφεραν ότι η έκθεση αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα την ερχόμενη εβδομάδα (9-13 Δεκεμβρίου 2013) και σε αυτήν θα αξιολογείται η αποτελεσματικότητα των μέτρων που εφάρμοσε η Κυπριακή Δημοκρατία στον τραπεζικό της τομέα.

Η επιτροπή θα συνέλθει την ερχόμενη εβδομάδα και η αξιολόγηση της έκθεσης για την Κύπρο, όπως επίσης της Αγίας Εδρας και του Ισραήλ περιλαμβάνεται στην προκαταρκτική ατζέντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MONEYVAL: Εν Νέου Αξιολόγηση Για Την Κύπρο Αναμένεται Την Ερχόμενη Βδομάδα – Ζητήθηκε Από Το Γιούρογκρουπ

Γκάφα μεγατόνων - Ο πρωθυπουργός που ελπίζει να 'γλιτώσει' την κηδεία του Μαντέλα

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Τσεχικής Δημοκρατίας Τζίρι Ρουσνόκ εμπιστεύθηκε στον διπλανό του στο τσεχικό κοινοβούλιο ότι ελπίζει πως θα "γλιτώσει" την κηδεία του Νέλσον Μαντέλα, σε μία ιδιωτικού χαρακτήρα συνομιλία, που, όμως, καταγράφηκε και κυκλοφόρησε προκαλώντας σχολιασμό στο διαδίκτυο.

Ράβε- ξήλωνε με την κυριαρχία

 «Συμβιβαστικό κείμενο» από Ηνωμένα Έθνη με πάρε-δώσε και φραστικές ασάφειες.

Πέμπτο ετήσιο μνημόσυνο Τάσσου Παπαδόπουλου

Πραγματοποιείται αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κάτω Δευτερά, το πέμπτο ετήσιο θρησκευτικό μνημόσυνο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου.

Κάποιου χαμογέλασε η τύχη στο ΛΟΤΤΟ :)

Ένας τυχερός στην Ελλάδα κέρδισε 900.000 ευρώ στην κλήρωση του ΛΟΤΤΟ.

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 6, 8, 9, 23, 42, 49 και πρόσθετος 7ος αριθμός το 17.

Θα πέσει το χιόνι απαλά από βδομάδας…

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κατά τόπους μερικώς συννεφιασμένος για να καταστεί σταδιακά μέχρι το μεσημέρι κυρίως αίθριος.

Tρεις άγνωστοι έσπασαν στο ξύλο 35χρονο στη Λεμεσό

Επίθεση από τρία άγνωστα πρόσωπα δέχθηκε 35χρονος, χθες τα ξημερώματα, στη Λεμεσό.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 35χρονο, ότι γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα χθες, ενώ βρισκόταν σε περιοχή της Λεμεσού, δέχθηκε επίθεση από τρία άγνωστά του πρόσωπα, τα οποία τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του, ενώ με την παρέμβαση προσώπων που βρίσκονταν εκεί, οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή.

Ο 35χρονος μετέβη σε πολυκλινική της Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κατάγματα και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: www.tothemaonline.com

Αυστραλία: Οι πρώτοι γάμοι ομοφυλόφιλων εν αναμονή απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου

Οι πρώτοι γάμοι μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου στην Αυστραλία, έγιναν το Σάββατο στην Καμπέρα, κατά την πρώτη ημέρα εφαρμογής του νέου νόμου που επιτρέπει τους γάμους ομοφυλόφιλων.

Κομισιόν: Ιανουάριο επιστρέφουν οι επικεφαλής της Τρόικα στην Αθήνα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι τα ηγετικά κλιμάκια της τρόικας θα επιστρέψουν στην Ελλάδα τον Ιανουάριο, υπό τον όρο ότι ως τότε θα έχει επιτευχθεί περαιτέρω πρόοδος σε σχέση με την εφαρμογή του οικονομικού προγράμματος της χώρας.

Έλαμψε η αλήθεια! Ομολόγησαν την ενοχή τους για «στήσιμο» ποδοσφαιρικών αγώνων

Ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» διεθνούς σπείρας που έστηνε ποδοσφαιρικούς αγώνες στην Αυστραλία στους οποίους πρωταγωνιστούσε και η ποδοσφαιρική ομάδα Southern Stars Footbal Club, της Βικτώριας ομολόγησε την ενοχή του.