Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Αυτή είναι η 12χρονη που θα παντρευτεί σήμερα τον 37χρονο αρραβωνιαστικό της

Είναι μόλις 12 χρονών, ονομάζεται Thea, ζει στη Νορβηγία και σήμερα θα παντρευτεί τον 37χρονο αρραβωνιαστικό της Geir. Έτσι, θα γίνει το πρώτο παιδί-νύφη στη χώρα αυτή.

Η Τζένιφερ Λόπεζ βγήκε βόλτα χωρίς της μπλούζα της (pics)

Βόλτα στους δρόμους του Δυτικού Χόλιγουντ έκανε η εκρηκτική Τζένιφερ Λόπεζ, πιθανότατα πηγαίνοντας και επιστρέφοντας από το γυμναστήριό της.

Κύπρος: Έβαψαν το γρασίδι με πράσινη μπογιά... για να περάσει ο υπουργός!

Πρασίνισαν... μέχρι και πεζοδρόμια, λόγω των εγκαινίων που θα πραγματοποιούνταν από τον υπουργό συγκοινωνιών Μάριο Δημητριάδη - Πώς μεταμόρφωσαν το ξερό γρασίδι σε πράσινο παράδεισο.

OOPS: ΣΕ ΑΠΡΟΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟ FEEL FANTASTIC

Στενός κορσές έχει γίνει η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου στα φετινά καλλιστεία Star Κύπρος 2014 – Feel Fantastιc του Mega, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, διερευνάται κατά πόσο υπάρχουν παραβάσεις σε σχέση με την ποιότητα και το επίπεδο του τηλεοπτικού show.

Τα πιο πολυσυζητημένα στήθη του κόσμου

Περί μπούστου… κολοκυθόπιτα!

ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΛΟΓΩ ΕΜΠΟΛΑ

Επιβάτης δήλωσε στο πλήρωμα ότι ένιωθε αδιαθεσία και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι ιατρικές ομάδες έκτακτης ανάγκης που έσπευσαν στο αεροδρόμιο το Λας Βέγκας.

Τι αποκαλύπτει ο γιος του Σούμαχερ για το ατύχημα του πατέρα του

Κι ενώ τα τελευταία δημοσιεύματα τον θέλουν να βρίσκεται στο σπίτι του με σημάδια βελτίωσης στην υγειά του, μια απίστευτη αποκάλυψη σχετικά με το ατύχημα είδε το φως της δημοσιότητας.

Αστυνομία: Μηδενική ανοχή απέναντι στους εγκληματίες

Η Αστυνομία εφαρμόζει συγκεκριμένη πολιτική για την πρόληψη και την καταστολή του εγκλήματος με αιφνιδιαστικούς αλλά και συστηματικούς ελέγχους σε παγκύπρια βάση και στο πλαίσιο αυτό διενεργήθηκαν χθες βράδυ μέχρι τις πρωινές ώρες τέτοιοι έλεγχοι.

Δράση στην αερογέφυρα Λεμεσού - Τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω με τα όπλα

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση του ΤΑΕ Λεμεσού, η αστυνομία, συνέλαβε τρία άτομα, τα οποία είχαν στήσει κοντραμπάντο όπλων, στην περιοχή του Ύψωνα της Λεμεσού.

ΚΥΠΡΟΣ-ΙΣΡΑΗΛ 1 -2. Πληρώσαμε τα λάθη μας

Κύπρος-Ισραήλ 1-2

Παράξενα πράγματα! Γιατί τα πουλάκια βάζουν αποτσίγαρα στις φωλιές τους;

Για τους καπνιστές δεν υπάρχει τίποτα πιο άσχημο από το να τους βλέπεις να πετάνε τα αποτσίγαρα στους δρόμους.