Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Τα παράπονα της Κωνσταντίνας Ευρυπίδου για τον τρόπο που προβλήθηκε ο γάμος της από online site

Δυσαρεστημένη με διάφορα site στο διαδίκτυο που ασχολήθηκαν με τον γάμο της μαζί με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου στη Μύκονο, δηλώνει η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου.


Η φωτογραφία του Μάρκου Σεφερλή που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοικτό (φωτο)

Εξέπληξε τους πάντες ο Μάρκος Σεφερλής με μία φωτογραφία του που ανέβασε στο instagram.

Έριξε βόμβα στο Feel Fantastic o Νικόλας Ιωαννίδης: «Τα καλλιστεία ήταν στημένα»

Εμείς δεν γνωρίζουμε, αν όντως αληθεύει ή απλά είναι το παράπονο μιας μάνας που ήθελε να δει την κόρη της να κερδίζει την πρώτη θέση όμως σας το μεταφέρουμε.

FEEL FANTASTIC - STAR ΚΥΠΡΟΣ 2014 - Γοργόνες στη στεριά - Φωτογραφίες

Ευφάνταστη η παραγωγή των καλλιστείων με τη νέα δοκιμασία να είναι πραγματικά πρωτότυπη και διαφορετική από τις τυπικές φωτογραφίσεις μοντέλων.

Υπάρχουν ευθύνες, αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα

Χωρίς πρωτοβουλίες, χωρίς ρυθμός και χωρίς πάθος, η Ομόνοια γνώρισε την ήττα απέναντι στην ΑΕΚ και ασφαλώς δεν εντυπωσίασε, ούτε και άφησε ικανοποιημένους τους φίλους της.

AEΛ: Τρείς βαθμοί και όχι μόνο

Πανέτοιμη και αποφασισμένη η ΑΕΛ, υποδέχεται σήμερα (19:00) τον Απόλλωνα στο μεγάλο λεμεσιανό ντέρμπι και μοναδικός της στόχος είναι η νίκη. Οι «κίτρινοι» ξέρουν ότι μια νίκη σήμερα θα τους δώσει περισσότερα από τρεις βαθμούς, αφού θα τους δώσει ώθηση για τη συνέχεια. 

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Αυτή η περίοδος θα φέρει τα πάνω κάτω. Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να δείξετε προσοχή στα ανοίγματα που θα κάνετε, ενώ μόνο όσοι ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο ευνοούνται σε αγορές και χρηματοοικονομικές συναλλαγές. 

Ανόρθωση: Έβγαλε και τις αδυναμίες

Στα πρώτα δύο παιχνίδια ξεδίπλωσε στο χορτάρι τις αρετές της, στο τρίτο ήταν η σειρά να εμφανίσει τις αδυναμίες της. Απέναντι στον Ερμή η Ανόρθωση πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνισή της στο πρωτάθλημα και το τελικό 0-1 κρίνεται άκρως κολακευτικό για την ίδια δεδομένων των ευκαιριών που δημιούργησε ο αντίπαλος.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Όχι ένας, ούτε δύο αλλά σαράντα καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τα αδέσποτα μας. Για τα αδέσποτα της Κύπρου...

Το μεσημέρι η συνάντηση των κομμάτων με τον ΥΠΟΙΚ για το πλαίσιο αφερεγγυότητας

Πραγματοποιείται το μεσημέρι η πρώτη συνάντηση των εμπειρογνωμόνων που έχουν υποδείξει τα κοινοβουλευτικά κόμματα, με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη και τεχνοκράτες, ενόψει της διαμόρφωσης εκ μέρους της Κυβέρνησης του πλαισίου αφερεγγυότητας πριν το τέλος του έτους.

Τζιχαντιστές επιχείρησαν να ταξιδέψουν μέσω Κύπρου

Σε πλήρη επιφυλακή βρίσκεται η Κυπριακή Υπηρεσία Πληροφοριών, μετά την προσπάθεια τζιχαντιστών να χρησιμοποιήσουν αεροδρόμιο της Κύπρου, με στόχο να μεταβούν στο Ιράκ και τη Συρία.