Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Έρχεται η Τρόικα στις 10 Νοεμβρίου για το πλαίσιο αφερεγγυότητας

Τη συζήτηση για τα προσχέδια νομοσχεδίων που ετοίμασε η Κυβέρνηση για το νομοθετικό πλαίσιο αφερεγγυότητας άρχισαν χθες το απόγευμα Υπουργείο Οικονομικών και οι εμπειρογνώμονες που όρισαν τα κόμματα, ενόψει και της άφιξης στις 10 Νοεμβρίου στην Κύπρο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, κλιμακίου τεχνοκρατών της Τρόικας, που ασχολείται με το πλαίσιο αφερεγγυότητας, για να μελετήσει τα νομοσχέδια όπως αυτά θα έχουν διαμορφωθεί στην τελική τους μορφή.

Μετά το Μπαρμπαρός φέρνουν τρυπάνι στην ΑΟΖ μας οι Τούρκοι

Στα άκρα φαίνεται να είναι διατεθειμένη να φτάσει η Τουρκία, καθώς όπως μετέδωσε το Sigma, η Άγκυρα τα βρήκε με την κρατική εταιρεία πετρελαίου του Αζερμπαϊτζάν κη οποία θα στείλει στην κυπριακή ΑΟΖ πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου.

8η αγωνιστική - Αυλαία με δύο ματς

Στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπαίνουμε αυτό το Σαββατοκύριακο, η οποία ξεκινά σήμερα Σάββατο και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα. Από τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Νέας Σαλαμίνας με την Ανόρθωση, με την οποία θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική.

Εντυπωσιακός ο Παγδατής! Στα ημιτελικά του τουρνουά της Γενεύης

Μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση ο Μάρκος Παγδατής συνεχίζει την πορεία του στο τουρνουά της Γενεύης και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Όλη η δράση του Σαββατοκύριακου

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν - Ντόρτμουντ και Μπεσίκτας - Φενέρμπαχτσε τα μεγάλα ματς του Σαββατοκύριακου στην Ευρώπη. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Γιωρκάτζη: Δεν τίθεται θέμα παραίτησής μου

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο λαός τις καταιγιστικές εξελίξεις στο θέμα της Διοικητού της Κεντρικής Τράπεζας Χρυστάλλας Γιωρκάτζη. 

Λεμεσός: Αυτόφωρο το αδίκημα! "Άνοιγε ταβέρνα" με τόσες ποσότητες – Διαβάστε τα τεκμήρια

Ολόκληρα ψυγεία θα γέμιζε ο 51χρονος με τα τεκμήρια που εντόπισε ύστερα από έρευνα η Αστυνομία.

ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ....


Μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν χθες γύρω στις 4 μ.μ. για έλεγχο, αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο από 46χρονο, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λάρνακας.

Πρώτη Κυριακή με ελπίδες για τους κυνηγούς

Όλα έτοιμα για την πρώτη εξόρμηση των κυνηγών, η οποία έχει προγραμματιστεί για αύριο. Συγκεκριμένα από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής οι λάτρεις του χόμπι θα κατευθυνθούν προς συγκεκριμένες τοποθεσίες σε όλη την Κύπρο περιμένοντας υπομονετικά το θήραμα.

Χαροπαλεύει στο Γ. Νοσοκομείο Λευκωσίας ο 22χρονος – Η σύγκρουση του μοτοποδηλάτου του με αυτοκίνητο

Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή 22χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο δυστύχημα χθες στην Λευκωσία.