Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Feel Fantastic: Ακόμα μια καταγγελία βόμβα για τα καλλιστεία του MEGA. Αυτή τη φορά από την Αντζελίνα Γεωργίου (VIDEO)

Καλεσμένη στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους ήταν σήμερα το μοντέλο που αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό live των καλλιστείων του MEGA.


ΑΠΟΕΛ - Προπόνηση με λίγους

Με πέντε ποδοσφαιριστές για διάφορους λόγους να μην προπονούνται σε φουλ ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για το μεγάλο ματς με την ΠΣΖ.

Ομόνοια: Η εκμετάλλευση της προοπτικής

Το πόσο σημαντική ήταν η νίκη –με καλή εμφάνιση- επί του Ερμή αποδεικνύεται από την προοπτική που γεννήθηκε ξανά στις τάξεις της Ομόνοιας. 

Θα πέσει το ίντερνετ με το ροζ βίντεο της φοιτήτριας - Η Κορίνα και τα όργια στην γκαρσονιέρα!

Το "γύρισμα" έχει γίνει σε γκαρσονιέρα στο κέντρο της Λαμίας και η "δράση" αρχίζει από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο του βίντεο...

Συμφωνία Ελλάδας-Κύπρου για ενοποίηση θαλάσσιας περιοχής

Με υπογραφή διμερούς διακρατικής συμφωνίας για έρευνα και διάσωση στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κύπρου και Ελλάδος απαντούν Αθήνα και Λευκωσία στις προκλήσεις της Άγκυρας στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου.

Η μεγάλη μάχη της Ελένης Μενεγάκη με τον καρκίνο! Η εξέταση στην κλινική και το συγκλονιστικό μήνυμα που στέλνει

Η Ελένη μπροστάρισσα στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού. Η ευαισθησία της παρουσιάστριας είναι γνωστή πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και πλέον συμμετέχει ενεργά, αφού είναι για δεύτερα χρονιά το πρόσωπο της καμπάνιας για την εκστρατεία ενημέρωσης για την εν λόγω ασθένεια.

Κατέρρευσε φιναλίστ του Feel fantastic - Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο μετά τη λήξη του live

«Δύσκολη η νύχτα χθες, η πιο δύσκολη της ζωής μου μέχρι τώρα..έκανα ότι μπορούσα, το καλό δεν έπεσα κάτω στο Live. 

Βροχές και καταιγίδες στα ορεινά και το εσωτερικό επιφυλάσσει σήμερα ο καιρός

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο νεφώσεις που θα εμφανίζονται σταδιακά αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Νύχτα τρόμου στη Λεμεσό από μπαράζ εμπρησμών οχημάτων

Εφιαλτική μπορεί να χαρακτηριστεί η νύχτα που έζησε η Λεμεσός. Μπαράζ εμπρησμών αυτοκινήτων έθεσε σε κινητοποίηση Αστυνομία και Πυροσβεστική. Συνολικά, από τα μεσάνυχτα μέχρι και τις 2 το πρωί κάηκαν 13 αυτοκίνητα, ενώ σημειώθηκαν κι άλλε τέσσερις απόπειρες εμπρησμών οχημάτων. 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΑ ΑΝΙΨΙΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΝΤΑΙΑΝΑΣ

Την πρώτη της μεγάλη συνέντευξη δίνει η κούκλα ανιψιά της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ο λόγος για την 23χρονη Λέϊντι Κίτι Σπένσερ, η οποία έχει ως πρότυπο την θεία της, ακολουθώντας τα βήματά της, και συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό της έργο.

Έκρηξη βόμβας έξω από το οίκημα του Συνδέσμου Διαιτητών

Έκρηξη βόμβας έξω από το οίκημα του Συνδέσμου Διαιτητών σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας.

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Ξεροκεφαλιά και θυμός προς φιλικά πρόσωπα. Πότε επιτέλους θα βάλεις μυαλό και θα σταματήσεις να παίζεις με όλο τον κόσμο;

Αποχώρησε με χαμόγελο από το Feel Fantastic η Αντζελίνα Γεωργίου (VIDEO)

Μετά από ένα «διαφορετικό» live, στο οποίο δεν είδαμε τα ευτράπελα της περασμένης Κυριακής, τα 15 κορίτσια διαγωνίστηκαν απόψε σε νέες δοκιμασίες, διεκδικώντας μια θέση στον τελικό του Feel fantastic.