Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Ερασιτεχνικό Καλαθόσφαιρας: Ένα απίστευτο ρεκόρ 47 συνεχών νικών τελειώνει μετά από 1071 ημέρες!

Στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας η πρωταθλήτρια των 2 τελευταίων χρόνων ομάδα της ΝΙΒΕΑ, δέχτηκε την πρώτη της ήττα μετά από 47 ολόκληρους αγώνες από την εξαιρετική ομάδα των αποφοίτων του English School.

Πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα: Το DNA των κατηγορουμένων εντοπίζεται παντού

Σε διάφορα αντικείμενα που έχουν άμεση σχέση με το φονικό μακελειό της 23ης Ιουνίου 2012 που διαπράχθηκε στην Αγία Νάπα με θύματα 5 πρόσωπα, εντοπίζονται το DNA των δύο Ελλαδιτών κατηγορουμένων Δημήτρη Μαμαλικόπουλο και Αναστάσιο Τσεχιλίδη.

Εξαφανίστηκε και αναζητείται o 33χρονος Αντώνης Παναγή από τη Λεμεσό!

Η εξαφάνιση του Αντώνη Παναγή, ηλικίας 33 ετών. από την οικία του, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 62χρονο.

Στις πλάτες των φορολογούμενων πολιτών τα έξοδα κατοχής και συντήρησης 150 λιμουζινών – Κρατικών και όχι μόνο αξιωματούχων

-Φραγμό βάζει η Βουλή στην ανεξέλεγκτη στρατιά των δωρεάν λιμουζινών
-Λιμουζίνα και για συζύγους προέδρων που απεβίωσαν
-Κριτήρια στη βάσει ιπποδύναμης και ρύπων

Η ΚΤ δεν είναι αρνητική στην προσθήκη ΥΠΟΙΚ ως Αρχή Εξυγίανσης «Σε άλλες χώρες Αρχή Εξυγίανσης δεν είναι ούτε η ΚΤ ούτε το ΥΠΟΙΚ», λέει ο Δημητριάδης

Ο κ. Δημητριάδης εξέφρασε την ανάγκη όπως η ΚΤ και το ΥΠΟΙΚ ενεργούν ως ενιαία Αρχή Εξυγίανσης και όχι ως δύο ξεχωριστές και παράλληλες αρχές.

Προς παύση πληρωμών η Κύπρος λόγω Ταμείου Cyta «Θα πρέπει να πωληθεί αμέσως ο οργανισμός» σχολιάζουν πηγές του Υπουργείου Οικονομικών Του Μιχάλη Περσιάνη

Το Ταμείο Συντάξεων θέλει να επενδύσει στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και του Τόκυο

Προς παύση πληρωμών προς τους κατόχους κρατικού χρέους που υπόκειται στην εγχώρια νομοθεσία, οδηγείται η Κύπρος. Με την στάση του Ταμείου Συντάξεων των Εργαζομένων της Cyta, πως δεν επιθυμούν να ανανεώσουν το χρέος που κατέχει, προμηνύεται άμεση κρίση χρέους στη κυβέρνηση.

Α. Βγενόπουλος: «Η Βουλή επιχειρεί συστηματική παραπλάνηση των Κυπρίων πολιτών»

-«Η Βουλή δεν μου δίνει την ευκαιρία να απαντήσω»
-«Θέλουν να ακούμε μόνο τους υβριστές μου»
-Η Επιτροπή Θεσμών της Βουλής παραπλανά τους πολίτες

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ιδιοκτήτες ταξί

Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν πριν από λίγο 150 περίπου πεζοί ιδιοκτήτες ΤΑΧΙ. Οι ιδιοκτήτες ΤΑXΙ αφού πέρασαν, από τη…

Αμάν και άναψαν τα αίματα ! Πιάστηκε στα χέρια ο Θεοφάνους με επιχειρηματία στη Λεμεσό

Όλο το σκηνικό πραγματοποιήθηκε σε μαγαζί της Λεμεσού, όπου θα εμφανιζόταν ο μουσικοσυνθέτης με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου …

Στο νοσοκομείο ο Γλαύκος Κληρίδης!

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης, εισήχθη σύμφωνα με ανακοίνωση, το μεσημέρι, στο Ιατρικό Κέντρο Ευαγγελίστρια, με μόλυνση στο αριστερό κάτω άκρο.

Πάτρα: Κρατάνε αυτιστικό παιδί δεμένο σε κρεββάτι νοσοκομείου

Τις απάνθρωπες συνθήκες «νοσηλείας» στην ψυχιατρική κλινική του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου της Πάτρας, ενός 16χρονου παιδιού που πάσχει από αυτισμό, φέρνει στο φως το Σωματείο Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης του παιδιού – εφήβου με αυτισμό.

Κοριτσάκι προσπαθεί να φάει φαγητό από περιοδικό

Είναι γνωστό ότι τα παιδιά συγχέουν εικονικό και πραγματικό. Έτσι και το κοριτσάκι στο βίντεο βλέπει το λαχταριστό φαγητό στο περιοδικό και προσπαθεί να το φάει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Στον "αέρα" η δοκιμαστική εκπομπή της ΝΕΡΙΤ

Από το πρωί εμφανίστηκε η πρώτη εικόνα του σήματος της «διαδόχου» της ΕΡΤ, ΝΕΡΙΤ-Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία Ιντερνετ και Τηλεόραση. Στο μεταξύ, σε βαρύ κλίμα, συναντώνται στις 19.30 το απόγευμα, οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση Σαμαρά.

Σ. Χανταμπάκης: Ο γάμος του μοντέλου με την αθλήτρια Όλγα Πηλιάκη!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν σε μια ρομαντική τελετή στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι το νεαρό μοντέλο Στέλιος Χανταμπάκης και η αρχηγός της εθνικής μας ομάδας στη ρυθμική γυμναστική στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο, Όλγα Πηλιάκη.

Απειλούν ότι θα κλείσουν τα λιμάνια οι ψαράδες – Φωνάζουν για τις άδειες γρι γρι (VIDEO)

-Το πρωί οι ψαράδες μαζεύτηκαν έξω από τα επαρχιακά γραφεία του Τμήματος Αλιείας και δεν επέτρεπαν στους εργαζόμενους να δουλέψουν
-Συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ζήτησαν ανάκληση των αδειών που παραχωρήθηκαν σε τρεις εταιρείες
-«Θα βάλετε ταφόπλακα στις οικογένειες μας» φώναζαν οι ψαράδες

Ο Ευτύχιος Έλληνας στο πιλοτήριο της F1 - Αύριο το test των αεροδυναμικών της Marussia

Αγγλία: Είναι γεγονός. Αύριο, πίσω από cockpit της Formula 1 θα βρεθεί για πρώτη φορά ένας Κύπριος, ο Ευτύχιος Έλληνας. Ως γνωστό, ο Έλληνας είναι πιλότος της Marussia και λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της GP3. Αύριο – σύμφωνα με ανάρτησή του στο facebook - θα τρέξει με την Marussia F1 στο Αεροδρόμιο Kemble στην Αγγλία, με στόχο να βοηθήσει την ομάδα να αναπτύξει τα αεροδυναμικά του οχήματος. 

Στο 1,5 δισ. ευρώ οι κεφαλαιακές ανάγκες του Συνεργατισμού - Το ποσό θα καλυφθεί από το πρόγραμμα στήριξης

Λευκωσία: Οι κεφαλαιακές ανάγκες του Συνεργατισμού δεν αναμένεται να ξεπεράσουν το 1,5 δισ. ευρώ, με βάση τους υπολογισμούς που έχουν γίνει με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Κεντρική Τράπεζα.

Αποκεφάλισε τον πατέρα της μετά τον βιασμό της

Ενα 18χρονο κορίτσι αποκεφάλισε με κουζινομάχαιρο τον πατέρα της, ο οποίος λίγο πριν την είχε βιάσει στο σπίτι τους στην Παπούα Νέα Γουινέα.

Και τώρα τι θα απογίνει ο παρ’ ολίγον διευθυντής της Βουλής μετά την ακύρωση του διορισμού του ;

-Το Ανώτατο δικαστήριο έκρινε ότι ο διορισμός του ισοδυναμεί με πλάνη
-Παραγνώρισαν την τετραετή υπεροχή της Βασιλικής Αναστασιάδου σε αρχαιότητα
-Η προηγούμενη θέση του Σωκράτη Σωκράτους, έχει ήδη πληρωθεί και δεν μπορεί να επιστρέψει στα παλιά του καθήκοντα

Δεν θα αποσταλούν σήμερα επιστολές πλεονασμού στις ΚΑ Αποφεύγεται για την ώρα σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η απεργία

Λάβαμε διαβεβαιώσεις ότι δεν θα αποσταλούν επιστολές πλεονασμού, δήλωσαν οι Αντώνης Νεοφύτου και Ανδρέας Πιερίδης της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ και ΣΥΝΥΚΑ ΣΕΚ

Ακριβότερα από σήμερα τα εισιτήρια των λεωφορείων

Πιο ακριβά είναι από σήμερα τα εισιτήρια των λεωφορείων σε όλες τις επαρχίες. Τα κόμιστρα αυξάνονται μετά από σχετικό διάταγμα του υπουργείου Συγκοινωνιών, εξ αιτίας των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζουν κράτος και εταιρείες. Με τις νέες ανακατάξεις, πλέον θα πληρώνουν κόμιστρο φοιτητές, μαθητές και κάτοιχοι κοινωνικής κάρτας, ωστόσο για τις εν λόγω κατηγορίες θα ισχύει αύξηση 50% επί της νέας τιμής του εισητηρίου.

Σήμερα οι πρώτες απολύσεις στις Κυπριακές Αερογραμμές

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν οι πρώτες 203 απολύσεις από τις Κυπριακές Αερογραμμές χωρίς χαριστικές αποζημιώσεις, κάτι που προκαλεί την έντονη αντίδραση των συντεχνιών. Η κατάσταση θα μελετηθεί σε συνάντηση που θα έχουν οι συντεχνίες στις 8 το πρωί ενώ είχαν προηγηθεί προειδοποιήσεις για απεργιακές κινητοποιήσεις.

Αγοραπωλησίες περιουσιών στα κατεχόμενα χωρίς τέλη

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αναμένεται να κατατεθεί πρόταση από τον Υπουργό Εσωτερικών για να μπορεί να γίνεται αγοραπωλησία περιουσιών στα κατεχόμενα από Ε/κ σε Ε/κ , χωρίς την καταβολή μεταβιβαστικών τελών, ως ένα πρώτο μέτρο αποτροπής της μαζικής προσφυγής στην επιτροπή αποζημιώσεων στα κατεχόμενα.

Διέρρηξαν την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Πέγειας

Νέα διάρρηξη σημειώθηκε χθες σε εκκλησία στην Πάφο, αυτή τη φορά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Πέγειας, μετά τη σύλληψη εντός προσώπου, πριν μία εβδομάδα, για τη διάρρηξη τεσσάρων εκκλησιών (μια στην προσφυγική συνοικία Μουτάλου και τριών άλλων, στα ξωκλήσια των κοινοτήτων Κάθηκα, Έμπας και Μαραθούντας).

Το παιχνίδι του τρόμου – Δεκάδες άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στον αέρα σε λούνα παρκ

Δεκάδες άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και παιδιά σώθηκαν, από ομάδα πυροσβεστών, όταν εγκλωβίστηκαν σε παιχνίδι που βρισκόταν στον αέρα, εξαιτίας τεχνικής βλάβης σε ρόδα του λούνα παρκ, του Λονδίνου.

Η επιδείνωση των τελευταίων ωρών και η μεγάλη μάχη με τον θάνατο…

Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά.Καθόλου καλά...

Παρασκηνιακές προσπάθειες για αναστολή απολύσεων στις ΚΑ

Ξεκινά εκτός απροόπτου αύριο η επίδοση επιστολών πλεονασμού σε 210 εργαζομένους των Κυπριακών Αερογραμμών.Ύστατες προσπάθειες καθυστέρησης της επίδοσης των επιστολών γίνονται παρασκηνιάκα, δεδομένης της συνάντησης των συντεχνιών την ερχόμενη Πέμπτη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Πίστωση χρόνου μέχρι την Πέμπτη, ζητούν μέσω παρασκηνιακών προσπαθειών,   οι συντεχνίες των εργαζομένων των Κυπριακών Αερογραμμών, προκειμένου να μην δοθούν αύριο οι επιστολές εξόδου, από την Εταιρεία σε 210 εργαζομένους.
Σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της απογοήτευσης και του θυμού και δεδομένης της αυριανής γενικής συνέλευσης των εργαζομένων οι οποίοι δηλώνουν έτοιμοι για κινητοποιήσεις, εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον Πρόεδρο Αναστασιαδη.
Οι συντεχνίες επισημαίνουν ότι οι εργαζόμενοι έχουν εξοργιστεί με τις τελευταίες εξελίξεις και θα λάβουν τις αποφάσεις τους τη Δευτέρα.
Ήδη έχει σταλεί από την Πέμπτη επιστολή προς την Κυβέρνηση να υπαναχωρήσει και να δώσει τις αποζημιώσεις. Η εργατική ειρήνη στις Κ.Α κρέμμεται ουσιαστικά από μια κλωστή. 
Τα μέλη των συντεχνιών όταν κλήθηκαν απο το SigmaLive να σχολιάσουν, τις εκκλήσεις των τουριστικών φορέων για σύνεση των εργαζομένων για να μην πληγεί η τουριστική βιομηχανία, επέμειναν στην εκτίμηση ότι πρέπει τόσο η Διοίκηση όσο και η Κυβέρνηση να παρατείνουν τις αποφάσεις τους μέχρι να πραγματοποιηθεί η συνάντηση των συντεχνιών με τον Πρόεδρο.
Υπενθυμίζεται, ότι η κυβερνητική πλευρά, λόγω της κάκιστης οικονομικής κατάστασης που βρίσκονται τα δημόσια ταμεία, ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να παραχωρήσει αποζημιώσεις σε κανέναν, ενώ πιέζει και για τον άμεσο πλεονασμό των υπαλλήλων ώστε να παραχωρήσει την πρώτη δόση των €11 εκ. για ενίσχυση της εταιρείας.




Πηγή: sigmalive

Το φως στο τέρμα του τούνελ

Όλοι μας έχουμε περάσει δύσκολα στη ζωή μας. Όλοι μας έχουμε φτάσει στον πάτο. Όλοι  μας έχουμε σηκώσει τα χέρια ψιλά φωνάζοντας μεγαλόφωνα ή/και χαμηλόφωνα στους φίλους μας ή στον εαυτό μας ¨Φτάνει πια… δεν αντέχω άλλο!!! Γιατί όλα σε εμένα;;¨ ελπίζοντας ότι η άσχημη αυτή κατάσταση θα τελειώσει και ότι τα αισθήματα απελπισίας, πόνου, απόρριψης και βαθιάς θλίψης  θα σταματήσουν  να μας βασανίζουν.  

Δίαιτα για να διώξεις πρήξιμο και κυτταρίτιδα! Είσαι έτοιμη;

Είναι αυτά τα λίγα περιττά κιλά που σε ταλαιπωρούν. Αυτό όμως που πραγματικά σου χαλάει τη διάθεση, σε εκνευρίζει, σου ρίχνει το ηθικό είναι η κυτταρίτιδα. Αυτή η όψη του πορτοκαλιού που ταλαιπωρεί άπειρες γυναίκες και τις στέλνει και τις ξαναστέλνει μπροστά στον καθρέφτη σαν από διαστροφή. Κοιτάς και ξανακοιτάς. Τσεκάρεις. Και πάντα η διάθεσή σου δέχεται τεράστιο πλήγμα. Stop!