Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Άρμιν Βεχ: «Δεν είμαστε φαβορί, πιο έμπειρο το ΑΠΟΕΛ»

Διάσκεψη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, παρέθεσε ο τεχνικός των Γερμανών, Άρμιν Βεχ.

Δεν αποδέχθηκε τον τίτλο του φαβορί τονίζοντας πως το ΑΠΟΕΛ διαθέτει ευρωπαϊκές εμπειρίες την ίδια στιγμή που η ομάδα του Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι άπειρη. Αυτό τόνισε ο Άρμιν Βεχ στη διάσκεψη Τύπου που παρέθεσε το απόγευμα στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν βλέπουμε τους εαυτούς μας ως το ξεκάθαρο φαβορί. Όμως, είτε είναι πρωτάθλημα, είτε κύπελλο, είτε Europa League πάντα θέλουμε να κερδίζουμε. Οι εφημερίδες γράφουν ότι είμαστε το φαβορί, όμως δεν το βλέπω έτσι. Προσθέτει πολλή πίεση το γεγονός ότι θεωρούμαστε το φαβορί. Ευελπιστώ σε ένα καλό αποτέλεσμα.

Είμαστε νέοι στην Ευρώπη. Έχουμε παρακολουθήσει τον ΑΠΟΕΛ. Η ανάλυση από βίντεο περιελάμβανε τουλάχιστον τέσσερα παιχνίδια του αντιπάλου και σίγουρα μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια σοβαρή ομάδα με καλή τεχνική, μπορούσε να κερδίσει στο Ισραήλ. Έχει πολύ περισσότερη Ευρωπαϊκή εμπειρία απ’ ότι εμείς και δεν θα είναι εύκολο».

Source : http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου