Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνει αυτός ο οδηγός!

Έχουμε δει οδηγούς με ικανότητες, οδηγούς γκαφατζήδες, οδηγούς επικίνδυνους αλλά τόσο έξυπνο οδηγό δεν είχαμε συναντήσει πάλι.

Με λίγες κινήσεις και με μεγάλη προσοχή φόρτωσε με τον τρόπο που έπρεπε και χωρίς να χρειαστεί βοήθεια ή οδηγίες από κανέναν.

Με μόνο του σύμμαχο την εξυπνάδα και την ικανότητά του φορτώνει το φορτηγό του σε χρόνο ρεκόρ και άψογα.

Δείτε το βίντεο, είναι απίστευτος!!



-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--- 

Επανάσταση στην τεχνολογία: Μετατρέψτε τον πρωτόγονο υπολογιστή σας σε σύγχρονο μηχάνημα με μόλις 5 ευρώ

Ο «Σκαντζόχοιρος» αψηφά το κόστος ενός υπολογιστή και προσφέρει έναν σχεδόν δωρεEνα μικρό «αγκαθωτό ζωάκι» έρχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμασταν το... μέγεθος ενός υπολογιστή έως τώρα.

Πρώτη φορά: Ο Νίκος Βέρτης σε τρυφερές στιγμές!

Πρώτη φορά: Ο Νίκος Βέρτης σε τρυφερές στιγμές!Φούρνος γκρεμίστηκε; Μάλλον, αν κρίνουμε από το ότι για πρώτη φορά βλέπουμε τον Νίκο Βέρτη σε τρυφερές στιγμές με άγνωστη νεαρά!

Οι... μικροί και το απαραίτητο τρίποντο

Δύο ολόκληρες εβδομάδες είχε στη διάθεση του ο Νίκος Κωστένογλου για να προετοιμάσει την ομάδα του για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Χρόνος αναμφίβολα σημαντικός για να παρουσιαστεί η ''Κυρία'' έτοιμη για το συγκεκριμένο παιχνίδι. 

ΚΥΠΡΟΣ: Η... ΑΛΕΠΟΥ - ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ... 544.700 ΕΥΡΩ

Ένοχη για κλοπή ποσού πέραν των €500.000 κρίθηκε από το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας 50χρονη, η οποία έκλεβε τους εργοδότες της για εφτά συνολικά χρόνια.

Επενδυτικό ενδιαφέρον από κινεζική κοινοπραξία για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Το έντονο ενδιαφέρον της για επενδύσεις στην Ελλάδα και ειδικότερα για την απόκτηση του πλειοψηφικού ποσοστού του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η απόκτηση του οποίου θα της επιτρέψει να αναλάβει και το μάνατζμεντ, ανακοίνωσε σήμερα, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, η κοινοπραξία Friedmann Pacific Asset Management Limited (FPAM) και Shenzhen Airport (Group) Co., Ltd.



Οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου από το διάστημα

Βίντεο που τραβήχτηκε από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, λίγα λεπτά μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, πρόκειται να προβληθεί από το βρετανικό Channel 4.


Με ποιο τρόπο οι επιστήμονες θα αλλάζουν το DNA των ανθρώπων

Μια μέθοδος απλούστερης και ταχύτερης «χειραγώγησης» του DNA κατά βούληση, ανοίγει το δρόμο σε μια νέα εποχή γενετικής ιατρικής.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΓΙΑΝΝΟΣ - ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 21ΧΡΟΝΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΠΟΥ... ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος τους φίλους και τους συγγενείς του φοιτητή που βλέπετε στη φωτογραφία...

Δημοσιογράφος παραιτείται on air καταγγέλλοντας τη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία

Μια αμερικανή παρουσιάστρια και ανταποκρίτρια του αμερικανικού τμήματος του αγγλόφωνου ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου Russia Today (RT) παραιτήθηκε την Τετάρτη «στον αέρα» του ειδησεογραφικού καναλιού σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στην πολιτική που ακολουθεί το Κρεμλίνο στην Ουκρανία.

Εξοργισμένος ο Κωστόπουλος με σχόλιο του Λιάγκα και της Τρυφίδου: «Να πάτε να...»- ΒΙΝΤΕΟ

Τι είπαν για τον ίδιο και τον ενόχλησε; - «Είναι χυδαιότητα αυτό»! - Ποια δημοσιογράφο δεν ήξερε ο Κωστόπουλος;

Amy Adams: Από σερβιτόρα, χρυσή πριγκίπισσα του κινηματογράφου

Amy Adams: Από σερβιτόρα, χρυσή πριγκίπισσα του κινηματογράφουΡίχνουμε μια ματιά στη ζωή, την καριέρα και την εξέλιξη της Αμερικανίδας ηθοποιού, από την εποχή που σέρβιρε τραπέζια στο Hooters, στη βράβεύσή της με το βραβείο καλύτερου α' γυναικείου ρόλου στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, μέχρι την υποψηφιότητά της στα φετινά Oscar.

Προωθεί σχέδιο για μείωση στρατιωτικής θητείας ο ΥΠΑΜ

Μια υπόσχεση που κρατά χρόνια, φαίνεται ότι παίρνει το δρόμο των αποφάσεων.

Τα παπούτσια που καθοδηγούν ανθρώπους με προβλήματα όρασης

Η τεχνολογία που “φοριέται” μπορεί να είναι τελικά πολύ πιο χρήσιμη αν εφαρμοστεί σωστά και για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων, σε σύγκριση με ό,τι έχουμε δει από smartbands, Google Glass κλπ.


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΣΤΗΝ ΑΥΓΟΡΟΥ - ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Νεαρός 26 χρόνων από τη Λάρνακα, εισήλθε χθες στη νεκρή ζώνη από περιοχή που βρίσκεται κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Κενδέα στο Αυγόρου.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Με τους διεθνείς η σημερινή προπόνηση

Με την επιστροφή των διεθνών συνεχίζεται σήμερα η προετοιμασία του Απόλλωνα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, που είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Κυριακή στις 19:00.

ΚΥΠΡΟΣ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ Η ΖΗΜΙΑ - Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ... ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ

Λαμπάδιασαν καφετέρια στη Κακοπέτρια. Χιλιάδες ευρώ οι ζημιές, άγνωστα τα ελατήρια.

Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ για Ουκρανία

Χθες βράδυ συναντήθηκαν οι υπουργοί Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον Κέρι και της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να καταλήξουν σε συμφωνία. 

Συμφόρηση στο κέντρο της Λάρνακας από διαμαρτυρόμενους οδηγούς

Ολοένα και εντείνεται η εκδήλωση διαμαρτρίας που ξεκίνησαν το πρωί από τον σκυβαλότοπο Τερσεφάνου οδηγοί απορριμματοφόρων οχημάτων, που μεταφέρουν αδρανή υλικά στο συγκεκριμένο σκυβαλότοπο. 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - Πάει για Luiz η Barcelona!

Να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή θέλει η Barcelona, αφού ο Carles Puyol ανακοίνωσε ότι στο τέλος της χρονιάς θα σταματήσει από το Camp Nou. 

ΣΟΚ: ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ... ΠΟΡΝΕΣ

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η κρίση έχει «αναγκάσει» πολλές γυναίκες στην Ισπανία να  παρακολουθούν σεμινάρια όχι κάποιας τέχνης αλλά… πορνείας προκειμένου να βγουν στο πεζοδρόμιο.

OOPS: ΠΟΣΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ T-SHIRT ΤΗΣ ΒΑΝΔΗ ΣΤΟ THE VOICE

Επιτέλους είδαμε τους coaches στο The Voice μετά από οκτώ επεισόδια να φοράνε διαφορετικά ρούχα.