Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Πτώση ανεμόπτερου στον Ακάμα - Τραυματίας ο χειριστής - Σε συναγερμό η Αστυνομία

Πτώση ανεμόπτερου στον Ακάμα - Τραυματίας ο χειριστής - Σε συναγερμό η ΑστυνομίαΑνεμόπτερο κατέπεσε απόψε στην περιοχή του Ακάμα, του οποίου επέβαινε 46χρονος από τη Λευκωσία, ο οποίος και τραυματίστηκε.

Αυτή είναι η παραλία σκύλων στο Νέο Χωριό Πάφου και αν μπορείτε διαβείτε την ή βρείτε χώρο για την πετσέτα σας

Φαίνεται ότι οι ιδιοκτήτες σκύλων, θα πρέπει ή να μάθουν να πηγαίνουν παραλία με το τετράποδο τους φορώντας γαλότσες, ή θα χρειαστεί να αγοράσουν 4Χ4, για να σταθμεύουν ακριβώς μπροστά από το νερό, γιατί και αυτή η παραλία, η οποία υποδείχθηκε απο την Επιτροπή Παραλιών για να απολαύσουν το μπάνιο τους παρέα με τα σκυλιά τους, όπως και οι υπόλοιπες που κρίθηκαν φέτος ως "κατάλληλες" από την Επιτροπή Παραλιών, μοιάζει με ερειπωμένη βραχώδης πεδιάδα.

Γονείς τρίδυμων κοριτσιών βρήκαν τον πιο απίστευτο τρόπο για να τις... ξεχωρίζουν

Μπορεί κάποιοι να υποστηρίζουν ότι οι γονείς των διδύμων ή τριδύμων, μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να τα ξεχωρίσουν, όσο κι αν μοιάζουν, διότι μιλάει το... ένστικτο του γονέα, αλλά είναι και κάποιες περιπτώσεις, ειδικά όταν τα παιδάκια είναι μικρά, που πραγματικά δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά.

Τα ευεργετικά συστατικά του φασκόμηλου

Πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών και βιταμίνης Κ και Α.

Παράξενη λίμνη εμφανίστηκε στη μέση της ερήμου!

Μία απρόσμενη έκπληξη περίμενε τους κατοίκους της πόλης Gafsa στην έρημο της Τυνησίας, αφού απέκτησαν μία γαλαζοπράσινη λίμνη για να κάνουν τις βουτιές τους κυριολεκτικά στη μέση του πουθενά.

Ασθενής ξυλοκόπησε νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Λεμεσού!

- Είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε 2 εβδομάδες
- Ανήσυχη και αμήχανη η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ ζητά άμεσα μέτρα προστασίας των νοσηλευτών
- Η προηγούμενη περίπτωση αφορούσε σε επίθεση ένστολου αστυνομικού εν ώρα υπηρεσίας προς νοσηλευτή

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ φυτεύουν παπαρούνες προς τιμή των νεκρών του Α' Παγκοσμίου πολέμου [εικόνες&βίντεο]



Κάθε μια από τις 888.246 κεραμικές παπαρούνες που φυτεύονται στον πύργο του Λονδίνου είναι ένας φόρος τιμής για κάθε ζωή που χάθηκε στον Α' παγκόσμιο πόλεμο.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge επισκέφθηκαν τον πύργο που πλαισιώνεται πλέον από μια κατακόκκινη «θάλασσα» λουλουδιών και φύτεψαν και αυτοί παπαρούνες, ενώ μαζί τους ήταν ο Πρίγκιπας Χάρι.





Μέσα στο καλοκαίρι θα συνεχίσουν να φυτεύονται κεραμικές παπαρούνες και η τελευταία θα φυτευτεί στις 11 Νοεμβρίου, η ημερομηνία είναι συμβολική καθώς σηματοδοτεί το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου το 1918.



Το κάθε λουλούδι θα διατίθεται προς πώληση έναντι του ποσού των 25 λιρών και τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα στρατιωτικών.





Η Δούκισσα του Cambridge ήταν εμφανώς συγκινημένη και περιέγραψε την σκηνή ως καταπληκτική ενώ έκανε μια μεγάλη βόλτα ανάμεσα στη θάλασσα από παπαρούνες.



Ο Ουίλιαμ, η Κέιτ αλλά και ο πρίγκηπας Χάρι, όταν τελείωσε το τελετουργικό κομμάτι του φυτέματος έβγαλαν και πολλές φωτογραφίες.












-----


iefimerida.gr

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

Ο θάνατος που συγκλόνισε την Άννα Βίσση-Τι έγραψε στο twitter

Ο θάνατος που συγκλόνισε την Άννα Βίσση-Τι έγραψε στο twitterΗ Άννα Βίσση είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο θαυμάστριάς της.

Κάνεις ΔΙΑΙΤΑ; Δες πόσο ψωμί μπορείς να τρως!!!

Κάνεις ΔΙΑΙΤΑ; Δες πόσο ψωμί μπορείς να τρως!!!Οι υδατάνθρακες θα πρέπει να αποτελούν το 50–55 % των θερμίδων που λαμβάνουμε ημερησίως

ΔΕΙΤΕ: Οι ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ από τη βάφτιση του γιου της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά

Στο Μοναστήρι «Άξιον Εστί» στον Βαρνάβα βαφτίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο γιος της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά.

Εθνική Φρουρά: Απόσυρση παρτίδας κοτόπουλων

Το Υπουργείο Αμυνας ανακοίνωσε ότι αντιδρώντας άμεσα έδωσε οδηγίες για απόσυρση παρτίδας κοτόπουλων που παρελήφθησαν σήμερα από την Εθνική Φρουρά και επειδή, ο εργαστηριακός έλεγχος έδειξε ότι η περιεκτικότητα τους σε νερό ήταν πέραν του μεγίστου προβλεπομένου ορίου απαίτησε από τον προμηθευτή να τα αντικαταστήσει με κοτόπουλα εντός των προδιαγραφών, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης.

ΑΠΟΕΛ - Γεμίζει η φαρέτρα για τα πλέι οφ

Με την προϋπόθεση ότι θα περάσει το εμπόδιο της Ελσίνκι, ο ΑΠΟΕΛ θα παρουσιαστεί ενισχυμένος ενόψει των πλέι οφ.

Το ταμείο ήταν τελικά η τσέπη του υπάλληλου του Νοσοκομείου που έγγραφε ασθενείς στις Πρώτες Βοήθειες

Εργαζόταν στο τμήμα εγγραφής ασθενών του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Λάρνακας. 

ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ: 20 ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΣΟΔΑΣ

Φρντίζοντας να περιορίσουμε όσο μπορούμε περισσότερο τα χημικά καθαριστικά αλλά και όσα προϊόντα χρησιμοποιούμε για την προσωπική μας φροντίδα και υγιεινή τα οποία περιέχουν ουσίες που μολύνουν το περιβάλλον, η μαγειρική σόδα είναι πρώτη στη λίστα που έχει 20 απίθανες χρήσεις -άγνωστες στους περισσοτέρους- πέρα από το μαγείρεμα. 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Πρόταση για Φράγκου από Ολυμπιακό Πειραιώς

Ο Απόλλωνας βρίσκεται στην Ιταλία όπου προετοιμάζεται ενόψει της νέας περιόδου και αύριο δίνει το τελευταίο του φιλικό με την Κάλιαρι στην Σαρδηνία.

WOW: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΣΠΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Το σπήλαιο της Krubera Σπήλαιο (ή σπήλαιο Voronya) είναι το βαθύτερο γνωστό σπήλαιο στη Γη, το οποίο βρίσκεται στην οροσειρά Arabika Massif του δυτικού Καυκάσου, κοντά στην πόλη Gagra της Αμπχαζίας.

Απεβίωσε ο πρώην υπουργός Χριστόδουλος Πασιαρδής

Απεβίωσε σε ηλικία 70 χρόνων ο πρώην υπουργός Χριστόδουλος Πασιαρδής. Διπλωμάτης καριέρας, υπηρέτησε ως γενικός διευθυντής του υπουργείου Εξωτερικών ενώ υπουργοποιήθηκε επί διακυβέρνησης Τάσσου Παπαδόπουλου.