Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Κόλλησε ιό το Facebook σας και τρελάνατε τους πάντες με notification;–Έτσι θα τον ξεφορτωθείτε

Εάν οι φίλοι σας στο Facebook, σας πληροφορήσουν ότι ο λογαριασμός σας, στέλνει παντού και συνεχόμενα, βίντεο οι ειδοποιήσεις, τότε σημαίνει ότι σας έχει χτυπήσει ένας ιός τύπου Malware.

15 πραγματικά εντυπωσιακά μανιτάρια!

Οι μύκητες αποτελούν ένα ξεχωριστό βασίλειο από τα φυτά, τα ζώα και τα βακτήρια, ενώ γενετικές μελέτες έχουν δείξει ότι οι είναι πιο στενά συνδεδεμένοι με τα ζώα από ό,τι με τα φυτά. 

Σέξι Κύπριος παραδέχεται ότι χώρισε πριν τον γάμο και δεν έχει φίλους!

​Η μία κακοτυχία μετά την άλλη ήρθαν στη ζωή του Γιάννη Σπαλιάρα, που εξομολογείται ότι χώρισε λίγο πριν παντρευτεί, αλλά και ότι δεν έχει φίλους!

«Για μένα ο γάμος είναι πεταμένα λεφτά»

Αρνείται να ξοδέψει 20.000 ευρώ για ένα νυφικό η Κατερίνα Στικούδη.

Αυτό κι αν είναι πρωτάκουστο - Η απιστία αδυνατίζει!

Κάτι παραπάνω από τους μισούς άνδρες που συμμετείχαν, καθώς και το 62% των γυναικών, είπαν ότι έχασαν βάρος όταν άρχισαν να απατούν τον/την σύντροφό τους.

Πώς το αίσθημα του φόβου σχετίζεται με τη μυρωδιά

Οι φοβίες των γονιών μπορούν να περάσουν στα παιδιά μέσω της οσμής.

Εντατικοί έλεγχοι Αστυνομίας ενόψει διακοπών

Οι στοχευόμενες επιχειρήσεις της αστυνομίας για πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων και του εγκλήματος θα συνεχιστούν και θα εντατικοποιηθούν ενόψει και των διακοπών του Αυγούστου, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, με αφορμή δυο χθεσινοβραδινές εκστρατείες σε Λευκωσία και Λεμεσό.


Παλεύει για τη ζωή του στο Νοσοκομείο Λάρνακας 28χρονος μοτοσικλετιστής

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας 28χρονος, η μοτοσικλέτα του οποίου συγκρούστηκε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, με αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος.

10 πανέμορφα αλλά… θανατηφόρα φυτά!

Τα σαρκοφάγα φυτά δεν είναι κάτι άγνωστο, σίγουρα όμως προκαλούν ενδιαφέρον με τις… γαστρονομικές απαιτήσεις τους. 

Χαμός στην Εθνική Φρουρά – Που πήγαινε τελικά το πετρέλαιο που χανόταν;

Αφαίρεση καυσίμων από τις δεξαμενές στρατιωτικών οχημάτων διαπιστώθηκε στις 31 Ιουλίου σε στρατόπεδο της επαρχίας Πάφου, μέσα στο πλαίσιο της αύξησης των μέτρων φυσικής ασφάλειας των στρατιωτικών μονάδων που εφάρμοσε το ΓΕΕΦ, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Αμυνας.

Γενετική έρευνα φιλοδοξεί να βάλει τέλος στη χημειοθεραπεία

Την οικονομική στήριξη ενός ερευνητικού προγράμματος-«ορόσημο» που αποσκοπεί στην αντικατάσταση επιβαρυντικών για την υγεία θεραπειών, όπως η χημειοθεραπεία για τους καρκινοπαθείς, με προηγμένα φάρμακα που θα μπορούν να «επιδιορθώνουν» συγκεκριμένα ελαττωματικά γονίδια ανακοίνωσε η βρετανική κυβέρνηση.



ΑΕΛ -A ποστολή και πρόγραμμα στην Αγ.Πετρούπολη

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ανακοινώνει το πρόγραμμα και την αποστολή της ομάδας για το ταξίδι στην Αγία Πετρούπολη ενόψει του αγώνα με την Ζενίτ για τον επαναληπτικό αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσιάμπιονς Λίγκ.

Η ΤΖΟΛΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΤ

Ούτε σέξι εσώρουχα, ούτε κόλπα στο κρεβάτι: με… γράμματα κρατάνε το πάθος «ζωντανό» η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, που, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αναγκάζονται να μείνουν μακριά για μεγάλα χρονικά διαστήματα!

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη Προέδρου Αναστασιάδη - ΒΙΝΤΕΟ

Οι εξελίξεις στην οικονομία, με έμφαση στις εκποιήσεις ακινήτων, καθώς και το διαφαινόμενο αδιέξοδο στο κυπριακό, βρίσκονται στο επίκεντρο της αποκλειστικής συνέντευξης, που παραχώρησε στο Sigmalive ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ - ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΤΙ "ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ" ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

Ένας από τους πιο ερωτικούς καλλιτέχνες της Ελλάδος και ένας από τους πιο αγαπημένους κύπριους λαικούς ερμηνευτές ετοιμάζουν να ενώσουν την δύναμη τους στο νησί μας.

ΑΠΟΕΛ - Υπερπλήρης σε όλες τις θέσεις

Η Διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη φάνηκε συνεπέστατη και έκανε πράξη τα λεγόμενα της. Με την ανακοίνωση του Ραφίκ Τζιμπούρ θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ.

Tο ξενοδοχείο γυμνιστών που κάνει θραύση σε Τουρκία και Ισραήλ - Γεμάτα όλα τα δωμάτια (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από rodiaki.grΡόδος: Τα νεαρά ζευγάρια που απολαμβάνουν τις διακοπές τους, κάνουν λόγο για έναν επίγειο παράδεισο...

53χρονη γυναίκα-απατεώνας συνελήφθη για πλήθος αδικημάτων

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας και τέθηκε υπό κράτηση 53χρονη, εναντίον της οποίας διερευνάται υπόθεση αναφορικά με αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2008 - 2009 στη Λεμεσό.

Άγγλος έσωσε αδέσποτο με σφαιρίδια στο πόδι στο Παραλίμνι– Εξέδωσε διαβατήριο στο σκυλί για να ταξιδέψει μαζί του

«Διαβατήριο ζωής», έδωσε ένας Βρετανός καλλιτέχνης που εργάζεται σε μαγαζί για τατουάζ στην Κύπρο, σε ένα αδέσποτο σκυλί, το οποίο βρέθηκε μπροστά του τραυματισμένο από θραύσματα σφαιρών.

107 νεκροί στη Γάζα μετά την απαγωγή Ισραηλινού στρατιώτη

Τουλάχιστον 107 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από χθες στις επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού μετά την εξαφάνιση ενός Ισραηλινού στρατιώτη, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα αιχμαλωτίστηκε στη Λωρίδα της Γάζας, κοντά στη Ράφα, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα οι παλαιστινιακές υπηρεσίες αρωγής.

Κίνα: Μακελειό από έκρηξη σε εργοστάσιο μετάλλου

Έκρηξη σημειώθηκε σε εργοστάσιο της ανατολικής Κίνας με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 65 άνθρωποι και να τραυματιστεί αδιευκρίνιστος μέχρι στιγμής αριθμός ατόμων, ανακοίνωσε σήμερα κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Αυτός είναι ο Τουρκοκύπριος που θέλει να επιστρέψει στους Ελληνοκύπριους ιδιοκτήτες τη γη τους στα κατεχόμενα

Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά ο Εράι Οζέρ, ένας 57χρονος Τουρκοκύπριος, που διαμένει στα κατεχόμενα, αναζητά τους Ελληνοκύπριους ιδιοκτήτες της γης που του παραχωρήθηκε από το κατοχικό καθεστώς, για να τους την επιστρέψει.

Πάφος: Χειροπέδες σε 35χρονο για καλλιέργεια ναρκωτικών

Χειροπέδες σε 35χρονο Ε/κ από την Πάφο πέρασε η Αστυνομία για παράνομη για παράνομη καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό την προμήθεια, και χρήση ελεγχόμενου φαρμάκου.