Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Πρέμιερ Λιγκ ΤΟΤΕΝΑΜ - Εξηγήσεις για την απόλυση Βίλας-Μπόας ζητούν οι οπαδοί

Η απόφαση του Ντάνιελ Λίβι να απολύσει τον Αντρέ Βίλας-Μπόας προκάλεσε αντιδράσεις από μερίδα οπαδών της Τότεναμ, οι οποίοι με ανακοίνωσή τους, ζητούν να μάθουν τους λόγους.

Αντιμέτωποι με ισόβια κάθειρξη οι ομοφυλόφιλοι στην Ουγκάντα

Το κοινοβούλιο της Ουγκάντας υιοθέτησε την Παρασκευή νομοσχέδιο που ποινικοποιεί τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις και προβλέπει μέχρι και ισόβια κάθειρξη για τους ομοφυλόφιλους.

 

ΚΥΠΡΟΣ: ΟΞΥΓΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΕ

Σχέδιο με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα στους άνεργους πελάτες της Τράπεζας Κύπρου να μην καταβάλλουν τις κανονικές δόσεις τους για τα στεγαστικά δάνεια για περίοδο ενός έτους, καταβάλλοντας μόνο το συμβολικό ποσό των 10 ευρώ μηνιαίως, εξήγγειλε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΣ της Τράπεζας Κρίστης Χασάπης.

Παραιτήθηκε από όλα τα κομματικά αξιώματα ο Κατσουρίδης

Η εθελούσια αποχώρηση του Νίκου Κατσουρίδη από όλα τα αξιώματα που κατείχε στο ΑΚΕΛ σηματοδότησε την πολύωρη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής, με την εκλογή νέων μελών στη Γραμματεία και το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος, σε διαδοχή των εκείνων που υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.

AΠΟΕΛ - «Απολογούμαστε δημόσια…»

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ καταδικάζει μέσω ανακοίνωσης τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Ορόκλινη, την ώρα του αγώνα Κυπέλλου μεταξύ των «γαλαζοκιτρίνων» και του Διγενή.

Πυροβολεί ο Λάτσιος: «Με τα λεφτά μου ζούσαμε! Η Ελένη αποταμίευε τα δικά της»

Μπορεί ο χωρισμός τους να έγινε γνωστός μέσω ενός σημειώματος μια Παρασκευή πριν τέσσερα χρόνια, ωστόσο ακόμη οι διαφορές που είναι και χοντρές και βεβαίως οικονομικές δεν έχουν λυθεί.

Ο καταρράκτης της Χαντάρας σε 4 εποχές (Εκπληκτική φωτο)

Μετά από 2 χρόνια επιμονής, αναμονής και σκληρής δουλειάς,


Οι αναρτήσεις μας αποκαλύπτουν το ψυχολογικό μας προφίλ

Με τα social media η επικοινωνία έχει περάσει κυριολεκτικά σε άλλο επίπεδο και πολλοί άνθρωποι δηλώνουν εξαρτημένοι από το διαδικτυακό τους προφίλ. 

Τέρμα οι σούβλες στο Δημόσιο τις γιορτές

Κομμένη από φέτος η συνήθεια των δημοσίων υπαλλήλων για ψήσιμο σούβλας λίγο πριν από τις αργίες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Όταν η Vogue εξυμνούσε τα top models που άφησαν ιστορία

Αρχές της δεκαετίας του 90 το τεύχος Ιουλίου της Βρετανικής « Vogue», κυκλοφορεί με ένα θέμα αφιέρωμα στην ιστορία των supermodels, παρουσιάζοντας τα πιο γνωστά και ακριβοπληρωμένα μοντέλα και τις τάσεις της μόδας των τελευταίων 20 ετών .

ΕΙΣΒΟΛΗ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΚΡΥΟ - ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ

Το δίδυμο αψήφισε το τσουχτερό κρύο στην παραλία - Για πρώτα φορά ο φωτογραφικός φακός τους κατέγραψε την ώρα που γδύνονταν...

William – Kate: Έπεσαν θύματα υποκλοπής!

Θύματα υποκλοπής έπεσαν, ο πρίγκιπας William, η Catherine Middleton και ο πρίγκιπας Harry από το προσωπικό της εφημερίδας του Rupert Murdoch, News of the world!

Ποιός καβγάς; Μαζί στη σκηνή Lady Gaga – Christina Aguilera!

Κάθε άλλο παρά… τσακωμένες είναι η Lady Gaga και η Christina Aguilera: διαψεύδοντας τις φήμες που τις ήθελαν «στα μαχαίρια», οι δύο τραγουδίστριες εμφανίστηκαν μαζί και ασορτί ντυμένες, στη σκηνή talent show!

Ξηλώθηκαν άλλοι 14 διοικητές στην Τουρκία

Συνεχίζονται οι καρατομήσεις εξαιτίας του σκανδάλου δωροδοκίας

Πόντιση πλοίου στον Πρωταρά για τεχνητό ύφαλο

Στο πρακτικό μέρος εισέρχεται η υλοποίηση του σχεδιασμού τεχνητών υφάλων στις κυπριακές θάλασσες. 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Ξεκαθαρίζει για τους τραυματίες

Την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ερμή ολοκληρώνει σήμερα ο Απόλλωνας, με την τελευταία προπόνηση να ξεκαθαρίζει το σκηνικό με τους τραυματίες. 

Ερτούγ: Δεν θα δεχθούμε οποιαδήποτε νέα ε/κ πρόταση

Δεν θα δεχθούμε οποιαδήποτε νέα πρόταση που θα προέλθει από την ε/κ πλευρά, δήλωσε ο Τ/κ διαπραγματευτής Οσμαν Ερτουγ, σημειώνοντας πως η πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη που επιδόθηκε στα ΗΕ στοχεύει στο να επισκιάσει την πρόταση της τ/κ πλευράς.

OMG: ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Συνέβη στην Αυστραλία και αποδεικνύει ότι η σχέση μας με τις mobile συσκευές πρόσβασης στο δίκτυο, αλλά και με το ίδιο το Facebook μπορεί να αποβεί... επικίνδυνη.

ΚΛΑΙΝΕ στην αγκαλιά του Justin Bieber: Τους μοίρασε δώρα για τα Χριστούγεννα!

Μετά από τις τελευταίες κακές φήμες που βγήκαν στη δημοσιότητα για τον 19χρονο pop star, Justin Bieber, φρόντισε να κάνει κάτι για να βελτιώσει την εικόνα του!

Τέσσερις νεκροί από πυροβολισμούς στις Φιλιππίνες

Μεταξύ των νεκρών δήμαρχος και η σύζυγός του

25χρονος πατέρας το νέο θύμα της ασφάλτου

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε 25χρονος, πατέρας βρέφους 4 μηνών, ο Θανάσης Τσακανιάς.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Επαφές με υποψήφιους

Η διαδικασία αναζήτησης του νέου τεχνικού της Ομόνοιας συνεχίζεται. 

Εμπρησμός οχήματος στον Κόρνο - 15.000 ευρώ έγιναν στάχτη!

Φωτιά έβαλαν άγνωστοι τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σε χώρο οικίας στον Κόρνο.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΠΕΣΕ ΤΑΒΑΝΙ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ - 30 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Το ταβάνι του Apollo Theatre, ενός γνωστού θεάτρου στο κέντρο του Λονδίνου, κατέρρευσε το βράδυ της Πέμπτης εν μέσω μιας θεατρικής παράστασης.

Αλλαγή προσώπων στο ΑΚΕΛ με ανοιχτή την όλη διαδικασία

Για πρώτη φορά στα χρονικά του ΑΚΕΛ δρομολογούνται αλλαγές σε τόσο ευρύ πεδίο και σε τέτοιο βαθμό χωρίς σαφή και καθαρή υπόδειξη των διαδόχων στα ανώτατα καθοδηγητικά όργανα. 

Το μεσημέρι η κλήρωση του Κυπέλλου

Σήμερα το μεσημέρι η διαδικασία της κλήρωσης των αγώνων της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola Α’ – Β’ Κατηγορίας περιόδου 2013 – 2014.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ... "ΡΟΥΦΗΧΤΡΑ" - ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ...

Μια 42χρονη γυναίκα από τις Βρυσούλλες βρίσκεται στον κατάλογο καταζητουμένων της Αστυνομίας Αμμοχώστου ως ύποπτη υπόθεσης απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.