Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Ο γύρος της γης από το διάστημα

Εντυπωσιακό βίντεο από τη NASA




ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΙΚΑΕΛ ΣΟΥΜΑΧΕΡ 6,5 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΩΜΑ

Η είδηση ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ «ξύπνησε» από το κώμα και βγήκε από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ έπειτα από 6,5 μήνες έκανε το γύρο του κόσμου.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Μαθήματα τακτικής από τον Καϊάφα (pics)

Η Ομόνοια στις 18:00 (ώρα Κύπρου) θα δώσει το 2ο της φιλικό παιχνίδι επί πολωνικού εδάφους. 

Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία της 18χρονης Διαμάντως

Σε βαρύ κλίμα πένθους, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Θέκλας, στο συνοικισμό Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα, η κηδεία της 18χρονης Διαμάντως, η οποία έχασε τη μάχη με τη ζωή. Είχε διαγνωστεί με καρκίνο.

Ποια Κύπρια παρουσιάστρια απολαμβάνει τον ήλιο ξαπλώνοντας σε πετσέτα του ΑΠΟΕΛ

Ποια Κύπρια παρουσιάστρια απολαμβάνει τον ήλιο ξαπλώνοντας σε πετσέτα του ΑΠΟΕΛΠως να μην στηρίζει τον ΑΠΟΕΛ μιας και στην πρώτη χρονιά που αναμείχθηκε στα διοικητικά ο σύζυγος της η ομάδα τα πήρε όλα.

Τα ζώδια της Κυριακής 22 Ιουνίου


«Μπράβο μάγκα» που τα ήπιες και έκανες τα δικά σου - Τροχαίο ατύχημα προκάλεσε 26χρονος υπό την επήρεια αλκοόλ

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Λεμεσό και τέθηκε υπό κράτηση 26χρονος, ο οποίος, υπό την επήρεια αλκοόλ, προκάλεσε τροχαίο ατύχημα.

Σάκης Ρουβάς: To ψάρεμα έχει γίνει αγαπημένη του συνήθεια! Δες τη φωτό που ανέβασε στο Ιnstagram

Η αγαπημένη συνήθεια του Σάκη Ρουβά φαίνεται ότι έχει γίνει το ψάρεμα αφού τελευταία μοιράζεται με τους fans του όλο και πιο συχνά φωτογραφίες από το νέο του χόμπι.

Αυτή τη φορά ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram με τον ίδιο να φοράει στολή κατάδυσης και να κρατάει περήφανος τα ψάρια που έβγαλε από τη θάλασσα! Kάτω από τη φωτογραφία  έγραψε: Proud catch of the day!

/

Πηγή: tlife.gr

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----