Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Η νέα νομοθεσία για τα ζώα: Απαγορεύονται σκυλιά σε ταράτσες και βεράντες – Θα θανατώνονται επί τόπου σκυλιά που επιτίθενται

Αυστηρές πρόνοιες προνοεί ο περί Σκύλων Τροποποιητικός Νόμος που επικύρωσε χθες το Υπουργικό Συμβούλιο, με την επιβολή εξώδικων σε παραβάτες της νομοθεσίας και αυξημένων εξουσιών στις δημοτικές αρχές.

Feel Fantastic: Ξαφνική αποχώρηση μοντέλου από τα καλλιστεία - "Ήταν άσχημη η κριτική από την Κωνσταντίνα Ευριπίδου"

Πριν από λίγο έγινε η τρίτη δοκιμασία-φωτογράφιση για το επόμενο live του Feel Fantastic.

Τα λάθη που κάνετε σίγουρα στην χρήση του προφυλακτικού

Τα λάθη που κάνετε σίγουρα στην χρήση του προφυλακτικούΜπορεί να είναι πλέον γνωστό σε κάθε ενήλικα ότι η χρήση προφυλακτικού κατά τη σεξουαλική επαφή είναι απαραίτητη προκειμένου να εκμηδενιστούν οι πιθανότητες για κάποιο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα (ΣΜΝ) αλλά και κάποιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, αλλά πολλοί άνθρωποι κάνουν εν αγνοία τους ορισμένα σημαντικά λάθη που μπορεί να αποδειχτούν επικίνδυνα.

Επιστολή-φωτιά για οικογενειακό τσιφλίκι στον ΟΣΕΛ – Η «χάρη» στον πεθερό και οι μισθοί σε συζύγους μεγαλομετόχων για να μην πηγαίνουν δουλειά

- Καταγγελίες από την ομάδα μετόχων «Ο ΚΛΑΡΙΟΣ» στον διευθυντή Τμήματος Οδικών Μεταφορών
- Από 1.650 ευρώ οι σύζυγοι δύο μεγαλομετόχων για λίγες ώρες δουλειά τον μήνα
- Πέραν των 4.500 ευρώ οι μισθοί διευθυντών που δεν τους βλέπουν στο γραφείο
- Χαριστική απόφαση για συνταξιούχους που ευνοεί τον πεθερό βασικού μετόχου

Καταγγελία και για ανταγωνιστική εταιρεία της Aristo έγινε στον Δήμαρχο Πάφου

Καταγγελία και για ανταγωνιστική εταιρεία της Aristo έγινε στον Δήμαρχο ΠάφουΈκκληση στην Αστυνομία για επίσπευση, το συντομότερο δυνατό, της διαδικασίας και του ανακριτικού έργου που αφορά στην υπόθεση στο Σκαλί, στην Πάφο, απηύθυνε ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, ο κ. Βέργας ανέφερε πως ο Δήμος Πάφου έχει ανταποκριθεί πλήρως σ' αυτά που ζητά η Αστυνομία και της παραδίδει όλα τα στοιχεία.

Σημείωσε πως τόσο ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Aristo Θεόδωρος Αριστοδήμου όσο και η σύζυγος του αλλά και ο τέως Δημοτικός μηχανικός του Δ. Πάφου και η λειτουργός των τεχνικών υπηρεσιών είναι ύποπτοι για παρατυπίες στο διαχωρισμό οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί και δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως κατηγορούμενοι.

Ο κ. Βέργας αναφέρθηκε ειδικά στην 36χρονη χαμηλόμισθη τεχνικό του Δ. Πάφου που έχει μεταφερθεί σε κλινική του ΓΝ Λεμεσού, που είναι μητέρα ενός βρέφους 13 μηνών, λέγοντας πως θα πρέπει να τύχει ιδιαίτερης μεταχείρισης.

Πρόσθεσε πως όλος ο θόρυβος που γίνεται, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έγινε από ενέργειες των ΜΜΕ, έχει δημιουργήσει ζημιά, αρνητικές συνέπειες και επιπτώσεις στην τοπική οικονομία της Επαρχίας Πάφου.

Στις δηλώσεις του επιβεβαίωσε πληροφορίες πως έχει γίνει καταγγελία στον ίδιο από χθες για υπόθεση άλλη εταιρείας, ανταγωνιστική της εταιρείας Aristo Developers, και κάλεσε τη Δημοτική Μηχανικό του Δ. Πάφου να ελέγξει το φάκελο της συγκεκριμένης εταιρείας.

Στο μεταξύ η Αστυνομία εντατικοποιεί τις έρευνές της για τη διερευνώμενη υπόθεση εξαπάτησης του δημοσίου με παρατυπίες στο διαχωρισμό οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί, με σκοπό να ολοκληρώσει τον όγκο της εργασίας της και τις καταθέσεις εντός των 8 ημερών.

Ο επιχειρηματίας Θ. Αριστοδήμου, που έχει ήδη μεταφερθεί στο American Heart στη Λευκωσία μετά από υψηλή αρτηριακή πίεση και πόνους στο στήθος, αναμένεται να υποβληθεί αύριο σε ειδικευμένες εξετάσεις.

Η Αστυνομία έχει ήδη στα χέρια της και τους 179 φακέλους που αφορούν και άλλα έργα που έχει κατασκευάσει η εταιρεία Aristo.

Μέχρι στιγμής η σύζυγος του επιχειρηματία και ο πρώην Δημοτικός Μηχανικός του Δήμου Πάφου ανακρίθηκαν από τους ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου για πολλές ώρες, ενώ η Αστυνομία θα συνεχίσει το ανακριτικό της έργο με τους δύο υπόπτους αύριο.

Η 36χρονη λειτουργός των τεχνικών υπηρεσιών έχει ανακριθεί, ωστόσο η ανάκριση της δεν έχει ολοκληρωθεί.

Όσο για τον επιχειρηματία Θεόδωρο Αριστοδήμου, μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει.

Η Αστυνομία εκτιμά πως οι ύποπτοι που έχουν ανακριθεί μέχρι στιγμής συνεργάστηκαν με την Αστυνομία.

tothemaonline,com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

Η Ολομέλεια συζητά σήμερα τις δύο αναπομπές του Προέδρου

Συνέρχεται σήμερα Δευτέρα η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων προκειμένου να συζητήσει και να αποφασίσει επί των αναπομπών του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Πρωτοφανές: Λεμεσιανοί έφαγαν από 15 χρόνια, αλλά τα ναρκωτικά είχαν ήδη διατεθεί

Για πρώτη φορά στα δικαστικά χρονικά κρίθηκε κατηγορούμενος ένοχος για ναρκωτικά, τα οποία όμως δεν εντοπίστηκαν ποτέ αφού είχαν ήδη διατεθεί στην αγορά όταν έγιναν οι συλλήψεις. 

Έβαλαν φωτιά σε τρία αυτοκίνητα σταθμευμένα έξω από σπίτι στη Λευκωσία - Εκτεταμένες οι ζημιές

Γύρω στη μια τα ξημερώματα σήμερα, ξέσπασε πυρκαγιά σε τρία αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε χώρο στάθμευσης οικίας στη Λευκωσία.

Διαβεβαιώσεις Μπαν ότι θα βοηθήσει στο κυπριακό

Ετοιμότητα και αποφασιστικότητα να συμβάλει στις προσπάθειες για λύση του κυπριακού εξέφρασε ο ΓΓ του ΟΗΕ, κατά τη συνάντηση, που είχε με τον Πρόεδρο της δημοκρατίας, στο περιθώριο της 69ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Διαρρήκτες ξάφρισαν οικία στην Κισσόνεργα

Καταγγέλθηκε σήμερα από ιδιοκτήτη κατοικίας στην Κισσόνεργα ότι άγνωστοι εισήλθαν στην κατοικία του και απέσπασαν απ’ αυτήν ηλεκτρονικά είδη αξίας 7.500 στερλινών, τιμαλφή αξίας 7.500 στερλινών και το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ, σύμφωνα με την Αστυνομία.