Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Η Κύπρος σε τεστ ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Στις 4 Φεβρουαρίου η Κύπρος θα εξεταστεί ως προς την κατάσταση και το επίπεδο σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα μας, μέσα στα πλαίσια του Μηχανισμού της Οικουμενικής Περιοδικής Ανασκόπησης (ΟΠΑ/UPR-Universal Periodic Review) των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη.

Aνατριχιαστικό: Τεράστιοι βράχοι ξεκολάνε και σπέρνουν τον τρόμο σε αγροικία (Φωτογραφίες - Βίντεο)

Το θέαμα είναι τρομακτικό: Τεράστιοι βράχοι ξεκολάνε από το παρακείμενο βουνό και πέφτουν στην αγροικία που βρίσκεται ακριβώς αποκάτω. 

Australian Open - Προβάδισμα με Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ άνοιξε… λογαριασμό για την Ελβετία κόντρα στη Σερβία για το Ντέιβις Καπ, επικρατώντας με 3-0 του Ίλια Μποζόλιατς.

«Δύσκολες» ώρες για την Καλομοίρα- Βαρύ πένθος για την τραγουδίστρια

Δύσκολες ώρες περνά η Καλομοίρα από τις αρχές του Ιανουαρίου που έχασε την πολυαγαπημένη της γιαγιά.

Μεγάλες οι καταστροφές από τον σεισμό της Κεφαλονιάς - Τα μισά σπίτια από όσα ελέγχθηκαν είναι μη κατοικήσιμα

- 500 από τα 1.000 σπίτια που ελέχθηκαν σε όλη την Κεφαλονιά δεν μπορούν να κατοικηθούν
- Το 60% των κτισμάτων που έπαθαν μεγάλες ζημιές από το σεισμό είναι στο Ληξούρι
- Μεγάλο πρόβλημα στο νοσοκομείο του Ληξουρίο

Λιωμένο σίδηρο βρέχει σε καφέ νάνο

Επικρατούν σε κοντινό στη Γη καφέ νάνο.

«Οι αληθινοί άντρες δεν αγοράζουν κορίτσια». Η καμπάνια κατά της παιδικής πορνείας (εικόνες+βίντεο)

Με κεντρικό σλόγκαν «Οι Αληθινοί Άντρες Δεν Αγοράζουν Κορίτσια» (Real Men Don't Buy Girls) η καμπάνια κατά της παιδικής πορνείας, της παιδικής σκλαβιάς, της σεξουαλικής κακοποίησης κάνει το γύρο του κόσμου έχοντας κερδίσει ήδη εκατομμύρια υποστηρικτές.


ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Επιβεβαίωση για Νικοπολίδη (ίσως και 2 μήνες εκτός ο Γκαρσία)

Ο σύμβουλος επικοινωνίας της Ανόρθωσης Αλέξανδρος μιλώντας στον SUPER ΣΠΟΡ FM, επιβεβαίωσε ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης βρίσκεται στην Κύπρο για να έχει επαφές με την διοίκηση της «Κυρία» με σκοπό να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

«Μείνε στο σχολείο ή θα πεθάνεις»

Βίντεο- σοκ από ΜΚΟ που προωθεί την εκπαίδευση- ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ATP - Η μετάβαση από παίκτη σε coach

Ο Μάγκνους Νόρμαν θεωρείται ένας απ'τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο. 

Μαυρομμάτης στο Παν. Κύπρου, Πουαγκαρέ στο ΤΕΠΑΚ

Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Κύπρου τον Μάνθο Μαυρομμάτη και Αντιπρόεδρο τον Αναστάσιο Λεβέντη, διόρισε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο.

Νέα μέθοδος «δημιουργεί» βλαστοκύτταρα

Ένα μεγάλο βήμα στην ανάπτυξη θεραπειών με βλαστοκύτταρα, που θα αλλάξει τα δεδομένα στην αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων υγείας όπως η καρδιακή προσβολή, το εγκεφαλικό, ο καρκίνος και η ρευματοειδής αρθρίτιδα, πραγματοποίησαν επιστήμονες στην Ιαπωνία.

OMONOIA - «2 εκατ. για τα κριτήρια Μαρτίου, μπορούν να τα καταφέρουν οι Ομονοιάτες»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Astra» μίλησε ο προεδρεύων της Ομόνοιας, Νίκος Χαραλάμπους ο οποίος ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια ενόψει των κριτηρίων Μαρτίου αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας από τώρα για τη νέα σεζόν.

Απίστευτο: Βρέθηκε ναυαγός στον Ειρηνικό που περιπλανιόταν 16 μήνες στη θάλασσα!

Μπορεί η υπόθεση της ταινίας «Η ζωή του Πι» να μοιάζει στα μάτια μας σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ωστόσο, η πρόσφατη διάσωση ενός αληθινού ναυαγού ανατρέπει όλα τα δεδομένα. 

Έλενα Παπαρίζου | Δείτε φωτογραφίες από τις πρόβες της για την Eurovision της Σουηδίας

Η τραγουδίστρια που κατέκτησε την κορυφή της Eurovision με την εκπροσώπηση της Ελλάδας, διεκδικεί ένα εισιτήριο για τον διαγωνισμό με τα χρώματα της Σουηδίας.

Shakira – Rihanna: Η «καυτή» εμφάνιση στο νέο τους video clip! ΦΩΤΟ

Μετά τη hot συνεργασία τους και την εντυπωσιακή φωτογράφηση για το τραγούδι “Can\'t Remember To Forget You” η Rihanna με την Shakira επιστρέφουν δυναμικά με ένα άκρως αποκαλυπτικό video.



Στο νέο τους video clip οι δυο τραγουδίστριες εμφανίζονται πιο σέξυ από ποτέ, φορώντας εντυπωσιακά κορμάκια, καπνίζοντας πούρο και αγγίζοντας προκλητικά η μια την άλλη.
 
Δες φωτογραφίες:





























Πηγή: tlife.gr

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Tρομάζουν οι αριθμοί! Άνεργοι 78000 Κύπριοι! Είναι η μεγαλύτερη άνοδος στην Ευρωζώνη

Tρομάζουν οι αριθμοί! Άνεργοι 78000 Κύπριοι! Είναι η μεγαλύτερη άνοδος στην ΕυρωζώνηΣτο 17,5% του ενεργού πληθυσμού και σε απόλυτους αριθμούς στα 78.000 άτομα, αυξήθηκε η ανεργία στην Κύπρο το Δεκέμβριο, από 17,3% το Νοέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat.

«Η χειρότερη συνεργασία που έχουμε ζήσει είναι με τη Βάνα Μπάρμπα! Τρελό φέσι»!

Η απίστευτη αποκάλυψη δύο πολύ γνωστών ηθοποιών - Δείτε το βίντεο
Ο Λάμπρος Φισφής και ο Δημήτρης Μακαλιάς θα είναι οι καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά αυτό το Σάββατο στο OK@NIGHT στο MAD. Στο εξομολογήτηριο του Θέμη, οι δύο ηθοποιοί κατακεραύνωσαν την Βάνα Μπάρμπα!

Στο Ιπποκράτειο εσπευσμένα ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Στο Ιπποκράτειο εσπευσμένα ο Δημήτρης ΚοντομηνάςΣτο Ιπποκράτειο νοσοκομείο βρέθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης ο επιχειρηματίας και εμπλεκόμενος στην υπόθεση των δανείων από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Δημήτρης Κοντομηνάς.
Ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Alpha σύμφωνα με πληροφορίες αισθάνθηκε αδιαθεσία και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου εντόπισαν αρρυθμίες.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κύπριου που πήρε 293 εκατομμύρια ευρώ από την Google - ΝΤΕΜΗΣ ΧΑΣΑΜΠΗΣ:

Οι πρώτες δηλώσεις του Κύπριου που πήρε 293 εκατομμύρια ευρώ από την GoogleΤο αστρονομικό ποσό των τριακοσίων εκατομμυρίων ευρώ έριξε η Google στα πόδια Ελληνοκύπριου νευροεπιστήμονα, ο οποίος θεωρείται μία από τις ιδιοφυΐες στο χώρο της τεχνολογίας, προκειμένου να αποκτήσει την εταιρία software τεχνητής νοημοσύνης που εκείνος ίδρυσε πριν από δύο χρόνια. 

Η γευστική εμπειρία... ζωής ενός σκύλου σε slow motion - VIDEO

Η γευστική εμπειρία... ζωής ενός σκύλου σε slow motionΛονδίνο: Κουραστική ημέρα; Χρειάζεστε ένα διάλειμμα; Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε αυτόν τον υπέροχο σκύλο να ζει μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία γλείφοντας φυστικοβούτυρο. Από την εκπληκτική προσήλωση με την οποία παρακολουθεί το κουτάλι και τις αμέτρητες φορές που γλείφεται είναι πασιφανές πως ζει πολύ μεγάλες στιγμές...

Ο εκβιασμός της ερωμένης με ροζ βίντεο - Νάρκωσε και απειλούσε το θύμα της!

Θεσσαλονίκη: Ο εφιάλτης του παντρεμένου πρωταγωνιστή της υπόθεσης, ξεκίνησε όταν συνάντησε για τελευταία φορά την ερωμένη του - Η νύχτα που πέρασαν δεν ήταν όπως την φανταζόταν...

Για τον εκβιασμό του 55χρονου, συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 24, 35, 15 και 22 ετών, (τρεις γυναίκες – ένας άνδρας αντίστοιχα) σε βάρος των οποίων καθώς και ακόμη ενός συνεργού τους που αναζητείται, σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση και συμμορία, εκβίαση, παραβίαση του απορρήτου των τηλεφωνημάτων και της προφορικής συνομιλίας.

Από σήμερα η Λευκωσία χωρίς τα «σουβλάκια Θεόδωρος» - Κατεβάζει ρολά λόγω κατεδάφισης μετά από 57 χρόνια

Ένα από τα παλαιότερα σουβλατζίδικα της Λευκωσίας κατεβάζει σήμερα στις 11 το πρωί ρολά. Τα «σουβλάκια Θεόδωρος» κλείνουν, όχι λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά με απόφαση δικαστηρίου για έξωσή του από τον χώρο όπου σήμερα στεγάζεται, για να κατεδαφιστεί το κτήριο και έτσι να κτιστεί εκεί πολυκατοικία.

Έλενα Παπαβασιλείου: Με τον αγαπημένο της στα μπουζούκια! Φωτογραφίες

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση της Έλενας Παπαβασιλείου και του Σταμάτη Κώνστα. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες και είναι αχώριστο! Ο φακός τους απαθανάτισε να διασκεδάζουν στο Φωταέριο και μεταξύ τους ήταν όλο αγκαλιές και φιλιά!

BOC-Ουκρανίας: "Έπεσαν" οι υπογραφές πώλησης της θυγατρικής

Υπογράφηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία για την πώληση της θυγατρικής τράπεζας της Τράπεζας Κύπρου, στην Ουκρανία.

Συναγερμός στην Βρετανία - Υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας σε πυρηνική μονάδα!

Συναγερμός στην Βρετανία - Υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας σε πυρηνική μονάδα!- Πρόκειται για τον βρετανικό σταθμό επεξεργασίας εξαντλημένων πυρηνικών καυσίμων του Σέλαφιλντ
- Ειδικοί έχουν σπεύσει στο σημείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες για την αύξηση των επιπέδωνραδιενέργειας
- Για λόγους ασφαλείας ο σταθμός λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό

Μείωση ποινών από τον Πρόεδρο! Ελεύθεροι 56 κατάδικοι ενω επωφελούνται άλλοι 85

Μείωση ποινών από τον Πρόεδρο! Ελεύθεροι 56 κατάδικοι ενω επωφελούνται άλλοι 85Στη μείωση ποινών σε φυλακισμένους, με βάση κριτήρια, προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, με τη σύμφωνο γνώμη του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας και του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας. Μετά την ενέργεια αυτή του Προέδρου, αποφυλακίζονται άμεσα 56 κατάδικοι ενώ επωφελούνται άλλοι 85.

Το όνομά μου είναι Ιησούς και αυτή είναι η ιστορία του θανάτου μου

Τώρα που πέθανα απέκτησα ένα όνομα και σύντομα θα ξεκουραστώ με αξιοπρέπεια.

ΠΑ.Σ.Π. - Απελαύνεται ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής Ίσμαελ

Οι εντατικές προσπάθειες του ΠΑ.Σ.Π. κατά το τελευταίο 20ήμερο προκειμένου να… λύσει τα δεσμά του Αφρικανου ποδοσφαιριστή Ίσμαϊλ, δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θυμίζουμε ότι ο παίκτης εδώ και περίπου μισό χρόνο ήταν υπό κράτηση στην Παλώδια.

ΠΑΝΙΑ & ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ - ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ... ΑΝΝΑΣ ΒΙΣΣΗ &...

Μια νέα κόντρα έχει ξεκινήσει ανάμεσα μέσα στον Νίκο Μουτσινά και την Αννίτα Πάνια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Star "Μελέτησε το".

18 χρόνια από τη θυσία των αξιωματικών στα Ίμια! Όλο το χρονικό της κρίσης

Το χρονικό της κρίσης και τα αναπάντητα ερωτήματα της μοιραίας νύχτας.

Τα πρώτα γραμμάτια του bail in αποδεσμεύονται

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ («Τράπεζα») έχει εγκρίνει τη διαδικασία για τη μεταβίβαση των μετοχών της Τράπεζας που προέκυψαν από την εφαρμογή των περί Διάσωσης με Ίδια Μέσα της Τράπεζας Κύπρου Δημόσιας Εταιρείας Διαταγμάτων του 2013 έως (Αρ. 3) του 2013, τα οποία εκδόθηκαν από την Αρχή Εξυγίανσης με βάση τις πρόνοιες του Περί Εξυγίανσης Πιστωτικών και Άλλων Ιδρυμάτων Νόμου του 2013 (όπως τροποποιήθηκε) (από τώρα και στο εξής καλούμενες ως οι «μη Εισηγμένες Μετοχές»).


Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σκοτώνει τους Ρώσους

Ένας στους τέσσερις πεθαίνει πριν κλείσει τα 55

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΤΟ AIDS ΣΑΡΩΝΕΙ & Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΩΤΗΣΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ

Τρία νέα κρούσματα του ιού HIV σε Κύπριους νεαρής ηλικίας καταγράφηκαν από την 1η Ιανουαρίου μέχρι την 20η Ιανουαρίου 2014, ενώ από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου του 2013, καταγράφηκαν έξι νέα κρούσματα, τα οποία αφορούν επίσης Κύπριους, σύμφωνα με την Πρόεδρο του Κέντρου Υποστήριξης για τους φορείς του HIV/AIDS Στέλλα Μιχαηλίδου.

ΑΠΟΕΛ - Με αυξημένες επιλογές

Ο ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ερμή (18:00, LTV) στο ΓΣΠ. 

Συνελήφθησαν δύο άτομα για βόμβα στο σπίτι αστυνομικού της ΥΚΑΝ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος κράτησης τους αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα δύο πρόσωπα, που συνελήφθησαν χθες για υπόθεση κακόβουλης ζημιάς εναντίον μέλους της Αστυνομίας, που σημειώθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2013.

Στροφή 180 μοιρών για τα μαθητικά κόμιστρα

Πλήρη ανατροπή στους μέχρι τώρα σχεδιασμούς και αποφάσεις για τα μαθητικά κόμιστρα, αποφάσισε χθες ο υπουργός Συγκοινωνιών, με πρότασή του που συζητήθηκε αργά το απόγευμα σε σύσκεψη με τη συμμετοχή των Υπουργών Συγκοινωνιών, Παιδείας και Εργασίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ», ο Τάσος Μητσόπουλος έβαλε στο τραπέζι δημιουργική πρόταση, με την οποία αφενός μειώνεται το ποσό του κομίστρου, ενώ αφετέρου δίδονται κίνητρα στους μαθητές να διακινούνται με λεωφορεία και εκτός σχολικών διευκολύνοντας και τους γονείς. 

Ταυτόχρονα, το ζητούμενο ποσό από μαθητικά κόμιστρα σε σχέση με εκείνο που υπολογιζόταν να εισπραχθεί με το μηνιαίο κόμιστρο των €15 για σχολικό λεωφορείο, δεν ανατρέπεται. Συγκεκριμένα, η πρόταση, για την οποία αναμενόταν να ενημερωθεί ψες το Υπουργικό ώστε να προχωρήσει για υλοποίηση, προβλέπει μηνιαίο κόμιστρο για μαθητές μεταξύ €10-€15, το οποίο όμως θα ισχύει όχι μόνο για τα σχολικά αλλά για όλες τις διαδρομές για ένα μήνα.

 Το ακριβές ποσό θα καθοριστεί, εφόσον η πρόταση πάρει το πράσινο φως από το Υπουργικό. Πρόβλημα διαφάνηκε στην χθεσινή σύσκεψη των Υπουργών, στην εξεύρεση λειτουργικών πρακτικών για διευρυμένη εφαρμογή της δωρεάν μετακίνησης, με επέκταση των δικαιούχων, κάτι που αναμένεται να συζητηθεί και τις επόμενες μέρες. 

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

 Source : http://www.philenews.com