Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΕΧΑΣΕ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Ολα αυτά τα χρόνια δούλευε σκληρά προκειμένου όταν θα έρθει η στιγμή της απόσυρσης του από τα καλλιτεχνικά δρώμενα να έχει στην άκρη ένα ποσό και να μπορέσει να ζήσει αξιοπρεπέστατα & χωρίς άγχος...

ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

Σε λιπόθυμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Μάριος Φραγκούλης μετά από εμφάνισή του στο Νεστόριο Καστοριάς!

11 τροφές που σε κάνουν να γερνάς γρηγορότερα! Τις ξέρεις;

.
11 τροφές που σε κάνουν να γερνάς γρηγορότερα! Τις ξέρεις; Όλοι θέλουμε να δείχνουμε νέοι και υγιείς, όμως οι κρέμες και οι θεραπείες δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν εάν δεν τρέφεσαι σωστά...

Προσωρινή αναστολή εργασιών για την εταιρεία Πίπης Φαρμ

Σε προσωρινή αναστολή εργασιών προχωρεί η εταιρεία Α/φοι Πίπης Φαρμ Δημόσια Εταιρεία Λτδ, λόγω της ολικής καταστροφής που υπέστη από την επιδημία της ψευδοπανώλης. Οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες επιβεβαιώνουν ότι η εταιρεία έχει επηρεαστεί δυσμενέστερα σε σχέση με άλλες πτηνοτροφικές μονάδες και το σφαγείο της, το οποίο παραμένει κλειστό, αναμένεται να επαναλειτουργήσει σε περίπου δύο μήνες.

«Βουτιά» θανάτου από τον 17ο όροφο

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 35χρον γυναίκα στη Νέα Υόρκη, όταν τα κάγκελα του διαμερίσματός στον 17ο όροφο κτηρίου υποχώρησαν με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό.

ΠΑΣΥΞΕ: Να μην μετατραπεί η Αγία Νάπα σε «24ωρο πάρτι ξέφρενης κραιπάλης»

Η Επαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου χαιρετίζει την απόφαση της Διϋπουργικής Επιτροπής για μέτρα πάταξης της ηχορύπανσης, εκφράζει όμως ανησυχία για την «ιδιαίτερη μεταχείριση» στην Αγία Νάπα, λέγοντας πως η περιοχή δεν πρέπει να μετατραπεί σε «24ωρο ανοιχτό πάρτι ξέφρενης κραιπάλης».

Οικολόγοι: Εχουν αποτύχει οι προσπάθειες της Κυβέρνησης για επανεκκίνηση της οικονομίας

Οι προσπάθειες της Κυβέρνησης για την περίφημη «επανεκκίνηση» της οικονομίας και η μείωση της ανεργίας έχουν δυστυχώς αποτύχει, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Οικολόγων Ελένη Χρυσοστόμου, μιλώντας σε σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη. Πρόσθεσε πως μεγάλοι κίνδυνοι απειλούν τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, αφού έχουν διαλυθεί όλοι οι θεσμοί κοινωνικής προστασίας.

Κατέπλευσε στη Λεμεσό το αρματαγωγό «Σάμος»

Κατέπλευσε στο λιμάνι Λεμεσού το αρματαγωγό «Σάμος» του ελληνικού πολεμικού ναυτικού. 

Λεμεσός: Σε κρίσιμη κατάσταση 65χρονος – Ανατράπηκε το τρακτέρ που οδηγούσε!

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύεται 65χρονος μετά από δυστύχημα με το αρθρωτό του όχημα. Ανατράπηκε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να τραυματιστεί κρίσιμα.

Το άγαλμα του Μακαρίου κοσμεί πλέον την περιοχή Κύκκου

Την ικανοποίησή του για την τέλεση των αποκαλυπτηρίων του ανδριάντα του Εθνάρχη Μακαρίου, 28 χρόνια μετά, εξέφρασε ο καλλιτέχνης του έργου Νικόλαος Κοτζιαμάνης, λέγοντας παράλληλα ότι είναι λυπηρό που δεν γίνονται στον χώρο, για τον οποίο έχει ο ανδριάντας δημιουργηθεί, το Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο .

Εκλογές βλέπουν σύντομα στην Αίγυπτο

Ενώ συμπληρώθηκε σήμερα μήνας από την ανατροπή του ισλαμιστή Προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι από τις ένοπλες δυνάμεις της Αιγύπτου, υψηλόβαθμοι Aμερικανοί και Ευρωπαίοι απεσταλμένοι είχαν τις τελευταίες λίγες ώρες στο Κάιρο διαδοχικές συναντήσεις με τον Υπουργό Εξωτερικών της μεταβατικής κυβέρνησης, συνιστώντας την αποφυγή περαιτέρω αιματοχυσίας στη βορειοαφρικανική χώρα με πληθυσμό 80 εκατομμύρια.

Γιατί σκοτώσατε το γατάκι; Εκδήλωση διαμαρτυρίας για τη αποτρόπαια πράξη έξω από την ταβέρνα στην Αγλαντζιά

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, έξω από την ταβέρνα «το στέκι του Κωστή», μετά το θλιβερό περιστατικό της περασμένης βδομάδας, όπουφέρεται υπάλληλος της εν λογω επιχείρησης να επιτέθηκε και να σκότωσε ένα μικρό γατάκι, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από απλούς πολίτες αλλά και οργανωμένα σύνολα.

Δύσκολες ώρες για την Μιμή Ντενίση

Η Μιμή Ντενίση έχασε έναν δικό της άνθρωπο σε μικρή ηλικία, τον καλό της φίλο και συνεργάτη, Χρήστο Καρχαδάκη.

Πάλι καλά… δεν θα μας χτυπήσουν τρομοκράτες

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας Μιχάλης Παπαγεωργίου διαβεβαίωσε σήμερα ότι δεν υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχούν οι Κύπριοι πολίτες σε σχέση με το ενδεχόμενο τρομοκρατικού χτυπήματος.

Oυρανοξύστης-γίγας στη Σανγκάη

Oλοκληρώθηκε σήμερα η οικοδόμηση του κεντρικού σκελετού ουρανοξύστη στη Σανγκάη, που θα αποτελέσει το δεύτερο υψηλότερο οικοδόμημα σε όλον τον πλανήτη.

Ένα διχτυωτό, ολόσωμο μαγιό… μόνο για άντρες

Διάσημοι οίκοι μόδας έχουν εντάξει το δίχτυ στις κολεξιόν τους για το φθινόπωρο/χειμώνα του 2013.

Οι εξωγήινοι σκοτώνουν τις αγελάδες της…(!)

Το ένα μετά το άλλο, χάνει τα ζωντανά της μια αγρότισσα από το Μιζούρι των ΗΠΑ. 

Νέα έγγραφα της βρετανικής αποικίας στην Κύπρο βλέπουν το φως

Στην αποδέσμευση της έκτης δόσης αρχείων από το πρώην Γραφείο Αποικιών του Φόρεϊν Όφις προέβη το Εθνικό Αρχείο της Βρετανίας. Πρόκειται για εμπιστευτικά έγγραφα τα οποία επιστράφηκαν μυστικά στη Βρετανία από τις πρώην αποικίες κατά την περίοδο άρσης της βρετανικής διοίκησης. Το Φόρεϊν Όφις παραδέχθηκε την ύπαρξή τους μόλις το 2011.

Σαγιονάρα αγάπη μου πόσο κακό μου κάνεις. Τι μπορείτε να πάθετε

Το απόλυτο φετίχ του καλοκαιριού. Φοριέται στην παραλία, στα σοκάκια των νησιών, στα μπαράκια, στη δουλειά αλλά και μέσα στο σπίτι. Η σαγιονάρα μπορεί να είναι ένα από το πιο δημοφιλή υποδήματα του καλοκαιριού αλλά είναι γεμάτη μικρόβια και βακτήρια.

ΑΕΚ: Με άρωμα… Αργεντινής! Υπέγραψε ο Βισέντε Μόνxε

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, Βισέντε Μόνxε. Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του 32χρονου ποδοσφαιριστή.

Παχύσαρκη γυναίκα πληρωνόταν από άνδρες για να τη βλέπουν να τρώει!

Η 44χρονη Ντόνα Σίμπσον ήταν παχύσαρκη από μικρή ηλικία. Ήδη από τα σχολικά της χρόνια ζύγιζε περισσότερα από 100 κιλά και….

Το "καυτό" σορτσάκι παραλίγο να της κοστίσει την πτήση

Μια 18χρονη κόντεψε να χάσει την πτήση της λόγω της σέξι εμφάνισής της. Καταγγέλλει ότι την έβαλαν να αλλάξει μπροστά στον κόσμο.

25 αστυνομικοί πάνε στην Πυροσβεστική

25 μέλη της Αστυνομίας, μετακινούνται στην Πυροσβεστική Υπηρεσία σε και προσπάθεια να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες για την πρόληψη των πυρκαγιών.

Τηλεφωνικές κλήσεις και ροζ αγγελία στο παζλ της δολοφονίας

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας έθεσε υπό εφταήμερη κράτηση 32 χρόνο κάτοικο Βρυσούλλων, ως ύποπτο για το φόνο του 46χρονου Άγγελου Φαίδωνος, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε την Πέμπτη σε τυμπανιαία κατάσταση, σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο της Λάρνακας.

Προσοχή! Μεγάλη εκστρατεία της αστυνομίας για τις μοτοσικλέτες στους δρόμους – Θα πέσουν βαριές καμπάνες

Η εκστρατεία θα πραγματοποιηθεί σε ολη την Κύπρο απο τις 5 μέχρι και τις 18 Αυγούστου

Καταστράφηκε ολοσχερώς αυτοκίνητο 20χρονης στην Έγκωμη – Άγνωστοι της το έκαψαν ενώ αυτή ήταν διακοπές

Το αυτοκίνητο 20χρονης από την Έγκωμη καταστράφηκε ολοσχερώς τα ξημερώματα, μετά από φωτιά που τέθηκε κακόβουλα.

Αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην οδό Συγγρού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ATP: Νόλε και Ράφα στα ημιτελικά!

Η αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη έναρξη του Rogers Cup στο Μόντρεαλ, ξεκίνησε με τη διεξαγωγή της κλήρωσης του κυρίως ταμπλό της Masters διοργάνωσης, η οποία φέρνει αντιμέτωπους στα ημιτελικά τους Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφαελ Ναδάλ ενώ πολύ δύσκολο έργο έχει και ο Άντι Μάρει στο κάτω μέρος του ταμπλό. 

Μουσικός κωπηλάτησε όρθιος την απόσταση από την Κούβα ως τις ΗΠΑ

Ένας μουσικός από το Τενεσσί έγινε την Παρασκευή ο πρώτος άνθρωπος που διέσχισε την απόσταση από την Κούβα έως τις Ηνωμένες Πολιτείες, κωπηλατώντας το κανό του σε όρθια στάση, διανύοντας την απόσταση των 177 χιλιομέτρων μέσα σε 28 ώρες.

Θα τους παντρέψει το ετοιμοθάνατο μωρό τους!

Η ιστορία είναι πολύ συγκινητική και πρωταγωνιστής είναι ένας μικρός αγωνιστής της ζωής, ο μόλις 2,5 ετών Λόγκαν ο οποίος έχει μόλις λίγες εβδομάδες ζωής!

Συγκλονιστική απόφαση! Ελεύθερη αφέθηκε η μάνα που σκότωσε το μωρό της επειδή έκλαιγε!

Ελεύθερη αφέθηκε η 21χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε το ίδιο της το παιδί, ηλικίας μόλις ενός έτους, στο Διδυμότειχο του Έβρου.

36 χρόνια από το θάνατο του Μακαρίου

Τελέστηκε το πρωί στην Ιερά Μονή Κύκκου του ετήσιο μνημόσυνο του Εθνάρχη Μακαρίου, 36 χρόνια από το θάνατο του στις 3 Αυγούστου 1977.

Χειροπέδες σε 32χρονο για το φόνο του Φαίδωνος

Η Αστυνομία προχώρησε χτες το βράδυ στη σύλληψη ενός 32χρονου ως υπόπτου για την δολοφονία του Άγγελου Φαίδωνος, η σορός του οποίου είχε εντοπιστεί προχθές το βράδυ στο κλειστό ξενοδοχείο Beau Rivage στην ακτή Λάρνακας-Δεκέλειας στη Λάρνακα.

Τοκετός στο νερό: Όσα δεν γνωρίζατε

Ο τοκετός στο νερό, για πολλούς μαιευτήρες αλλά και έγκυες είναι πιο ανώδυνος τόσο για τη νέα μητέρα όσο και για το μωρό που πρόκειται να φέρει στον κόσμο.

Η χένα προκαλεί μόνιμες βλάβες στο δέρμα

Μπορεί να είναι μια μορφή ενός προσωρινού τατουάζ όμως οι βλάβες που προκαλεί στο δέρμα μπορεί να κρατήσουν για πάντα.

Πήγαν στην Αγία Νάπα να διασκεδάσουν παρέα με τα ναρκωτικά τους!

Και οι τρείς αναμένεται αργότερα σήμερα να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου από το οποίο θα ζητηθεί διάταγμα προσωποκράτησης προς διευκόλυνση των αστυνομικών ερευνών.