Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Οι Βρετανοί Ξανάρχονται Με Την «Εθνική Μέρα Μπούστου»

Οι Βρετανοί ξανάρχονται με την Εθνική «Μέρα Μπούστου». 

Αποκαλύφθηκε το «μυστικό» που κάνει υγιεινή τη μαύρη σοκολάτα

Νέα Υόρκη: Το μυστικό της ευεργετικής επίδρασης της μαύρης σοκολάτας στην υγεία μας, αποκαλύπτουν αμερικανοί ερευνητές, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασαν στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρίας Χημικών.

Ανακάλυψαν τρομακτικό, μεταλλαγμένο ψάρι με... τέσσερα μάτια! - Δείτε τις φωτογραφίες

Η ανακάλυψη ενός αρκετά περίεργου ψαριού, που ονομάζεται στα αγγλικά glasshead barreleye (επιστημονική ονομασία Rhynchohyalus natalensishas), έχει εντυπωσιάσει τους επιστήμονες

Άντε και καλή όρεξη! Ένα μπουκαλάκι νερού που... τρώγεται

Πώς μπορεί κανείς να μειώσει την ποσότητα των πλαστικών μπουκαλιών που καταλήγουν στα σκουπίδια;

Mας πήρε και μας σήκωσε ο άνεμος – Δέντρα καταπλάκωσαν στέγη σπιτιού και αυτοκίνητα

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από χθες αργά το απόγευμα κυρίως στις περιοχές Λευκωσίας και Λεμεσού, ήταν ικανοί για να ξεριζώσουν ακόμη και δέντρα, ενώ από θαύμα δεν θρηνήσαμε ζωές.

Πρόσωπο έκπληξη ένα βήμα πριν βρεθεί στην κριτική επιτροπή του J2US

Την Τετάρτη κάνει πρεμιέρα το Just The Two Of Us και ακόμη και σήμερα το κανάλι ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Δείτε πως είναι σήμερα ο μικρός πρίγκιπας George

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια και όλα φαίνεται πως τους πάνε πολύ καλά.

Το μωράκι τους μεγαλώνει υγιέστατα, ενώ όλη η βασιλική οικογένεια έχει μεγάλη αδυναμία σε αυτόν. Η αλήθεια είναι πως είχαμε καιρό να δούμε φωτογραφίες του πρίγκιπα Γεώργιου, αφού σίγουρα έχει μεγαλώσει αρκετά.

Ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του Kate Middleton, μετά από αρκετό καιρό, έδωσαν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες με το μωρό τους αλλά και τον Λούπο, ένα όμορφο σκύλο που αγαπά πολύ όλη η οικογένεια.

Οι τέσσερίς τους ευτυχισμένοι ποζάρουν στο παράθυρο του σπιτιού της βασιλικής οικογένειας στο Kensington Palace, ενώ ο πιτσιρικάς έχει πλέον αναπτυχθεί ιδιαίτερα και όσο πάει, γίνεται όλο και πιο όμορφος.

Δείτε τις φωτογραφίες!

  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
source:  http://www.must.com.cy
---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Ελληνας ηθοποιός ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: «Μου την έπεσε η μητέρα της κοπέλας μου. Αισθάνθηκα αηδία»

Tο πιο ακραίο πράγμα που του έχει συμβεί σε μία σχέση εξομολογήθηκε ο η ηθοποιός Γρηγόρης Σταμούλης, ο οποίος αυτό το διάστημα συμπρωταγωνιστεί με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην σκηνή του Εθνικού θεάτρου, ενώ αποκάλυψε ότι έφτασε πολύ κοντά στο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μιχάλης Χατζηγιάννης-Ζέτα Μακρυπούλια: Έβαλαν πωλητήριο στην ερωτική φωλιά τους!

Η κρίση χτύπησε όπως φαίνεται και την πόρτα του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια, καθώς το ζεύγος βάζει πωλητήριο στην ερωτική φωλιά του!

Δείτε την ιστορία των προφυλακτικών - ΦΩΤΟ

Από τα εντόσθια των ζώων έως το μεταξένιο χαρτί και το λινό ύφασμα, το προφυλακτικό διάνυσε χιλιετίες μέχρι να φτάσει στα χέρια μας με την σημερινή λάτεξ μορφή του.

Όχι στο αίτημα έκδοσης ενταλμάτων για 5 ΕΛΑΜΙΤΕΣ είπε το δικαστήριο

Όχι στο αίτημα  έκδοσης ενταλμάτων για 5 ΕΛΑΜΙΤΕΣ είπε το δικαστήριοΜετά τη χθεσινή πολύωρη ακροαματική διαδικασία στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο αποφάσισε να απελευθερώσει τον Εκπρόσωπο Τύπου και δύο άλλα μέλη του ΕΛΑΜ, σήμερα το δικαστήριο αποφάσισε να απορρίψει αίτημα της αστυνομίας για τη σύλληψη 5 ακόμη μελών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου.

ΑΠΟΨΗ: Mary Poppins Syndrome

Σάββατο σήμερα, και όπως όλοι θα προσέξαμε ότι η μέρα μεγάλωσε, η ώρα από αύριο αλλάζει και ο κόσμος σιγά σιγά θυμάται πως πλησιάζει το καλοκαίρι και σε μια απέλπιδα προσπάθεια του να χάσει τα περιττά κιλά των γιορτών (σε σύνολο πόσες δεν γνωρίζω) ξεκινά να βολτάρει στη παραλιακή, να τρέξει, να πάρει το καφέ του (παράδοση πλέον) κι εγώ, πιστός ακόλουθος και παρατηρητής της κοινωνικής ''εξέλιξης'' που μας χαρακτηρίζει παρακολουθώ με χαρά την αλλαγή της διάθεσης που επικρατεί διάχυτη στον αέρα...

Εκατοντάδες παιδιά θύματα trafficking εντόπισαν οι Αρχές του Μεξικού

Οι μεξικανικές Αρχές ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν περισσότερα από 370 παιδιά εγκαταλελειμμένα από διακινητές μεταναστών, οι οποίοι προσπαθούσαν να τα περάσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Προετοιμασίες για την αυριανή συνάντηση Αναστασιάδη- Έρογλου

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την αυριανή συνάντηση του Προέδρου της δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, με τον κατοχικό ηγέτη, Ντερβίς Έρογλου.

Κυπριακό: Ούτε Απρίλη, ούτε Οκτώβρη το «πάρε-δώσε»... παρά τις Αμερικανικές νουθεσίες

- Διαψεύδονται μια προς μια οι προσδοκίες από το καλό κλίμα μεταξύ των δύο διαπραγματευτών
- Βαλτώνει η επίσπευση του "πάρε-δώσε", ούτε τον Απρίλη, ούτε τον Οκτώβρη, παρά τις "βιασύνες" Έρογλου
- Ο ΠτΔ πάει στην αυριανή συνάντηση, ουσιαστικά με κείμενο αποκλίσεων
- Η τ/κ πλευρά αποπειράται να καρπωθεί της διεθνούς προσοχής, προβάλλοντας μαξιμαλιστικές θέσεις

«Πήρα 3.000.000 δραχμές το 1987 για να φωτογραφηθώ γυμνή»

«Πήρα 3.000.000 δραχμές το 1987 για να φωτογραφηθώ γυμνή»Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πώς είχε πάρει την απόφαση να κάνει γυμνή φωτογράφηση.

Οι Βραζιλιάνοι θεωρούν ότι όταν μία γυναίκα ντύνεται προκλητικά αξίζει να βιαστεί!

Οι Βραζιλιάνοι θεωρούν ότι όταν μία γυναίκα ντύνεται προκλητικά αξίζει να βιαστεί!Οι περισσότεροι Βραζιλιάνοι θεωρούν πως μια γυναίκα που φοράει προκλητικά ρούχα "αξίζει" να βιαστεί, αποκάλυψε αυτή την εβδομάδα μια κυβερνητική έρευνα προκαλώντας την οργή των φεμινιστριών και της προέδρου Ντίλμα Ρουσέφ στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

TIMIS KAMPANELLIS - Ο ΠΙΟ SEXY PERSONAL TRAINER ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ

Διάσημοι της Κύπρου και του εξωτερικού τον εμπιστεύονται με κλειστά τα μάτια. Γιατί όχι άλλωστε αφού είναι ένας από τους πιο βραβευμένους κύπριους με διεθνή αναγνώριση personal trainer αυτού του τόπου.

ΕΚΤΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Ο ΜΙΚΑΕΛ ΣΟΥΜΑΧΕΡ

Η σύζυγος του Μικάελ Σουμάχερ αν και περνάει δύσκολες στιγμές δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του συζύγου της.