Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Η ΗΡΩΙΔΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΤΩΝ 5

Συγκινεί η ιστορίας μιας 5χρονης η οποία έσωσε τη ζωή της μητέρας της όταν την έβγαλε σε ημικωματώδη κατάσταση από την φλεγόμενη κουζίνα του σπιτιού τους.

ΑΠΟΕΛ - Έκανε (νέες) προτάσεις και περιμένει… (video)

Η οικονομική εκκρεμότητα του Τζιμπούρ με την Νότιγχαμ Φόρεστανάγκασε την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ να στραφεί σε άλλες αξιόλογες λύσεις.

Τα χρώματα που μας ανεβάζουν και μας ρίχνουν ψυχολογικά

Tα χρώματα συνδέονται στενά με τα συναισθήματά μας. Δεν είναι μόνο το τι συμβολίζουν αλλά και το τι μπορούν να τα προκαλέσουν. 

Μας κάνουν πλάκα! Πόσα ζητούν για ένα εισιτήριο στον τελικό του Mundial;

Από «χρυσάφι» φαίνεται ότι είναι τα εισιτήρια του τελικού του Μουντιάλ. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι η μέση τιμή τους ανέρχεται στα 7.066 δολάρια.

ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΦΩΝΟΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ... ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

Γύρω στις 6.55μ.μ., χθες, αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, 47χρονος, με πτήση προερχόμενη από την Αθήνα.

Απάτη με ενοικιάσεις σπιτιών στον Πρωταρά

Οικογένειες από τη Λευκωσία προγραμμάτισαν έγκαιρα τις διακοπές τους στον Πρωταρά, προπληρώνοντας για ενοικίαση σπιτιών και διαμερισμάτων για τους μήνες του καλοκαιριού. 

Το σκυλάκι που πέταξαν στον κάδο σύνθλιψης χαρτοκιβωτίων στον Πρωταρά, ο Μπίλι, πέθανε!

Στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, η κλινική Medvets Veterinary, ανακοίνωσε τον θάνατο του άτυχου Μπίλι.

Απάτη με ενοικιάσεις σπιτιών στον Πρωταρά - Οικογένειες πλήρωσαν αλλά δεν τους δόθηκε ο χώρος διαμονής

Απάτη με ενοικιάσεις σπιτιών στον ΠρωταράΟικογένειες από τη Λευκωσία προγραμμάτισαν έγκαιρα τις διακοπές τους στον Πρωταρά, προπληρώνοντας για ενοικίαση σπιτιών και διαμερισμάτων για τους μήνες του καλοκαιριού.

Χαμός στον αυτοκινητόδρομο! 65χρονος οδηγούσε αμέριμνος στο αντίθετο ρεύμα για 25 λεπτά

Αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση 65χρονου έθεσε σε άμεση κινητοποίηση τα μέλη της Αστυνομίας με αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα οδικά δυστυχήματα στον αυτοκινητόδρομο από τον οποίο διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες οχήματα.

Συναντώνται σήμερα Αναστασιάδης-Έρογλου

Συναντώνται σήμερα το πρωί στις 11.30 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τ/κ ηγέτης Ντερβίς Έρογλου, στον χώρο του Αεροδρομίου Λευκωσίας, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του Κυπριακού.

Αθήνα και Σκόπια σε σκληρή αντιπαράθεση για την 'μακεδονική γλώσσα'

Ως «ακραίες, ανιστόρητες, απαράδεκτες και λαϊκίστικες κορώνες, που κρατούν άλλωστε τα Σκόπια εκτός Ευρώπης και εκτός ΝΑΤΟ», χαρακτήρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος της Ελλάδος,

Συνάντηση κορυφής της Κεντρικής Τράπεζας με Τρ. Κύπρου – Τετ Α τετ σε λίγο Χρ. Γιωρκάτζη και Κρ. Χασάπης

Στις 09:30 σήμερα το πρωί πραγματοποιείται η συνάντηση της Διοικητού της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, Χρυστάλλας Γιωρκάτζη με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου Κρίστη Χασάπη.

Τη συνάντηση με την κ. Γιωρκάτζη προανήγγειλε χθες ο ίδιος ο κ. Χασάπης, ο οποίος σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους μετά από συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είπε ότι θα επεδίωκε να συναντηθεί με την Διοικητή της ΚΤΚ πριν από την κρίσιμη σημερινή συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την οποία θα συζητηθεί το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Η κ. Γιωρκάτζη έφθασε στην Κύπρο στις 3:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής από τη Φρανκφούρτη, όπου συμμετείχε στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Η συνάντηση πραγματοποιείται στον απόηχο της επιστολής που απέστειλε η κ. Γιωρκάτζη στον κ. Χασάπη την 1η Ιουλίου, με την οποία μεταξύ άλλων, ζητούσε την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων για την έκδοση κεφαλαίου με καταληκτική ημερομηνία την 8η Αυγούστου.

Στη συζήτηση θα τεθούν τα κρίσιμα ζητήματα του ποσοστού συμμετοχής των υφιστάμενων μετόχων στην αύξηση κεφαλαίου και του χρόνου ολοκλήρωσης της διαδικασίας.

Στη συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους, μετά το πέρας της συνάντησης με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ο κ. Χασάπης είπε ότι στόχος σήμερα είναι να βρεθεί η καλύτερη λύση για το καλό της οικονομίας του τόπου και της τράπεζας.

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
FOLLOW US ON TWITTER ΕΔΩ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω