Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Πασίγνωστη τραγουδίστρια τίγκα στην κυτταρίτιδα (pics)

Μπορεί να κάνει γυμναστική η γνωστή..
τραγουδίστρια, αλλά τα πόδια της είναι φουλ στην κυτταρίτιδα!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΖΑ MOSTRA

Όπως είναι γνωστό το συγκρότημα, Kosa Mostra, είχε ένα τροχαίο ατύχημα. Ο Ηλίας περιγράφει πως συνέβη το ατύχημα!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΥΤΟ ΦΙΛΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ & ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ

Δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους η Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο Κυριάκος Πελεκάνος.

Στο χειρουργείο η Κατερίνα Ζαρίφη!

Η Κατερίνα Ζαρίφη μπήκε στο χειρουργείο. Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός αντιμετώπιζε εδώ και αρκετό διάστημα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Υπέβαλε παραίτηση ο Κασσιανός

Απ' την επόμενη μέρα της ήττας με την Γκέφλε

Απ’ την περασμένη Παρασκευή, την επόμενη μέρα δηλαδή του κάζου με τη Γκέφλε, ο Χριστάκης Κασσιανός, είχε υποβάλλει την παραίτηση του μαζί με τον βοηθό του Νίκο Νικολάου, η οποία ωστόσο δεν εξετάστηκε, λόγω του διοικητικού σκηνικού.

Κύπριος ηθοποιός λέει για τον ταβερνιάρη που σκότωσε το γάτο στην Αγλαντζιά «Να του κόψουν τ’ @ρχ@δι@ με το χασαπομάχαιρο…»

Σοκάρει το μήνυμα του Κύπριου ηθοποιού στο facebook, όπου εκφράζει την άποψή του σχετικά με τον ταβερνιάρη στην παλιά Αγλαντζιά, ο οποίος σκότωσε ένα αδέσποτο γάτο, επειδή ενοχλούσε την πελατεία του…

Συνελήφθη επειδή αυνανιζόταν στη παραλία!

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης έβλεπε δεκάδες γυναίκες γύρω του και άρχισε να αυνανίζεται - Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανώδυνη για τον ίδιο...

Video απ’ την 3η προπόνηση

Video με στιγμιότυπα απ’ την προπόνηση της Κυριακής (28/07), την 3η μέρα δηλαδή προπόνηση της ομάδας στην Σκωτία, «ανέβασε» η επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ.


Σοκ και αηδία: Εργαζόμενοι σε φαστ φουντ έβαζαν το... πέος τους στα φαγητά!

Το γεγονός αποκάλυψαν οι ίδιοι προ ολίγων ημερών στην ηλεκτρονική εφημερίδα της Huffington Post… στέλνοντας φωτογραφίες με τα καμώματα τους!!!

Απολογείται κλαίγοντας για το γατάκι η σύζυγος του ταβερνιάρη

Με δάκρυα στα μάτια η γυναίκα του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, όπου σημειώθηκε το ατυχές περιστατικό με το μικρό γατάκι, εκφράζει τις απολογίες αλλά και τη στενοχώρια της γι’ αυτό που έγινε.

Οι Κύπριες ηθοποιοί που επενέβη η αστυνομία για να καταφέρει να τις χωρίσει από το μαλιοτράβηγμα

Κάποτε ήταν κολλητές… Τηλεόραση, θέατρο και show μαζί. Το τελευταίο διάστημα οι φήμες για ρήξη στη σχέση τους έδιναν κι έπαιρναν, μέχρι που την περασμένη βδομάδα χρειάστηκαν τα όργανα της αστυνομίας Κύπρου για να τις χωρίσει από τον καβγά τους…

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι! Η Πυροσβεστική βοήθησε το σκυλάκι οικογένειας που έπαθε τροχαίο

Το χαριτωμένο σκυλάκι φιλοξενείται στην Π.Υ. Λαμίας μέχρι να βγει από το νοσοκομείο η "κυρία" του. Το τροχαίο έγινε λίγα λεπτά πριν τις 5:00΄ το απόγευμα του Σαββάτου, στην εθνική οδό και συγκεκριμένα στο 210χλμ , έξω από τη Λαμία.

Ακόμη δεν έχουν ρεύμα στη Φασούλα της Πάφου - Κουβαλάνε νερό με βαρέλια

-Υπό απάνθρωπες και τριτοκοσμικές συνθήκες ζουν οι κάτοικοι της κοινότητας, μετά τη διακοπή ρεύματος και της λειτουργίας της υδραντλίας
-Η Αρδευτική Επιτροπή οφείλει στην ΑΗΚ 82 χιλιάδες ευρώ
-Θα τους έδιναν στην ΑΗΚ χρήματα από την λειτουργία ανεμόπαρκου στους Ορείτες, αλλά ο Έπαρχος Πάφου έκανε πίσω

Δημοφιλής Έλληνας ηθοποιός απαντά στις φήμες που θέλουν να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Μπορεί ο ηθοποιός να έφτασε στα όρια της καταστροφής, μετά από ένα επαγγελματικό άνοιγμα που έκανε, αλλά έχει δυο παιδιά που λατρεύει και δεν θα έδινε τη ζωή του για κανέναν…

Μετεγχειρητικοί κίνδυνοι για όσους καταναλώνουν αλκοόλ

Άτομα τα οποία καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ κατά την διάρκεια της μέρας έχουν περισσότερες επιπλοκές μετά από μια χειρουργική επέμβαση συγκριτικά μ' αυτούς που απέχουν εντελώς από το αλκοόλ ή πίνουν με μέτρο.

Είσαι πνευματικά δραστήριος; Γλυτώνεις την άνοια

Άνθρωποι που είναι δραστήριοι έχουν μικρότερη πιθανότητα να χάσουν σε βάθος χρόνου την πνευματική τους διαύγεια σε σχέση μ' αυτούς που είναι μη δημιουργικοί και δραστήριοι.

Ένταση στο Άγιον Όρος – Συγκεχυμένες πληροφορίες κάνουν λόγο ακόμη και για πυροβολισμούς

Συγκεχυμένες πληροφορίες από το Άγιον Όρος κάνουν λόγο για χρήση πυρομαχικών ή για βόμβα μολότοφ από τους έγκλειστους στο Κονάκι της Μονής Εσφιγμένου σήμερα το πρωί.

Γεμίζουν οι φυλακές με οφειλέτες - Απαγορεύεται να εκδώσουν και διαβατήριο

Μπαράζ από αιτήματα για αναστολή ποινής φυλάκισης στη Γενική Εισαγγελία, αφού τα άτομα που μπήκαν για φέτος στη φυλακή έφτασαν τα 218.

Κατατρόμαξε η Αντζελίνα για τον Μάντοξ...

Ο γιός της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, Μάντοξ, έπεσε θύμα ληστείας την περασμένη εβδομάδα όμως αντιμετώπισε το περιστατικό ψύχραιμα και αποτελεσματικά

Μέδουσες επισκέπτονται τα ζεστά νερά της Κύπρου

Διαπιστώθηκε η ύπαρξη μεδουσών στο αλιευτικό καταφύγιο του Κάτω Πύργου κάτι το οποίο αναδεικνύει για ακόμα μια φορά το πρόβλημα με την έλευση θαλάσσιων ειδών, που σε κάποιες περιπτώσεις είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο.

ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ : Κι όμως έχουν δημοσιευθεί!!

Σας παρουσιάζουμε ορισμένες απίθανες αγγελίες που έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικές εφημερίδες...  

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ

Το φετινό καλοκαίρι ο Πασχάλης Τερζής επέλεξε να επιστρέψει με συναυλίες ανά την Ελλάδα, μετά από 4 χρόνια απουσίας και έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε.


Έκρηξη στο δρόμο σκότωσε εννιά ανθρώπους

Εννέα Αφγανοί, ανάμεσά τους έξι πολίτες, σκοτώθηκαν στο Αφγανιστάν, ανακοίνωσαν σήμερα αξιωματούχοι.

Άνθρωπος... της εκκλησίας κακοποίησε με σίδερα και ξύλα δύο σκυλιά!

Άνθρωπος... της εκκλησίας κακοποίησε με σίδερα και ξύλα δύο σκυλιά!

Πόλεμος… αρωμάτων στις Βρυξέλλες

Θέλουν να περιορίσουν συγκεκριμένα συστατικά γιατί είναι αλλεργιογόνα
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έρχεται αντιμέτωπη με τους καλλιεργητές λουλουδιών και τις μεγάλες βιομηχανίες παρασκευής αρωμάτων οι οποίοι αντιστέκονται στους περιορισμούς που θέλει να θέσει η επιτροπή.

Η ανεργία πλήττει περισσότερο τα άτομα με ψυχολογικά προβλήματα

Τα ποσοστά της ανεργίας μεταξύ των ατόμων με ψυχολογικά προβλήματα έχουν υπερδιπλασιαστεί σε σχέση με τους ψυχικά υγιείς ανθρώπους από την αρχή της οικονομικής κρίσης και της ύφεσης στην Ευρώπη, αποκαλύπτει μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

Διέκοψε τη ληστεία για να ταΐσει ένα μωρό που έκλαιγε

Ένας ένοπλος ληστής άφησε τη ληστεία του στη μέση, για να ταΐσει ένα μωρό που έκλαιγε, δείχνοντας έτσι την ευαίσθητη πλευρά του.

Νέο τεστ αίματος για έγκαιρη διάγνωση του Αλτσχάϊμερ

Γερμανοί επιστήμονες έκαναν ένα ακόμα βήμα στην προσπάθεια να αναπτυχθεί ένα τεστ αίματος που θα μπορεί να διαγνώσει έγκαιρα τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την ταβέρνα στην Αγλαντζιά, όπου κακοποίησαν γατάκι

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η είδηση για τη βάναυση κακοποίηση,ενός μικρού γατιού, έξω από ταβέρνα στην Αγλαντζιά.

ΜΑΡΙ: Αγόρευση για μετριασμό ποινής στον Ανδρέα Λοϊζίδη

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου, που θα συνεδριάσει γύρω στις εννέα σήμερα το πρωί στη Λάρνακα, ο Θανάσης Κορφιώτης, συνήγορος υπεράσπισης του Διοικητή της ΕΜΑΚ Ανδρέα Λοϊζίδη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τη φονική έκρηξη στο Μαρί, θα αγορεύσει για μετριασμό της ποινής του πελάτη του.

Ξεσηκώθηκαν οι οπαδοί του Μόρσι στην Αίγυπτο - Τεταμένο κλίμα

Τεταμένη η κατάσταση στο Κάιρο και σε άλλες μεγάλες πόλεις. Για γενοκτονία κάνει λόγο η Μουσουλμανική Αδελφότητα, ενώ ο στρατός καταλογίζει ευθύνες στους διαδηλωτές. 'Έκκληση από ΗΠΑ για αυτοσυγκράτηση.

Απίστευτο λάθος σε χορογραφία: Αντί να βγάλει τη φούστα της έβγαλε το στρίνγκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε λοιπόν τι έπαθε η εντυπωσιακή Liliana Mass κατα την διάρκεια χορευτικού μπροστά στα μάτια εκατομμυριών τηλεθεατών στη Νότιο Αμερική..

Θρήνος στην Ιταλία: Λεωφορείο έπεσε από 30 μέτρα – 36 νεκροί, δεκάδες τραυματίες, (ΦΩΤΟ)

Τουλάχιστον 36 άτομα έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν το βράδυ της Κυριακής, όταν υπεραστικό λεωφορείο παρέκκλινε από την πορεία του και έπεσε από οδογέφυρα ύψους 30 μέτρων στη νότια Ιταλία, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο ANSA επικαλούμενο αναφορές των αξιωματούχων της πυροσβεστικής υπηρεσίας.