Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Μυστηριώδη αγάλματα σε τροπικό δάσος!

Τα μυστηριώδη αυτά αγάλματα κατασκευάστηκαν από τον William Rickett, βρίσκονται βαθειά μέσα στο τροπικό δάσος της Αυστραλίας.

Τουρκία: Αποφασισμένη να στείλει σκάφος στο οικόπεδο 9

"Ανησυχητική εξέλιξη" χαρακτηρίζει το λεγόμενο υπουργείο εξωτερικών του ψευδοκράτους το γεγονός ότι ξεκίνησαν οι γεωτρήσεις στο οικόπεδο 9 της κυπριακής ΑΟΖ, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό.

Πρωτιά σε «likes» η Ομόνοια! Ξεπέρασε τα 80000!

Μέσω της επίσημης της ιστοσελίδας η Ομόνοια ενημέρωσε πως έγινε η πρώτη ομάδα στην Κύπρο που ξεπερνά τα 80000 likes στο Facebook!

Φήμες για μυστικό γάμο της Lady Gaga

Δημοσιεύματα την θέλουν να παντρεύτηκε κρυφά με τον Taylor Kinney
«Φωτιά» έχουν πάρει τα δημοσιεύματα που θέλουν την Lady Gaga να παντρεύτηκε κρυφά με τον επί τρία χρόνια αγαπημένο της ηθοποιό Taylor Kinney.

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Ίσως η καλή σας διάθεση χαλάσει από κάποια εμπόδια ή προβλήματα που θα παρουσιαστούν στη δουλειά σας. Μην πανικοβληθείτε και βάλτε τη λογική σας να λειτουργήσει ώστε να λυθούν όλα ανώδυνα και με λιγότερες απώλειες

ΑΠΟΕΛ: Ο ηγέτης Καρλάο και οι άλλοι...

Αν υπάρχει και κάτι αρνητικό από τον εντυπωσιακό μέχρι τώρα φετινό ΑΠΟΕΛ, αυτό είναι η έκδηλα αργοπορημένη προσαρμογή των περισσότερων φετινών μετεγγραφικών αποκτημάτων. Είναι γεγονός ότι οι πλείστοι δεν πρόσφεραν για την ώρα κάτι ιδιαίτερο. Βέβαια, για κάποιους οι απαιτήσεις ήταν μεγαλύτερες και για ορισμένους άλλους όχι. 
 

ΚΥΠΡΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ PARKING

Η κίνηση του Δήμου Λευκωσίας να τοποθετήσει μπάρες στις εισόδους δημοτικών χώρων στάθμευσης έφερε αυξημένες εισπράξεις, ενώ οδήγησε και κάποιους παράνομους να αποφεύγουν να σταθμεύσουν κατά μήκος των στενών δρόμων της εντός των τειχών πόλεως.

«Χάδια» σε επωνύμους που εμπλάκηκαν σε σοβαρά τροχαία

Την αντίδραση της Διεύθυνσης Τροχαίας Λεμεσού προκαλεί ο χειρισμός υποθέσεων σοβαρών δυστυχημάτων στα οποία εμπλέκονται επιφανείς πολίτες.

Ληστεία στη Λευκωσία: Μπήκε με κουκούλα και πιστόλι σε περίπτερο και πήρε τις εισπράξεις!

Υπόθεση ένοπλης ληστείας, εναντίον περιπτέρου διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.