Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Βρετανικές αποδείξεις για χρήση χημικών στη Συρία

Νέες αποδείξεις για τη χρήση χημικών όπλων στη Δαμασκό έχει στη διάθεσή της η Βρετανία, όπως δήλωσε από την Αγία Πετρούπολη όπου βρίσκεται για τη σύνοδο του G20 ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.

Προς νέα ψηφοφορία για τα μνημονιακά νομοσχέδια

Πυρετώδεις είναι διεργασίες στη Βουλή προκειμένου μετά τα μεσάνυχτα να εισαχθούν εκ νέου σε ψηφοφορία τα δύο νομοσχέδια που καταψήφισε νωρίτερα η Βουλή και να μην υπάρξει πρόβλημα με την εκταμίευση της επόμενης δόσης από την Τρόικα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» το όλο θέμα θα κλείσει σήμερα.

Ιδού η νικήτρια των Bikini Awards

Η 40χρονη Jordan, η οποία έχει ιταλική και αφρικανική καταγωγή, έχει μέχρι τώρα κερδίσει ουκ ολίγους τίτλους σε διάφορα καλλιστεία

Πάολα: Κάλυψε η ίδια την μεταφορά ομογενών για την συναυλία του Μονάχου

Γνωρίζω καλά ότι πολλοί από εσάς-εκεί έξω-με έχετε χαρακτηρίσει σκληρό και άλλες φορές εριστικό εξαιτίας του τρόπου μου. Λυπάμαι πολύ. Έτσι είμαι.

Επικοινωνιακός πόλεμος μέσω Instagram από το ζεύγος Άσαντ - ΦΩΤΟ

Σε μία κίνηση αντίδρασης προς τις διεθνείς πιέσεις το ζεύγος Άσαντ πρόβαλλε τις εικόνες μιας Συρίας διαφορετικής από τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν στη Δύση.

Οι ευεργετικές επιδράσεις του ελληνικού καφέ

Στην ελληνική επικράτεια, ο καφές κάνει την εμφάνισή του κατά τη διάρκεια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, καθώς και αυτοί της Βορείου Ελλάδος, είναι οι πρώτοι που υιοθετούν την κατανάλωση του καφέ και τη μετατρέπουν σε αγαπημένη συνήθεια.

Ένα ψάρι που… πετάει!

Το περίφημο ιπτάμενο ψάρι ανήκει στην οικογένεια Exocoetidae, τα είδη της οποίας διακρίνονται για την ικανότητά τους να βγαίνουν έξω από το νερό και να γλιστρούν για μεγάλες αποστάσεις με απλωμένα τα θωρακικά πτερύγιά τους.

EΡΕΥΝΑ: Φάτε όπως οι Έλληνες και αντιμετωπίστε την άνοια

Νέα έρευνα που τονίζει τα οφέλη της δίαιτας στον εγκέφαλο

Κατερίνα Γκαγκάκη: Εσπευσμένα στο χειρουργείο μετα το ατύχημα που είχε στο εστιατόριο της Αργ. Μπαρμπαρίγου

Στο χειρουργείο βρίσκεται αυτήν την ώρα η Κατερίνα Γκαγκάκη μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε χθες βράδυ.

Συνελήφθη 44χρονος επιχειρηματίας στη Λεμεσό

Στη σύλληψη ενός 44χρονου επιχειρηματία, προχώρησαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί του ΤΑΕ Λεμεσού, μετά την καταγγελία του Τμήματος Τελωνείου για τον ύποπτο, στο όνομα του οποίου έφθασε προς παραλαβή παράνομο φορτίο καπνού. 

Τρίχρονο κοριτσάκι μένει νηστικό στην Κύπρο του σήμερα

Νηστικό έμεινε χθες κοριτσάκι μόλις τριών χρονών, αφού η 29χρονη Ελληνοκύπρια μητέρα του δεν είχε ούτε χρήματα να του αγοράσει φαγητό, ούτε και υλικά στο σπίτι της στα Λατσιά για να μαγειρέψει.

Φόβοι για τη ζωή του Δημήτρη Χριστόφια

Φρούρηση επί 24ώρου βάσεως της οικίας στη Λευκωσία όσο και του εξοχικού του τέως προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και των μελών της οικογένειάς του εισηγείται η αστυνομία, μετά από απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχθηκε, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης».

Με δόλωμα τη διάσωση της πόλης τους έκλεβε τα λεφτά

Με κάθε λεπτομέρεια είχε στήσει την κομπίνα του ένας 40χρονος από τα Ιωάννινα, ο οποίος εκμεταλλευόταν ανυποψίαστους πολίτες, με πρόσχημα εθελοντική εργασία για τη διάσωση των Ιωαννίνων.

Έτρεξε 19.000 χιλιόμετρα από τον Καναδά στην Αργεντινή χωρίς… παπούτσια!

Ο 32χρονος Joseph Michael Liu Kai – Tsu Roqueñi , ένας νεαρός μηχανικός από το Μόντρεαλ σχεδιάζει να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς τρέχοντας 19.000 χιλιόμετρα από τον Καναδά μέχρι την Αργεντινή, εντός 18 μηνών και χωρίς παπούτσια.

Άναψε η φλόγα στην «Αφροδίτη»! Ανάβουν τα αίματα με τις τουρκικές προκλήσεις – Έστειλαν ερευνητικό σκάφος στην ΑΟΖ μας

-Το πολυαναμενόμενο άναμμα της φλόγας άναψε στο Τ-12 της κυπριακής ΑΟΖ
-Αποτελεί την πρώτη δοκιμαστική παραγωγή φυσικού αερίου
-Η διαδικασία θα διαρκέσει ένα μήνα
-"Κατατοπιστικός" ο Ερογλου στην τοποθέτηση του για το θέμα
-Προκαλούν και πάλι οι Τούρκοι
- Έστειλαν ερευνητικό - σεισμογραφικό σκάφος στην περιοχή της "Αφροδίτης"

ATP: Δεν σκέφτομαι τον Τζόκοβιτς

Απόλυτα προσηλωμένος στο επόμενο παιχνίδι του, χωρίς να σκέφτεται τον τελικό, είναι ο Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος συνέχισε την απίστευτη πορεία του στη Νέα Υόρκη χωρίς να έχει δεχθεί break σε ολόκληρο το τουρνουά και είναι έτοιμος να επιβεβαιώσει τα συντριπτικά προγνωστικά που έχει απέναντι στον Γκασκέ στα ημιτελικά του Σαββάτου.

WTA: Σφράγισε την τετράδα η Βίκα

Η Βικτόρια Αζαρένκα σφράγισε το τελευταίο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του US Open μετά τη χθεσινοβραδινή νίκη της με 2-0 σετ επί της Ντανιέλα Χαντούκοβα και έτσι θα αντιμετωπίσει την εξαιρετικά ανεβασμένη, Φλάβια Πενέτα για την πρόκριση στο δεύτερο συνεχόμενο τελικό της στο τελευταίο Major της χρονιάς.

Παρουσιάστηκε το νέο logo της Yahoo!

Η αντίστροφη μέτρηση για το λανσάρισμα του νέου λογότυπου της Yahoo ολοκληρώθηκε και η εταιρεία αποκαλύπτει σήμερα το νέο σήμα της

Έσβησε το 4χρονο αγοράκι που βούτηξε στο κενό - Θρήνος για το χαμό του

Έχασε τη μάχη για τη ζωή το 4χρονο αγοράκι που απο χτες νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ μετά απο την πτώση του από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου πολυκατοικίας όπου διέμενε στη Θέρισσο.

Ανάβει η φλόγα στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ

Ιστορική χαρακτηρίζεται η σημερινή ημέρα για την Κύπρο, καθώς θα πραγματοποιηθεί το άναμμα της φλόγας στο Οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ.

Σε δημοπρασία πωλείται δαχτυλίδι που φέρεται να είναι του Χίτλερ

Ένα επίχρυσο δαχτυλίδι με μια σβάστικα φτιαγμένη από ρουμπίνια, που φέρεται ότι ανήκε άλλοτε στον Αδόλφο Χίτλερ, πρόκειται να πωληθεί σε δημοπρασία τις προσεχείς εβδομάδες, ανακοίνωσε ένας οίκος δημοπρασιών του Μέριλαντ σήμερα.

Σκότωσε τη γυναίκα του γιατί ίσως τον κόλλησε AIDS

Τον φωτογράφο σύζυγο του ρωσικού τοπ μόντελ Yulia Loshagina, της οποίας το πτώμα βρέθηκε σπασμένο και παραμορφωμένο από το κάψιμο, σε ερημική περιοχή, στα Ουράλια Όρη.

Ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές στις "50 Αποχρώσεις του Γκρι"

Η αναζήτηση των ηθοποιών που θα υποδυθούν την Anastasia Steele και τον Christian Grey έφθασε στο τέλος της.