Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Το συγκινητικό κείμενο του Γιώργου Λιάγκα για την παίκτρια του The Voice, Μαριάννα Ροζαλίν Μακρέλ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Το συγκινητικό κείμενο του Γιώργου Λιάγκα για την παίκτρια του The Voice,  Μαριάννα Ροζαλίν Μακρέλ!Ένα συγκινητικό σημείωμα μέσω του editorial του γράφει ο Γιώργος Λιάγκας για παίκτρια του The Voice.

Βγάζει το στέμμα, φοράει...στεφάνι! Ποια πρώην Σταρ Ελλάς ανεβαίνει τα σκαλιά τη εκκλησίας;;;

Βγάζει το στέμμα, φοράει...στεφάνι! Ποια πρώην Σταρ Ελλάς ανεβαίνει τα σκαλιά τη εκκλησίας;;;Το 2008 η Διονυσία Κουκίου έβαλε το στέμμα της Σταρ Ελλάς. Τώρα, ετοιμάζεται να βάλει... στεφάνι στο πλευρό του αγαπημένου της, του πρωταθλητή πυγμαχίας, Τάσου Μπερδέση. Το μοντέλο και ο κορυφαίος αθλητής είναι πολύ ερωτευμένοι και το δηλώνουν on camera...

Όλα της Ζέτας δύσκολα: Οι απαιτήσεις της για τη «Μελωδία» με τον Χατζηγιάννη!

Θετικά κουβέντιασε η Ζέτα Μακρυπούλια για να πρωταγωνιστήσει του χρόνου στο μιούζικαλ «Η Μελωδία της Ευτυχίας» έχοντας στο πλευρό της τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, όμως οι απαιτήσεις της είναι αρκετές και οι διαπραγματεύσεις της σκληρές!

Τουλάχιστον 12 νεκροί από νέα σφοδρή χιονόπτωση στην Ιαπωνία

Το χιόνι στο Τόκιο έφτασε τα 27 εκατοστά

Χαμός στην Κύπρο. Ομολογία-σοκ από Αναστασιάδη

Σοκ προκαλεί η κυνική χθεσινοβραδινή ομολογία του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου στους δημοσιογράφους, έριξε αληθινή βόμβα - που παρά τα αντιθέτως λεγόμενα - αποδεικνύει ότι η Κύπρος διαλύεται...

ΑΕΚ - Ευκαιρία ξεκούρασης

Δεν «αγχώνονται» και πολύ στην ΑΕΚ για το σημερινό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Ερμή. 

Αρχιεπίσκοπος: Αν η Τουρκία είναι αδιάλλακτη, ο Πρόεδρος να αποχωρήσει από τις συνομιλίες

Έκκληση προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις για ενότητα, λόγω των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό που βρίσκονται σε εξέλιξη, απηύθυνε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος.

Απίστευτο: 19χρονη σατανίστρια ομολόγησε ότι έχει σκοτώσει 22 ανθρώπους!

Μια 19χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία ενός άνδρα τον οποίο γνώρισε μέσω του διαδικτύου και τον παρέσυρε σε ερωτικό ραντεβού παραδέχτηκε την πράξη της και ομολόγησε ότι έχει σκοτώσει τουλάχιστον άλλους 22 ανθρώπους, σύμφωνα με μια τοπική εφημερίδα της Πενσιλβάνιας.

ΑΡΣΕΝΑΛ - «Ψάχνεται» για Φαν Πέρσι η Άρσεναλ!

Πολύ πιθανή είναι η επιστροφή του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στην Άρσεναλ, με τον Αρσέν Βενγκέρ, να έχει συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Ολλανδού, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τον Αλσατό κόουτς για την πρόθεση του 30χρονου να γίνει και πάλι κάτοικος «Έμιρεϊτς»! Μία μεταγραφή-επιστροφή που θα «ταράξει» τα νερά της Πρέμιερ Λιγκ και όχι μόνο, προσπαθεί να κάνει η Άρσεναλ!


Εννέα προγράμματα κατά της ανεργίας ανακοινώνονται τη Δευτέρα

Εννέα σχέδια κατά της ανεργίας θα ανακοινώσει τη Δευτέρα η Κυβέρνηση.

Χίλαρι Κλίντον: Εγώ φταίω για τις απιστίες του Μπιλ, δεν ήμουν αρκετά διαθέσιμη

Μία μετανιωμένη απατημένη σύζυγος, αδίστακτη απέναντι στους εχθρούς της, που έκανε παρεμβάσεις στο έργο του Προέδρου των ΗΠΑ. Ετσι περιγράφεται η Χίλαρι Κλίντον στις σημειώσεις της βοηθού της από την εποχή που ήταν Πρώτη Κυρία, τότε που χρέωνε στον εαυτό της τις απιστίες του Μπιλ Κλίντον.

Ο διαδραστικός χάρτης της ανθρώπινης γενετικής ιστορίας

Βρετανοί και Γερμανοί επιστήμονες δημιούργησαν τον πρώτο διαδραστικό χάρτη της ανθρώπινης γενετικής ιστορίας, ο οποίος, καλύπτοντας μια περίοδο 4.000 ετών, φέρνει στο φως το διαρκές και πολύπλοκο γενετικό «ανακάτεμα» -κυρίως λόγω των μεταναστεύσεων, των πολεμικών κατακτήσεων και του εμπορίου- ανάμεσα στους πληθυσμούς της Ευρώπης, της Αφρικής, της Ασίας και της Αμερικής.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗ &... ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ

Αποθρασύνθηκαν εντελώς οι κλέφτες. Εισβάλλουν σε σπίτια την ώρα που οι ιδιοκτήτες τους βρίσκονται εντός και επιτίθενται σε αστυνομικούς.

Ζωή-θάνατος μέσα σε μία μέρα: Η απίστευτη ιστορία που βίωσε ένας Καναδός

Γυναίκα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο ενώ ήταν εγκεφαλική νεκρή και έγκυος. 

ΑΠΟΕΛ - Πρόβλημα με Άνθο Σολωμού

Προπόνηση αποκατάστασης έγινε το πρωί στον Αρχάγγελο. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα με την Αλκή ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ GEORGE CLOONEY ΛΟΓΩ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τον μπελά του λέει ότι βρήκε ο George Clooney μετά τις δηλώσεις του κατά τις οποίες υποστήριζε την επιστροφή των Μαρμάρων στην Ελλάδα.

Ξανάρχονται οι Αιγύπτιοι για μαρίνα - λιμάνι Λάρνακας

Ξανά στην Κύπρο για επαφές σε υψηλό κυβερνητικό επίπεδο θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες η υπό τον Mansour Amer ηγετική ομάδα του Αιγυπτιακού κολοσσού Amer Group, που είχε συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τόσο στο Κάιρο όσο και μετέπειτα στη Λευκωσία, ως ενδιαφερόμενος στρατηγικός επενδυτής για τη μαρίνα Λάρνακας.

Βίντεο Σοκ: Ανταλλαγή πυρών στη μέση του δρόμου ενώ οι περαστικοί κοιτούν σαν να μη συμβαίνει τίποτα

Βίντεο Σοκ: Ανταλλαγή πυρών στη μέση του δρόμου ενώ οι περαστικοί κοιτούν σαν να μη συμβαίνει τίποταΚαβγάς οδηγών οδήγησε σε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους περαστικούς να παρακολουθούν και να γελάνε. Δείτε το βίντεο.

Έλληνας πορνοστάρ αποκαλύπτει: Θέλω να συμπρωταγωνιστήσω με την Ελένη Μενεγάκη!

Η Γερμανού «πήρε τ' όπλο της» και μίλησε με Έλληνες πρωταγωνιστές της εγχώριας βιομηχανίας πορνό. Ένας από αυτούς, δήλωσε ότι θα ήθελε να κάνει ερωτική ταινία με την Ελένη Μενεγάκη. Χθες μπορεί να ήταν η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όλοι οι ερωτευμένοι να συναντήθηκαν και να έκαναν όλα τα κλασσικά γλυκανάλατα και αρκουδιάρικα γλυκά πράγματα για να εκφράσουν τα συναισθήματα τους, αλλά η Ναταλία είπε πως επέλεξε να μιλήσει για τον έρωτα με διαφορετικό τρόπο επειδή δεν είναι υπέρ της γιορτής.

Συναγερμός στη Λεμεσό: Πυροβόλησαν περιπολικό

Εντονη ανησυχια στην αστυνομία και ολονύχτιο συναγερμό προκάλεσε πυροβολισμός σε περιπολικό της τροχαίας που εκτελούσε ελέγχους στην περιοχή Αγίου Αθανασίου.

ΟΙ ΠΙΟ... ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ - ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΣ


Μερικές απο τις ποιο φανταστικές αποκριατικες στολες για σκυλους ! 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Pre game Ανόρθωση-ΑΕΛ

Το ντέρμπι της ημέρας βρίσκει τη δυάδα των αντιπάλων σε πολύ διαφορετική…φάση. 

Τα 10 πιο αμφιλεγόμενα θαύματα

Περίεργα φαινόμενα που δεν έχουν εξηγηθεί
Σχεδόν κάθε θρησκεία έχει να αφηγηθεί ιστορίες θαυμάτων, δηλαδή γεγονότων που αγνοούν τους φυσικούς νόμους. 

ΟΜΟΝΟΙΑ - Το rotation, ο απαραίτητος και ο… ωραίος νέος

Η Ομόνοια παρατάχθηκε χθες στο γήπεδο κατά πολύ διαφοροποιημένη σε σχέση με τα τελευταία της παιχνίδια (ενόψει επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα, όπως είπε και ο Νέναντ Στάροβλαχ μετά τον αγώνα).

ΚΥΠΡΟΣ: ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΠΟΥ "ΤΡΑΝΤΑΞΕ" ΤΟ...

Ισχυρή έκρηξη είχαμε στις 3 τα ξημερώματα στην περιοχή Πλατύ Αγλατνζιάς κοντά στο Ε δημοτικό με αποτέλεσμα δύο αυτοκίνητα να τυλιχθούν στις φλόγες και ο κόσμος της γειτονιάς να φοβάται μήπως συμβεί κάτι χειρότερο....

Σοκ! Δείτε Πατρινή τραγουδίστρια παραμορφωμένη από δίσκο με λουλούδια!

Η εικόνα είναι κακή. Κακή και στενάχωρη. Όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή. 

Τέσσερις «καυτές πατάτες» στα χέρια της υπουργού Εργασίας

Τέσσερα εξαιρετικής σημασίας ζητήματα, που άπτονται σημαντικών πτυχών της ποιότητας ζωής του ατόμου και της κατοχύρωσης θεμελιωδών δικαιωμάτων του, ιδιαίτερα στις παρούσες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, καλείται να διαχειριστεί η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου, κατά τον αποτελεσματικότερο τρόπο.

Αναστασιάδης: Μας χώριζαν οι εθνικισμοί με τους Τουρκοκύπριους

Η Κύπρος μπορεί να αποτελέσει μοντέλο ειρηνικής και διαθρησκευτικής συνύπαρξης, ιδιαίτερα σε μια γειτονιά τόσο ταραγμένη από θρησκευτικές διαφορές, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Χιόνι στο Τρόοδος, χαλάζι στη Βαβατσινιά - Μόνο με αντιολισθητικές ή 4Χ4 στο Τρόοδος - Κλειστός ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους

Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι, λόγω πυκνής χιονόπτωσης που παρατηρείται στην περιοχή του Τροόδους, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, ενώ ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους είναι κλειστός για όλα τα οχήματα.

Τα όμορφα πρόσωπα ξεχνιούνται γρήγορα

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του προσώπου είναι αυτό που κάνει ένα πρόσωπο αξιομνημόνευτο, σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύεται στην επιστημονική επισκόπηση Neuropsychologia.