Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ακάκι: Η τελευταία κούρσα... θανάτου για Ρουμάνο!

Η υπερβολική ταχύτητα έκοψε το νήμα της ζωής Ρουμάνου μοτοσικλετιστή στις 7 το απόγευμα. Ο άτυχος αλλοδαπός έκανε την τελευταία βόλτα με την κόκκινη μοτοσικλέτα του μεγάλου κυβισμού στο δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους..

Αυτή είναι η νέα φανέλα της Εθνικής Ελλάδας!

Στις 7 Ιουνίου, η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει τη Λιθουανία, στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων για την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2014, στη Βραζιλία.

Πούτιν:Η κρίση της Κύπρου ανέδειξε ανάγκη σχέσεων ΕΕ-Ρωσίας

Την ανάγκη αύξησης της εμπιστοσύνης και της διαφάνειας στις σχέσεις Ρωσίας και ΕΕ ανέδειξε η κρίση χρέους της Κύπρου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν στην Κεντρική ομιλία του κατά τη Σύνοδο Ρωσίας- ΕΕ στο Εκατερινμπούργκ, στα Ουράλια.

H απίστευτη ιστορία του 14χρονου με αυτισμό που πάει για Νόμπελ!

Στα δύο του χρόνια, ο Jacob Barnett διαγνώστηκε με Σύνδρομο Asperger, μια πάθηση που ανήκει στις Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος, διότι όπως και ο κλασικός αυτισμός είναι μια αναπτυξιακή διαταραχή που επηρεάζει τον τρόπο επικοινωνίας και τις σχέσεις ενός ατόμου με το περιβάλλον του. Οι γιατροί είχαν ανακοινώσει ότι δεν θα μπορεί να δέσει ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών του μόνος του.

Η Μέρκελ στο πλευρό των πλημμυροπαθών - Η στάθμη των υδάτων ανεβαίνει επικίνδυνα!

Για τη χορήγηση βοήθειας στους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Πάσαου, στη νοτιοανατολική Γερμανία δεσμεύτηκε σήμερα η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Channing Tatum: Έγινε μπαμπάς ο πιο σέξι άντρας του κόσμου

Με άκρα μυστικότητα, ο πιο σέξι άντρας του κόσμου, ο Channing Tatum, έγινε μπαμπάς. Όχι μόνο δεν λένε πουθενά το φύλο του μωρού, αλλά δεν έχουν πει κουβέντα για την εγκυμοσύνη.


Συμβαίνει τώρα: Τελική εκδήλωση της Δρασης "Σεμινάρια σε Δημοσιογράφους"



Διεξάγεται αυτή την ώρα στο ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ η τελική εκδήλωση της δράσης "Σεμινάρια σε Δημοσιογραφους".
Η Δράση συγχρηματοδοτέιται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών και την Κυπριακή Δημοκρατία.
Published with Blogger-droid v2.0.10

Σερίνα και Εράνι στα ημιτελικά!!!


Σερίνα Γουίλιαμς και Σάρα Εράνι είναι οι δύο πρώτες τενίστριες που εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στα ημιτελικά του Roland Garros με την Αμερικανίδα να φτάνει στα όρια απέναντι στη Σβετλάνα Κουζνέτσοβα ενώ η Ιταλίδα έκανε μεγάλο ματς απέναντι στην Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, παίρνοντας τη νίκη στα δύο σετς!


Σοκ! Διαδοχικός βιασμός Βιετναμέζας οικιακής βοηθού στην Αλάμπρα!


- Δυο Ρουμάνοι οι οποίοι οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου προφυλακίστηκαν για περίοδο οκτώ ημερών
- Η Βιετναμέζα φέρεται να ενέδωσε λόγω φόβου στις ορέξεις των δυο Ρουμάνων
- Οι δυο ύποπτοι φέρεται να την πάτησαν αφού επέστρεψαν το κινητό τηλέφωνο στην Βιετναμέζα

Κρυσταλλία «Γιατί αποχώρησα από τους Otherview»


Η Κρυσταλλία μίλησε στο περιοδικό "Νέα Τηλεκοντρόλ" και - μεταξύ άλλων - αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από το... συγκρότημα των Otherview, μέσω του οποίου έγινε ευρέως γνωστή.

Έκανε ότο-στοπ σε φορτηγό και την βίασαν τρεις άντρες!

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές στο τουριστικό θέρετρο του Μανάλι, στην Ινδία, για τον εντοπισμό των τριών ανδρών που επιτέθηκαν και βίασαν 30χρονη τουρίστρια από τις ΗΠΑ.


Συνεχίζεται ο θρήνος στη Λάρνακα... Έφυγε ο Γ.Αλαμπρίτης

Δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο Γιώργος Αλαμπρίτης από την Αραδίππου, ο οποίος ήταν συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας που οδηγούσε ο στενός φίλος του, Γιώργος Φιλιαστίδης o οποίος έχασε τη ζωή του ακαριαία όταν η μοτοσυκλέτα προσέκρουσε σε τοίχο οικίας.


Ο πρίγκιπας Harry μέθυσε!


Τα δύο αδέλφια άφησαν λίγο το πριγκιπάτο και βρέθηκαν σε club του Λονδίνου, όπου εκεί… τα ήπιαν λίγο παραπάνω.

Κωνσταντινούπολη: Η συγκλονιστική φωτογραφία που κάνει το γύρο του κόσμου!


Τα σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης συνεχίζονται, ενώ οι διαδηλώσεις έχουν επεκταθεί σε 12 τουρκικές πόλεις.

Diandra Douglas – Ξεκαθαρίζει ότι ο Michael δεν κόλλησε καρκίνο από το δικό της αιδοίο!


Η πρώην σύζυγος, φρόντισε να αποδώσει τις ευθύνες για τον καρκίνο του φάρυγγα λόγω στοματικού σεξ, από τον οποίο πάσχει ο σταρ του Χολιγουντ, φωτογραφίζοντας την νυν σύζυγό του ως υπεύθυνη για την ασθένειά του…

Η εικόνα που συγκίνησε τις ΗΠΑ: Αστυνομικός σκύλος αποχαιρετά τον συνεργάτη του που «έπεσε» στο καθήκον!


Ο αστυνομικός Τζέισον Ελις έχασε τη ζωή του, σε ηλικία μόλις 33 ετών, όταν εν ώρα υπηρεσίας έπεσε σε ενέδρα κακοποιών οι οποίοι τον δολοφόνησαν, και, όπως ήταν...αναμενόμενο, στην κηδεία του επικρατούσε μεγάλη θλίψη, ωστόσο, ένας συγκεκριμένος συνεργάτης του έκανε τους πάντες να λυγίσουν.