Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Παρουσιάστρια ειδήσεων έμαθε για την αυτοκτονία φίλης της μεταδίδοντάς τη στον αέρα!

Παράξενα παιχνίδια που παίζει η ζωή καμία φορά... Παραδομένη στις ορέξεις της, μία παρουσιάστρια ειδήσεων από την Ταϊβάν «λύγισε» όταν έμαθε για την αυτοκτονία φίλη της, την ώρα που το ανακοίνωνε εκτάκτως στον αέρα!

Νίκος Φωκάς, ο νικητής παγκόσμιου διαγωνισμού φωτογραφίας

Μετά από 3.000 αποτυχημένα κλικ και 2 χρόνια υπομονής, ο Έλληνας φωτογράφος Νίκος Φώκας κέρδισε την πρώτη θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό φωτογραφίας πουλιών «Handbook of the Birds of the World» (HBW)-«World Bird Photo Contest», από τις εκδόσεις Lynx.

SAD: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ - ΝΕΚΡΗ...

Τραγωδία τα ξημερώματα στο γενικό νοσοκομείο Αμμοχώστου, στο Παραλίμνι. Νεαρή γυναίκα από τη Βουλγαρία, η οποία διένυε τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης, απεβίωσε λίγη ώρα αφότου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Κυπελλούχος η Άρσεναλ

Kυπελλούχος Αγγλίας αναδείχθηκε η Άρσεναλ έπειτα από έναν συγκλονιστικό τελικό στο "Γουέμπλεϊ", καθώς επικράτησε με 3-2 της Χαλ στην παράταση, αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο 8ο λεπτό.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΜΠΑΓΕΡΝΑ 0-2 - Και το νταμπλ καλό είναι... (video)

ΟΚ δεν έκανε τρεμπλ φέτος αλλά πήρε το νταμπλ η Μπάγερν. Το δέκατο νταμπλ της ιστορίας λοιπόν πανηγυρίζει η Μπάγερν Μονάχου που επικράτησε 2-0 της Ντόρτμουντ στην παράταση στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας.

Με ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ φιλιά πάνω στην πίστα Μαζώ και Πάολα

Μετά από αρκετά χρόνια Γιώργος Μαζωνάκης και Πάολα συναντήθηκαν ξανά σε ένα εκρηκτικό πρόγραμμα που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή.

Η επίσκεψη Μπάιντεν στην…Αμμόχωστο

Το αμερικανικό μήνυμα, η Λευκωσία και ο παράγοντας Άγκυρα

Απίστευτο θάρρος -Ενα 8χρονο κοριτσάκι πήρε το τιμόνι όταν λιποθύμησε η μητέρα του

Τι και αν είναι μόλις 8 ετών. Η μικρή Abby Porter από το Κάνσας κατάφερε να κάνει το ακατόρθωτο για να σώσει την μητέρα του αλλά και την ίδια. Οδήγησε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε όταν η μητέρα της λιποθύμησε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ - «Η βλακεία είναι ανίκητη, δεν έχει να κάνει με τα χρώματα»

Έξαλλος με τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του Τσιρείου που θα έκρινε τον τίτλο και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ήταν ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης ο οποίος λίγες ώρες μετά την διακοπή του ματς μίλησε στην γνωστό ελληνικό site gazzetta.gr.

OMG: ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται… κρύο και αυτός ο άνδρας από το Μάντσεστερ σίγουρα το… έγλυψε!