Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Εμπρηστική επίθεση στο γραφείο του Βαρβιτσιώτη

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, επί της οδού Γενναδίου 3.


ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ - Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ... ΑΛΙΚΗΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ

Κι όμως δεν πρόκειται για φωτογραφία που διέρρευσε από τα αρχεία της κινηματογραφικής εταιρίας, ούτε κάποιο απαγορευμένο πλάνο που η Αλίκη είχε θάψει με σκοπό να μην βρεθεί ποτέ.

Ποιαν ηθοποιό απείλησε on air η Αριστοτέλους; - «Άμα σε αρπάξω από το μαλλί…»

Της τα είχε ταμένα η παρουσιάστρια, αφού εδώ και μέρες λέει ότι δεν αντέχει την Κύπρια ηθοποιό στον τηλεοπτικό της ρόλο στην πετυχημένη σειρά του Mega «Όνειρο Ήταν».

Ο ΟΗΕ διαψεύδει τα περί συνάντησης των ηγετών στις 4 Νοεμβρίου

Τα Ηνωμένα Έθνη διέψευσαν σήμερα τις πληροφορίες περί προγραμματισμένης συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ντερβίς Έρογλου στις 4 Νοεμβρίου. Την πληροφορία περί συνάντησης των δύο ηγετών των δύο κοινοτήτων έδωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος μετά από συνάντηση με τον «υπουργό εξωτερικών» των κατεχομένων Οζντίλ Ναμί, σε πρόγευμα εργασίας, δήλωσε σε μια κοινή συνέντευξη Τύπου, ότι έχει προγραμματιστεί όπως οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων συναντηθούν στο νησί στις 4 Νοεμβρίου και για αυτό το σκοπό ο μήνας αυτός θα είναι μήνας εντατικής προετοιμασίας.

Γυρίσματα ντοκιμαντέρ σε... κατασκευασμένο σκηνικό

Νέα αποκάλυψη για το BBC από βετεράνο κάμεραμαν του δικτύου

Υπάρχουν πολλά προγράμματα στην τηλεόραση- στο εξωτερικό- που αφήνουν τους τηλεθεατές άφωνους με τα θαύματα της φύσης που καταγράφουν και προβάλλουν. Ωστόσο πολλές σκηνές άγριας ζωής που προβάλλονται σε σειρές του BBC δεν είναι γυρισμένες στη φύση, παραδέχεται βετεράνος κάμεραμαν.

Ο Doug Allan είπε, μιλώντας κατά την παρουσίαση του βιβλίου του «Freeze Frame: A Wildlife Cameraman’s Adventures On Ice» πως το μεγαλύτερο μέρος του οπτικού υλικού που αφορά μικρά ζώα γυρίζεται σε κατασκευασμένα σκηνικά και υπό ελεγχόμενες συνθήκες, και όχι στη φύση.

Η αποκάλυψη του Allan, θυμίζει η Daily Mail, έρχεται περίπου δύο χρόνια μετά το σάλο που είχε προκαλέσει η αποκάλυψη για επεισόδια της σειράς Frozen Planet του David Attenborough: είχε τότε αποδειχθεί πως ο τοκετός μιας πολικής αρκούδας που είχε προβληθεί δεν είχε καταγραφεί στην Αρκτική αλλά σε ζωολογικό κήπο. Το σπικάζ του Attenborough είχε περίτεχνα περιγράψει τη γέννα χωρίς να αποσαφηνίσει το μέρος, αφήνοντας να εννοηθεί πως ήταν στη φύση.

Ο Allan είπε πως κατανοούσε γιατί οι θεατές ένιωσαν εξαπατημένοι αλλά πρόσθεσε πως το BBC δεν το χειρίστηκε σωστά, πως θα έπρεπε να είναι περήφανο για τον τρόπο που συνδέθηκε το οπτικό υλικό της σειράς παρά να κρύβει την αλήθεια ορισμένων πλάνων και πως θα έπρεπε στο τέλος των επεισοδίων να δείχνει τον τρόπο που έγιναν τα γυρίσματα.

Ωστόσο υπερασπίστηκε αυτές τις μεθόδους. «Δεν μπορείς να κάνεις ένα ντοκιμαντέρ για τα ποντίκια απλά πηγαίνοντας σε ένα λιβάδι και ψάχνοντας για ποντίκια», είπε.

Ο ίδιος πάντως δεν είχε εμπλακεί ούτε στο επεισόδιο με τη πολική αρκούδα ούτε σε άλλα με μικρά ζώα.

Source : http://www.newsbeast.gr

ΓΙΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΖΑΝΝΕΤΟΥ, ΑΛΕΚΟΥ ΚΑΙ ΙΩΑΚΕΙΜ Επεφύλαξε την απόφασή του το Ανώτατο

Επιφυλάχθηκε για αύριο η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου στην έφεση που ασκήθηκε από τους δικηγόρους των δύο στελεχών του ΑΚΕΛ Βενιζέλου Ζανέττου και Χρίστου Αλέκου καθώς και του επιχειρηματία, Αντώνη Ιωακείμ.

WOW: ΝΕΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ SHOWBIZ

Είναι από τις λίγες κοπέλες που πέρασαν άνετα στο Top20 και έχουν ξεχωρίσει έως τώρα στο Feel Fantastic. Για πολλούς η Μαρία Κορτζιά συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί για το στέμμα της Star Κύπρος 2013.

Ο Πρόεδρος παρασημοφόρησε τον Πρόξενο της Κύπρου στο Κουβέιτ

Με το Μετάλλιο Εξαιρετικής Προσφοράς στην Κυπριακή Δημοκρατία, παρασημοφόρησε σήμερα τον Πρόξενο της Δημοκρατίας στο Κράτος του Κουβέιτ Fahad Abdulrahman Abdulkarim Al-Mojil, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Red Bull Air Race επιστρέφει!

Επτά αγώνες φιλοξενούνται σε 6 χώρες και 3 ηπείρους

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 - Η «μουντιαλική» φανέλα της Βραζιλίας

Διέρρευσαν στον Τύπο της Βραζιλίας οι φανέλες που θα φορά η «σελεσάο» στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα φιλοξενήσει το προσεχές καλοκαίρι.

Ουρές στους δερματολόγους για να φύγει η ρετσινιά της Χρυσής Αυγής! Τα τατουάζ της ντροπής

Σε εποχές που όλοι πια αναγνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και τα σύμβολα του Ναζισμού είναι ντροπή, πολλοί είναι αυτοί που σπεύδουν να αφαιρέσουν από το σώμα τους τα τατουάζ που είχαν ...εμπνευστεί στο παρελθόν.

Κορυφαίος ο Nίκος Αναστασιάδης: «Όποιος με συλλάβει να είμαι μεθυσμένος θα πάρει ένα σημαντικό ποσό

Πρεμιέρα με τον πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη κάνει ο Τάσος Τρύφωνος στην εκπομπή του Τετ α τετ.

Ρωσία: Νομοσχέδιο για απομάκρυνση παιδιών από ομοφυλόφιλους γονεί

Ένας νέος νόμος που θα καταργεί τα γονεϊκά δικαιώματα των ομοφυλόφιλων λόγω του σεξουαλικού προσανατολισμού τους πρόκειται να συζητηθεί στο ρωσικό κοινοβούλιο τον επόμενο Φεβρουάριο, σύμφωνα με το πρόγραμμα των συνεδριάσεων της Δούμας που αναρτήθηκε σήμερα στο διαδίκτυο.

Φτιάξτε μόνη σου: Εύκολη μάσκα με ντομάτα

Βιταμίνες, λυκοπένιο, φυτικές ίνες: η ντομάτα είναι γεμάτη ευεργετικά συστατικά που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε προς όφελος της επιδερμίδας σας ετοιμάζοντας μια πολύ απλή μάσκα, που προσφέρει πολλά!

Αναζητούνται δύο...αεροσυνοδοί που ανέβασαν βίντεο στο οποίο κάνουν στριπτίζ – Δείτε το

Δύο αεροσυνοδοί της British Airways απολύθηκαν γιατί έφτιαξαν ένα βίντεο στο οποίο κάνουν στριπτίζ και το ανέβασαν στο διαδίκτυο.

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ

Μπορεί να.... τοποθετηθεί οπουδήποτε και είναι αντισεισμικό..

Ο εγκέφαλος λειτουργεί καλύτερα όταν ενυδατώνεται

Πιείτε νερό για να σκέφτεστε καλύτερα
Αν δυσκολεύεστε να βρείτε απαντήσεις σε κάτι που σάς απασχολεί, δοκιμάστε να... πιείτε ένα ποτήρι νερό.

Το μανιτάρι που μοιάζει με… χταπόδι!

Ανήκει στην οικογένεια Clathrus archeri και με την πρώτη ματιά μοιάζει με μια παράξενη διασταύρωση μανιταριού και χταποδιού! 

Ο θόρυβος των αεροπλάνων συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο ασθενειών

Τα αποτελέσματα έρευνας κοντά στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου.

Σοκαριστικό: Έμεινε έγκυος… από καλαμάρι!

Όπως δημοσίευσε η εφημερίδα "δεν είχε καταπιεί, αλλά έφτυσε αμέσως.''

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ: «Σιχαίνομαι τους παπαράτσι περισσότερο από τους ναζί»!


Με κάθε της εμφάνιση προκαλεί.Ο φωτογραφικός φακός την… λατρεύει, αλλά εκείνη καθόλου! Έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον πλανήτη.

ΙΤΑΛΙΑ - «Συμμαχία» των οργανωμένων οπαδών!

Οπαδοί της Ίντερ και της Γιουβέντους στηρίζουν αυτούς Μίλαν και καλούν σε γενικότερη αποχή αυτούς των άλλων ομάδων της Serie A, αντιδρώντας στην τιμωρία που επιβλήθηκε στους «ροσονέρι».

Καυτή φωτό: Μοντέλο της Μενεγάκη προκαλεί με τ” ανοίγματά της

Είναι ένα κορίτσι που συνεργάστηκε με την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της για αρκετές σεζόν.

OOPS: ΕΜΕΙΣ ΤΟ @ ΤΟ ΛΕΜΕ... ΠΑΠΑΚΙ - ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΩΣ ΤΟ... ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ?

Το περίφημο «παπάκι», @». Το μικρό αλλά τόσο θαυματουργό αυτό σύμβολο που ισούται με το «προς» και «στέλνει» το e-mail μας στον προορισμό του, είναι μάλλον πιο «όμορφο» όταν μεταφράζεται. 

Ασυγκράτητος έρωτας για τα μάτια σας μόνο !

Και άλλοι ερωτεύτηκαν αλλά δεν έκαναν κι έτσι. Από το καλοκαίρι που ξεκίνησε η σχέση και μετά έχουμε δει δεκάδες φωτογραφίες τους «κολλημένους» χείλη χείλη. Καταλαβαίνουμε πως είναι στα... ντουζένια τους, αλλά φτάνει... Όπως λένε και οι Αμερικανοί «Get a room»...

Νταβούτογλου: Στις 4 Νοεμβρίου η πρώτη συνάντηση ηγετών

Στις 4 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση του προέδρου Αναστασιάδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Ερογλου, υποστήριξε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου.

Η Άννα Βίσση για τους «Δαίμονες»

Επιστρέφουν. Η σούπερ γιαγιά Άννα Βίσση επιστρέφει με τους «Δαίμονες» και μάλιστα για τις τελευταίες παραστάσεις.

Το ΑΠΟΕΛ συμφώνησε προφορικά με τον Ρόνι Λέβι

Έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ είναι ο Ρόνι Λέβι. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, www.tothemaonline.com, ο Ρόνι Λέβι τα βρήκε σε όλα με τους «γαλαζοκίτρινους» και έχει επέλθει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η σπιτονοικοκυρά έπιασε τον πατέρα την ώρα που αποπλανούσε την τρίχρονη κόρη του!

Αγνοείται η τύχη της μικρής - Ο πατέρας καταδικάστηκε από το δικαστήριο σε μια υπόθεση που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο...

Σοκ: Κύπριος σχεδιαστής μόδας εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Από χθες βράδυ ο ταλαντούχος συμπατριώτης μας βρίσκεται στο νοσοκομείο, ύστερα από έντονη αδιαθεσία. Όπως γράφει στο status του στο facebook έχει περιέλθει σ αυτήν τη δυσχερή κατάσταση εξαιτίας του άγχους…

Ένα «κουνελάκι» στο ιταλικό «Dancing with the Stars»

Η Victoria Silvstedt έκλεψε την παράσταση
Στην ιταλική έκδοση του «Dancing with the Stars» εμφανίστηκε το πρώην «κουνελάκι» του Playboy, Victoria Silvstedt.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Πιλοτικό Πρόγραμμα για ενσωμάτωση φωτοβολταϊκών στην ηλεκτροδότηση της Κύπρου

Το Εργαστήριο Φωτοβολταϊκής (ΦΒ) Τεχνολογίας και η Μονάδα Ενεργειακής Αειφορίας του Πανεπιστήμιου Κύπρου ανακοινώνουν την έναρξη του έργου με τίτλο «Ευφυή συστήματα συμψηφισμού για προώθηση και βέλτιστη ενσωμάτωση Φωτοβολταϊκής Τεχνολογίας στο δίκτυο ηλεκτροδότησης της Κύπρου» που συγχρηματοδοτείται κατά 50% από το πρόγραμμα LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Μπαρτσα» για Σαμαρά!

Στο στόχαστρο του Τάτα Μαρτίνο βρίσκεται ο Γιώργος Σαμαράς σύμφωνα με καταλανικά δημοσιεύματα.

Τετ α τετ Άνγκελα Μέρκελ- Μπιλ Κλίντον

Θα έχουν συνάντηση στο Βερολίνο. Συνάντηση με τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον είχε χθες στο Βερολίνο η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ. Στο επίκεντρο των συζητήσεών τους βρέθηκε η παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη, όπως μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων επικαλούμενο την ανακοίνωση του εκπροσώπου της καγκελαρίας Στέφεν Ζάιμπερτ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Ένα εκατομμύριο για παλιές αμαρτίες (ανακοίνωση)

Άλλα περίμενε και άλλα ήρθαν στην Ανόρθωση από την ΦΙΦΑ. Και ενώ αρχικά φαινόταν ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με τον Στόιλοφ και τον βοηθό του τελικά η Παγκόσμια Ομοσπονδία επιδίκασε τον ποσό των 450.000 ευρώ για τον Βούλγαρο προπονητή και των 169.000 ευρώ για τον βοηθό του Τζάνκο Τσβετάνοφ.

Αναστασιάδης: Να γίνει η αρχή για ανάπτυξη σχέσεων με το Κουβέιτ

Το βιβλίο επισκεπτών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Κουβέιτ υπέγραψε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος μετέβη το πρωί στο οίκημα του Επιμελητηρίου, όπου έτυχε υποδοχής από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ali Mohammed Thunayan Al-Ghanim.

Πέντε γεύματα τη μέρα, κάνουν την παχυσαρκία πέρα

Τα παιδιά που δεν τρώνε πρωινό έχουν περισσότερες πιθανότητες να παχύνουν.

Ο θαυμαστός κόσμος των ζώων

Σκορπίζουν χαμόγελα και μόνο που υπάρχουν

Διαψεύδουν οι ΗΠΑ διακοπή της βοήθειας προς την Αίγυπτο

Ψευδείς» οι αναφορές, λέει ο Λευκός Οίκος

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ... ΤΣΟΥΖΕΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ CYTA - ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ... ΚΡΥΩΝΕΙ

Βαριά καμπάνα έπεσε για την CYTA από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, εξαιτίας μη συμμόρφωσης του ημικρατικού οργανισμού σε οδηγίες για παραχώρηση χωρητικότητας στην Primetel.

Το FBI φέρεται να κρύβεται πίσω από μαζικές επιθέσεις malware

Κατάφερε να ελέγξει servers που έστελναν κακόβουλο λογισμικό σε χρήστες!
Χωρίς να το έχει αμφισβητήσει ποτέ κανείς στα σοβαρά, το FBI αναγνώρισε πριν από λίγες ημέρες ότι πήρε μυστικά τον έλεγχο της Freedom Hosting τον περασμένο Ιούλιο, λίγες μέρες πριν οι servers του μεγαλύτερου παρόχου ανώνυμου hosting βρεθούν να φιλοξενούν κακόβουλο υλικό ειδικά σχεδιασμένο να αναγνωρίζει την ταυτότητα των επισκεπτών.

Τα «ζωντανά» νησιά του Sudd!

Το Sudd είναι μια τεράστια βαλτώδης περιοχή στο βόρειο Σουδάν, στην Αφρική. Φυσιολογικά, καταλαμβάνει επιφάνεια που ξεπερνάει τα 30.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα, αλλά τις χρονιές με αυξημένη βροχόπτωση μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 130.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα!

Απαγορεύτηκε η είσοδος της στην Τουρκία

Υπό τον τίτλο "Διπλωματική απέλαση" η τουρκική εφημερίδα "Vatan" φιλοξενεί είδηση σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η είσοδος στην Τουρκία της συζύγου του υπουργού Παιδείας Κυριάκου Κενεβέζου, Χρυσαίμιλης Κενεβέζου, η οποία μετέβη την περασμένη Δευτέρα στη Σμύρνη για να συμμετάσχει σε ευρωπαϊκό συνέδριο για άτομα με ειδικές ανάγκες, υπό την ιδιότητά της ως μέλος μη κυβερνητικής οργάνωσης.

ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ - "Όταν του έδινα λεφτά δεν τα έπαιρνε" ( video)

Απάντηση στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας "Π" έδωσε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΑΣΤΡΑ".

Εννέα νεκροί από φωτιά σε εργοστάσιο

Τραγωδία στο Μπαγκλαντές. Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Μπαγκλαντές όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε εργοστάσιο ενδυμάτων σε προάστιο της Ντάκ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Βρέθηκαν όπλα σε στέγη εκκλησίας

Οπλα και σφαίρες σε λειτουργήσιμη κατάσταση εντόπισε πολίτης στην Πάφο.

"Χάος" στο Τμήμα Εσωτερικών Προσόδων

Συνωστισμός παρατηρείται στο Τμήμα Εσωτερικών Προσόδων, ενώ και το τηλεφωνικό κέντρο δέχεται δεκάδες τηλεφωνήματα από επηρεαζόμενους ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας που είτε προσέρχονται στο Τμήμα για να πληρώνουν τις υποχρεώσεις του, είτε για να ζητήσουν διευκρινίσεις.

Ισλαμιστική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο Κάιρο

Στόχος ήταν κέντρο δορυφορικών κεραιών. Ισλαμιστική μαχητική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με ρουκέτες που έγινε τη Δευτέρα στο Κάιρο και έπληξε σημαντικό κέντρο κεραιών εκπομπής δορυφορικού σήματος, όπως μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο αναφορές της αιγυπτιακής εφημερίδας αλ Αχράμ.

ΠΑΓΩΣΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ & ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

Το μάθημα μόλις είχε ξεκινήσει όταν κάποιοι από τους μαθητές άρχισαν να κοιτούν επίμονα προς ένα συγκεκριμένο σημείο -

Σοκ στα Γρεβενά: Φοιτήτριες είχαν πολύ “ιδιαίτερες σχέσεις” με γάιδαρο!

Άφωνοι έχουν μείνει οι κάτοικοι στα Γρεβενά από τις πράξεις των φοιτητριών. Οι 4 φοιτήτριες όπως εξομολογήθηκαν είχαν σεξουαλική επαφή με έναν γάιδαρο που είχε ο γείτονας τους.